(1) 

350K’yı kısa,orta,uzun vade ile nasıl değerlendirmek istersiniz ?

halen #1590398 
İyi geceler duyuru sakinleri

Sb
(1) 

Mayıs sonuna doğru Kumluca deniz sıcaklığı

halen #1554857 
Selam duyuru sakinleri,

Tecrübe etmişlerden bilgi rica ediyorum. Mayıs’ın sonlarına doğru Antalya’ya gitme kafa dinleme gibi bir plan yaptık lakin deniz sıcaklığı bizi tedirgin etti. Çıralı-Kumluca tarafında iklim nasıl oluyor Mayıs ayında ? Deniz sıcaklığı 21 derece gösteriyor raporlarda fakat deneyimin sesine ihtiyaç var.


Teşekkürler,
(3) 

Bisikletlerde neden ayna yok?

halen #1552038 
Öncelikle ekşi sözlük susturulamaz!

Sonralıkla, bugün bisiklet almayı düşündüm fakat gerek bulunduğum ilçede sürerken bir ihtiyaç olduğunu gerek muhit uygun olsa bile aynanın zaruri bir aksam olduğunu düşünmemden aynalı bisiklet aradım ve bulamadım.

Üretilirken neden ayna ile üretilmiyor bu meret de kaskta ya da gidona bağlanabilecek ayrı bir aparat olarak alabiliyoruz ? Bir mantığı var mı ?


Teşekkürler,
(2) 

Piyano koyacak yer yok ne almalı?

halen #1545860 
Selamlar,

Maalesef evde koyacak yer olmadığı için biraz daha portatif olması sebebiyle org/klavye almayı planlıyorum. Başlangıç seviyesi için anlamlı mıdır? Bir de anlamlıysa ne almalı hangi marka/ seriyi tercih etmeli ?


Mutlu seneler!
(10) 

Bu bilgi,haber, magazin bombardımanıyla nasıl rahat yaşanır?

halen #1529073 
Teknolojinin, wifi’n gelişmesiyle, daha çok da yaşadığım ülkedeki kendi dünya görüşüme uymayan bilgileri, over dose lüks tüketimle sükseyi, adaletsizlik ve kutuplaşmanın âlâsını her gün bir bir yutarken nasıl sağlıklı yaşamayı başarabilirim bunu düşünüyorum bir süredir. Sindiğimi, sindirildiğimi düşünüyorum buna da göğsümdeki tam olarak da teşhisini koyamadığın fakat korku olduğunu düşündüğüm, güvende,özgür ve mutlu yaşamamaktan kaynaklandığını düşündüğüm histen pay biçerek söyleyebilirim.

Sizler nasılsınız ?
(8) 

Galata, Karaköy, Taksim civarı rakı-mezelik mekan

halen #1526021 
Selamlar,

Güzel mezeleri,ambiansı olan, geçirmeyi ana amaç bellememiş bir mekan arıyorum. Ekipçe gideceğiz. Nereleri önerirsiniz ?

Teşekkürler,

Yetişkinler için İstanbulda Spor Okulu

halen #1525057 
Selamlar, iyi pazarlar duyuru sakinleri,

30 yaşında bir kadın olarak, daha çok takım oyunlarına ilgi duymakla birlikte yetişkinler için spor okulu aramaktayım. Plates,yoga vb. uygulamalarda açıkçası sıkılıyorum. Bu yüzden voleybol ya da basketbol gibi takım oyunları için araştırma yaptım fakat bulamadım. İstanbul’da (Avrupa Yakası olsa tadından yenmez) önerebileceğiniz yetişkin spor kulüpleri var mıdır?
(5) 

Topluluk önünde özgüvenle konuşma kursu :)

halen #1459108 
Selam cemaati duyur’i

Bildiğiniz, yönlendirebileceğini online platformlarda şu an böyle bir eğitim veren kuruluş var mıdır ?

Teşekkürler
(2) 

Konuşmayı Etkileyecek Düzeyde Boğaz Tıkanıklığı

halen #1453690 
Selamlar,

Yakın dönemde bir hastalık geçirdim. Normalde de sigara içtiğim için daimi olarak birlikte yaşadığım balgam konuşmamı etkiliyordu ancak 2 hafta önce sigarayı bıraktım ve durum feci boyutlara ulaştı. Sunum yapmam lazım konuşurken araba gibi tekliyorum sesim içime kaçıyor. Sürekli bir boğazdakini yutma ihtiyacı, değişik sesler. Bu durum normal mi ? Balgamdan ileri geldiğini düşünüyorum ama başka bir sebebi olabilir mi ? Başka bir sebebi yoksa nasıl geçer bu ?
(3) 

Şu an Ay’ın yanındaki yıldızımsı sarı şey nedir ?

halen #1441934 
Gezegen midir, yıldız mıdır, ismi nedir bilen var mı ?

İyi geceler

hizliresim.com
(12) 

Terapi ücretleri neden bu kadar pahalı ?

halen #1439027 
Hayır çözmem gereken sorunlar da var ama seans ücretini duyunca başımdan aşağı kaynar sular boşalıyor. 300TL dediler seansına. 2 haftada bir gitsem 600TL ayda ki iki haftada bir gitmek işe yarar mı onu da bilmiyorum. Kendi içimde biraz haklılandırırsam vericem bu parayı ama sizce de pahalı değil mi veya daha makulünü bulabilir miyim,piyasaya çok hakim değilim? Ya da nasıl bakmak gerekiyor bu olaya ?

Teşekkürler
(5) 

Avrupa Yakasında Rakı Mezelik Mekan

halen #1436034 
Selamlar,

Arkadaşla rakı içebileceğimiz über pahalı olmayan(max kişi başı 250-300),mezeleri lezzetli avrupa yakasında bir mekan arıyorum. Nereleri tavsiye edersiniz ? (Adalar dışında:)

Teşekkürler
(1) 

Duyuru Hipokratları,Dahiliyeciler Grade 3 Hepotosteatoz Nedir ?

halen #1428909 
Bugün abimi mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı sebebiyle doktora götürdük. Karaciğer incelemesinde şöyle bir sonuç çıktı.
Karaciğer boyutları artmıştır (AP 186 , Long: 200 mm) parankim ekojenitrdi diffüz olarak ileri derecede artmıştır (Grade 3 Hepotosteatoz)

İdrar tahliline bakmışlar bir de ve cipro verip yollamışlar. İnternetten araştırdım grade 3 de ağır derece diyor. Karaciğer için hiçbir şey söylenmemiş yağlı yemeyin demenin dışında.

Sizlerin yorumu nedir , ne yapmak gerek ?
(1) 

Duyuru Kadınları Memnun Kaldığınız "Kaşçı"

halen #1422358 
Selam duyuru kadınları ve kadın hissedenleri,

Kaşlarımı bu corona dönemi boyunca şekle şemale sokabilmek adına uzattım ha uzattım. Şimdi aldırma vaktidir fakat bu işte iyi olan bir kaş alıcı, kaş dostu arkadaş arıyorum. Gidip de memnun kaldığınız yerler varsa, paylaşırsanız bu yetim emrahı çok sevindirirsiniz.

Teşekkürler,

Lokasyon belirtmemişim İstanbul Avrupa Yakası
(13) 

İzlediğiniz ve hatrınızda kalan reklamlar

halen #1418199 
Geçmişten bugüne sizde iyi ya da kötü yer etmiş ve aklınızda kalabilmiş reklamlar hangileri ?

Sağlıklı günler
(3) 

Boğaz ağrısından usandım

halen #1414397 
Selam güzel duyuru hipokratları,

Yaklaşık 8 gündür kulak-boğaz ağrısıyla uğraşıyorum. Bunlar birbiriyle bağlantılı olduğu için ayıramadım fakat boğazdaki ağrı ayrı, kulaktaki çınlama sebepleri ayrı benim nezdimde. Sizler daha iyi bilirsiniz elbet.

Önce boğaz ağrısı,batma, yutkunamama başladı. Tantum verdeler, karabiberli ballar, pastiller derken 2 gündür gırtlağıma indi bu olay ve rahat yutkunamıyorum. Hastaneye de gidemiyorum ve çıldırıcam. Katlanılabilir bir rahatsızlık şu anda ama keyfimi kaçırıyor. Ne yapmak lazım buna ? Ne çözer derdimi ?Sigara kullanıyorum ne yazık ki. Azaltmaya çalışıyorum azaltabildiğim kadar.

Sonralıkla tahminimce kulak çöpüyle temizlikten kaynaklı bir kulak çınlaması var sağ kulağımda bir haftadır. Bu boğaz problemiyle iniltili midir ? Bunun için de bir kulak damlası kullandım 2 kere ama damla kulak içine girmeden akıp gidiyor doğrulduğumda. Hala çınlıyor bu da katlanılır ama keyif kaçırıcı çok.

Ne yapmalı ?

Bi şey yapmalı ;(
(5) 

Boğaz Ağrısı Yaşayan Kimler Var ?

halen #1412797 
Var mı ;( ?
(9) 

Bu aralar başınız ağrıyor mu sık sık ?

halen #1410921 
Tribe girip ulan bu corona illetinden mi diye düşünmüyor değilim. Önce baş ağrısıyla sızan lanet bir şey mi diye kendi kendime heyheyleniyorum ama çevremde de başı ağrıyan çok insan var şu sıralar. Sizlerde durum nasıl ? Normale göre başınız daha fazla ağrıyor mu bu ara ?
(6) 

Media Markt Ürün Değiştirme

halen #1409987 
Selamlar,
14.02 tarihinde bana bir akıllı saat satın akınmış ve hediye edildi. Benim de elime 2 hafta önce geçti fakat bir türlü fırsat bulup değiştirmeye gidemedim. Ürünü açmaya çalışırken kutusu deforme oldu ve dün Özdilek Avm’ye değiştirmeye gittiğimde ürünün kutusunun deforme olduğunu ve 15 gün içerisinde iadr kabul edildiğini , alınan yerden inisiyatifle değiştirme ihtimalinin olduğunu ve Levent ana mağazasında bir şansımı denemem gerektiğini söylediler. Daha sonra bir ton yol teptiğim için önce müşteri hizmetlerini aradım, satış görevlisi böyle böyle söyledi, ben ürünü kurdum ve performans olarak yetersiz buldum değiştirmek istiyorum mümkünse merkez binaya gideceğim fakat benim bunu değiştirme şansım yok mu tekrar boşuna yol tepmek istemiyorum diye sordum. Bu sefer de müşteri hizmetleri ürünün kurulumunun yapıldığı takdirde değiştirme işleminin yapılmayacağını söyledi. E bu bana hediye geldi , ben ürünü açıp bakmadan nasıl karar verebilirim benim için kullanışlı olup olmayacağına dedim maalesef yapamıyoruz bir şey dedi kapattı.

Benim hukuki olarak 30 iş gününde bunu ne olursa olsun değiştirme gibi bir hakkım yok mu ? Tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım ? Veyahut yapılacak bir şey yok mu ?

Teşekkürler.
(5) 

Hamile arkadaşı mutlu etmek için nasıl jestler yapılabilir ?

halen #1409856 
Sb.

Bir de bebek henüz 3 aylık:)

Teşekkürler
(2) 

Spor Ayakkabı

halen #1409568 
Selam duyurunun moda ikonları

Hem iş hayatında,hem de iş çıkışı okul yollarında ayağıma görünüm ve rahatlık bakımından maksimum verim sağlayacak, giyebileceğim bir spor ayakkabı modeli arıyorum. Kadın kişisi olarak işte genel spor şık olmak işime geliyor. Jean üstüne gömlek,bluz ya da kazak gibi. İş çıkışı epey yürümem gerekiyor mantıklı olan belki bir koşu ayakkabısı almak fakat bu sefer de fazla spor kaçıyorum. Hem iş yerinde sırıtmayacak hem de yürürken konforlu olan güzel bir model var mı aklınıza gelen ? Paylaşırsanız çok sevinirim.

Benim aklımda Vans Oldskool var ama kararsızım.

Teşekkürler
(4) 

Hakikat bulunmaz aranır

halen #1406293 
Yıllar önce sanırım facebook üzerinden, ya hoca olan birinin ya da konuk gelmiş bir akademisyenin odtül’deki konuşmasını izlemiştim ve hakikat bulunmaz aranır diyordu konuşmasında. Kimdi o bilen, hatırlayan var mı ?
(2) 

Tırnakların hunharca soyulması

halen #1402170 
Tırnaklarım inanılmaz derecede soyuluyor duyuru hipokratları. Genelde vitaminsizlikten olduğunu söylüyorlar. Direkt bu sebeple doktora görünmedim fakat genel bir kan testi yaptırmışlığım var bi şey çıkmadı sonuçlarda. Neye bakılıyor böyle bir durumda,kaynaklanır bu sorun ?
(3) 

Sesli kitap dinliyor musunuz ?

halen #1402113 
Dinliyorsanız önerir misiniz ve hangi mecraları önerirsiniz ? (Türkçe)
(5) 

Dizi Önerisi

halen #1401322 
Ben şuraya izlemekten büyük keyif aldığım dizileri bıraksam siz şundan da büyük keyif alırsın der misiniz ki ?

Wilfred
Six Feet Under
The Last Man On Earth
Lost
House
Breaking Bad(bunu önerilmesin diye yazıyorum :)
Bojack Horseman
One Punch Man
In Treatment

Top liste budur.
(1) 

Max 500 TL’ye Kindle

halen #1401245 
Almak istiyorum. Max 500 TL’ye önerebileceğiniz bir model var mıdır ? Nereden almak lazım ?
(9) 

Yılbaşına evde tek başına girenler

halen #1398970 
Nasıl gireceksiniz ? Kendime bir güzelleme yapmak istiyorum, sizden kopya çekmek iyi olur :)

Şimdiden mutlu seneler !
(7) 

Güven verilir mi alınır mı ?

halen #1398356 
İyi akşamlar sevgili duyuru sakinleri,

Sizce nedir ve nedendir ?

Teşekkürler.
(1) 

Turkcell Platinium Üyesi bir arkadaş arıyorum, zekat almak üzre

halen #1389285 
İndirimli bir şekilde bilet almak istiyordum da :/ Yardımcı olabilecek varsa çok bahtiyar olurum :)
(5) 

Nefes alamama

halen #1387649 
Panik atak olduğumu düşünmüyorum çünkü bariz hissettiğim bir nefes darlığı, öleceğim gibi düşünceler yok. Beni düşündüren dertsiz,tasasız, ne bileyim huşuyla, kafa rahatlığıyla nefes alamadığımı hissetmek. Sanki yarım yamalak nefes alıyormuşum gibi. Karnımda hatta böyle tam göbek deliğimin çevresinde bir yumru varmış gibi. Kasılıyor karnım. Tüm bunlar stresten mi? Nasıl geçer? Spor,yoga,psikiyatri dışında bir öneri var mı ?
(4) 

Reçetede tam anlamıyla ne demek istemiş ?

halen #1383941 
Selam duyuru hipokratları

Yoğun öksürükten sebep gittiğim doktor 3 günlük bir kortizon tedavisi uygulayalım diyip erdostin adlı bir ilaç yazdı. Kullanımını bilmediğimden eczaneye nasıl kullanacağım dedim “aynı anda 3 hap yutarak” dedi. “Nasıl yani doktor 3 gün kullanacaksın dedi karıştırıyor olmayasınız 3 hap birden nasıl yutayım” dedim “öğün öğün de yutabilirsiniz doktor buraya 1x3 yazmış günde 3 kullanıma tekabül ediyor bu” dedi fakat ben emin olamadım

Bu meret doktorun yazdığı bu 1x3 göstergesiyle nasıl kullanılmalı ?

Teşekkürler.

Bu arada Prednol adlı ilacın üstüne de Sabah 3 Tok yazmış,diğer ilacın akıbetinden bunu soramadım. Kafayı yemek üzereyim yardım pls
(1) 

Cumartesi pazar uykusunu iple çekip sonrasında ipi salma dilemması

halen #1383141 
Başlık biraz garip oldu farkındayım ama hafta içi sabah kalkmanın, cumartesi pazar uykusunu iple çekmenin akabinde cumartesi sabahı uyandığımda tüm hafta içi özleminden eser kalmıyor, uyumak basitleşiyor. Yani aslında tüm o hafta içi isteğine karşın, sabah mahmurluklarına karşın hafta sonu aldığım uykudan büyük haz duymalıymışım gibi bir düşünceye girdim. Üstüne üstlük tüm bu karmaşanın dışında pazar günü de ertesi günü sabah kalkma mecburiyeti sinirimi bozuyor , tam bir şerefsizm anlayacağınız -_-

Bu arzu hep olmayana mı eriyor ?
(1) 

Bu ne sineği ?

halen #1382959 
(2) 

Uyguna flüt dersi alabileceğim kurs ya da özel ders önerisi

halen #1382028 
İstanbul Avrupa Yakası’nda arıyorum. Geçenlerde araştırdım ders başı 100 TL istiyorlar, aylık da 4 ders. Açıkçası bu ücret bütçemi biraz aşıyor. Daha uygun ders alabileceğim bir merkez ya da önerebileceğiniz müzisyenler var mıdır?

Flüt derken yan flütten bahsediyorum. Bir de youtube üzerinden çalışmayı önerecekler için işin tekniğini profosyonel birinden birebir öğrenip daha sonra video ile desteklemek istiyorum.
(6) 

Ekşi Duyuru mobilde durma

halen #1380070 
Bir tek ben mi yaşıyorum bunu? Web sürümde de zaman zaman yaşayabiliyorum ama mobilde bir duyuruya cevap yazmak istediğimde ya da cevapları görmek istediğimde ya da soruya girmek istediğimde sürekli tıkanmalar oluyor ve sayfayı yeniden yüklemek durumunda kalıyorum. Ios kullanıyorum bir tek bende mi var bu sorun ?

Duyuru support destek pls
(2) 

Nitelikli film izleyicisi olmak

halen #1377246 
İçin sizler bir şey yapıyor musunuz ?

Bu zamana kadar çokça güzel film izlediğimi düşünüyorum. Fakat kaseti sardığımda o filmlerden etkilendiğim bir kaç sahnenin, bir kaç cümlenin aklımda kaldığını görüyorum ve bu durum çok sinirimi bozuyor. Filmden etkilenmişim evet ama içerik yok. Ziyan etmeyeyim derken tekrar izlemem bu sefer büyük bir ciddiyetle izlemem ya da bazı sahneler üzerine not alıp üzerine düşünmem gerekiyor herhalde ? Sizlerde durum nasıl ? Bu konuda bir metod var mıdır sinema tüketimimin önüne geçebilecek ?

Teşkürler
(14) 

Tek başına tatil yapmak

halen #1376338 
Daha önce -en azından vardığım yerde tanıdığımın olmadığı- böyle bir tatile çıkmadım. Yaz bitiyor ve kafayı yicem. 5 günlüğüne Kaş’a gideyim diyorum ama sıkılırım diye öngördüğümden harekete geçemiyorum. Sizce de tek başına tatil sıkıcı değil mi ? Bir de tanımadığı insanlarla muhabbet sohbet edip arkadaşlık kurabilen birisi de değilim. Acaba her günümü planlayıp tıka basa dolduracak bir program yapsam güzel bir deneyim olabilir mi ? Tek başına çıktığınız bir tatil var mı keyif almış mıydınız ?
(1) 

Linkedin üzerinden yapılan başvuruyu çalıştığım şirket görebilir mi ?

halen #1366627 
Sb

Teşekkürler.
(1) 

Candy crush soda müziği hangi çizgi filmde vardı ?

halen #1365421 
Etabı bitirdiğinde,geç ya da kaybet- minik bir jeneriği oluyor candy crush sodanın. Bir çizgi film müziğiyle aynı melodiye sahip? Hangi çizgi filmdi o ya ? ;/
(2) 

1 haftalığına uzaklaşmak

halen #1353464 
İstanbul dışı ya da beklentiyi karşılıyorsa içi de olabilir gerçi, kendimi dinleyebileceğim, stresten, şehir hayatından uzak küçük bir tatil peşindeyim. Yiyeyim içeyip tüketeyim derdim yok bu sebeple biraz uygun olmasını da bekliyorum. Ne bileyim kolektif çalışmaları, atölyeleri olan bir yer de varsa o da olur ekip biçer toprağa karışabilirim. Önerilerinize talibim.
(5) 

Duyurunun sinefilleri vizyondaki hangi filmi önerir?

halen #1353238 
Teşekkürler.
(4) 

Ayazağa Maslak tarafında atlamalı zıplamalı spor merkezi

halen #1350775 
Böyle bir spor merkezi vardı sanki o taraflarda. Bilen var mı ?
(2) 

Yurtdışı menşeili önde alışveriş siteleri

halen #1348211 
Nelerdir? Hangilerini takip eder, hangilerinden alışveriş yaparsanız?
Ebay, Amazon, Aliexpress dışında ?
(10) 

Netflixte animasyon,çizgi film

halen #1341893 
Sonunda beni de içlerine dahil ettiler ve yeni üyelik aldım. Lanet olsun ki çizgi film izlemeyi hala çok seviyorum looney tunes çizgi filmlerini bulurum nickelodeon kuşağına rastlarım dedim fakat bulamadım, bi sünger bob var. Siz de çizgi film,çizgi dizi,animasyon,anime sevip izliyorsanız bu platformdan, ne önerirsiniz ?
(2) 

Ales'e girmeli miyim ?

halen #1339969 
İyi hafta sonları duyuru ailesi,

Yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Fakat bugün öğrendim ki tezsiz yüksek lisanslar için ales'e girmek gerekmiyormuş. Bu inisiyatifli bir durum mu yoksa kesin bilgi girmemeli miyim ? Bunun dışında okumak istediğim bölümün niteliğine göre mi sayısal eşit ağırlık ya da sözel bölümleri çözüyorum,yoksa üniversite ya da lise alan bölüm mezuniyetine göre mi ? Hiç de bilmiyomuşum bu işleri...

Teşekkürler.
(1) 

Mizah yeteneğim öldü tiyatro kursuna mı gitsem

halen #1339815 
Selam Romalılar,

Hali hazırda büyük bir ne yapmalıyım boşluğu ve soru işaretleri içerisindeyim. Tiyatro kursuna yazılmak istiyorum ama her yer ateş pahası. Oyuncu olma gibi bir hayalim yok, sadece okuma yapayım, kendim dışında başka karakterleri de özümseyebileyim ve şu lanet ciddiyetim azalarak bitsin de hayatla top oynayabileyim istediğimden tiyatro kursuna gitmeyi akıl edebildim. Var mıdır önerebileceğiniz bir yer, ya da bu amaçlar için başka alternatifler ? İl İstanbul.

Teşekkürler.
(2) 

Kır düğünü yapabileceğimiz yer önerisi

halen #1338809 
Arkadaşımın temmuzdaki düğünü için, Max. 7000 bütçeli 150 kişilik, kokteylli kır düğünü yapabileceğimiz bir yer arıyoruz İstanbul’da. Çok yer gezdik fakat hiçbirisi içimize sinmedi. Önerilerinize talibiz.

Şimdiden teşekkürler.
(11) 

Bakımlı kızlar orlayn mı :)

halen #1338509 
Göz çevresi yağ bezeleri için göz kremi arıyorum a dostlar. Senelerdir "yeaaa bi şey olmaz ne olacak krem kremdir" diyerek nemlendirici kremleri göz çevreme de sürüyorum. Fakat şimdi aynada dikkatlice bakınca ( neden öyle boşvermişsem kendimi ) bir sürü nokta, göz altı, üstü morluklar gördüm. Bir araştırma yaptım inceden Kiehl's önerilmiş fakat onun da 14 ml 178 lira 28 ml'mi hiç karıştırmıyorum işe. Yemeyip içmeyip bunu mu almalı, yoksa bu fayda segmentinde daha hesaplı ürünler var mı ? Yardım pls.

Sizleri seviyorum.
(9) 

Laptop alacağım, sizce ?

halen #1338449 
Aslında baya anlamıyorum bu işlerden. Yalnızca işlemci ne kadar yüksekse performansı iyi olur bilgisayarın gibi bir bilgi var ama içerik yok :) İş için kullanmayacağım, fiyat olarak da ağız uçuklatmayacak bir bilgisayar arıyorum. Ha diyince alamayacağım kenara para atıyorum o yüzden şimdiden fikir oluşması için önerilerinize talibim :)

Ha bir de ben mac düşünüyorum ama mac’in her fiyat bareminde laptopu var gördüğüm kadarıyla :)

Teşekkürler
(5) 

Kedi maması nerden alınır ve değiştirilmeli mi sizce ?

halen #1336738 
Yaklaşık 3 senedir 5 yaşındaki kedim için Proplan Steril somonlu mama kullanıyorum. Bu süre zarfında hiçbir sağlık sorunu yaşamaması çok şükür ki bir kenara, bir kaç gündür mama değişikliğine gitmeli miyiz, her daim aynı mamayı yemesi işkence olabilir mi, insan için içtiğiniz suyu bile zaman zaman değiştirin diyolar bu hayvan maması için de geçerli mi gibigibi sorular dönüyor kafamda. Bir de kişiselleştiriyorum sanırım biraz. Ben her gün bulgur pilavı yesem hayat benim için zor olabilirdi gibi düşünceler içerisindeyim. Bu sebeple;

1) Sizler bu konuda ne düşünüyor ve uyguluyorsunuz ?
2) Mamaları en uygun nereden sipariş ediyorsunuz ?

Teşekkürler
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık