(3) 

Dalaman havalimanı marmaris otogar ulaşım?

formalite #1589076 
Arkadaşlar selam Dalaman havalimanından Marmaris otogara havaş var mıdır? Marmarise var diye internette gördüm ancak otogara rastlayamadım . Otogara değilde Marmaris’te biryere bırakıyorsa da otogar arası mesafe nedir, nasıl ulaşılır? Bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim..
(3) 

En iyi Leviathan çevirisi?

formalite #1537361 
Arkadaşlar selam,
Türkçe çevirileri arasında Thomas Hobbes- Leviathan kitabı için hangi yayın evini önerirsiniz?
(4) 

Taşınabilir led ışık?

formalite #1507335 
Arkadaşlar selam, geçenlerde bir yerde denk geldim. Telefon ebatlarında üzerinde ayarlanabilir led ışıkları olan bir alet gördüm. Bir odayı da hayli aydınlatabiliyor , ortamı loş ya da daha aydınlık yapabiliyorsunuz üzerindeki tuşlarla vs.. Markası 'S' ile başlıyordu ama hatırlayamadım. Herhangi bir fikri olan var mıdır?
(3) 

Uygun ücretli psikolojik danışmanlık hizmeti

formalite #1503228 
Merhabalar arkadaşlar, uygun fiyatlı psikolojik danışmanlık hizmeti alabileceğim önerileriniz var mıdır? Bilgi üniversitesininin danışman hizmeti verdiği ile ilgili bir duyum aldım fakat sitesine girdiğimde yalnızca öğrencilerine ve çalışanlarına sağladığını gördüm. Farklı bir uygulaması var ise bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler
(1) 

Istanbul avrupa yakasinda aktar

formalite #1443082 
Arkadaslar selam, avrupa yakasi sisliye yakin dogal urunleri olan aktar oneriniz var midir? Ozellikle aradigim sey mis gibi kokan adacayi mesela? Nerede bulabilirim adacayini ve gitmisken guzel urunler alabilecegim aktari?
(7) 

Six feet under'i nereden izleyebilirim?

formalite #1433476 
Selamlar kac kez soruldu bu soru kim bilir.
Guncel bir link yahut oneri bilen eden bir aydinlatabilir mi ?
(2) 

Bilime yon verenler ile ilgili kitap seti

formalite #1422748 
Selamlar arkadaslar. Gelmis gecmis bilime yon verenler ile ilgili onerebileceginiz kitap seti var midir? Nasil bir set aradigima gelirsek dili cok agir olmamasi ve akilda kalici bilgiler edinebilecegim bir oneriniz varsa guzel olur.
Hangi yayin evinden oldugunu da belirtirseniz super olur..
(2) 

Avrupa yakasinda deniz manzarali kahvaltilik yer?

formalite #1403030 
Selam arkadaslar, istanbul avrupa yakasinda deniz kenarinda bebek ortakoy besiktas vs. Bolgelerde kahvalti yapilacak manzarali yer onerileriniz nerelerdir ? Pazar kahvaltisina serpme vs. olsa guzel olur
(3) 

Sümer dinleri ile ilgili kitap önerisi?

formalite #1378992 
Selam arkadaslar,
Sümer mitolojisinin ilahi dinler ile karsilastirmasini yapan okuduğunuz bir ya da bir kac kitap oneriniz var midir, varsa nelerdir yazabilir misiniz?
(3) 

Dinlenilesi radyo programlari?

formalite #1372920 
Selamlar arkadaslar guncel guzel radyo programlari var mi takip ettiginiz. Ozellikle is saatleri sonrasinda ya da haftasonlari olabilirse cok guzel olur.
Onerilerinizi bekliyorum
(1) 

Big burn muzik festivaline kampli bilet

formalite #1370408 
Selamlar elimde bir adet big burn sile deki bu haftasonu yapilacak olan festivale kombine bilet mevcut ilgilenen arkadaslar yazabilir mi? sa-tı-yo-rum ..
(1) 

Sisli yakinlarinda mobilyacilar

formalite #1368606 
Arkadaslar Sisli merkeze yakin nerelerde uygun fiyat mobilyacilar bulunabilir?
Kagithaneyi duydum fakat kagithanenin neresine gitmek gerekir?

Fikirlerinizi bekliyorum..
(8) 

Zevk neden lanetlidir?

formalite #1360952 
Selamlar,
Gece gece aklıma şu soru takıldı internet üzerinden konu ile ilgili bir araştırma yapayım dedim fakat çok istediğim sonuca ulaşamadım.
Soru şu; zevk neden asırlar boyu ayıplanmış, kötü görülmüştür. Zevk derken beyninizdeki nöronlara hücum eden dürtüleri hesaba almanızı istiyorum. En basit örnekle başlarsak; çikolata bir zevk ürünüdür. sizi bir an için mutlu yapar devamını getirdiğinizde ise bağımlı hale getirir:keza şeker de. Devam edersek sigara! sonuç olarak içmeye başladığınızda beyninize anlık mutluluk hormonlarını veriyor mu veriyor. Dahası alkol,seks,uyuşturucu,bilgisayar oyunu,sosyal medya,alışveriş ne ararsan. Yani ne sana zevk veriyorsa sürekli olarak tekrar etmen seni bir şekilde zarara sokuyor. Ve neden hayatta zevk veren şey lanetiyle birlikte gönderilmiş dünyaya. Yani bir şey zevk vermesi ve kendine bağlamasının sonu neden hep hüsran. Oysaki başlarda ne kadar da masum ve güzeldi sonunun böyle bitmesi neden?

Neden böyle bir kafadayım dersek bu ara bir arınma süreci yaşıyorum hayatımda bana zevk veren fakat zararını görmeye başladığımı düşündüğüm bazı alışkanlıklarımı terk etme eğilimindeyim ve her konuda olduğu gibi bu konunun da felsefesini merak ettim bir nevi. Bana bu konu ile ilgili güzide fikirlerinizi beyan edebilir misiniz gece gece beyin mıncıklayalım biraz.
Yahut gece gece yorma beni al şu adamdan şunu oku, izle vs. Diyebileceğiniz esetleri de serebilirseniz acayip hayra geçersiniz.

Bir de siz herhangi birşey bulabildiniz mi size zevk veren fakat zarar vermeyen?
(3) 

GOT son sezonu nereden izleyebilirim?

formalite #1359975 
Sadece digiturkten diildir saniyorum. Link atar misiniz arkidisler.
(*game of thrones)
(3) 

Bilgi universitesi mor ve otesi bahar senligi

formalite #1354077 
Arkadaslar selam 3 mayista gerceklesecek olan Bilgi universitesinin mor ve otesi konseri icin bilet almamiz gerekir mi oyle ise nereden temin edebiliriz yoksa bu bahar festivaline sadece okul icinden ogrenciler mi girebiliyor?
Ayrintilar hakkinda bilgisi olan bir yesillendirebilir mi pls.
Bir de su var konser alani santral istanbul konseri olarak geciyor. Bu bildigimiz eski fabrika olan santral istanbul degil mi baska bir alternatifi olamaz diye dusunuyorum..
(6) 

Armonika ogrenmeye sifirdan baslamak?

formalite #1352464 
Arkadaslar selam.
Yillardir suren ek bir enstruman calma istegim ile beraber evde karsima cikan unutulmus armonikamla nasil bir yol haritasi cizebiliriz diye karsinizdayim.
Armonika ogrenmek ve guzel bir blues jazz calabilmem icin aklimdan gecen biraz internetten yardim almak ve sonrasinda istanbulda bir egitim almak olabilir diye dusundum fakat sizleri de dinlemek isterim. Misal guzel olmaz miydi armonikamla harikalar estiriyorum ve sonrasinda gazimi alamayip yan flute yandan yandan daliyorum falan. Ama bunlar tabi hep hikaye. Neyse durun guzel bir kivamdayim suan bozmayalim en az bir blues sarkisi calana kadar devam ettirmek simdilik hedefim. Ne dersiniz ne yapmali?
Sevgiler, saygilar.
(8) 

Telefon onerisi?

formalite #1350976 
Yeni telefon almayi dusunuyorum kronik bir samsung kullanicisi olarak yine samsung almak niyetindeyim fakat farkli onerileriniz varsa dinliyorum.
Fiyat olarak max 3000 verebilirim.
(2) 

1001 direk sarnici monolik konseri bilet

formalite #1348825 
Arkadaslar bu hafta sonu 6 nisan da 1001 direk sarnicinda gerceklesecek olan monolink konserine 1 adet biletim bulunmakta. Gidemeyecegim icin uygun fiyata satilir ilgilenen arkadaslar lutfen irtibata gecsin.
(3) 

Hgs-ogs kacak gecis cezasi

formalite #1348064 
Arkadaslar gecislerde karti okumadiginda hgs ne kadar ceza yazar bi bilen var midir?
(4) 

Hdmi ile tvye bagliyken tv ekranini karartma

formalite #1342625 
Arkadaslar pc yi tv ye bagladik arkadan muzik calsin ama ekran goruntusunu istemiyoruz kisa yolu neydi bunun bi yardim?
(4) 

British kahvaltilik fasulye?

formalite #1329658 
Istanbulda yasiyorum britiş tarzi tatli kahvaltilik fasulyelerden nerede bulabilirim? Heinz and beanz vardi hatirladigim marka macrocenter da falan olurmu ki acep?
(10) 

Maxipuan kullanimi

formalite #1326113 
Arkadaslar kredi kartina ait maxipuanlari nerelerde kullanabilirim internetten baktim ancak net bir bilgi yok varsa da dogrulugundan pek emin olamadim. Reklama girmemesi acisindan msjla cevap verebilirseniz cok sevinirim.
Thanks in advance. Sevgiler
(3) 

Bilgisayar onerisi?

formalite #1324924 
Selamlar bilgisayar almayi dusunuyorum macbook un garage band uygulamasi icin dusunuyorum ama bi dolu eksi yani da var diye biliyorum. Muzik yapmak istiyorum lenovo bu ara cok iyi diyorlar ne dersiniz? Fiyat olarak da max 5000 veririm diye dusunuyorum. Onerileri alayim canlar. Ses goruntu vs. Islemci saglamlik falanlar filanlar cok anlamiyorum bilale anlatir gibi anlatirsaniz sevinirim sevgiler.
(5) 

Besiktasta havuz?

formalite #1318371 
Besiktasta gidebilecegim cok uzaklasmayacagim gunluk veya aylik abonelik gidebilecegim bi yer onwriniz var midir? Evim carsiya yakin ortakoye fulyaya atmayiniz.
(5) 

Gece gece akla takilan garip bir soru..

formalite #1316976 
Selamlar.
Gece gece aynaya bakarken su soru aklima takildi ve derin kafalara daldirdi.
Arkadaslar sizce de insanin kendi yuzunu gorememesi garip bir sey degil mi?
Eller ayaklar bacaklar tamam, döndür kafayi sirt, popo, arka bacaklar tamam enseyi saf disi tutuyorum onu gormeseniz de olur, ayir kol bacak koltukalti genital o da tamam ama abi ne yaparsan yap burnunun ucundan otesini goremiyorsun ancak gel gor ki hergun birileri seni goruyor. Yoldan gecen elin adami dahi.
Sen de merak ediyorsun ne var lan bende diye aynadan, selfie kameradan ya da ne bileyim bir yansimadan 2 boyutlu halin orada.
Gece gece pis kilitlendim bu duruma. Umarim siz de kitlenirsiniz.
Hani ruh ve beden kavrami varya beni o kavramlara goturdu. Siz de bi gezin gelin.

Aslinda enseye siktir cektim ama bununla ilgili de varsa ilginc teorileriniz dinlerim. Yahut lan bu soru soruldu yillar oncesi bilmem ne filozofu bilmem ne din alimi ya da eksi yazari tarafindan9 derseniz onu da dokturebilirsiniz.
(1) 

Besiktas yakinlarinda uygun fiyatli mobilyalar

formalite #1310576 
Selamlar.
Besiktasta kaliyorum yakinlarda sifir mobilya alabilecegim mobilyacilar carsisi gibi bir yer olarak nereyi onerebilirsiniz?
Uygun fiyatta olmasi onemli arkidisler.
(8) 

Evdeki tahtakurularindan nasil kurtulunur.

formalite #1307772 
Arkadaslar kac gundur kolum bacagim yendi bitilirildi bu namussuzlar tarafindan. Ben sivridir diyip ustune dusmedim ama yatagin ustunde gorunce bir kiyamet koptu. Aldim yatagi attim disari evi sirkeli camasir suyuyla temizledim. Lavanta okaliptus ve cam agaci yaglarini suyla karistirip onlarida bi guzel sıktım. Bi ilaclama firmasini aradim fiyat biraz yuksek olunca ilac bakinmaya basladim.
Ama almadan once bir danisayim sizlere be yapmak gerekir bu yaratiklar icin kesin cozum nedir. Allasen bi akil verin pşikolojim bozuldu.
Fenalardayam.
(2) 

Kadikoy besiktas dolmus hatti

formalite #1303232 
Kadikoyden gece en son kaca kadar dolmus var. Bilgilendirir misiniz?
(2) 

Blender onerisi.

formalite #1303223 
Arkadaslar iki secenek arasinda kaldim vestel mix&go ya da tefal on the go. Urunlerin ozelligi siseleriyle birlikte olmasi bu tarzda baska onerileriniz varsa buyrunuz.
Sayfa reklama donmemesi acisindan ozelden yazabilirsiniz.
(1) 

Rose wine & prosecco

formalite #1302668 
Selamlar.
Alkol uzerine iki sorum olacak; ilki piyasadaki en iyi mide yakmayan su gibi akip giden ve kolay ulasabilecegim rose wine önerileriniz,
Ikincisi ise prosecco -köpüklü şarap- diye bilinen alkole duty free ler harici nereden bulabilirim?
(2) 

Besiktas civarlarinda yan flut kursu

formalite #1302374 
Besiktas civarinda kaliyorum is cikisi gidebilecegim uygun fiyatta -toplu halde de olur- gidebilecegim muzik atolyesi var midir?
Sifirdan baslayanlar icin yan flüt.
(2) 

Marmaris terminalden orhaniye ulasim?

formalite #1302291 
Nasildir alternatifleriyle beraber yazabilir misiniz bi de kac dk surer yol?
(3) 

Besiktasta iyi kahve satan yer?

formalite #1295981 
Filtre ve esspresso icin onerileriniz nelerdir? Uzaga gondermeyiniz besiktasta tchibo haric nerelerden almami onerirsiniz?
(3) 

Yuksek lisans ogrencisi istanbulkart sorusu

formalite #1285082 
Merhaba arkadaslar yukseklisans ogrencisiyim ayni zamanda sigortali calisanim indirimli istanbul kart kullanabilir miyim?
(2) 

Muzisyen onerisi..

formalite #1281874 
Merhabalar arkadaslar, aziza mustafa zadeh diye bir muzisyen var bilenler bilir, bilmeyenlere de gec de olsa dinlemesini oneririm. Sorum su onun tarzinda guclu ses, sağlam muzik yapabilen kisilere dair onerilerinizi alabilir miyim?
Kulagimizin pasi silinsin buralarda hep yesillensin di mi ama.
(6) 

Sisli de isyerine yakin uygun fiyatli semtler.

formalite #1281099 
Sislide ise baslamak uzereyim ancak kalacak yer bulmam lazim etraf semtlerden uygun fiyatli olan ya da ev arkadasi arayan bulabilecegim yerler, siteler, oneriler varsa yardimci olabilir nisiniz?
(4) 

Kendi basina ingilizce konusma pratigi yapmak mumkun mu

formalite #1280418 
Londrada ingilizce egitimi aldim yaklasik 4 ay once vatana geri dondum ancak korkum ogrendigim ilerletmis oldug ingilizceyi unutmak. Dinleme okuma tamam peki konusma pratigimi nasil devam ettirebilirim. Kendi basima yapabilecegim onerileriniz var midir?
(1) 

Smmm staj baslatma sinavi

formalite #1280416 
Sinavi nasil kazandiniz taktikleriniz nedir? Ayrica staji baslatinca denetimde staj yapmak istiyorum yeteneklerimi nasil daha fazla guclendirebilirim?
(7) 

Ingiltere Ankara antlasmasi icin oturum izninin kalkmis olmasi

formalite #1273103 
Bu konu hakkinda gecenlerde gazetede bir haber okudum oturum izni artik Turklere verilmeyecek diye asli var midir yoksa asparagas haverden ibaret midir bilgisi olan lutfen yesillendirin yorumlayin bi ses edin.
(1) 

Gardens of babylon turkiye

formalite #1273102 
Amsterdam menseili meditasyonla muzigin karisimi bir event imiş gardens of babylon ve 21 nisan da istanbul kleine geliyormuş. Elektronik muzikle ilgilenen arkadaslar line up a bakip donermisiniz fena gelmedi bana bi beyin firtinasi yapalim. Ne dersiniz?
(2) 

Stranger things icin ingilizce altyazili site

formalite #1246664 
Nereden bulabilirim link site onerisi olan var mi?
(3) 

Ingiltere ile ankara antlasmasi yapip kalanlar

formalite #1229560 
Aramizda ankara antlasmasi ile ingilterede kalan saygi deger guzel insanlar,
Hangi is alaninda nasil kaldiniz, nasil bir surec izlediniz, ankara antlasmasi kabul olunca neler yasadiniz, artilari eksileri nelerdir? bu guzel kardesinize biraz fikir verir misiniz?
(2) 

Yurtdisinda turktelekom hattina mesaj gelmemesi

formalite #1216664 
Merhabalar arkadaslar 3 aydir londradayim buraya gelmeden turktelekom hattimi yurtdisina actirmistim cunku telefondan bankacilik islemlerimi yapmam gerekiyor o yuzden kayitli numaraya gelen sifremi kullaniyordum. 3 aydır bir sıkıntı çikmadi ama bugün tekrar tt hattımı taktığımda hiç bir mesaji alamadim. Ne yapmam gerekir problem nedir?

turktelekomu buradan aramak cok pahali olacagi icin yapabilecegim alternatif bir oneriniz var midir?
(3) 

Ingilizce altyazili izleyebilecegim dizi siteleri

formalite #1210395 
Dil ingilizce, altyazi ingilizce izleyebilecegim dizi siteleri onerir misiniz?
(6) 

İngilterede hesap kartı kullanımı.

formalite #1190856 
Merhaba arkadaşlar. 7-8 ay yurtdışında olacağım. orada halkbank hesap kartımı nasıl kullanabilirim? Elimdeki tl yi pound'a çevirmem gerekir mi, yoksa tl 'yi kura çevirerek mi verir atm?

İkinci olarak; orada internet bankacılığını kullanmaya çalıştığımda telefonuma gelen onaylama msjı oradayken gelmesinde bir sıkıntı olur mu?

Ve üç; orada hesap açtırmak mantıklı mı, kesim ücretlerinden dolayı öyle birşey yapılabilir mi?

Nasıl hallettiniz ya da hallediyorsunuz para işlemlerinizi?
Bi yardım be canlar.
(5) 

Hangi konser videolarını izliyorsunuz?

formalite #1189715 
Ya da setleri dinliyorsunuz sc'dan?
Hadi paylaşalım..
(4) 

İngiltereye giderken valiz

formalite #1189606 
Hazirandan itibaren yaz ve sonbaharı aylarını orada geçireceğim.
Sorum şu; ne şekilde bir valiz hazırlamam gerekir?
muhtemelen bir 3 ay sonra geri gelip gidebilirim fakat yaz için nasıl kıyafetler götürmem gerekir acaba?
Havası suyu nasıldır?
Son olarakta neler eksik kalmamalı, uzun süreli yurtdışı çıkışlarınızda nelere dikkat ediyorsunuz?
(8) 

Thy bagaj hakkı

formalite #1188847 
Biletimde 20 kg yazıyor tanıdık birisi 30 a kadar çıkabilirsin dedi yanlış mı acaba? Eğer 20 yi geçersem kilo başına ne kadar öderim?
Not.yurtdışı uçuş için..
(1) 

Türk telekom telefon hattını taahhüt dondurma

formalite #1188298 
3-6 ay kadar internet tivibu hizmeti dondurulabiliyor. Peki faturalı mobil hat taahhütü dondurulabiliyor mu?
(6) 

bu ayakkabı neden bu kadar pahalı?

formalite #1188155 
www.boyner.com.tr

*vans-old skool
bana 250 çok geldi. değil mi?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık