(6) 

munih'te ne yapilir?

xfestos #874208 
selam almancilar,

iki gun dolu dolu munih'teyim. vakit var. ne tavsiye olursa dinlenir, tesekkur edilir, saygi duyulur.
(3) 

lufthansa yesil pasaport icin online check-in

xfestos #868841 
merhaba,

i.imgur.com

lufthansa'dan online check-in yapmaya calsiyorum da, simdi burada i am holding visa desem yalan, i am not holding visa deyince de "sen bu ulkeye giremezsin vizesiz, check in de yapamadin haydi" deyip en basa atiyor beni. napilmasi lazim var mi bilen?
(1) 

sticker bastirmak

xfestos #867422 
istanbul'da nerde bastirilir sticker? en az kac tane bastirilir?
(6) 

bu nasil virus? bu virusu nasil defedelim?

xfestos #866471 
anneme yarim saat haber okusun diye verdigim bilgisayarimi boyle geri aldim. her turlu yazida reklam pop-uplari cikiyor, bi yere tikladigim zaman site yerine araya bi yonlendirme giriyor styele.net diye. nedir olayi, var mi rastlayan daha once?
(2) 

sigortali isten ciktiktan sonra tekrar yesil pasaport alinir mi?

xfestos #864852 
diyelim adam sigortali bir ise girdi pasaport cikarmadan once, sonra isten ayrildi. simdi pasaport cikarsa yesil mi olur bordo mu?
(11) 

kadikoyde bu saatte yalniz napilir?

xfestos #864493 
cok sikildim ya evde. yalnizim, simdi ciksam kadikoyde bicaklanmak disinda napabilirim, var mi fikri olan? sahaflar da kapanmistir bu saatte. allah allah napsak ya?
(2) 

gold outlet'tan alisveris yapan var mi?

xfestos #860447 
www.sanalpazar.com

boyle bi olay varmis, iade gelen telefonlari kendi siteleri olan sanalpazardan uygun fiyata satiyolar, spot gibi bi sey yani. alinir mi burdan telefon? alsak icinden bocek falan cikar mi?
(3) 

stockholmde olan?

xfestos #857171 
var mi su an stockholmde olan? bugun ve yarin burdayim, yalnizim :(

ayrica sunu kesin yap diyen varsa tavsiye de aliyorum.
(2) 

yurtdisinda turkiye ile ilgili izlettirilecek kisa film

xfestos #854132 
traditional night icin bi videoya ihtiyacim var tanitim videosu tadinda, max 3-5 dakikalik. watchtover of Turkey harici onerilerinizi bekliyorum.

edit: gezi ile ilgili de bi seyler de izletmek istiyorum, hemen hemen hepsini izledim sanirim gezi belgesellerinin ama gene de oneri bekliyorum.
(1) 

android tablette uygulamalari sd karta tasima

xfestos #853916 
selam,

tablet surekli hafizada yer yok uyarisi veriyor uygulamalar sd karta tasinmadigi icin. nadir kullaniyorum, androidle pek aram yok bi turlu cozemedim mevzuyu. biraz arastirdim, oneclick denen bi uygulama onermisler ama o da ise yaramadi. nasil yapicaz bunu?

disari cikiyorum, donunce okuyup tikleyecegim, tesekkur ederim.
(9) 

isvec'ten ne alinir?

xfestos #852898 
selam,

onumuzde pazartesi isvec'e gidiyorum. stockholm'de en fazla 1-2 gun kalacagim, bir hafta kadar kalmar'dayim. donerken ne alabilirim yanima? sunu kacirma, kesin al diyeceginiz seyler var mi? yerel olabilir, ya da ucuz teknoloji urunleri olabilir. artik ne olursa, tavsiye bekliyorum.
(1) 

ikinci el telefonda neye dikkat etmeli?

xfestos #844646 
gittigidiyor, sanalpazar gibi siteler uzerinden almak disinda neye dikkat etmem gerek?

ayrica almayi dusundugum telefon bu: forum.donanimhaber.com

bana 1100 eder gibi geldi ama siz de bi fikir verirseniz iyi olur. ayrica duyurudan satan varsa onlar da pm atabilir, baya niyetlendim almaya.
(5) 

evde bayrak yapmak

xfestos #843124 
merhaba,

evde nasil bayrak yapabilirim? kumasini diregini(tahta veya plastik) falan alsam becerebilir miyim? eger elinde fazla kara bayrak olan varsa ondan da alabilirim.
(3) 

hangi internet + tv kampanyası?

xfestos #839089 
taşınıyorum, yeni eve d-smart'ın veya digiturk'un internetli kampanyalarından mı bağlatsam? daha önce hem internette hem tv'de kablolu kullanıyordum memnundum, ama taşınacağım yerde altyapısı ne durumda bilemiyorum. bu arada mevcut kampanyalar şöyle:

www.kablonet.com.tr
www.digiturk.com.tr
www.dsmart.com.tr
(1) 

bu programin adi ne? (muzik)

xfestos #795048 
ilginc bi seye benziyo, alip oynamak lazim.
twitter.com
(6) 

memory'li mavi ekran hatasi

xfestos #790036 
merhaba,

her zaman ve durup dururken olmuyor. misal, oyun oynarken oyunu alta aldigim zaman mavi ekran veriyor. ekrani tam okuyamiyorum cabuk gectigi icin ama altta memoryli bir seyler yazdigini gordum, memoryli kismin altinda 5-10-15-20-25 diye beser beser hizlica 100'e kadar sayip kapaniyor, kendini resetliyor.

sebebi nedir? cozumu nedir?
tesekkur ederim.
(4) 

skyrim dlclerinin cevirileri yayinlandi mi?

xfestos #786613 
korsan oynuyorum oyunu. birkac sitede yayinlandigini gordum ama steam uzerindenmis hep, korsana uydurmanin yolu var mi bu dragonborn yamalarini falan?
(5) 

the man from earth texti

xfestos #779108 
turkce veya ingilizce, turkce olsa daha iyi, bu filmin tum diyaloglarini ariyorum. var mi bulabilecek bir yigit?
(5) 

nebula uo shard'in sitesi?

xfestos #739972 
ultima'ya baslayayim dedim, her yere baktim bulamadim, kapandi mi gene noldu?
(5) 

imarzede anneyi ozel bankaya ikna etmek

xfestos #729419 
simdilik kenarda durmasi gereken bir miktar param var. dolayisiyla bankada tutuyorum, tutarken de hazir faizler artmisken deger kaybetmesin vadeliye koyayim dedim. ama ziraat bankasinda faizler cok dusuk. imarzede bi annem var, imar bankasi battiginda baya ugrasmislar. ben diyorum enpara'ya yatirayim, illa yatirma garantisi yok diyor tansiyonu cikiyor kadinin. ona kalsa %8den ziraatte dursun, enpara su an %10,90 veriyor.

nasil ikna etmeli anneyi bu ise? ya da beni ikna edecek olan var mi garantisi yok, cok tehlikeli muhabbetine?

edit: 1 saat yokum, gelince cevaplari okuyup tikleyecegim.
(2) 

sirt cantasi icin tavsiye (avrupa yakasi)

xfestos #727369 
internet sitesi de olur. icine 2-3 tshirt, ic camasiri belki bi de lap top falan koyup ufak seyahatlerde kullanabilecegim bi canta ariyorum, dev tracking cantalarindan falan olmasin ama. marka kaygim yok. nereden alinir ucuzundan soyle?
(7) 

kulaklik tavsiyesi

xfestos #725486 
merhaba,

100-200TL gibi bir butcem var, 200 olmasa daha iyi tabii. bu aralikta alabilecegim en iyi kulakliklar hangileri? simdilik sadece "marshall minor"u inceledim. bir de buyuk kulaklik alip almamak konusunda kararsizim, daha once hic kullanmadim ama bak derseniz onlara da bakarim.

tesekkurler.
(2) 

TV icin incirli-bahcelievler civarinda spotcu

xfestos #720967 
var mi bildiginiz boyle yerler? ucuza kapatabilecegim ufak bi led-lcd TV alayim diyorum ogrenci isi, 400-500 liraya falan. bulabilir miyim buralarda?

tesekkur ederim.
(1) 

ayakkabi numaralarinda UK ve US

xfestos #701782 
UK ve US arasinda fark midir? Internetten siparis ettigim ayakkabinin numarasi US, kendi ayakkabilarima baktim US diye bir ibare yok, UK var sadece.

tesekkur ederim.
(1) 

diablo 3 hakkinda

xfestos #698940 
merhaba,

hardcore bir d2 fanı olarak "benim emektar bunu siksen kaldırmaz" deyip yüklememiştim. bi yükleyeyim dedim dün gece, takır takır çalışıyor lan!
starter edition'ı oynayıp bitirdim de en ucuz keyi 90 liraymış sözlük bunun. var mı daha ucuza key bulabileceğim bir yer?
(2) 

bahcelievler/bahcelievler(merkez) mahallesi'nde uydunet kullanan var mi?

xfestos #682100 
hizini, kopma sorunu olup olmadigini merak ediyorum kullananlar varsa.
(2) 

internet + tv paketi (dsmart veya digiturk) kampanyalari

xfestos #675350 
merhaba,

limitsiz internet ve tv paketi iceren bir kampanya ariyorum ama websitelerinde aklima yatan bir sey bulamadim. internette hiz, tv paketinde de cesitlilik onemli. eger digiturk'te kafama yatan bir seyler bulursam ligtv baglatmayi da dusunuyorum. kendi kullandiginiz veya tavsiye ettiginiz kampanyalari link olarak atabilir misiniz?

tesekkur ederim.
(2) 

ebay hakkinda sorum var

xfestos #672566 
www.ebay.com

daha once hic ebayden alisveris yapmadim, 13,99$ fiyat koyduklari bu saatin bana gelisi ne kadar olur? gumrukte falan sikinti yasatirlar mi?

tesekkurler.
(4) 

@w.cn uzantılı maillerin patlaması

xfestos #194578 
bildiğiniz gibi birkaç gündür @w.cn uzantılı maillere erişilemiyor. bu konu hakkında adam akıllı bilgisi olan var mı? geçici bir problem midir yoksa yan mı bastık?

messenger listemi yedeklememişim, maillerimi yedeklememişim. hakkaten zor durumdayım.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık