(2) 

itü maçka kampüsü

füt #57357 
1- bostancı e-5'ten itü maçka kampüsüne hangi otobüsle gidilir? tek vesait olursa süper olur
2- bu otobüse 5-6 civarı binilirse yol ne kadar sürer? (zaman)
(1) 

dış ticaret - ödev konusu

füt #52843 
dış ticaret okuyorum ve hocamız bize enteresan gelen ve merak ettiğimiz bi konuyla ilgili proje hazırlama ödevi verdi, sizce dış ticarette son zamanlarda revaçta olan ya da en çok merak edilen bu tarz bi konu var mıdır? bu ödevi veren bilgisayar hocamız old. için excel ve word le desteklenen yani içinde sayısal verilerinde bulunduğu bi konu olması lazım, (mesela benim aklıma kaçakçılık gelmişti ama daha orijinal bi fikir olsun istedim)

her tür fikre açığım
(3) 

monopoly

füt #52298 
online monopoly oynayabileceğim bi site var mıdır? multiplayer ve free olursa çok makbule geçer. daha önceden de aynı soruyu soran olmuş fakat oraya yazılan cevaplardan herhangi bir sonuç çıkmıyor.
(3) 

kulak uğuldaması

füt #51639 
kulak uğuldaması neyden kaynaklanır tecrübesi olan var mı? sağır mı olacağım?
(7) 

sigara ve sindirim sorunu

füt #51605 
bazı doktorlar sigaranın sindirimi kolaylaştırdığını söylemişti. 10 gün önce sigaradan kurtuldum, artık hiç bir şekilde canım istemiyor, ymekten sonra, bira kahve içerken canım sıkıldığında stresli heyecanlı olduğumda vsvs. (aklıma geliyor ama canımın istediği hiç olmadı) yalnızca bir tane sorunum var o da sindirim!

normalde sindirim sistemim pek düzgün çalışmıyor sigara içerken de böyleydi. şimdi sigarayı bıraktım hepten felç olmuş durumda, 4 ya da 5 günde bir tuvalete çıkabiliyorum o da çokkk sıkıntı veriyor. tavsiye edebileceğiniz bütün şeyleri (kayısı, yovita, yoğurtlu çiçek tozu, sinameki, kireç gibi olan toz ilaç vs) denemiş biri olarak, daha sıradışı ve kalıcı çözümler aramaktayım. var mıdır tavsiyeniz?
1234567   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık