(1) 

google apps yorumları - gereksiz bir soru

clones #767594 
bu "üstte kalsın diye bir yıldız verdim" mallığı türklere özgü mü yoksa yabancılarda da var mı?
(9) 

kaliteli kulaklıkları olanlara çağrı (olmayanlar da gelebilir)

clones #766032 
Linkteki şarkıyı bir dinleyebilir misiniz? Seste herhangi bir cızırdama var mı? Oldukça kısa bir parçadır, vaktinizi almaz.
rqtn.bandcamp.com
(5) 

24 benzeri dizi önerisi

clones #764345 
soru başlıkta.

not: her bölüm ayrı bir olay olmaması önemli.
(1) 

replika telefonların sar değeri

clones #763905 
şimdi kuzenden samsung galaxy s3 mini telefon geldi. tabi her ne kadar kendisi telefonun orjinal olduğunu iddia etse de bir kaç kurcalamayla replika olduğunu anladım. bu haliyle kullanırım ama şu sar değerleri konusu aklıma takıldı. pek böyle şeyleri kafama takmam ama nedir bu durumlar, kullanmaya devam edeyim mi? şimdilik telefon olarak işimi görüyor zaten para da vermedim. bir sıkıntı olur mu?
(5) 

akıllı telefon internet

clones #762969 
telefonla evden kablosuz modem yoluyla internete giriyorum fakat telefonu dışarı çıktığımda internete erişime kapatmak istiyorum. internet paketim olmadığı için internet için para ödemek istemiyorum. Nasıl yapabilirim bunu? telefon samsung galaxy s3 mini.
(4) 

24-charles logan-spoiler içerir

clones #762557 
spoiler-----------------------------------------------------spoiler
sekizinci sezonu izliyorum da charles logan çıktı ortaya. bu adam altıncı sezonda ambulanstayken ölmemiş miydi? Yanlış mı hatırlıyorum?
(4) 

samsung galaxy s3 mini

clones #762405 
Depolama alanı SD card kısmında 16 gb yazıyor. Bu telefonun hafızasının 16 gb olduğunu mu gösterir çünkü telefonda hiçbir şey olmamasına rağmen mp3 yüklemek istediğimde yetersiz bellek hatası veriyor. Var mıdır bunun çözümü? Tabi takılı bir micro sd kartı yok. Akıllı telefonlardan bir şey anlamıyorum, bu yüzden mevzuyu çözemedim.
(1) 

akıllı telefon-samsung

clones #762253 
Pek anlamıyorum bu telefonlardan, şu an elimde bir tane var. samsung ama modeli nedir ne değildir bilmiyorum. Tipi şuna benziyor
static.shiftdelete.net
Tabi bu model değil sanırım
Bunun arka kapağı açılıyor mu? Eğer açılıyorsa nasıl açıcam sim kartı takmam gerekiyor. Bana ait bir telefon olmadığından ters bir şey yapıp kırmak istemiyorum var mıdır bir bilen?
(7) 

insansız dünya-elektrik

clones #761785 
Senaryo benzeri bir şey üzerinde kafa patlatıyorum. Ufak bir ayrıntıya ihtiyacım var. Diyelim bir anda dünya üzerinde insanlar kayboldu, sadece tek bir kişi kaldı. Bundan sonra ne kadar süre daha elektrik aktif halde kalır. Teknik açıdan elektrik üreten tesisler insansız ne kadar süre aktif olarak çalışır.
(4) 

telefon-yer

clones #761768 
0212 653 ** **

Burası istanbul'da neresi olabilir?
(3) 

internet sorun

clones #760999 
yaklaşık bir saattir facebook, youtube, last fm ve denediğim bir kaç yurtdışı çıkışlı siteler açılmıyor. ilk önce yandex dns kullanıyordum dns'yi değiştirdim fakat hala sorun aynı. hem firefox hem chrome da denedim değişmedi.var mı benzer sorunu yaşayan?
(4) 

59 saniye videoları

clones #760491 
Sözlükten kaldırılmış mı? Kurtulduk mu en sonunda?
(4) 

ekşi fest

clones #758872 
öncekiler ücretli miydi?
(2) 

garip bir iş ilanı

clones #755492 
gazetede denk geldim
"AYDA 3.000 TL Kazanmak İstermisiniz?
GAZETEMİZİN Bünyesinde Çalışacak
PART-TİME, Full-Time "
böyle bir iş ilanı vardı, internetten araştırdığımda aratşrma sonuçlarında türkiye hukuk dergisi çıkıyor. tabi maaşı görünce biraz garip geldi ne olabilir ki bu? aramaya fırsatım olmadığından burada sorayım dedim.
(2) 

ttnet fatura ödememe

clones #755286 
kaç fatura ödenmediğinde interneti kesiyorlar
(5) 

garip bir fotoğraf

clones #752318 
www.radikal.com.tr

şu fotoğrafta bir gariplik var mı yoksa bana mı öyle geliyor? sanki sağdaki adamı sonradan eklemişler gibi durmuyor mu?
(2) 

house of cards- anayasanın beşinci maddesi-spoiler

clones #752211 
Dizide bahsedilen anayasanın beşinci maddesi nedir? Raymond tusk'ın avukatlarının sürekli dile getirdiği şey tam olarak neye karşılık geliyor?
(8) 

duyuru sorun

clones #751778 
şu yukardaki "Let's Do It, Akdeniz! - Bu Harekette Gönüllülük Var!" duyurusunu bir tek ben mi açamıyorum?
(6) 

left 4 dead 2 ve steam

clones #749600 
bunu oynayan var mı?
şimdi online oynamak istiyorum oyunu açabiliyorum online seçenekleri yüklemiyor, steam de online olmuyor? Aynı sorunu yaşayan var mı?
(5) 

almost human

clones #748977 
noldu bu diziye? iki haftadır yok. yoksa iptal mi oldu?
(6) 

post rock, ambient ve modern klasik

clones #748750 
ey duyuru camiası
bu türlerden dinleyenler var mı?
(5) 

tuhaf bir gün

clones #748496 
Biraz dert yanma gibi olucak ama paylaşmak istedim. Uzun zamandır işşizim. Üst üste gelen şanssızlıklar yüzünden bir türlü istediğim bir iş bulamadım. Zaten istediğim çok üst düzey şeylerde değil. Bu yüzden düşünmekten pek uyuyamaz oldum. Bugünde sabah yarım yamalak uymaya çalışırken cep telefonu çaldı bilmediğim bir numara, acaba iş için mi arıyorlar umuduyla açtım amma velakin garantiden arıyorlarmış. abimin eşi borçtan dolayı icra verilcekmiş, numaramı nerden buldularsa beni aramışlar. bir bilgim yok deyip kapattım. ardından bizden ayrı yaşayan babam aradı. oğlum bundan 14 yıl önce eskiden oturduğumuz yerden kalma elektrik borcu varmış, o ödenmemiş faize binmiş ve haliyle icralık olmuş. git dedi nedir ne değildir öğren. oldukça sinir bozucu bir gün geçirdim. bakalım gün daha bitmedi yine icralık bir haber almam an meselesi. diyeceksiniz soru bunun neresinde? nolucak böyle? parasızlık iyice dert olmaya başladı. bir de sürekli bu şekilde benden kaynaklı olmayan aksiliklerle uğraşmaktan daha da moralim bozuluyor. duyuru camiası affedin gereksiz yere zamanınızı aldım. sağlıcakla kalın.

edit: biyoloji mezunuyum, ama ingilizce yazılı tercümanlık yapmıştım bir süre, bir de ön muhasebe deneyimim olmuştu.
yer: istanbul
(4) 

şarkıyı bulma

clones #747274 
elimde ismini bilmediğim bir mp3 var. bunu nasıl bulabilirim. pc için herhangi bir site var mı? akıllı telefon olmadığından shazam gibi bir uygulamayı kullanamıyorum.

edit: dl.dropboxusercontent.com
(1) 

atatürk kütüphanesi

clones #747189 
gitmeyeli oldukça uzun bir zaman geçtiğinden şu an durum nedir bilmiyorum. kütüphaneye girerken çantayla girilmesine izin veriliyor mu?
(1) 

adres tarifi

clones #742999 
Esenler cad. Küçük Millet sok. Bayrampaşa / İSTANBUL

buraya Çağlayan'dan nasıl gidebilirim?
(11) 

dropbox benzeri

clones #738382 
bunun benzeri bir site arıyorum fakat işime yarayacak özelliği yüklediğim mp3 dosyası .mp3 uzantılı public link verebilmeli. Google drive, Yandex özelliklerinde böyle bir şey yok bu yüzden işime yaramıyor.
(1) 

Pera Müzesi

clones #737507 
Bu bahsi geçen yer tam olarak nerde? Tam olarak yerini haritadan baktım ama çözemedim . Buraya taksim meydan yada istiklal caddesinden nasıl ulaşabilirim?
(3) 

eski bir klip

clones #730956 
klipte olanlardan biri pharrell williams'dı sanırım. sadece kafaları görünen bir grup adam arada belirerek şarkı söylüyorlar. tabi bu arada klipte bir şeyler oluyordu ama olanlara dair hiçbir şey hatırlamıyorum. var mıdır bu az bilgiden sonra ne olduğunu bilebilecek?
(4) 

açıköğretim fakültesi

clones #729004 
lisans mezunu birisi açık öğretimden herhangi bir bölüme kayıt olabilmesi için tekrar sınava girmesi gerekir mi? eğer gerekmiyorsa ne yapması gerek?
(6) 

fransızca çeviri

clones #722326 
Elle agréable rendez-vous de chasse

nedir bunun türkçesi?

edit: enstrumantal bir parçanın ismi.
(3) 

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition-steam

clones #720709 
steamdeki oyunun boyutu kaç gb?
(1) 

açık öğretim kitapları

clones #716039 
öğrenci olmayanlara bu kitaplar satılıyor mu? misal genel muhasebe kitabı. Eğer böyle bir imkan varsa istanbul avrupa yakasından nerden alabilirim.
(4) 

digiturk ve internet

clones #715240 
www.digiturk.com.tr

hali hazırda internete 67 tl kadar limitsiz parası ödüyorum. bu kampanyaya başvurulur mu? emin olamıyorum başvursam mı başvurmasam mı diye.

edit: tabi tereddütüm digitürk olmasından dolayı ve tabi akk den haberim var.
(1) 

half life

clones #713365 
evet gece vakti bu kafama takıldı. half life'ın sonunda gordon freeman g-man tarafından uyutuluyordu.
şurdaki konusunu okudum,
forum.donanimhaber.com
uyutulduktan sonraki half life 2 başlığına kadar olan bölümde olanlar nerde anlatılıyor? half life 2'de mi bahsediliyor yoksa, half life'ta bahsediliyor da ben mi hatırlamıyorum.
(2) 

eta v8 ve sql server 2005 express

clones #712986 
İşletim sistemim windows 7 64 bit, demo eğitim seti olarak kurmaya çalışıyorum. Ama konfigürasyon kısmında sql server 2005 programını görmediğinden veritabanı bağlantısı kurulamıyor. Önemli olmasa bu kadar üzerinde durmuycam. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
(6) 

muhasebe programları

clones #712836 
genel muhasebe bürolarında kullanılan programlar nelerdir?
(3) 

muhasebe programı eta

clones #709455 
genel muhasebe bürolarında hangi eta kullanılıyor? sitesinden baktım üç farklı isimde var.
Eta:SQL
Eta: V.8 SQL
ETA:SB
(4) 

tumblr sorun

clones #707519 
sizden ricam şu linke bakıp sayfanın biraz aşağısındaki uçak resminin üzerinde bulunan müzik barında .... oynatıldı diyen kısımın solunda play simgesi gözüküyor mu diye bakabilir misiniz?

safe.txmblr.com

edit: lütfen bir de tarayıcınızı yazın
(2) 

getting a commitment, making a commitment

clones #707359 
başlıkta geçen bu iki şeye karşılık ne olsa daha iyi olur. bunlar bir seçim organizasyonda kişilerden söz almak gibi bir şey, fakat buna taahhüt diyemiyorum bazı yerlerde sırıtıyor bağlılık demek zorunda kalıyorum. hem bağlılık hem de taahhüt anlamı veren bir karşılık var mı?
(1) 

L'écume des jours türkçe altyazı

clones #707162 
bu filmin hala altyazısı çıkmadı, divxplanetta baktım çevrildiğine dair hiçbir işaret bile yok. google'dan baktım halihazırda bir şey görünmüyor. var mı gizli saklı bir yerde?
(9) 

film önerisi

clones #707125 
being john malkovich
cold souls
safety not guaranteed
faq about time travel
cashback
stranger than fiction
midnight in paris
die tür
mr nobody

tarzlarında film önerisi istiyorum, yeni eski farketmez.
(1) 

çeviri

clones #706924 
Agenda
1. Fierce Urgency of Now
2. Review Last Week's Numbers
3. Schedule
4. Priorities
5. Updates/Announcements/Reminders


burdaki fierce urgency of now'un karşılığı nedir?
(2) 

voter walk list çeviri

clones #706006 
voter walk list ne anlama geliyor? çeviriye ekliycem bu yüzden yakın bir anlamda bir karşılık bulmam lazım
(5) 

çeviri sorunu

clones #705529 
"The challenge ahead and the work they'll perform is real and consequential."

şu cümlede bir gariplik var mı?

sanki ahead kelimesinden sonraki and olmaması gerekiyor. tabi emin değilim. bu konuda fikriniz nedir?
(4) 

community of color

clones #704578 
nedir bunun türkçesi?
(5) 

soru sormak ile alakalı deyim

clones #704359 
karşıma şöyle bir cümle çıktı "It never hurts to ask.", bunun bizde deyim olarak bir karşılığı vardı ama aklıma bir türlü gelmiyor yada buna yakın bir şey de olabilir.
(1) 

shake up the base ve energizes the base

clones #704259 
We are fortunate that we already has a great source of volunteers—all we have to do is "shake up the base" by asking them to join us, and saying THANK YOU so they will volunteer repeatedly until Election Day.

burda ki "shake up the base" ne anlama geliyor?

bir de "energizes the base" diye bir şey var

seçim kampanyalarıyla alakalı bir şey bu bahsettiğim kavramlar
(3) 

çeviri

clones #704183 
As we are all part of the most competitive closely-watched race in the country, not one week will go by over the course of the next few months without another poll coming out talking about this race.

There will be rate times when the demand of meeting goals stretches you too thin.
(2) 

Turf-çeviri

clones #703790 
As a team you will be asked to take responsibility for building capacity, finding volunteer leaders, and contacting voters in a particular "turf" or community.

burda bahsedilen "turf" ne demek oluyor? cümle içindeki karşılığı nedir?

aynı belgede başka bir yerde şöyle bir tanımı yapılmış.

Turf: The geographic area of precincts assigned to an organizer or other Field staffer.
(1) 

çeviri ricası

clones #703684 
1)Unite for Change House Meetings for July 28th

2) Leaders build community by meeting people where they're at, and inviting them on a journey of action that is focused on meeting clear goals and outcomes that will help us win.

mobil görünümden çık