(6) 

Yeni bir diziye başlamak istiyorum..

formalite #1187831 
Person of interest çok methedildi ne dersiniz ayrıca başka o bak şu da süper izle kesin diyeceklerinizi yardırın..
(1) 

Turistik amaçlı fransa vizesi

formalite #1187435 
Ne kadar sürede sonuçlanır? Ve bu vize için verilen ücret ne kadardır?
(2) 

Avrupa gezisi için öneriler bi bakınız..

formalite #1186253 
Merhabalar. Biz 3 arkadaş bu yaz fransa-hollanda-almanya olmak üzere üç ülke min. 15 gün gezmeyi planlıyoruz. Bi nevi kısa avrupa turu. Öncelikle pasaport uçak bileti vs. Masraflar için aklımızdan geçen fiyat 6 bin civarı sizce bu fiyat yeterli midir yoksa euro yükseldi yetmez der misiniz? Bunun içinde vize pasaport masraflarını da dahil ettik. İkinci olarak ülkeler az ve almanya hollanda arası yakın olduğu için interrail bileti almamız gerekir mi? Alternatif ulaşımı ne şekilde ve ne kadara sağlayabiliriz? Hollanda ve almanya için kalacak yer sıkıntımız yok görünüyor fransa için hostel bulmamız gerekebilir. Ve daha bir çok şey.. kısacası bize ne önerirsiniz ne yapsak daha rahat ve ucuza gelir. Tüm fikir ve önerilerinize açığız lütfen yazınız yazdırınız..
İyi akşamlar..
(4) 

İngilterede kısa dönem öğrenciyken çalışmak..

formalite #1185691 
Merhaba arkadaşlar. Ben ingiltereye bir yıllığına ingilizce eğitimi almak için gidiyorum 'kısa dönemli öğrenci' adı altında. Herhangi bir çalışma iznim yok fakat orada tanıdık bir aile var lokanta işleten gittiğimde orada part-time çalışsam bir sıkıntı çıkar mı? Denetleme gibi bir durum olup vize mi yakar mı? Aranızda çalışma izni olmayıp çalışan kimse oldu mu bu konuda fikirlendirebilir misiniz?
(4) 

Atatürk havalimanından cevahir avm ye nasıl gidilir?

formalite #1184165 
Hangi ara ulaşımı kullanırsam en kısa ve ucuz şekilde gidebilirim? Yardım lütfen..
(6) 

Atatürk havalimanı Bakırköy meydan ulaşım

formalite #1176433 
Arkadaşlar Atatürk havaalanından bakırköy sahil ya da meydan-farketmez-hangi ara ulaşımı kullanabilirim? Taksi ile gitsem çok yazar mı?
(3) 

Deloitte de nasıl işe girilir?

formalite #1174081 
Neye göre ayrım yapıyorlar mezun olalı iki sene oluyor yüksek lisansım devam ediyor. Muhasebe alanında işe girmek istiyorum 1 sene iş tecrübem var ingilizcem iyi seviyede ve geliştirmek için ingiltere düşünüyorum daha ne gibi şeyler yapmak deloitte ya da diğer denetim firmalarında iş bulmayı kolaylaştırır? Fikirleriniz bilgileriniz nelerdir?
(5) 

İnterrail bileti şehirler arası geçerli mi?

formalite #1166139 
İnterrail bileti bir ülke içindeki şehirler arasında geçerli oluyor mu? Bir de kendimizce bir rota çizdik ispanya-fransa-belçika-hollanda-almanya-çek olarak.belçikayı araya anlamadan fransadan direkt hollandaya geçilebilir mi? Bi fikirlendirin be canısı..
(2) 

walking dead 7. sezon 9. bölüm nereden izliyorsunuz?

formalite #1165447 
9 a kadar geldim 9 yok internette. verebileceğiniz link var mıdır nereden izliyosunuz?
(5) 

İnterrail tecrübeleri

formalite #1143529 
Selam arkadaşlar,
Bu sene 2-3 kız arkadaş 21 günlük bir interrail gezisi planlıyoruz.
Öncelikle ne kadar bi fiyat biçmemiz gerekir diyerek soruma başlayım para önemli tabi.
Sonrasında kalma yeme içme nasıl olur ulaşımı nasıl sağlarız. Ne gibi sıkıntılar yaşarız nelere dikkat etmemiz gerekir. Bu konu ile ilgili tecrübeleri olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyaç var.

Tüm deneyimlerinizi bekliyorum..
(4) 

Gecici mezuniyet belgesi devlet kurumunda kullanilirmi?

formalite #1132259 
Aslini almaya gidemiyorum bu ara gecici mezuniyet belgesini devlet memuru alim islemlerinde kullanabilirmiyim?
(3) 

Soundcloud da download

formalite #1119833 
Soundcloud'da begendigim setlerin cogunda dowload linki olmuyor yok mu bunlari duzenleyip indirebilecegim bir program falan acaba?
(3) 

Y.lis. tezi yazma konusunda oneriler?

formalite #1117084 
Arkadaslar merhaba, sosyal bilimler de ylis yapiyorum literature dayali tez yazicam simdiden okumalarima basladim makale ile baslayip binkac kitap aldim. Turkce olarak kaynak taramasindan sonra ingilizce kaynaklara yonelmeye baslicam. Ben okumalarimi yaparken ayrintilibolarak notlarimi da aliyorum ama bu sekilde sanki hepsi karisacak gibi geliyor. Bi zaman sonra unutulur diye endise ediyorum acikcasi nasil ilerleyecegim konusunda kafam karisik. Tez yazan yazmis olan arkadaslarin onerileri varsa, bi fikirlendirirse cok sevinirim..
(2) 

Tanrili parodi yapan unlu komedyen..

formalite #1116351 
Selam arkadaslar bir video ariyorum aklimda kalan. George carlin gibi bir komedyen (ama o diil) stand-up gosterisinde gecen bir diyalog vardi. tanrinin yeryuzune gelip insanogluna siz naptiniz dunyaya gibi bi diyalogun yasandigi parodiyi bilen var midir?
Parca parca hatirladigim.. tanri insana ben size bi dolu yiyecek verdim siz naptiniz diye bir konusma gecer insan parayi buldugundan bahseder tanri olm siz naptiniz gibisine devam eder.. vsvs.
Umarim karisik olmamistir yazdiklarim yardimci olabilirseniz sevinirim..
(2) 

fethiye de elektronik müzik çalan mekan..

formalite #1102987 
..illa elektronik şart değil tabi house, chill, generic de olabilir ya da benzeri? yani kısacası tatilde gece çıkmalık iyi mekanlar var mıdır?
(1) 

jbl clip2 hoparlör ses kalitesi

formalite #1100561 
iyi günler arkadaşlar jbl clip2 marka hoparlör almayı düşünüyorum fiyatı ve ses çıkışı iyi gibi göründü ama bilemedim. kullananlar var mıdır önerirmisiniz başka önerileriniz olur mu?
(3) 

Stajyer ogretmenin cikisini almasi

formalite #1099698 
Arkadaslar merhaba bi arkadasim stajyer ogretmenlik yapiyor okuldan cikisini almasi icin 15 agustos tarihini belirtmisler bu cikis isini daha sonra alabilme gibi bir durumu varmidir bu konuyla ilgili aydinlatabilirseniz cok sevinirim
(4) 

malta dil okulları

formalite #1058500 
haziranda başlamak üzere 3 aylığına malta da dil okullarından birine gitmeyi planlıyorum. herhangi bir önerisi "şu uygundur, şu da kalitelidir, ben gittim sıkıntı çekmedim" diyebileceğiniz bir şeyler varsa buyrunuz fikirlendiriveriniz canlar..
(2) 

Icinde pan olan film dizi video?

formalite #1013520 
Icinde pan olan ne kadar film falan varsa istiyoruz. Hangi panmis bu diyenlere hemen soyleyim peter pan diil. Bildigimiz panin labirentinde de oynayan mitolojideki kirin cobanin tanrisi olan pan filmleri araniyoruz bi el atin be canin sevdiklerim..
(1) 

Random serinlik görüntü önerileri?

formalite #1008225 
Muzik dinlerken arka planda oynatmalik rastgele ne tur olacagi onemli olmayan uzay, doğa, denizalti gibi görüntüleri barindiran bir site ya da kanal önerileri olan varsa, bi guzel yesillendirse hic fena olmaz..

Google views den bi iki ulke takildik ama cok tatmin edici olmadi canlar..
(2) 

bilgisayar hdmi kablosunu görmüyor..

formalite #919646 
arkadaşlar bilgisayarım format öncesine kadar takır takır çalışıp hdmi kablomla tv'mle beraber cillop gibi film izletirirdi ama şimdi taktığımda hdmi i tanımıyor denetim masasından görüntü ayarlarına girdim ikinci ekran zımbırtısına bas dicekseniz sıkıntımız orada başlıyor o ekran 2 muhabbeti görünmüyor nedir sorun anladıysanız bi yardım be canlarım ..
(6) 

lisansta tembel olan akademisyen olma sansi?

formalite #860969 
Arkadaslar zamaninda lisansta haytalik edip ortalamayi 2.50 de birakip mezun olduk. Sonra yuksek lisans heves edip basladim e simdi hayalleri basladi yok doktorasiydi asistanligi docentligiydi diye.. Acaba diyorum lisans cokmu etkiliyor bu akademisyenlik sevdasini bosa mi kurek cekiyorum ?bu akademik personelin hepsi mi dereceye girmis caliskan adamlardan olusuyor bi gaz be abim.. Bi de doktora ogrencisi yuksek ogrencisi olursunuz varsa oneriniz dinleriz..
(1) 

canak anten kurulumu?

formalite #853844 
Merhabalar arkadaslar yeni eve tasindim tv herhangi bir sistem olmadan calismayan cinsinden. Elimde bi nextstar receiver i var bende gittim uydu hedeleri yapan adama sordum nasil olur bu isler ne kadar tutar gibisine 1. Katta oldugum icin yaklasik 20 metre kablo gerekecegini canak anten takilmasiyla kurumuyla 100 tl tutar dedi. Fakat simdi soyle ki binada fiber ag var imis bunun bana herhangi bir faydasi olmaz mi yoksa ve 100 gayet normal fiyat ver kurtul ya da kaziklaniyorsun be kardesim diye uyarabilecek olanlariniz var mi bi akil verin be abilerim ablalarim ...
(1) 

kedimin memesindeki iltihapli hede?

formalite #824750 
arkadaşlar geçenlerde kedimi traş ettirdim yeni doğum yapan kedimin üstten oluşmayan bir memesinden şüphelendik kenemi acaba diye ama vet. sıkınca içinden sarı iltihap irin gibi birşey çıktı elle aldık temizlendi. ama şimdi bikaç gün sonrasında biir bakayım dedim sıktım yine aynı şekilde beyaz memesi büyüklüğünde beze çıktı. internette baktım iltihaplılarda ateşlenme halsizlik iştahsızlık gibi belirtiler yazıyordu sizce önemli bişey olabilir mi yoksa önemsiz irin gibi birşey mi bi fikri olan varsa yardım lütfediniz..
(1) 

Hard disk kablosu lazım

formalite #676708 
arkadaşlar silicon power marka harici hard diskimin kablosunu kaybettim. kablo nereden bulabilirim ya da kablo bulamazsam içindeki verilere nasıl ulaşabilirim? Ama kablo bulsam daha iyi tabi öncelik ona verirseniz iyi olur. hard disk budur (git: www.hepsiburada.com
(5) 

fanusta yaşadığını farkeden kadın

formalite #672562 
arkadaşlar filmde haırladığım kadarıyla kadın arabasıyla giderken bir şeye çarğıyor ama arabadan inip baktığında hiç bir şey göremiyor. fnusa kapatılmış olduğunu anlıyor. bir de köpek vardı. filmin adını bilen varsa bi yardım be ya.
(5) 

ikea iş görüşmesi

formalite #595948 
arkadaşlar ikea ya iş görüşmesine çağırıldım part-time satış elemanı olarak kılık kıyafet uslüp nasıl olmalı herhangi bir iş görüşmesi deneyimi önerisi olan varsa engin tecrübelerinize açığım..
(2) 

game of thrones soundtrack

formalite #566282 
game of thrones un son cikan trailer larindan birinde bi kadin sesi bir sarki aman allahim o da nesi .. sahi kim soyluyor o sarkiyi sarkinin adi varmi ki. yoksa youtube dan gir dinle zor geliyor. bi yardim be gozunu sevdigim..
(1) 

kamu spotu komik velet

formalite #565447 
bi adam karisinin ve cocugunun oldugu kamu spotu vardi velet komik komik hareketler yapiyordu oturduk onu ariyoruz konusunu hatirlayamadik varmi aklina gelen animsayan o cocuga dikkat eden?
(3) 

idari hakimlik sinavi

formalite #563544 
iibf okuyorum idari hakimlik sinavina girme sansimiz oldugunu duyduk bi heves ettik sinav cok mu zordur iibf mezunlarinin hukuk mezunlari karsisinda sansi nedir ne degildir? bilgisi olab guzel arkadaslarima?
(1) 

ne ola ki bu?

formalite #559119 
google play store dan indirdigim onca gerekli gereksiz oyun uygulama derken virusler yuklenmeye sacma sapan reklam imgeleri masa ustune inmeye basladi nedir ne degildir e caresi de varmidir?
(7) 

laptop sekerli kahve bulusmasi?

formalite #557971 
Selamlar gecenlerde talihsiz olayi yasadim laptopima bi kupa sekerli nescafeyi boca ettim kahveyi alir almaz kapandi ters cevirdim kuruladim fon makinesiyle kuruttum adam olurmu derken kendisini 5 6 saat ters durumda biraktm dondugumde taktim fise calisti yek sorun ni kac tus sekerden dolayi tutukluk yapiyordu bende gectim bikac saat takildim pc de ama simdi tekrar calismiyor ne olabilir korktugum gibi anakart sorunumudue yoksa bi klavye degisimitle yirtarmiyim? Lutfen yardim..
(2) 

hatırlayan varmıdır?

formalite #543315 
sanırım digiturk movie max de 5 6 sene önce izlediğm bir dizi vardı bir aile aile babası homer simpson a benziyordu sakallı falan bir babaydı biraz sorumsuz anne taş bir hatun hatta sürekli kızının erkek arkadaşları annesine asılıyordu falan. yani dizi shameless gibi simpsons gibi bişey.. benden başka izleyen olmuş mudur?
(1) 

şarkı..

formalite #319868 
geçenlerde barda dinlemiştim dumanın sesine benzeyen bir grubun şarkısı şarkıda 'gelmedi osman mı' ne diyordu varmı bilen tanıyan kafada bi ampülü şakıyan..
(1) 

mad love altyazı

formalite #303968 
iyi günler arkadaşlar 1995 yılı mad love filminin altyazısını nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz türkçe ya da ingilizce olması farketmez olsun da ne olursa..
(6) 

hatırlayamadığım bi film

formalite #168068 
ya çok eskiden 10 sene falan önce olabilir movie maxte bir film izlemiştim
film 4 hikayeden oluşuyor ana konu rock'n roll du birinde jimmx hendrix ruhunu şeytana satıyodu birinde otel odasında bir hizmetçi vardı bi rock grubu falan vardı birinde otostopçuları alan bi rock'n roll manyağı psikopat vardı varmı kafasında bi ampul yanan lütfen help!
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık