(2) 

koli içlerinden çıkan baloncukları patlatma oyunu

ned flanders #15116 
Hani böyle kolilerin içlerindeki malları korumak için etrafına sarılan çıtır pıtır patlayan (anladınız işte) hedenin bir flash oyunu vardı. Varmı hatirlayan bilen linkini felan. Çok canım çekti afedersiniz.
(7) 

çöp karıştıran adamların arabaları

ned flanders #13807 
Merhaba şimdi aklıma takılan bişey var. Bu çöpleri karıştırarak içindeki kartonları,kağıtları,metal kutuları v.s satarak yaşamını kazanan adamların arabaları nerden gelmektedir? Merakımın nedeni şu hepsi aynı el arabası. Metal aksam+çuval. Bunu yaptırıyorlarmı yada gidip 0 alıyolarmı. Aklıma çok takıldı yaw
(7) 

web sayfası hakkında soru

ned flanders #10738 
Arkadaşlar selam. www.emuletools.com diye bir sayfa var. Şimdi bu blogun anasayfasını editlemek istiyoruz. Ancak anasayfanın hangi dosyadan geldiğini bir türlü bulamadık. Örneğin index.php nin içinde 3 satır kod var index.html de birşey yok falan felan.Acaba .php dosyaları notepad ile editelenemzmi? Editlenebilir diye biliyorum. Nedir bunun olayı bir el atıverin beah
(5) 

boastmachine cms hakkında lamer sorusu

ned flanders #10648 
Selam. Geçen boastmachine diye bir cms buldum opensourcecms ten. Kurdum ettim gayet güzen ancaaak, Bu bloglarin ana sayfası nerden editlenir? Örneğin ana sayfaya kendi logomu koyucam google adsense reklamı alıcam mesela. Sitede host edilen aşağı yukarı tüm dosyaları editledim ancak ne index.php nede diğer php lerde editleyebileceğim bir şey göremedim. Yardımcı olacak var mı?
(6) 

fedora core 6 i386 mp3 player

ned flanders #9459 
Selam ederim. Girdik bu linux illetine.4-5 gündür arayip indimediğim mp3 player kalmadi xmms audicailus mudur nedir,totem,v.s v.s ancak hiçbiri pluginleri yüklü olmasına rağmen mp3 çalmıyor. Böyle direk indirip pluginle felan uğraşmadan mp3 dinleyebileceğim bir yazılım var mıdır?

Teşekkürler
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık