(1) 

barış canatan ın mail adresi

kvlknctk #241482 
okan bayülgenin az önce kanal d de çıkan programında türkiye hafıza şampiyonu barış canatanın adresini tam alamadım. mümkünse bilenler yazabilirmi?
baris.canatan@.... diye devam ediyordu. farklı bir mail hostdu sanırım
(2) 

yarım saat önce bilinmeyen kanalda ki filmin bitiş müziği

kvlknctk #241148 
müzik hoşuma gidince yetişmek istedim nedir ne değildir diye komutan değiştirdi kanalı soramadımda. film bitiş müziğiydi bir denizde gemi yol alıyordu ondan önce biri ölmüştü sanırım. sonunda harika bi slow arap müziği çalıyordu. bilen eden var mı ?
(2) 

çalınan hotmail hesabı için microsoft a yazılan mail ?

kvlknctk #233797 
böyle bir muhabbet okumuştum bir yerde daha önceden kullanmış olduğumuz bilgileri (gizli cevap vs.) mail olarak microsoft un belirlemiş olduğu mail adresine göndererek kurtarabiliyorduk. o döküman a nereden ulaşabilirim ?
(4) 

tsk içerisinde çekilen film

kvlknctk #233178 
hatta filmi çeken rütbeli/erbaş/erler hakkında soruşturma başlatılmıştı. o filme nasıl ulaşabiliriz ?
(3) 

avi formatı açma teknikleri

kvlknctk #233143 
elimde ki bilgisayarın sınırlı kullanıcı olmasından dolayı codec yükleyemiyor ve dvdrip veya dvd filmleri izleyemiyorum. bunun için kendi codecğini k-lite veya ccc codec e gerek kalmadan kendi içinden okutan bir program biliyor musunuz ? bu şekilde o programın portable versiyonunu bulabilir filmlerimi izleyebilirim.
(5) 

bir reklam vardı

kvlknctk #230968 
arabayı başka bir arabaya benzetmek için fili üzerine oturtuyorlardı sanırım hintliydiler orada çalan müzikte o reklamda bir türlü aklıma gelmedi.
(1) 

scooter dan video klip

kvlknctk #228784 
bundan seneler önce çıkış yaptı baya dinlendi ama sonra bir daha dinleyemedim arkadaş, defalarca aradım da şimdi buraya yazayım dedim. şöyle bir klipti; bir ev var zengin adamlar giriyor falan. sanırım fuhuş için gelen eleman bunlar sonra evde baya bir şey olur ortam baya bir garip tabi ki, cins bir adı vardı klibin scooter dinleyenler bilir tahminim...
(1) 

öksürerek başlayan techno müzik

kvlknctk #228167 
çok eskiden dinlemiştim youtube da güzel bir müzik idi hoşuma da gidiyordu yani.. böle klip bir hastanede geçiyor ayaklarını falan kaldırıp indiriyor salak salak bir şeyler yapıyordu eleman. scooter falandı sanırım ama şimdi aradığımda popüler scooter ı buluyorum. yanlış hatırlıyorum sanırım bir şeyleri o müzik şimdi bana lazımda ....
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık