(1) 

çay derecelendirme

kibritsuyu #1570515 
çay bardağına

çayın demini az koyarsan: açık çay
demini çok koyarsan. demli çay
hiç dem koymazsan, sadece sıcak su: kant

sadece dem koyarsak, hiç su koymadan. bunu bir adı var mı? yani kaveye gidip "bana bir çay, x olsun" diyelim, bütün bardağı demle doldursun, su koymasın.
(4) 

Lens solüsyonu

solenkol #1570514 
Opti free lens solusyonum bitti sayılır, yenisi yok hiç bir yerde. Renu kullanmıstım bi ara hiç memnun olmamıstım. Şimdi lens kullananlar hangi solüsyonu kullanıyor? Göze batma yapmayan ve bulanıklastırmayan?
(5) 

yatirima yeni baslayan biri icin asla yapilmamasi gereken hatalar

buenosdias #1570512 
merhaba bankadan hisse senedi, altin ve euro almayi dusunuyorum. bu konuda cok yeniyim. egitime basladim ama uzun surecek. bana asla yapilmamasi gereken yada tam tersi muhakkak yapilmasi gereken seyleri yazar misiniz?

orn,

aksam altin satilmaz.
doviz online bankaciliktan satilmaz.

gibi.

İdaş yatak mı yoksa Yatsan yatak mı?

ananiyimioguz #1570511 
Selamlar 2 yatak arasında kaldım. Belim ağrıyor ve fıtık başlangıcım var. O yüzden orta-sert bir yatak düşünüyorum.

Şu ikisinden hangisi iyidir sizce? Yatsandakini denedim güzeldi ama fiyat bir tık yüksek geldi benim ayırdığım bütçe 10 falandı aslında.

www.yatsan.com

bu üstteki yatak normalde 17k falanmış ve 20k lara çıkacak diyor kampanya sonrası. bilemiyorum artık görevlinin yalancısıyım.

diğeri de şu, buradan birisi tavsiye etmişti memnunmuş uzun yıllardır.

www.idas.com.tr
(2) 

yüzde toplama formülü var mıydı?

semaforo de medianoche #1570510 
mesela x lira bir şey yüzde 5 arttı ardından da 7 arttı o şey toplam yüzde kaç artmış oluyor bunu hesaplamanın formülünü soruyorum. ben bunu artışı 100 lira üstünden düşünüp tek tek hesaplayarak buluyorum yani önce %5 arttıysa 105 lira olmuş ardından %7 arttıysa 112,35 oluyor toplam %12,35 oluyor artış diye hesaplıyorum. ama bunun kolay bir formülü vardı sanki?
(1) 

multivitamin

somon sosu #1570507 
İçeriği kaliteli ve değerleri yüksek olan multivitaminler hangisidir?
(1) 

Şu laptop mu yoksa desktop mı almak daha mantıklı olur?

ananiyimioguz #1570503 
Selamlar herkese, 2 gün önce normalde hiç aklımda yokken indirimi görünce şu laptoptan alıverdim ufak bir gazla.

www.hepsiburada.com

Henüz ürün gelmedi ama 39k ya aldım. Piyasaya göre 5-10k daha ucuz.

3 ay sonra ödemeye başlama ve +6 taksit ile gelecek. benim elimde nakit olmadığı için güzel bir detay bu.

Normalde şirket bilgisayarı ile idare ediyordum macbook pro ya windows da kurmuştum oyun için :D yetiyordu bana aslında. çok da oyun oynamıyorum ama warzone-lol-witcher falan tadımlık giriyorum, iş görüyor.

Benim eski msi gs60 laptop u (870m vardı onda) hanıma verdim iş yerinde kullanıyor. Onu 2015te falan almıştım o zamandan beri pc almıyorum, ihtiyaç da duymadım.

Fakat şimdi hem yeni çıkan oyunları ve haliyle teknolojiyi deneyemiyorum içim biraz buruk hem de vr gözlük alıp ona uygulama geliştirmeyi düşünüyorum. Sanal ortamlar falan tasarlayayım diyorum unreal engine 5 veya unity ile. Böyle bir pazar var.

Şimdi bunu da göz önünde bulundurursak o aldığım 4070li laptop bana yeter aslında. Biraz da o yüzden alayım dedim. Bir arkadaş bu işi 3070 desktop ile rahat rahat yapıyor çünkü oradan biliyorum.

Fakat insan oğlu aç gözlü bugün itopya com da indirime girmiş bir desktop pc gördüm.

www.itopya.com

rtx4070 desktop 29k olarak duruyor karşımda. ufak bir eklemeyle 33k ya çıkardım kasayı. Üstüne bir de 6 veya 9 taksit eklediğimde 40k ya çıktı bunun da fiyatı biraz saçma oldu ama olsun benim ödediğim rakamla aynı.

şimdi laptop u iptal edip bunu mu alsam diye bir düşünce oluştu. harici monitör ve klavye-mouse falan var zaten elimde direkt takıp kullanıcam.

niye derseniz oyunlardaki test sonuçlarına baktım, %50 falan fps farkı var laptop rtx4070 ile desktop rtx4070 arasında. Kaldı ki o aldığım msi laptopta 4070 in en az watt değerli versiyonu kullanılmış. yani aslında rtx 3080 laptop gpu performansında çalışıyor. Bunu da düşünürsek fark açılır.

güncel oyunlarda hepsini yüksek ayarda bu saydıklarımın hepsi açıyor ama %50 fark beni yıl geçtikte daha da kurtarabilir ayrıca yetmedi diyelim kasaya ileride 5070 takar devam ederim misal.

şimdi teknik olarak dekstop un daha iyi olduğu konusunda hem fikiriz sanırım.

fakat benim bu soruyu sormamın asıl nedeni şu, ben aslında desktoptan nefret eden bir insanım. 2008den beri desktop kullanmıyorum. Gerekirse biraz daha performanssız olsun ama çantamda taşıyayım, tatile, köye, arkadaşların yanına vs. götüreyim benim için daha iyi kafasındayım. veya kafam esti götüreyim hemen tv ye bağlayım diyebiliyorum rahatlıkla.

hal böyle olunca mobility tarafı yine ağır basıyor. ama gel gelelim son zamanlarda evden çalışıyorum zaten. büyük ihtimalle de öyle devam eder. çoğunlukla da normal işler için şirket laptopunu kullanıyorum. Oyun ve freelance işler için de sabit olsun ne olacak.. gideyim desktop alayım desem yılda 1 kere bile alıp götürmem gereken bir durum olursa üzülür müyüm bilemiyorum biraz fikre ihtiyacım var. Mesela o oyun ve sanallaştırma ile uğraşan arkadaşların ofisi sabit. Bir sorun olduğunda laptopu sırtıma atıp yanlarına gidebilirim, birlikte bakabiliriz.
(4) 

kumtel ankastre ile diğer markaların farkı?

elorelia #1570501 
ankastre set almamız lazım. bütçemiz az değil bütçemiz yok ama almamız lazım işte.

hafta sonu bosch, arçelik ve samsung baktık. anlaşmış gibi 22-23 bin fiyat verdi hepsi. internetten kumtel setlere bakıyoruz 7-8 bin civarı.

aradaki bu fark nedir, ne değildir? fırında kırk yılda bir kullanacağım alt üst ayrı pişirme ayarı için bu fiyat farkına değer mi? yoksa kumtel al, biz aldık, işini görür mü diyorsunuz?
(3) 

İngiltere vizesi reddedilince

the real brad pitt #1570495 
Yapacak bir şey var mı? İtiraz vs :/

Bonus soru uçak biletini açığa alma gibi bir durum yok dimi.
(1) 

Ankarada zip line nerde var

lapaz #1570493 
Bi supurge alip harry potter olasim geldi
(3) 

Macbook şarj limiter?

sam martin #1570491 
Macos a alışmaya çalışan biriyim. Şimdi malumunuz her türlü laptop u devamlı prize takılı kullanmak pil sağlığını olumsuz etkiliyor. Fakat bende ortak prize bir de ikinci monitor bağlı olduğu için devamlı prizde kullanmalıyım. Soru şu, pil sağlığı için Al Dente gibi belirli yüzdeden sonra şarjı durduran uygulamalar kullanmam macbook a bir zarar verir mi? Veya hiç yüklemeyeyim; macos yapay zekası devamlı elektrikle kullanıldığını görüp şarjı % 80 de sabitler mi? (iyileştirilmiş pil şarjı aktifken)
(6) 

Aileden yana yüzü gülmeyenler

dedeminhirkasi #1570490 
Merhaba, biraz içimi dökmek istedim dostlar. Bugün boş vaktim vardı kendi kendime düşündüm durdum. İnsanlar, insanlardan kastım bazi anne ve babalar çocuklarına iyi bir gelecek için canla başla çalışıyorlar, onları yönlendiriyorlar, maddi bir gelecek sağlamak için elinden geleni yapıyorlar.
Bizimkilere baktım da ne bi gelecek saglayabilmisler ne bir maddi destekte bulunmuşlar. Eşimle beraber çalıştım, evi arabayı kendimiz aldık. Eşimin ailesi de aynı bizimkiler gibi.
Yahu kardeşim insan normalde çocuklarına yardım eder değil mi! Bunlar bizden bekliyor. Çocukları olarak yardım tabiki yapılır fakat peder borsa kolik, kayinpeder elinde ne varsa arsa alıyor, traktör alıyor, paraları köye gömüyor. Sıkıştıklarında da gözümüzün içine bakıyorlar. Destek olmalarini geçtik bir de köstek oluyorlar.
Ev veya araba alıyoruz, para arıyoruz yok abi birisi de çıkartıp "çocuklar uğraşmayın biz destek olalım" demiyor. Sizde durumlar nasıl?
(3) 

oyun oynamak için usb'den live açılacak hafif ve en iyi linux?

kim bilir #1570485 
usb'den live olarak çalıştırıp (sisteme kurulum falan yapmadan), steam ile birkaç basit oyun oynamak (öyle büyük oyunlar değil) için kullanılabilecek en iyi linux dağıtımı hangisi olur?

bir de linux'ta hearthstone oynamak mümkün mü?

Koru Sigortanın masraf karşılamaması

benaslındabendegilim #1570484 
yaşadığım yaralanmalı bir trafik kazası sonrası ki kaza tespit tutanaklarında mevcut olan karşı tarafın kusurlu olduğu trafik polisinin raporu ile belgeliyken açtığımız tazminat davasına binaen dava sonuçlanana kadar benim aracımın hasar masraflarını karşılayamayacağını bildiren sigorta şirketi.

hukukçu arkadaşlar varsa ya da bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ? bu firma karşı tarafın sigorta şirketi,kusurlu karşı taraf,zarar gören benim, ve dava açılıyor çünkü yaralanmalı bir kaza.ancak bu firma hukuk birimimiz dava sonuçlanana kadar masrafları ödemiyor diye yanıt veriyor.
(5) 

Dünyanın En Borçlu ülkeleri

biseysorcaktim #1570482 
En büyük borcu olan ülkeler arasında ABD, Çin, Japonya gibi büyük ülkeler var. hatta listeye bakınca, bi kaç istisna dışında, ne kadar büyük ve gelişmiş ise o kadar borcu var.

bu ülkelerin borcu neden bu kadar yüksek?
kime borçları var?
nasıl hesaplanıyor bu?
sanıyorum ki, abd'nin 32trilyon borcu var ama bir sürü de alacağı var. bu 32 trilyon net borç değildir

meraklısı için;
www.usdebtclock.org
(3) 

Steam USD'ye geçmeden tavsiye edebileceğiniz zeka zorlayıcı oyunlar var mı?

winston insani #1570480 
Merhabalar

Bildiğimiz gibi Steam 20 Kasım'da USD'ye geçiyor.

Geçmeden kesin al diyebileceğiniz, özellikle zeka gerektiren (programlama ile ilgili olabilir, puzzle vs. gibi) oyun önerileriniz var mı?

Şimdiye kadar aldıklarım şunlar;

Little nightmares
The room
Turing complete
Spaceflight simulator
while True: learn()
Tiny Rogues
(2) 

Sabiha Gökçen metrosu

abelardo #1570476 
Saat kaça kadar çalışıyor? 24 saat mi?
(3) 

İşten ayrılma / iş arama izni ücreti

horizon #1570475 
Merhaba

23 ekim itibari ile işten ayrıldım ayrılmadan önce iş arama iznim olan günlük 2 saati toplu olarak kullanarak 2 hafta erken çıkış yaptım.

insan kaynaklarında çalışan bir arkadaşım bu 2 haftalık iş arama izni ücretinin de ödenmiş olması gerektiğini söylüyor ama bana mantıksız geldi bu konuda bilgisi olan var ise bilgilendirebilir mi
(2) 

bu gitara ne diyorsunuz?

mhmtt #1570474 
www.musicstore.com

Ibanez RG iyidir hoştur diyebilir miyiz?
(6) 

Ataşehir JJ Arena Yakınında Yemek + Alkol Mekanı

mor oje #1570471 
Watergarden’daki mekanları biliyorum. Burası haricinde önerebilecdğiniz, konser öncesi yemek+muhabbet için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Projeksiyona bağlanabilen android tablet önerisi

prole #1570470 
Sb
(4) 

100 yıllık teknolojik-bilimsel gelişimler

Bir ben var benden şurada #1570469 
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sanırım teknolojik-bilimsel gelişimlerin büyük bir kısmı son 100 yılda oldu, yani atıyorum insan ömrünü uzatan antibiyotiğin bulunmasından uçağın icadına uzaya gidilmesi falan böyle süper acayip şeyler son 100 yılda oldu, peki önümüzdeki 100 yılda bu değerde insan hayatını etkileyen gelişimler olur mu olur diyorsanı neler olabilir sizce?

study with me gruplari

chihirovekohaku #1570468 
Merhaba arkadaslar,

discord ya da baska bir uygulama üzerinde bildiginiz takip ettiginiz study with me gruplari var mi?

Kütüphaneye gidesim gelmiyor birkac gündür ve yalniz basina motive olmakta biraz zorlaniyorum su siralar.

Tesekkürler simdiden.
(3) 

İş sorusu

dissendium #1570466 
Merhaba. Bir işe başladıktan sonra kısa sürede başka yere geçtiğiniz oldu mu? Kaç gün sürdü? Ne açıklama yaptınız ayrıldığınız yere? Sağ olun.

videoya yüz oturtma

tabudeviren #1570464 
twitter.com

nasıl yapılıyor? hangi programla?
kolay mıdır? bi arkadaşa yapmak istiyorum:)
(7) 

Bulaşık makinesi ne alayım?

foreignsilhouette #1570463 
Selam dostlar. Artık neye göre leke bıraktığını ne zaman temizlediğini anlayamadığım makineme veda etmek istiyorum. Memnun kaldığınız, ama böyle “oh be iyi ki bunu aldım” falan diye abarttığınız bir marka model var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
(2) 

Alıcı isminin bir harfinin yanlış olduğu swift onaylanır mi?

havadakarada #1570460 
Yurtdışında birine swift ile usd gönderimi yaptım. Adının bir harfini yanlış yazmışım. Onaylanır mı? Bir de bu swift işlemleri kaç saat veya gün sürüyor?
(1) 

ne laptop alsam?

Olric #1570458 
merhaba, su black friday’de bi laptop alayim diyorum. cok basit, gunluk kullanim icin ve arada sims oynamak icin :) butce olarak 20-30k arasi dusunuyorum ama bilgisayar piyasasini cok bilmiyorum, cok abartmadan biraz ustunde bir seyler de onerebilirsiniz. cok tesekkurler
(8) 

Aç durmak

dissendium #1570457 
Merhaba. Aç durmanın bir faydası var mı? Kilo vermek için olabilir. Bu saate kadar yemek yemedim. Bazen bu şekilde yemek yemediğiniz zamanlar oluyor mu?
(5) 

israil malı olduğu iddia edilen markaların boykotu

jepa #1570454 
basında sosyal medyada her yerde yüzlerce marka israil malı veya israil'e destek verdiği iddiasıyla hedef gösteriliyor. birçoğu yerelleşmiş olan bu ürünlere yönelik dükkan camlarını kırma mala zarar verme, külhanbeyi kesilip çalışanlara dayılanma, içeriye fare atma gibi bir çok eylem yapılıyor. cips markası gazzeye bomba atıyormuş mesala? kanıt var mı? hiç gerek yok hedef göster gitsin. normal zamanlarda devreye giren "ticari itibarı zedeleme suçu" neden şimdi devreye girmiyor?
(2) 

Teslim edilmeyen siparişin parasını alablir miyim?

psipsipsi #1570450 
Selamlar. Getiryemek'ten bir şeyler söylemiştim. Sipariş hazırlandı, yola çıktı. Ha geldi ha gelecek derken 2,5 saat geçti. Sonra bir numara aradı. Kurye olabilir diye açtım, değilmiş. Maks 1 dk içinde kapattım. 15 dk kadar sonra siparişim teslim edildi olmuş. Oysa teslim edilmedi. Bana ulaşamadıkları için yapacakları bir şey yokmuş. Param gitti, yemek de gelmedi kısacası. Bunun parasını harcama itirazı vs ile alabilir miyim?
(5) 

küçük motorlu araçların olayı ne

Bir cebinde das kapital #1570449 
1.3, 1.5, 1.6 gibi motorların yapılmasındaki amaç arabayı küçülterek yakıt tasarrufu sağlamak mı yoksa silindir küçüldükçe yakıttan elde edilen verim mi artıyor?
(6) 

Mandalina - buzluk

noxie #1570448 
Elimizde çok fazla sayıda narenciye ürünü var. Bir kısmını dağıttık ama bize kalanlar yine de oldukça fazla.

Kabuklarını soyup dilimler halinde buzluğa atsam sonra elimizdekiler bitince çıkartıp çözdürsem yenir mi sizce?

Kaspi Kart çıkarabiliyor muyuz?

havadakarada #1570447 
Kazakistan'da kullanılan bir kart bu banka kartı gibi. Visa muhtemelen. Bunu Türk vatandaşı olarak biz de cikartabilir miyiz?
(7) 

Düşük Zeminde Olduğu İçin Sel Giren Otopark - Su geçirmeyen Sürgülü Kapı

ditu #1570446 
Merhaba. Otoparkımızın zemin seviyesi sokaktaki asfalt seviyesinin altında kaldığı için sağanak yağışlarda içeriye sel suyu giriyor.

Mevcuttaki basit sac kapı yerine daha sağlam ve sel suyunu engelleyebilecek sürgülü kapı yapılabilir mi, sağlam olur mu? Farklı görüşlere de açığım.


img.imgyukle.com
(1) 

E-devlet tapu taşınmaz beyan

prole #1570443 
Bir taşınmaz alımı yapıp ilgili konutun bulunduğu ilçe belediyesine beyanda bulundum. E-devlet'te de TKGM'ye bağlı işlemler menüsünde "tapu taşınmaz beyan" kısmı var. Buraya da mı beyan edeceğim? E zaten TKGM devri yaptı, haberinin olması gerek? Bu işlem ne için?
(6) 

hipodromda at yarışı izlemek

semaforo de medianoche #1570441 
daha önce hiç gitmedim fakat hep bir gitmek istemişimdir. önümüzdeki cumartesi güzel bir yarış varmış diye duydum ama şimdi her etkinliğe internetten bilet almaya alışmış biri olarak öyle bir şey bulamadım. at yarışlarında böyle bir olay olmuyor mu? gidip yarış günü hipodromdan mı bilet alıyoruz? öyleyse çok kuyruk oluyor mu bilet için yarıştan ne kadar önce gitmeli? hadi internetten bilet bulamamayı geçtim tam olarak yarış saatini programını gösteren bir bilgi de bulamadım. o gün ankara'da hitit yarışı olduğu yazıyor ama saati falan yok yani. bu bilgiyi nerden bulabilirim? gibi sorularım var.

bir de dediğim gibi cahiliyim mevzunun. o yüzden genel olarak hipodromda yarış seyir keyfini arttıracak öneriler varsa (mesela filmlerde dürbün götürüyorlar ya o tarz öneriler işte) onları da dinlemek isterim.
(2) 

AdBlock, Chrome'da çalışmamaya başladı?

burnley #1570440 
Merhaba. Dünden itibaren Adblock bilgisayarımda Chrome'da çalışmamaya başladı. Hangi siteye girersem gireyim engellenmiş reklam sayısı sıfır olarak duruyor, girdiğim sitelerde patır patır reklamlar çıkıyor. Birkaç kez uzantıyı kaldırıp yeniden yükledim ama değişen bir şey olmadı.

Denemek için Opera indirdim, onda sorun yok mesela.

Çözümünü bilen var mıdır acaba?
(1) 

dana sosisi dolapta nasıl saklıyorsunuz

karayel #1570438 
Dolaba koyunca birkaç gün sonda üstünde yağ gibi bir şey oluşuyor.

Marketteki gibi pürüzsüz şekilde nasıl saklarım

Buzluğa mı atmalıyım?
(2) 

Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

matlii #1570435 
Selamlar, yaşlı çifte çamaşır makinesi bakıyoruz. Özellikle iyi servisi olan marka, model önerisinde bulunur musunuz?

Daha ayrıntılı olarak ihtiyaçlar yorgan yıkamaya uygun olması ve kısa yıkama programı olması.

Çok teşekkürler şimdiden.

anime muzikleri konseri bileti - ankara

Ecesb #1570434 
selamlar, elimde 28 aralik icin iki bilet var. 1 bilet 1490 tl 2 bilet 2980tl.
ilgilenenler dm atabilir.
(6) 

Bir anda ortaya çıkan idrar sıklığı problemi

Unde bach canim #1570432 
Önceden günde max 3 kez idrara çıkan bir insanken şu an yıllardır var olan rutinim günde 7-8 e çıkmış durumda. Bir de bunlar saatte 1 ya da 2 saatte bir gibi periyotlarda oluyor ve değişiyor.

Yeme içme ilaç vs rutinlerim hiç değişmedi, o kadar sıvı tüketen bir insan bile değilim.o 1-2 saat aralığında bir sıvı tüketmesem bile geliyor ve şiddetli şekilde bastırıyor. Sizce bir sorun var mıdır? Doktora gitmeli miyim? Yoksa idrar yaparken vs herhangi bir yanma veya sorun yok.
(1) 

Macbook air m1 harici monitör için hdmi kablo

Weeze3r #1570426 
Selamlar, macbook air m1 kullanıyorum. Harici monitör olarak 165 hz 2k bir monitör aldım, içinden kablo olarak dp var ama benim hub’da sadece hdmi var. Bundan dolayı bir hdmi kablosuna ihtiyacım olacak. Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
(7) 

650.000 Tl ile hangi arabayı alırsınız?

ol dedim olmadı #1570425 
Maksimum 600.000-650.000 tl harcayarak araç almak istiyoruz. Yeni emekli 2 kişi, genellikle Istanbul içi kullanacak. Ara ara uzun yol da yapılabilir.
Mümkün mertebe az sorun çıkarsın sanayi yollarına çok fazla düşürmesin istiyoruz
Performans beklentisi yok az yakması çok daha iyi olur
En az 5 yıl boyunca satmayı düşündürtmeden kullanmaya devam edilebilsin diye düşünüyoruz
Otomatik olması tercih ediliyor fakat otomatik olacak diye sorunlu araç almak istemiyoruz

Şu an 2 araç dikkatimizi çekti, bu ikisinden şunu al dediğiniz veya sizin başka bir öneriniz var mıdır?

Renault Clio 0.9 TCE TOUCH 35.000km/2020 Manuel 623.000
www.carvak.com

Nissan Micra 1.2 CVT MATCH Hatchback 58.000km/2016 Otomatik 643.000
www.carvak.com
(4) 

Prag'a Turkcell kullananlar

selamun aleykum kitty #1570424 
Prag'da 5 günlük Turkcell yurtdışı internet kullanımı yapacağız daha önce kullanan var mı? Ücret ve çekim kalitesi nasıldı?
(1) 

seyahat anksiyetesi

nic cage #1570423 
iş için sık sık seyahat ediyorum aslında şimdiye daha rahat olmam gerekirdi ama değilim. takvimde planlı bi seyahat varsa günler öncesinden bi iç sıkıntısı peyda oluyor. her şey o seyahate göre konumlanıyor sanki, düzen hissimi kaybediyorum. yarın yine yola çıkıcam mesela, günlerdir içim sıkılıyor. acaba benzer bi şey yaşayan var mıdır? bu kafayı nasıl rahatlatırım da kalıcı bi çözüm bulurum bu derde? seyahatlerden sakınmam maalesef mümkün değil.
(3) 

Eleştirel düşünmek

maq #1570419 
Konusunda önerebileceğiniz iyi kitaplar var mı?
(2) 

Atatürk filmi Tv'de yayınlananın devamı mı yoksa?

Cesario #1570416 
Tvde 1.5 saatlik bir versiyon yayınlandı.

Şu an beyaz perdede oynayan o gösterilenin devamıyla başlıyor sinema yoksa tvde gösterilen 1.5 saatlik bölümle mi başlıyor?

Ona göre gideceğim.

wp'den hakarete uğradım, hat babamın üzerine, babam mı şikayetçi olmalı ?

iezgk #1570413 
Merhaba,

Hattım babamın üzerine kayıtlı ben dava açabilir miyim? Bir de ekran görüntüsünü alıp mesajı silmiştim ancak ekran görüntüsünü numarasıyla değil ismiyle almışım bunu kabul ederler mi?

Maalesef karşı tarafın hattı da babasının üzerineymiş, dava açarsam babası mı davalık olur?
(2) 

Şu an kkm yapmak mantıklı mı

regina phalange #1570412 
Sanırım kkm faizi düşmüş ama döviz her türlü artacak mantığıyla girilse mantıklı olmaz mı ki?
1 ...  ... • 303    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık