(5) 

bu ne demek? (kredi kartı işleri)

diyarbakir karpuzu #795963 
beynim yetmedi de benim. toplam borcum ne oluyor şimdi? oradaki o +lar ne anlama geliyor? tl ve usd borcumu ayrı ayrı toplamam mı gerekiyor? kafamda deli sorular.

kart limiti 500 lira bu arada.

fotoğraf yanda.
(5) 

istanbul - izmir yol

diyarbakir karpuzu #794213 
selamlar. yakın tarihte istanbuldan izmire gideceğim de, en mantıklı yol hangisi diye sizin bir fikrinizi alayım dedim. aklımdaki plan izmitten feribotla mudanya'ya geçmek, ordan da izmire kaptırmak.

daha farklı bir önerisi olan var mı?

bir de mudanyaya geçmek için iki tane firma var sanırım, hangisini kullanmalıyım?

ekleyeceğiniz ufak tefek ipuçları varsa lütfen çekinmeyin.
(5) 

lotr bileklik

diyarbakir karpuzu #790386 
geçenlerde bi kızda gördüm. gondorun beyaz ağacının olduğu bir bilekliği vardı. öyle çok kaliteli bir şey gibi durmuyordu, lisanslı falan değil yani, ufak bir beyaz ağaç, bir iki iple bağlanmış. gören duyan var mı bu tarz bir şey nerden bulabilirim?
(7) 

okul uzatma / atılma / rtenin konuşması

diyarbakir karpuzu #727804 
selamlar herkese. benim aklıma takılan bir konu var son zamanlarda. benim okulum şu an 7. senesinde, kalan bir tane dersim var ama iki senedir gitmiyorum, çalışıyorum. ama geçenlerde rte'nin yaptığı "6 senede bitirdin bitirdin, bitiremedin güle güle" konuşması sebebiyle şu an aklıma kurt düşmüş bulunmakta. ben işi gücü bırakıp bu dönem okulu bitirmeye mi çalışmalıyım? planım bu dönem değil de önümüzdeki güz döneminde bitirmekti. fakat aniden bir kararla okuldan atılırsam patlarım. konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilir mi? kişisel görüşten çok, bilgi daha makbule geçer. şimdiden sağolun.

okul itü bu arada, belki bir faydası olur.
(7) 

ben bunu içeyim mi?

diyarbakir karpuzu #698361 
fotoğraf ekte. daha önce görmedim neymiş diye aldım da kör olmayayım?
(4) 

at kafası arıyorum

diyarbakir karpuzu #671237 
evet o bildiğiniz at kafalarından arıyorum. aslında amazondan alabilirim ama bildiğiniz satan bir yer varsa gidip bakıp deneyip almak istiyorum öncelikle. var mıdır?
(3) 

bana çakralarımı açtırın

diyarbakir karpuzu #641929 
bi el atıverin :(

kaynak/rehber/yol gösterecek bir şey bulamadım. daha doğrusu buldum da, çok bilgi kirliliği var. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
(5) 

italyanca & ispanyolca

diyarbakir karpuzu #632551 
selamlar. şimdi aklımda bir soru var, bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

italyan bir şirkette kariyer yapmak istiyorum. bunun icin de italyanca ögrenmeliyim tabii. mezun olmama 2-2bucuk sene var. ekim gibi de kursa başlayacağım.

sorum şu, ben direk italyanca kursuna mı gitmeliyim? yoksa önce ispanyolca öğrensem hem italyanca hem de diğer dillerde daha rahat mı ederim?
(6) 

Gezi ulaşım (Anadolu yakasından)

diyarbakir karpuzu #609643 
farkındayım çok gezi duyurusu var. fakat şu an yardıma ihtiyacım var. çantamda gaz maskesi sirke falan filan taşıyarak bostancıdan taksime gitmeye calısacağım. yolda eskaza gbt'ye girsek siksen oraya ulaştırmazlar beni. ne yapmalı, nasıl bi yöntem izlemeli?
(2) 

üsküdar musahipzade celal sahnesi

diyarbakir karpuzu #596273 
Buraya en rahat nasıl gidebilirim? E5'e yakın oturuyorum, üsküdar sapağına gitsem ordan doğancılardan geçen bir şey var mı? Ya da direk üsküdara gidip ordan tekrar başka bir şeye mi bineyim?
(4) 

beats kulaklık tamiri?

diyarbakir karpuzu #595120 
selamlar. elimde bir adet beats kulak içi kulaklık var. şimdi bu elimizdeki kulaklık ingiltereden gelen htc sensation xl'ın promosyonu olarak verilmiş. fatura tarzı bir şey elimizde yok ama uğraşsak alabiliriz faksla falan.

sorunum şu ki, bu kulaklık kullanmaya başladıktan 3 gün sonra sağ taraftan ses vermemeye başladı. herhangi bir yanlış kullanım söz konusu değil. kablosu maksimum özenle muhafaza edildi. ama sağ taraf önce çok hafif cızırtı vermeye, sonra da ses kaybı yaşamaya başladı. ne yapılabilir?

özet geçiyorum, sag taraf bozuk. promosyon olarak gelen bu kulaklıgın garantisi var mıdır? yoksa ne yapılabilir?

teşekkürler.
(2) 

ronaldo - mesut namaz capslerinin çıkış noktası

diyarbakir karpuzu #587335 
bu capslerin bi çıkış noktası vardı neydi o. mesutun bi açıklamasıyla ilgiliydi sanırım? bi buldurun be.
(1) 

kulak yıkatma?

diyarbakir karpuzu #578272 
özel hastanelerde kulak yıkatma fiyatı aşağı yukarı nedir?
(2) 

tek taraflı ses yalıtımı mümkün müdür?

diyarbakir karpuzu #570823 
sorum bu. bir odanın ses yalıtımı şu şekilde dizayn edilebilir mi: içerden konuşulanlar dışarıya gayet net gidebilir fakat dışardan konuşulan içeri gidemez. ya da tam tersi.
(1) 

betada giriş yaparken onay belgesi istiyor

diyarbakir karpuzu #566880 
daha önce olmuyordu. firefoxtan sözlük betaya girerken bu bağlantı güvenilir değil uyarısıyla karşılaşıyorum. nedir ne değildir?
(1) 

Battlefield 3 / Origin

diyarbakir karpuzu #564119 
Şimdi bu oyun originde 50 eurodan 10 euroay düşmüş. Ben bunu alayım diyorum ama bir sürü boku püsürü var, ek pakedi, ek silahı, ek haritası falan. Direk bu oyunun en sade hali 10 euro, alsam bunu rahatça multiplayer oynayıp eğlenebilir miyim?

İkinci sorum ise, originden bir oyun aldığım zaman dijital download olarak mı alıyorum kargoyla oyun mu geliyor? Ödeme kısmında adres falan var çünkü.

Teşekkürler.
(2) 

Wifi sorusu

diyarbakir karpuzu #553267 
Sevgili itci dostlarım, benim şu an bağlı bulunduğum wifiyı neden telefonum göremiyor? Telefon etraftaki diğer ağları görebilmekte fakat şu an bağlı olduğum ağ için kapsama alanı dışında gösteriyor. Ne yapmalı?
(4) 

power rangers figür

diyarbakir karpuzu #547778 
selamlar. küçükken bende bir power rangers figürü vardı, kemerindeki bir şeye basınca kafası değişiyordu, yani kasksız hali ile kasklı hali arasında. aynı figürü aramaktayım şu an, illa aynısı olmasa bile benzeri de olabilir. beyaz olanı tercihen. yardımcı olabilecek olan var mı, sağda solda gören?
(6) 

hgs

diyarbakir karpuzu #537794 
bunu nasıl yapıştırıyoruz yav ön cama. kafam durdu. pakedi de daha açmadım zaten, yapışkanlı tarafı ön tarafı mı arka tarafı mı? arka tarafıysa cama dıştan yapıştırmak gerekli gibi, e öyle olunca 1 ayda yıpranıp yalan olur. farkındayım biraz mal bir soru oldu ama kullanan varsa bi bilgilendirsin beni lütfen.
(3) 

karaborsa

diyarbakir karpuzu #527040 
bir kişiye karaborsacılıktan cezai işlem uygulanabilmesi için alışveriş anında görüntü vb. bir şey mi lazım yoksa sanal ortamdaki mesajlaşmalarda piyasa fiyatı x tl olan bir bileti 2xe satacağını söylemesi yeterli mi?

vallahi bir arkadaş. alakam olmaz yoksa.
(5) 

duyurudaki dövme düşmanlığı

diyarbakir karpuzu #526769 
nedir kuzum derdiniz? ne zaman şu dövme olur mu diye bir duyuru açılsa altına ne kadar insan varsa taşlamaya geliyor. ve içlerinden birinin bile dövmesi olduğunu sanmıyorum. fazla agresif geliyor bana tavırlar. neden böyle bu?
(5) 

at kafası

diyarbakir karpuzu #525160 
nerden alınır bu at kafası? gittigidiyorda bitmiş.

www.thinkgeek.com
(6) 

bere arıyorum capsli

diyarbakir karpuzu #523447 
şunu yana yakıla arıyorum duyuru.

www.ebay.com

e bulmuşsun diyenler olacak, shippingle birlikte yaklaşık 60 dolara geliyor, sanki istanbulda da bulurum gibime geldi. var mıdır gören duyan? çok makbule geçecek. aynısı veya benzeri de olabilir.
(1) 

şapka

diyarbakir karpuzu #522524 
şu abimizin giydiği tarzdan bir şapkayı nerden bulabilirim?

www.youtube.com
(3) 

çöpçatanlık

diyarbakir karpuzu #519015 
nasıl oluyor lan bu işler? yıllardır hiçbir arkadaşımı başka bir arkadaşıma ayarlayamadım. onlarca kez denedim olmadı. bi olayı mı var ben mi yapamıyorum?
(6) 

starcraft

diyarbakir karpuzu #514820 
1 oynanmadan 2 oynanır mı? oynanmazsa şöyle ufak bi özet geçseniz ya bana?
(1) 

kalbini kırarım duyuru.

diyarbakir karpuzu #511311 
orada bir yerde süper müzikler çalan yerler var. ve siz bunları benden saklıyorsunuz, ayıptır.

yav ne bileyim böyle justice, hafif edm belki bazen chillout veya deep house. ama club gibi bir yer istemiyorum. yani indigo ve benzeri yerler değil. aynı şekilde curcuna da değil. sanırım joker'in iki yıl önceki hali gibi bir yer arıyorum. yok mu taksim veya kadıköyde?
(1) 

taksim'de daft punk

diyarbakir karpuzu #511244 
çalan bir yer var mı? ekseriyetle çalsın demiyorum da, normalden daha çok çalması makbuldür.
(2) 

küçükyalı - bostancı - idealtepe e5?

diyarbakir karpuzu #508691 
noluyor lan saatlerdir polis sirenleri falan? kadıköy yönüne doğru inanılmaz tıkalı. ne olmuş?
(3) 

silinmek?

diyarbakir karpuzu #508302 
Var mı böyle bir şey? Filmlerde falan görüyoruz hep, adamın geçmişine bakıyorlar, sallıyorum 93ten öncesi görünmüyor mesela. Nasıl oluyor bu? Bizim gibi düz insanlarda da oluyor mu?
(3) 

gordon's

diyarbakir karpuzu #507442 
elimde bir şişe gordon's var. ben bunu nasıl değerlendirsem ki bu akşam? sözlükte yazılanları okudum, bir de buraya sorayım dedim. çok zor bir şey olmasa tatlı olur, fazla uğraşmak istemiyorum çünkü. ya da direk sek mi abansam?
(1) 

FGde çalan nicki minaj şarkısı

diyarbakir karpuzu #504171 
bugün (ve daha önce bir kaç kere) fgde çalan bir nicki minaj şarkısı duydum. kendisiyle de pek ilgili değilim bulamıyorum. muhtemelen bir mix falan. var mı bir fikri olan?
(9) 

sincap

diyarbakir karpuzu #480073 
Evcili oluyor mu bunun? Oluyorsa nerden alabilirim, fiyatı ne kadardır, bakımı nasıldır ve daha bir çok soru. Var mı aramızda sincap beslemiş/besleyen?
(5) 

Fullmetal alchemist

diyarbakir karpuzu #477599 
Şimdi ilk fma serisini bitirdim. Hikayenin devamı için ne yapmalıyım? Conqueror of shambala mı bağlıyor finali? Yoksa Brotherhood mu?
(3) 

TTnet

diyarbakir karpuzu #475339 
İki gündür internetim inanılmaz yavaş. AKKyi geçmedim, hani "yavaş" bir yavaş da değil, bildiğin herhangi bir youtube videosu bile yüklenmiyor en düşük kalitede. Nedir sıkıntım ve varsa çözümüm sizce? TTneti aradım arıza kaydı aldılar.
(16) 

Dövme - fikir alma

diyarbakir karpuzu #474886 
Güzel akşamlar ahali. Şimdi yeni dövmem için fikrinizi almak istiyorum. Yani herkes burda çok çirkin dese bile muhtemelen yaptıracağım ama yine de bir kamuoyu yoklamak lazım.

şu nasıl durur? renk konusunda da kararsızım daha.

edit: pixel sıçmış. direk http vereyim o zaman.
postimage.org
images.wikia.com
(2) 

FG radio?

diyarbakir karpuzu #473952 
Selamlar. Sabahtan beri fg dinlemeye uğraşıyorum fakat bir türlü çalmıyor. Firefox kullanıyorum, chromeda da denedim ama olmadı. Sorun bende mi? Bendeyse nasıl düzeltebilirim, bir fikri olan var mı?

www.futuregeneration.fm
(1) 

başlangıç seviyesinde fransızca?

diyarbakir karpuzu #468775 
Selamlar. Hiç fransızca bilmeyen biri başlangıç seviyesinde az çok bir şeyler öğrenebilmek için internetten nasıl faydalanabilir? Var mı böyle bildiğiniz site falan?
(14) 

yok mu şöyle vakit geçirmelik güzel film?

diyarbakir karpuzu #457837 
bir iki haftalığına yazlığa gideceğim, internet yok. o yüzden gitmeden şöyle bi on tane falan film stoklayıp gitmek istiyorum, var mıdır tavsiyeniz? vakit geçirmelik derken sadece komedi falan değil tabii, izlerken sıkılmayacağım tarzdan.
(4) 

Karma

diyarbakir karpuzu #455529 
Şimdi benim iki sene önce kadar hatalı bir ispiyonum oldu. ya da ben ispiyonlanmış falan da olabilirim tam hatırlamıyorum. bu olaydan sonra karmam kayboldu. çok da kafama takmıyordum ama iki sene oldu lan hala geri gelmiş değil. Nedendir acaba bu?
(18) 

oyun?

diyarbakir karpuzu #450446 
Yok mu yav şöyle kafa dağıtacak güzel bir pc oyunu? Son zamanlarda oynayıp çok beğendim dediğiniz tarzdan.
(2) 

The End is the Beginning is the End

diyarbakir karpuzu #443458 
Tam olarak ne anlama gelir sizce bu söz? Sonumda başlangıcım, başlangıcımda sonum vardır gibi bir kalıp üzerine biraz beyin fırtınası yapalım istedim.
(2) 

Eski caz şarkısı remixi?

diyarbakir karpuzu #443075 
Eski bi şarkının remixi böyle, 1940lar caz şarkıları kadın vokal. Klibinde eski bir ev, içinde televizyon falan var sanırım. Bir yardımcı oluverin.
(7) 

Dövme

diyarbakir karpuzu #440961 
İyyyakşamlar duyuru ahalisi. Sorum şu, dün dövme yaptırdım, yaptırdıktan 1 saat sonra eve geldim ve eve geldigimden beri her 1 1bucuk saatte bir bepanthenliyorum. Son iki üç seferdir bepantheni sürerken ince ince kabuk(?)ya da kabugumsu-derimsi şeyler dövmenin üzerinden nazikçe sökülüyor. Normal midir? Tam betimleyici olmadıysa biraz daha ugraşayım, böyle bildiğin deri parçası gibi, ama siyah renkli işte.
(7) 

grip?

diyarbakir karpuzu #390842 
sanırım grip oluyorum ve olmamam gereken çok ters bir zamandayım. grip olduğuna da emin gibiyim, birisinden kaptım çünkü, o kapılan grip oluyor değil mi? burnum akıyor falan. minimum etkiyle ve minimum sürede nasıl atlatabilirim bunu portakala mı abanayım, bir yardımcı oluverin gözünü sevdiklerim.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık