(3) 

Film hatırlatmaca

therevo #869622 
filmden tek aklıda kalan, bir siyahi abi vardı. sniper olarak bi binadan birilerini devamlı olduruyodu bu arada da hayatla ilgili dersler veriyodu sanırım cok aklıma takıldı hangi film oldugu.
(2) 

fazla gelen su faturası ( aski )

therevo #867603 
eve kiracı ayın 1 i itibari ile girdi, sozlesmede o sekilde en azından. ( 2,3 gün daha once girmisti )

2 tane odenmemis su faturası vardı, eylul ve ekim faturası onları ben gecen odedim ama bu ay ogrendim ki 150 lira su faturası gelmis, evde kalan tek kisi. daha gorusmedim ama bi sorun cıkacagı asikar. odeme tarihi 20-27 kasım olan su faaturası hangi aya aittir?

bi de askiyi arasam ya da merkezine gitsem bu faturanın gun gun ne kadar metreküp harcandıgının dokumunu alabilir miyim?
(1) 

pdf düzenleme ( sayfa silme )

therevo #867064 
bi pdf dosyası var da iciden sayfa silmem lazım, ucretsiz bir program var mı ?
(1) 

aplle mail ekleme

therevo #862116 
bir şirket maili var xx@xx.com.tr şeklinde bi de bu sirket mailinin sirket ekranlarında girisine yarayan bir sifre var ama bu sifrenin bu mailin sifresi mi degil mi bilgim yok. sanırım o olsa gerek.

apple mail ekle kısmından ekleme ayarlarını nasıl yapabilirim ki? ekledim de mail atıp alamadım sanırım yanlıs oldu?
(3) 

laptop ekranı wifi de smart tv ye aktarmak

therevo #840529 
tv samsung 40 inc smart tv, pc asus. nasıl yapılır ki? hdmi olmadan yok mu bi yolu?

allshare olan degil, direk ekranı tv de olcak sekilde?
(7) 

resimdeki araç modeli?

therevo #833316 
resimdeki araç modeli? şu üsten çıkılabilecek sekilde bunun gibi hangi arabalar olur ? bi de resimde cıkan kisi onde de mi ben yanlıs gormuyorum?
(2) 

Kabrio araç kiralamak? ( ankara )

therevo #833300 
arkadaşlar kabrio bir araç kiralamam lazım, ama havalar malum yagmur durumunda ustu de kapanabilisin.

marka model farketmez sadece kabrio bir arac lazım, bi de ankarada nereden kiralayabilirim?

bugun bu isi halletmem lazım bi yardım edin.

cok ucuk bir fiyat olmasın mumkunse.

tanıdıgı, daha once kiraladıgınız sıkıntı yasamadıgınız bir yer varsa ozelden adres tel de alabililirim..
(2) 

dsmart iptal edip hangi net?

therevo #825705 
Tv ve net destegi var su an ama net olarak olu duumda baglanti sorunlari cok olmaya basladi, kac kere aradim ama cozemediler sorunu bi turlu. Ben de degistirmeye karar verdim.
Ayni zamanda telefonda varr 30 civari hespi toplamda 90 civari.
Telefonu kapatip, net ve tv destegi olan hangi saglayiciya gecsem pisman olmam?
Superonline nin boyle bir olayi var mi?
Ttnetten gecmistim dsmart a , taahhahutu de bitti ayrica
(2) 

malulen emeklilik şartı?

therevo #819215 
annem 6 7 yıldır bi otelde kat gorevlisi 64 dogumlu, yani yastan emekli olma sansı 7 8 yıl kadar yok sanırım.

su an belinde fıtık var ileri duzey bi de omzunda sanırım yırtık baslangıcı varmıs, su an icin is goremez duzeyde degil ama yaptıgı is dolayısıyla ilerlemeye acık bir hastalık.

isi bırakma durumu zor, emekli olsun istiyorum ben ilerde daha rahat bir yaslılık yasması icin ama bu durumlarda canımı epeyce sıkmakta.

baska bir is bakacak yası da gecti, su an icin aklıma malulen emekli olabilir mi gibi bisey geldi?

olurda hastalıgı ilerlerse ne yapabiliriz? ssk sını devam ettirme gibi emekli olmasını saglamak icin?
(4) 

gecmis yila ait yatirilmamis sigorta

therevo #815159 
Konu ailemle ilgili. 1989 yilinda memleketten geldikten sonra 2002 yilina kadar bir kapiici dairesinde kalindi. Bu surecte elektrik su ve kira odenmedi karsiliginda bina temizligi yapildi. Bu surecte babanin baska islerde sigorta girisi yapildi ama anneme icin hic yapilmadi. Temizlik hep anne tarafindan yapildi apartmanda.

Yaklasik 10 11 yillik bir surec ordan ayrildiktan sonra da anne bir kc sene sonra baska ise baba da ayni sekilde baksa ise girdi.

Sorum su bu gecmis 11 yillik surec icinde anne icin hic sigorta yapilmamasi ve babaninda bosluk sureci goz onune alindiginda bir hak talebinde bulunaliyir miyiz?
(1) 

fethiye merkezden dalamana ulaşım

therevo #813502 
araç olmadan sabah 8 10 ucagına yetişme şansım?
(1) 

ipad miniyi grafik tablet gibi kullanma?

therevo #810786 
var mı oyle bir sansım? kalemini alsam bilgisayarla baglantısını kurup grafik tablet gibi kullanabilir miyim?
(1) 

ziraat bankasi sinv. hak.

therevo #808108 
Banko gorevlisi basvuru yasi 88 sonrasiymis, 2 gun once 87 li biri icin sistem parayi kabul etti ben de yatirdim parayi. Basvuru kosullarina simdi bakinca farkettim, gitti mi simdi para ?
(4) 

viyana budapeste prag balayi

therevo #798316 
elde olan sadece gittigimiz zaman kalacak yer. bi arkadas evli orda, orda oturumu var esi vasıtasıyla davet etcek 5-6 gun kalma planımız var.

eylul 15-20 arasında gitcez.

viyana prag ve budapeste gibi yerleri gezme planımız var. bu dogrultuda

1200 tl ucak parası, pasaport yok 6 aylık 2 kisi 350 falanmıs sanırım, vize icin 2 kisi basvuru ücreti 120 euro(350 falan da bu )

1200 +350+300 gibi sadece ilk plandaki masraf, bunlar haricinde bizi ne kurtarır orta halli gidip gezip gelcez fazla abartmadan.
(2) 

uçak bileti ( ankara-viyana )

therevo #797265 
15 eylul gidis 22 eylul donuslu ankara-viyana en ucuz ucak biletini nasıl etmeli de bulmalı? yuzlerce farklı secenek cıktı baktım da ilk defa boyle bir ise kalkısacagım icin sormak istedim, nerelere bakmalı?
(1) 

google play uygulama yapmak

therevo #796568 
aklımda bir fikir var ama sadece merak ettigimden soruyorum cok bilgim yok. bi konu hakkında video egitim sistemi olustursam bunun da sadece google play uygulaması uzerinden video seklinde paylasımına izin versem mumkun mu boyle birsey?
yani sadece x kisisi gircek google play e benim anlattıgım konu hakkında arama yapcak benim uygulamayı indirip bilgi erisimine sahip olcak. bunun uzerinden ücretli paylasım olarak degil de reklam gelirleri gibi bir kazanc mumkun mu?
(4) 

online havale yapmak

therevo #796279 
vakıfbankın kredi kartı ve banka kartı ile su an hesap numarası olan baska bir bankaya online olarak havale yapabilir miyim? bi de hemen gecer mi sisteme?
(1) 

siteyi aktif hale getirememek

therevo #795430 
bi resim galerisi yaptım simdi flash ama html sayfası da var. bi dosya olarak duruyo, masaustunnde. ben bunu free bi host a attım istedigim sadece istedigm hmtl anasayfa olarak cıksın, bi becermedim. nasıl olur ki? yardımcı olabilecek varsa hostun sifresin i de verebilirim? nereyi eksik yaptıgımı merak ettim. iyi geceler
(2) 

swf yi html ya da php ye gommek

therevo #793713 
ya bi swf var, bunu html ya da php gibi bir anasayfa sekline getirip bi free hosta atıp domaine yonlendirmeyi beceremedim de bi yrdım rica etsem? en hızlı sekilde nasıl yapabiliirm?
(1) 

alan adı ve host

therevo #792388 
en uygun sekilde bi alan adı ve host. bi swf yuklemem lazım acılıs sayfası olarak swf nin acılmasını istiyorum, nasıl yapmalı?
(2) 

yüksek lisans değil ama bir hocadan ders almak

therevo #788144 
ben mesela x üniversitesinde bir hocanın dersine girip ders alabilir miyim? olurda o hocadan ders alırsam universiteden bir belge ya da bu tarz bir evrak almam gerekir mi?

olurda yine aldıgımı farzetsem bi konuda uzman bir hocadan ders almıs olmayı cv de ekleme cok mu sacma olur? yuksek lisans yapacak bir zaman yok sadece bilgi amaclı ders almak icin sordum.
(4) 

kpss icin gaz

therevo #787837 
2012 kpss den 84 alan bir matematikci olarak hic calismamis halimle kpss icin gaz ariyorum.
Yaza dugun hazirligi oldugu icin su ara hep bir kosturmaca fazla da zaman ayirmam zor ama gece yatmadan iki saatimi bunun icin feda edebilirim ayrica gun icinde de yolda gecen 2 saatim var :)

Yani olur mu ki son 25 gunumu feda etmeme deger mi? Aslinda tam niyetlenmistim bi 10 15 gun once dunya kupasi var diye maclari kacircam diye vazgecmistim ama hala acayip calisasim var dedigim gibi gaz aryiyorum sadece.

Calistgim is devlet kurumu ama sozlesmeli personelim hedefim de kadrolu daha guvencesi olan bir is.
(1) 

kyk geri ödeme ile ilgili

therevo #781727 
ben simdi borcu bitirdim. yapılandırma yapılmıstı, kalan borcların hepsini veraset ve harclar dairesine aktramıslardı ordan odedim.

hatta ne olur olmaz diye gittim bi kere daha sordum borcum var mı yok mu diye , yok dediler.

bugun e devlet üzerinden bi bakayım dedim ama anlamadıgım bir durum var

borc ve odeme de eksi bir durum soz konusu acıkcası pek anlamadım. sanki fazla yatırmısım gibi gozukuyo, acaba veraset ve harclardaki durumu sistem gormuyo olabilir mi?

aradım veraseti, cıktı alın gelin bakalım dediler de bişey cıkar mı ki?
(3) 

yanlış fatura yatırmışım

therevo #781261 
gencler ptt de gise gorevlisiyim. gecenlerde a kisisi yerine b kisinin faturasını odemisim. normalde aynı gun icinde farkedilse sorun, fatura iptal edilebiliyor ama 2 gun gectikten sonra farkedildi.

a kisi geldi yanlıs yatırmıssın faturayı dedi ben de sefe falan sordum ortalık karıstı kadın bagırmaya falan baslayınca faturasını yatırdım.

a kisisinden 120 almıstım ama faturası 30 lira, geriye ben 90 lira para verdim.

ama ortada b kisisinin 120 liralık faturasını yatırmıs durumda oldum. aradık bulduk adamı iste anlattık durumu, benim htam degil ben ugrasamam falan deyip camura yattı bugun. faturalardan biri subat, digeri de mayıs faturası. dedigine gore de mayıs faturası da banka tarafından otomatik odeme ile odenmis. iki kere niye odeyeyim ben diyor kendince telefonda.

yer ankara, durumu nasıl cozebilirim bi fikri olan var mI? ptt yalnız bıraktı beni biraz uzerime kaldı durum. aski cozebilir mi yani o faturaları iptal edip bana para idaresinde bulunabilir mi? yarın gidip sorcam gerci de merak ettim sadece, oldu da aski de yok biz bisey yapamayız derse ben adamın faturalarını bosuna yatırms mı olcam? bunun bir cozumu illa olmalı sanki?
(1) 

windows 8 klasor geri yükleme

therevo #780716 
bi klasor içindekilerle beraber kayıp, masaüstündeydi. var mıdır tümden geri almanın bir yolu?
(1) 

fethiyede balayı için otel tavsiyesi

therevo #779144 
balayı için ideal bir yer midir? eylul 14 de dugun var, ondan sonraki bir hafta icin otel arayısları basladı.

antalyanın her yerine gittim, ama buraya hic gitmedim. amacım sessiz sakin guzel bir tatil geçirmek.

gidip gordugunuz kaldıgınız her turlu otel tavsiyesine acıgım.
(3) 

kız istemede çikolota ve tepsi olayı

therevo #772442 
selamlar,

1. 1 kg çikolata yeter mi?
2. tepsi şart mı?
3. ankarada bu işi yapabilecegim iyi bir yer bilen var mı?
4. ortalama fiyat konusunda fikri olan var mı?
(1) 

wimp.com android app

therevo #766145 
Bulamadim da ? Bi tane kurdum ama frequest failed diye bi hata veriyo yok mudur ki cozumu?
(1) 

Bi yardım edebilir misiniz? ( facebook sayfa tanıtımı hakkında )

therevo #764717 
arkadaşlar, cok sevdigim bir arkadasımın ( kardesim diyebilecegim bir insan , süt kardesim daha dorusu ) eşi, çalıştığı halde evde kurabiye yapıp bunların satışını yapmak istiyor.

bizzat ben bir kaç yıldır elinden bu zevki tattıgım icin bu yonde telkin eden de ben sayılırım.

www.facebook.com

su sekilde bir facebook sayfası var ama su ana kadar sanırım siparis alamadı.

acaba bu yonde nasıl bir calısma yapabilir? daha fazla alıcı kişiye ulaşmak adına?

sozlukte yazsam ordan paylasım olur mu acaba?

burda okuduktan sonra sizler de eger yardımcı olursanız size de ayrıca teşekkür ederim.

yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

TELEFUNKEN 32XT3020D 32 inç

therevo #762899 
www.mediamarkt.com.tr

bu aile icin kucuk mu olur acaba?

bu fiyata yakın acaba ne alınabilir ki? bundan fazla fiyat olmasın.

ankara bi de.
(3) 

1 yaş için doğum günü hediyesi?

therevo #760813 
en yakın arkadasımın cocugunun 1. yas gunu yarın, cocuk erkek. ne yapabilirim? ust limit 100.
(5) 

şu nasıl yapılır ki?

therevo #756002 
soru başlıkta ekteki resim.
(11) 

araba almak ya da almamak

therevo #746995 
sanırım isler yolunda giderse agustos gibi evlilik gibi bir planım var, su an ortalama 2000 lira cıvarı gelirim var.

dugun ve evlilik icin elde param yok acıkcası. evlendigim zaman eve girecek olan para 1500 + 2000 civarı olcak iki kisi.

dugun masraflarını ailem karsılıycak ben de esyaları halletcem. esya kısmı sanırım 15 000 civarı falaN tutar.

dugunden sonra esya borcu bitince de ev alırız planları yapıyoruz ama o da tabi olursa. durum su ki, su ara bi 10 000 civarı araba borcuna girsem cok mu sacma olur?

en azından 2 sene araba bende kalır, daha sonra ev alacagım zaman satıp ev icin kullanırım.

bi akıl verseniz? 10 000 civarı araba da aklımda accent vardı, sonra tipo mu alsam dedim biraz daha dusup?
(3) 

nem alma cihazı

therevo #744142 
daha once kullanan var mı acaba? kot 1 de nem alan 80 metre kare bir daire var. nem olayını bundan baska turlu cozum zor sanırım?

www.gittigidiyor.com

sunlar var ama idare eder mi acaba? kullanıs omru falan ne kadardır?
(2) 

kpss hakkında kafama takılan bir soru

therevo #743979 
diyelim bu sene 3. sınıfta biri var, bu yaz mezun olmayacak. ama 2014 kpss ye gircek. 2014 kpss de aldıgı puan ile 2015 te mezun olduktan sonra son 2015 ve 2016 ya kadar olan atamalarda bu puanını kullanabilir mi?

ben kullanamaz diye biliyorum da bugun bir arkadas 4. sınıfta ama okulu bitmeyecek bu sene yaz da dahil dersahenye yazılmıs bu sene ki kpss icin, daha sonra atamalarda kullanırım diye.
(3) 

windows 8 internetin kesilmesi

therevo #741187 
zaman zaman hic bir şsey yokken wireless baglantısı kopuyo ama bilg acıkkken bir cozum uretemedim. reset attıktan sonra tekrardan baglanıyo ama wirelessten kopmus bir sekilde acılıyo. sorun neden olabilir ki?
(4) 

özel ders afişi

therevo #731746 
şimdi ben afiş asmayı dusunuyorum, asacagım yerler hakkında az cok fikrim var. ama afisi normal bir a4 kagıdına asıp numara yazmak degil de , gecerken insanların dikkatini cekecek sekilde hazırlamam cok mu abes kacar?

bi de kendi adıma site hazırladım, bunu da o afisin altına yazmam da herhalde mantıklı olur?

bi de son bi soru siyay beyaz degil de baska bir arka plan rengi dusunuyorum bu kırmızı olsa, kırmızı uzerine beyaz yazılar?

bunun dısında baska onerisi olan varsa dinleyebilirm?

branş matematik. yer ankara.
(1) 

blogger hakkında

therevo #731666 
bi blog hazırladım da, simdi yazdıgım yazılardan bir tanesi hep ilk yazı olarak gorunsun istiyorum yok mu bunun bir yolu? gadgetlara eklemek istedim o yazıyı onun da bir yolunu bulamadım. bu ilk yazı kendim, yaptıgım is hakkında genel bir bilgi. diger yazacagım yazılarda ilgilendigim alanla ilgili paylasımlar seklinde olcak. ama ben kendimi tanıtan yazıyı hep ilk sayfa acıldıgı zaman onde olmasını istiyorum :)
(1) 

electroworld beyaz esya alip bekletme

therevo #731522 
ben esya alsam simdi , agustosta dugun var diyelim o zamana kadar bekletirler mi acaba ?
(3) 

ankara mekan tavsiye

therevo #730362 
sevdicekle ufak bir kutlama amaciyla pasta yenecek bir mekan lazim mumkunse kizilayda ? sakin bir yer olmasi tercih sebebi. tskler simdiden.
(3) 

samsung galaxy ace 2 resimler gitti

therevo #729089 
ben silmeden resimler gitti, once de oldu bazı resinmler gitmisti sonra onlar bi geldi, daha sonra tum resimler gitti. ben silmedim ama simdi niye
boyle oldu ki? nasıl gelcek o resimler geri ? root yok telefonda
(7) 

ev kiralarken su elektrik dogalgaz isleri?

therevo #724612 
cok masrafli midir? ankara icin ne kadar para gider illa ustumuze ki almak laİm faturalari ? ankara icin soru?
(3) 

Ev Değişikliği Hakkında

therevo #721873 
ailenizle berabersiniz 2 erkek kardes. ev kot 1 dairede ufak bir daire 70 m kare( ufak 2+1, nispeten merkeze yakın bi ev) ev aileyee ait, evde herkes calısmakta ortalama 1200 falan.

evi satma durumu vardı ama satılmadı coktandır, plan satıp yeni ev almaktı bu ev satıldıktan sonra ama dedigim gibi satılmayınca solye bi fikir geldi;

evi kiraya versek, ufak bi de kot daire oldugundan 300 falan olur. yeni evlerde 500 falan diyelim. o 200 farkla bunu yapar mısınız?

bi de tabi ev deisirken yeni eve cıkarkan masraflar haricinde.

en azından 1 2 sene bu sekilde devam edip tekrardan evi satıp yeni ev almak denenebilir ama su an satılmadıgından boyle bir degisim dusuncesi olustu.

bi yol gosterseniz?
(2) 

işaret dili, maymunlarla ilgili bir video

therevo #720733 
alkislarlayasiyorum da vardı bi bulamadım gecen hafta izlemistim de var mı yardım edebilecek acaba?
(2) 

şubatta amasraya gidilir mi?

therevo #719394 
gidilirse nerede kalınır otel olarak tavsiye?
ortalama fiyatları nasıl olur?
bugun bi oteli aradım da 2 kisi kahvaltı dahil kisi bası 50 lira demis, normal midir?
( otel : www.amasra.com.tr )

nette cok tavsiye var ama yakın zmanada gitmis tavsiye verebilecek kisilerden yorumları bekliyorum.
(2) 

gss borcu

therevo #718698 
550 lira borc gorukuyo, sigortalı bi iste calısmaktayım su an. daha once 1200 lira biseydii test yaptırdıktan sonra 400 e indi, en son gecikmelerle falan bu halde. af falan cıkacak diyolar ama? iyice iceri girmesin diye odesem mi acaba? taksit taksit odeme sansım var mı 100 100 mesela?
(6) 

ev icin kredi cekmek hakkında

therevo #718149 
evin degeri 100 000 ve krediye uygun. bankaya gidince direk 100.000 vermiyolar demi heryer 75 mi veriyo acaba? diger 25 000 i de ihtiyac olarak mı cekiyolar?

direk 100 000 almanın bir yolu yok mu?
(2) 

alan adı yonlendirme

therevo #717272 
natroda bir alan adım var, .net seklinde blogger daki adresi buraya nasıl sey etcem? :)
(3) 

özel ders için daha fazla kişiye ulaşmak (ankara)

therevo #717162 
yapacaklarımı soyleyim, daha farklı tekliflere de açığım.

branşım matematik, su an hali hazırda bir isim var. dersane deneyimliyin ama hem meslegimi yapmak hem de 3-5 biraz daha fazla kazanmak icin ozel ders isini daha yogun olarak yapmak istiyorum.

dezavantajım, ders verecek yerim yok ogrencinin evine gidebilirim sadece.

1- kisisel tanıtımımın yapıldıgı bir site yaptım onun reklamını yapmak istiyorum, google da ust sıralara cıkacak sekil de. bunun yollarını biliyorum.

2. ilan asarak , belli elit semtlere ( sehir ankara )

3. ozelders.com ve dersverilir.net gibi sitelere reklam vermek. 1. sine vermistim talep var ama gecen seneki gibi degil, bu sene istedigim gibi gelmedi.

bunlar bir tarafa kisiler olarak benim iyi olmam gerektiginin ve asıl reklamın ders verdigim kisiler tarafından yapılacagını da biliyorum.

bunlar yeter mi acaba?
(2) 

hotmail adresini gmail hesaplarinda kullanma?

therevo #716439 
Var mi yolu xxx@live.com adresimle gmail den girmek istiyorum. Istesdgim adres gmail de kullanilir durumda ondan boyle bir arayis dusuncem oldu.

mobil görünümden çık