(4) 

çok feci karın ağrısı, nedir ne değildir?

dogumdansancili #97392 
benim karnım ağrıyo. göbek deliğinin biraz altı olarak tabir edebileceğim bölgede fena bir ağrı çekmekteyim 2 gündür. ilgili bölgeyi gösterdiğim kişiler buranın mide olmadığına eminler. hani kilotla atletin sınırlarının birbirine karıştığı bölge diyim inönü stadını bilmeyenler için. asıl korkutan 2 hafta önce aynı ağrının aynı bölgeden çok feci yükselip sonrasında yumurtalıklara yayılması, yumurtalıkların uzun süre bildiğin yanması, sıcacık olması, dokunulamayacak hale gelmesi. 7 ay önce varikosel ameliyatı oldum, ondan önce yumurtalıklarda ağrı oluyodu ama yanma kıpkırmızı olma olmuyodu. hiç buna benzer birşey yaşamamıştım. var mı yaşayan, şahit olan? tamam doktora gitcem de, daha bayram. bi önden tiyo versin bilenler, bi tahmini olanlar. (göbek düşmesi diyo annem, göbek biraz büyük ondan diyo tabi) ağrı çok rahatsız etmeye başladı, yatıyom, sabah kalkar kalkmaz bakıcam buraya.

herkese karınağrısız geceler.
(2) 

Digitürke üye olup (kutusunu kartını) yurtdışına göndermek?

dogumdansancili #97142 
merhaba canlar,

Bugüne dek (bırakın kullanmayı) digitürk izlemedim. Nasıl üye olunur onu bile bilmem. Buna rağmen herşey yolundaydı fakat dün yurtdışında yaşayan nazı da geçen bir akrabam benden burada digitürke üye olmamı, kartı ve kutuyu ona göndermemi rica etti. Bunun legal olmama ihtimali yüksek. İçinizde buna benzer bişey yapmış birileri varsa

-sadece kartı yollamam yeter limidir? Yoksa o kart sadece o kutuyla çalışacağından, kutuyu da beraberinde de yollamam mı gerekir?
- Bunları kargoyla yollamak salakça bi ihtiyatsızlık olur mu?
-Ve bu işleri benim evimdeki kurulum tamamlandıktan sonra mı yapmalıyım, yoksa sırf kutuyu ve kartı alıp oraya yollamam yeterli olur mu?

gibi sorulara cevap verebilir mi?
(1) 

pratik bir amatör klip yapma programı

dogumdansancili #95828 
canlar, altına kafamıza göre müzik koyup, seçtiğimiz video ve resimleri birleştirerek klip oluşturabileceğimiz, kullanıcı dostu, kasmayacak program nedir, nereden indirilir? çok sağoolun!
(7) 

Mantar Pano İstanbul'da nerede bulunur?

dogumdansancili #95081 
Hani böyle önemli şeyleri kağıda yazıp raptiyeyle astığımız panolar var ya. onlardan lazım, kadıköy ya da taksim civarında bu tip şeyler bulabileceğim bi dükkan bilen var mı? ikea'da ve koçtaş'ta göremedim, sahibinden'de var ama görmeden almak da istemiyorum.
(3) 

Kapadokya'ya 3 gün yeter mi?

dogumdansancili #94850 
Dostlar önümüzdeki ay kapadokya'ya gitme niyetindeyiz. salı öğlen gidip cuma öğlen dönsek çarşamba, perşembe full 2 gün ve diğer günlerin yarımları; ıhlara vadisiydi, ürgüptü, göremeydi, avanostu, hepsini görmeye yeter mi? ona göre uçak bileti alıcaz, ne dersiniz?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık