(3) 

Yakın zamanda pasaport alan var mı? Kaç günde geldi?

mikro patlama #1571564 
Geçen seneki gibi aylarca bekleme ihtimali var mı?
(9) 

temettü oranı

blackkmamba #1571563 
froto'nun yıllık temettü geliri %9-10 civarı. yatırdığımız paranın %10'u değil mi? öyle büyük ihtimalle de yine de bir onaylamak istedim. çok kolay geldi. yani bir clio parası yatırsak yılda %10 temettü mü ödeyecek? ayda bir asgari ücret yapıyor. bu yıl 2 kere olmak üzere toplam %9 falan temettü ödemiş.
(5) 

Basit F/P Telefon

14 #1571561 
Annemin telefonu bozulmus. Ne alayim? 70 yasinda kendisi ve telefonu whatsapptan gorusme yapmak haricinde kullanmiyor diyebiliriz.

Xiaomi vs is gorur mu? Realme, Reeder gibi daha once duymadigim markalar goruyorum. Tek istedigim cok sorun cikarmasin. Ciddi bir ozelligi olmasina gerek yok.
(2) 

Narnia Günlükleri vs Yerdeniz Büyücüsü

burka #1571559 
Merhaba

Yerdeniz Büyücüsü evrenini çok seven (belki de en sevdiğim kitaplardır) biri olarak kaç zamandır gözüm Narnia Günlükleri'ne takılıp duruyor. Tarzlarının pek aynı olmadığını tahmin ediyorum ama "Büyüklere Masallar" diye bahsedildiğini gördüğümden sizin yorumlarınızı merak etmiştim. Ne dersiniz, hoşuma gider mi acaba ?

Not: Narnia şayet Hobbit kitabı gibi ise sevebileceğimi düşünüyorum, benzer tarzları var gibi duruyordu sanki...?

Vogtlandkreis Nasil Bir Yer?

fernando mustafa #1571558 
bilgisi olan var mi? yasam nasildir? yasayan var midir?
(4) 

Her şeye reset atmak

Rao #1571557 
Selam herkese,

Malum, eğitim sistemi, bilinçaltı öğrenme, korkularımız, benzer gıdalar, toplum ve değer yargıları, dini değeler, vb. tüm bunları düşündüğümüzde insan olarak genelde birbirimize benzer şeyleri algılayıp, aynı düşünce yapıları ile düşünüyoruz. Yani özetle düşünce yapısı anlamında bireyler olarak ortalama olarak birbirimizin aynısıyız.

Bu anlamda, farklılaşmak, kutunun dışında düşünebilmek , farklı şeyleri görebilmek ,yaratıcı düşünmek vb. için sizin etkili tavsiyeleriniz nelerdir.

Her türlü yerli ve yabancı kaynak ve tasiyeye açığım , çok teşekkürler.
(9) 

Pazar günü istanbula kar geliyormuş ama nasıl

regina phalange #1571555 
Bakıyorum 14 derece gösteriyor, dalga mı geçiyorlar nasıl olucak olay?
(1) 

şu çocuğun söylediği eserin ismini bilen var mı?

tabudeviren #1571553 
www.instagram.com

ve benzeri türden öneriler varsa alırım..
(2) 

Biten dostluklar-arkadaşlıklar üzerine

dedeminhirkasi #1571552 
Arayan soran hep bendim. Bir süre sonra geri çekildim ve baktım ki beni aramayalı 3 ay olmuş. Bu süre içerisinde birkaç kez işle ilgili telefonda soğuk bir konuşma geçmişti aramızda. “Hayırdır” dediğimde “Yok bir şey” demişti. Ben de eyvallah dedim. Bu 3 aylık süre sonunda aradi ve “Kardeşim canım sıkkındı işte arayıp soramadım, ne desen haklısın, bi sebebi yok” diyerek işyerindeki bir kızla birlikteliğinden bahsetti. Ben de açıkçası Allah mutlu etsin deyip geçiştirdim.

Araya soğukluk girince ve böyle sebebini de açıklamayınca konuşasım gelmedi açıkçası. Neyse yalvar yakar özür diledi, evime bile geldi. Tamam dedik ama yok abi araya bi soğukluk girince eskisi gibi olmuyor.

Öyle böyle konuşurken bu yine eskisi gibi soğuk ve tavırlı konuşmalara başlamıştı. Herhangi bir sebep gerçekten yok. Adamın huyu bu.
Kovid zamanı nişanı vardı “aile arasında mı salgın filan” konuşurken “gelmezsen gelme lan amma tantana yaptın” diye yine üst perdeden konuşunca ki benim de o dönem sıkıntılarım vardi. “Ulan bir tek senin mi sıkıntın var bu dünyada” diye gitmedim. Burda suçlu benim, gitseydim keşke. Bunun üzerine düğüne çağırmadı ama dugunune gittim altınını taktım. Sonra da bir daha görüşmedik, birkaç kez aradık birbirimizi fakat iletişim koptu gitti. Kanki bicakli ayrılmadık ama böyle de dandik olmasaydı keşke. En son o aramıştı 1 sene önce.

Soru: Bu arkadaşlık serüvenine yapılacak bir şey kaldı mı acaba ?
(1) 

Bir PDF hakkında

morca #1571551 
Öncelikle teknoloji cahili bir bireyim. Bir dosyanın üzerine Foxit uygulaması aracılığıyla aldığım notlar mevcuttu. Başka birine dosyayı göndermem gerekince notlarımı sildim fakat o silinen notları bir şekilde görebilir mi veya geri getirebilir mi endişesi taşımaktayım. Görmesinin bir imkanı var mıdır?
(1) 

Leptop sıfırlanırken gerekli şeyler hazırlanıyorda takılı kaldı

frkn83 #1571550 
Merhabalar leptop dün mavi ekran hatası verdi bugün de gelişmiş ayarlardan sıfırlama yapacaktım. Bu bilgisayarı sıfırla dedikten sonra gerekli şeyler hazırlanıyorda takılı kaldı 1 saattir normal midir ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı acaba ?
(7) 

ben cahil değilim diyen kırmızı etçi abla videosu

avatar is back #1571548 
havalimanında (ingiltereydi sanırım) polis mi ne kontrolüne giriyordu, bavulunda sanırım kırmızı et çıkıyordu. nerde o video ya?

ikinci sorum bir insan neden kırmızı et götürür ki? yanlış hatırlıyorsam ve pastırma falansa ok ama kırmızı et dediğimiz şey zaten bir kaç saatte bozulmuyor mu? 2 saat havalimanı + 4 saat uçuş + 2 saat yine havalimanı ve eve gidiş desek neredeyse 8-10 saatte afedersiniz rezil olmuyor mu et? çok otantik video değil miydi ya?
(5) 

Ankara

mekaniker #1571547 
Haftasonu sevdiğim bir insanla Ankara'da buluşacağız. 2 günümüz var. Kısmi olarak biliyorum Ankara'yı. O yüzden siz değerli Ankaralılara danışayım dedim.

Koştur koştur olmadan nereleri gezelim? Özellikle kahvaltı ve yemek için nereyi tavsiye edersiniz? Aspava vs. dedik ama meşhur olanlarda Google yorumları pek iç açıcı değil. İlla Aspava diye diretmiyoruz şurası daha iyi deseniz de kabul. Aracımız var. Teşekkürler şimdiden (:
(6) 

erkekler gunu neden

douglas #1571545 
kadinlar gunu kadar populer degil? bazilari erkekler gunu oldgunu bilmeyebilir, ben bile birkac yil once ogrendim.
(1) 

Alan Wake 2 alınır mı?

issiz karga #1571543 
ilk oyun mekaniği yüzünden inanılmaz derecede sıkmıştı, ışık tut, öcü öldür, ışık tut öcü öldür artık 2. yarısından sonra lanet okuya okuya bitirdim oyunu. sonra aynı evrende geçen control ü oynadım güzeldi, hikaye ortalamanın biraz üstü olsa da mekanikler zevkliydi. dlc lerde AW muhabbetine girmesi güzeldi. imdi AW 2 de durum nasıl? oyun mekaniği ilk oyun gibi mi? kimileri remake leri yapılan RE 2 ve 3 e benzetmiş oynanışı, eğer öyle ise yahşi, severiz RE 2 v3e 3 ü.

oynayanlar bilgilendirebilir mi?
(1) 

Görsel hangi filmden?

silent enigma #1571541 
Soru başlıkta.
Görsel: hizliresim.com
(1) 

Buderus Kombi Göstergesi

twelfth #1571539 
Arkadaşlar iki sorum var

1- Kalorifer peteği ikonunun birkaç saniye aralıklarla yanıp sönmesi ne anlama geliyor olabilir?
2- Sıcaklık seviyesinin üstündeki alev simgesinin, petek sicakligi ile oynamadigim ya da sıcak su kullanmadığım sırada çok sık görünüyor olması ne demektir?

Foto burada: mobile.donanimhaber.com
(3) 

Bookingte otelde ödeme seçeneği farklı kartla ödeme

condom kurşunu #1571537 
Toplam tutarı farklı kartlarla ödeyebiliyoruz değil mi?
(1) 

Gree marka klimayı nasıl bilirsiniz?

chezidek #1571535 
Arçelik alıp geçecektim ama birisi Gree marka klimayı önerdi. Bulunduğum yerde tanıdık servis imkanı, bakır boru kullanımı derken aklımı çeldi. Soğutma konusunda sorun yok da, genelde ısıtma için kullanılacağı için ikileme düştüm.

Model 12’lik Gree pular. Şimdiden teşekkürler.
(8) 

schnitzel'in yanına hangi içki?

put it in your appropriate place #1571534 
Kırmızı şarap olur sanırım. Başka hangi içki gider? Bira ile schnitzel biraz uyumsuz gibi geliyor kulağa ama bilemiyorum.
(1) 

medeni kanun, miras hukuku hk. alt soysuz ölen eş

phonex #1571533 
bugün uygulanan durumda ölen eşe 1/2 pay bırakılıyor terekeden.
elime tesadüfen eski tarihli çocuksuz olarak 1943 yılında ölmüş, 1953 yılında alınmış bir veraset ilamında eşe 1/4 pay bırakılmış.

biraz araştırınca medeni kanun ve miras hukuku 3-4 kez köklü değişiklikler yaşamış. bununla ilgili bakabileceğim bir kaynak var mıdır?

eğer o tarihlerde 1/4 kalıyorsa 1981 tarihli ölümün de verasetini alacağım ve aynı durumda onda da var. bu tarihte de 1/4 kuralı mı geçerliydi?

sağolun.
(2) 

kayseri hava alanı nasıl? kapadokya ulaşım ve kışın kapadokya combo soru :D

jimjim #1571531 
Gece yarısı kayseri hava alanına varsak ulasım imkanı bulabilir miyiz?
ıssız tekinsiz bir yer midir?
kapadokya otobüsleri saat kaça kadar var?
ayrıca kapadokyaya otele gece yarısı varsak yine aynı şekilde sorun olur mu?

şubat mart gibi gidilecek
mevsimle ilgili de bi çekincemiz var.. ne dersiniz?

teşekkürler.
(2) 

Borsada işlem yasağı neye göre belirleniyor

dissendium #1571530 
Merhaba. Borsada işlem yasağı neye göre belirleniyor? Yasak alan kişiler ne yapıyor?

Bir de günlük al sat yapmak sorun olur mu? Sağ olun.
(4) 

Yogurtcu parki park yeri sorusu

ala09 #1571529 
Selamlar
Illa kus dili otoparkina mi birakiyoruz baska alternatif var mi acaba cunku kus dilinden yurumeyi sevmiyorum hatta oyle olacaksa arabayla gitmeyebilirim :( hasircibasi, yogurtcu dolaylari. Amac o kus dilinden stada giden yolu yurumemek
(3) 

maaşı ve primleri yatırmayan şirketten istifa ederken

ayseee #1571528 
dünde başlık açmıştım.. 2 ay öne başladığım iş yerim sgk primlerimi eksik yatırmış toplamda 21 gün ücretsiz izin göstermişler + ekim ayı maaşımın bir kısmı halen yatmadı.

parayı alabilirsem hemen istifa edicemde..istifa dilekçesine sgk primlerim ve maaşım eksik yatırıldığı için istifa ediyorum yazabilir miyim?

iş yeri bunu değiştir diye tekrar gel yaz derler mi?
(1) 

Kadiköy Moda caddesi üzerinde ufak dükkan kiraları ortalama ne kadardır?

psmstc #1571526 
Meşhur Selanik kuru fasülyecisi civarında ana cadde üzeri küçük dükkan kiraları nasıldır? Şimdiden teşekkürler.
(3) 

Önereceğiniz bildiğiniz onkoloji uzmanı var mıdır?

Ranchoddas #1571522 
Babaanneme yakın zamanda cilt kanseri teşhisi konudu ve güvenilir iyi bir onkolog arıyoruz. bu konuda bilginiz veya tecrübeniz, önerebileceğiniz biri varsa yazabilirseniz çok makbule geçer.
(4) 

danışman hocaya hediye

penceredengorunenmorbina #1571521 
danışman hocama bir hediye alacağım. erkek. sizce ne olabilir? maks. 1000 tl diyeyim.

Tübitak Eski Kitap Yayınları

phonex #1571520 
Jared Diamond, Tüfek Mikrop ve Çelik; Carl Sagan kitapları gibi eskiden tübitak'ın bastığı kitaplara nereden ulaşabilirim? (ikinci el, sahaf vs. olur.)
(8) 

Yine bir araba sorusu. Polo vs Fabia

balpolen #1571518 
Tum ozelliklerinin ayni oldugunu dusunursek, hangisi ve neden?
Gonlumden gecen polo, satisi da daha kolay ama fabia da fiyat olarak bi tik dusuk kaliyor.

2018 ve sonrasi, 50 bin km ye kadar, temiz bir polo ya da fabia almak niyetindeyim. Dsg sanziman benim de gozumu korkutuyor fakat yine de konforu, toklugu ve yol tutusuna deger diye dusunuyorum. Hic bozulmayan konforsuz bir japon grubundansa tercihim bu yonde. Bahsedilen araclarin cogunu da uzun sureli kullandim.

Bir de bir tanidigimiz var al-sat yapan, asagidaki ilanlari atti. Bunlari da yorumlarsaniz sevinirim. Opel corsa cok yeni, aklimi celmedi degil ama ben isinamadim bu arabaya. Kullandim onu da. Bi degisik geldi surusu falan, şanzimani nasildir ya da nasil sorunlar cikarabilir? Corsalarla ilgili hicbi bilgim yok.

Tesekkurler

shbd.io

shbd.io

shbd.io
(4) 

Macbook air/pro’da ram

fakyoras #1571516 
Selam,

2017 macbook pro kullaniyorum ilk ciktigindan beri. 8gb ram var, artik pek cok seyde cok isinmaya/kasmaya basladi. Clean install falan da yaptim bana misin demedi. Kamerasi da bozuk :) degistireyim diyorum.

Black friday indirimlerinden air alayim diyorum, cogu indirimli yerde ram olarak 8gb’li model var. 16 yapmak icin illa apple’dan almak lazim o da o kadar uygun olmuyor. M3 olmayan prolarda bile baya indirim vardi ama onlarda bile 8gb ram var.

kisisel bilgisayarda yaptigim seyler:
Dizi film internette dolasma (uygulama yazdigim falan cok nadir, onlar da cok islemci/ram isteyen seyler olmaz)
Fm’nin en son serisi (simdiki bunda cok kasiyor)

Sene 2023 8gb ram almak aklima yatmiyor bir turlu. Daha fazla para verip 16gb’li ram alinca da f/p mi olur bilemiyorum. Alip yillarca kullanicam sonucta. Su anda insanlar neden 8gb ramli bilgisayar aliyorlar ki? 5-6 yil goturur mu macbook air m2 8gb ram’li alsam mesela?

Fiyatlar:
m1 air 8gb 720 gbp (bu tarihi dusuk fiyat, ama 2020 model)
M2 air 8gb 1050 gbp (bu daha duser indirimlerde)
M2 air 16gb 1230gbp (bu daha dusmez, apple sitesinden. 160gbp cek veriyolar anca)
Pro fiyatlarini takip etmiyorum aktif olarak o yuzden yazamiyorum onlari. Dun m1p 16inch 16gb ramli model 1150gbydi. 16inch degil de 14inch olsa yapistirirdim direkt

Simdiden tesekkurler
(2) 

cnc router ve lazer cnc ile ilgili sorular

istististist #1571515 
bu konularda bilgi sahibi olan var mı aramızda?

bıçakla kesim yapan cnc router ile lazer kesim yapan cnc arasındaki fark tam olarak nedir?

kesim hızları ve malzeme çeşitleri ile mi farklılık gösteriyorlar?
(2) 

tüketici hakem heyeti kararında mahkemeye taşıma sınırı var mı?

dunden beri dimdik #1571514 
300 TL lik bir şey için garanti bankasını tüketici hakem heyetine vereceğim galiba. hakem heyetinden kuvvetle muhtemel lehime sonuç çıkar. diyelim çıkmadı ben bunu mahkemeye taşıyabilir miyim yoksa 300 TL diye kesin olur mu? ya da tam tersi lehime karar çıkarsa banka bunu mahkemeye taşıyabilir mi?
(6) 

uygun fiyatlı kargo gönderimini nasıl sağlayabilirim?

istististist #1571513 
anlaşmalı olmayan kargo fiyatları absürd boyutlara ulaşmış.

anlaşmalı kargo fiyatlarından gönderim yapılmasını sağlayan, güncel olarak kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz bir site ya da yöntem var mı?
(2) 

Black friday

lapaz #1571510 
Geliyor gelmekte olan, sizler neler aldiniz/alacaksiniz? Ben su ana kadar pas gectim
(5) 

nasil dil ogreniyorsunuz?

my pink #1571508 
uygulama, yontem vs.

felemenkce ogreniyorum. bununla ilgili kaynak varsa onu da paylasabilirsiniz.

tablet mi yoksa defter mi kullaniyorsunuz?

simdiden tesekkurler.
(3) 

hepsiburada / amazon bluetooth hoparlör iade

freebird5406_2 #1571507 
buradan bir hoparlör sipariş etsem sesini beğenmezsem iade edebiliyor muyum?

bluetooth kulaklıklar için hijyen sebebiyle iade almıyorlardı

bir ara artık elektronik ürünlerin iadesi kalkacaktı, böyle bir durum uygulamaya geçti mi?
(10) 

Bu nasıl ishal?

ananiyimioguz #1571506 
Umarım midenizi bulandırmam ama şimdi normalde ishal olduğumuzda normalden daha cıvık bir dışkı yaparız ya. Motoru bozduk deriz patır kütür çıkar bişeyler. Bunu ben de zaman zaman yaşıyorum, 1-2 güne geçiyor.

Fakat geçtiğimiz cumartesinden beri nasıl bir enfeksiyon kaptıysam veya üşüttüm mü bilmiyorum, bildiğiniz totomdan işiyorum. Böyle bir şey daha önce yaşadım mı hatırlamıyorum.

Biraz daha abartmak gerekirse, idrarım daha katıdır öyle söyleyeyim. Yediklerim nereye gidiyor onu da anlamadım.

20 yıl sonra ilk defa altıma kaçırdım falan evde rezillik diz boyu.

Hanım patates falan haşladı iyi gelir dedi. Muz getirmiş onları da yiyorum bana mısın demiyor.

İşin tuhafı da cuma günü check-up yaptırdım turp gibisin dediler. Bişey olsa kan tahlili, idrar veya dışkı tahlilinde çıkardı diye düşünüyorum.

O gün hastanede enfeksiyon mı kaptım ne oldu anlamadım.

Bunu evde çözebilir miyim yoksa hastaneye çok gitmek istemiyorum ama hangi birime gidip söyleyeyim bari bir ilaç falan yapsınlar vücudumda su kalmadı 20dk da bir tuvalete çıkıyorum.

Bol su içiyorum, yoğurt yiyeceğim şimdi de.
(5) 

Elimdeki doları ATM’den yatırma

dedeminhirkasi #1571505 
Dostlar hesaptaki TL yi bankadan çekip doviz bürosundan dolar alip tekrar bankanın ATM sinden yada şubesinden yatırmak mantıklı mı?yoksa çok mu sacmaliyorum. Neden böyle bir iş yapıyorsun diyorsanız banka ile piyasadaki dolar alış satış farkından dolayı. Yoksa değmeyecek bir fark ise direk hesaptan mı alsam doları. Vakıf bankası ile işlem yapacam.

Kişilik envantinde çıkan sayısal sorular

esinikaybetmiscorap. #1571504 
Merhabalar,

İş mülakatlarında aşamalardan biri olan sayısal değerlendirme bölümünde çok yetersiz hissediyorum kendimi, örneğin kafadan toplama çıkartma bile yapamıyorum bazen. Bu konuda nasıl geliştirebilirim kendimi? Önerebileceğiniz videolar, udemy eğitimleri varsa alırım.

Çok teşekkürler
(1) 

Biyopsi Sonucu

kumlupara #1571503 
Merhabalar, eşim küçük bir operasyon öncesi biyopsi oldu. sonucu bugün aldık ancak bir kaç gün sonraya randevumuz var. Bir kaç şey yazıyor ister istemez aklımıza takıldı. Sonuçları yorumlayabilecek olan var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Makroskobik Bulgular
0,4 cm çapında bir adet mukozal doku parçası. TK

Ek Rapor:
Giemsa

Tanı:
35334: Mide Antrum, EndoskopikBiyopsi
-Reaktif Gastropati
Helikobakter Pylori (-)
(4) 

Kaza sonrası sigorta firmasına bildirim hakkında?

ayran balik sofrasi #1571501 
Merhaba arkadaşlar,

17-18 gün kadar önce ufak bir kaza yaşadık. Maddi hasar vardı her iki tarafta da, hatalı taraf bendim. Tutanak tutuldu vs., karşı taraf benden poliçeyi vs. istedi iletişime geçmek için. Şirket aracıydı, şirket muhasebecisi biz halledicez dedi. Ben de çok ilgilenmedim, sonra dün e-devlet'te bakarken bildirimin dün yapıldığını gördüm. İnternette de "poliçe sahibi" 5 iş günü içerisinde bildirim yapmalı yoksa sigorta firmaları zararı karşılamaz diye bir bilgi gördüm aklım çıktı.

Sigorta firmasını aradım, işte kaza oldu hatalıyım, ne yapmam gerekiyor, bildirim vs. dedim. Bir şey yapmanıza gerek yok. Mağdur taraf aracını tamir ettirip iletişime geçecek bizimle dedi.

Şimdi benim internette gördüğüm bilgi mi yanlış yoksa ben mi yanlış yorumladım? Bilgi yanlış değilse, sigorta firması mı hatalı bilgi verdi? Ya da karşı taraf mı 5 iş günü içinde bildirmeliydi. E-Devlet'teki görüntüye göre bildirim kazadan 16 gün sonra oluyor. Baya tedirgin oldum, ilk kazam bu. Uygulamayı da tam bilmiyorum, başına gelen varsa bilgi verebilir mi?
(3) 

Kötü bir olay sonrasında hemen telefonla aramak

lüzumsuz adam #1571500 
Bana çok yersiz geliyor. Siz nasıl bakıyorsunuz?

Mesela iş yerinden tanıdığınız, size yakın birinin ebeveyni kaza geçirmiş, durumu da ağır olsun. Bizzat kişi tarafından detaysız bir şekilde bilgilendirilmişsiniz. Siz de bu bilgiyi iş yeri içerisindeki ortak arkadaş grubuna haberleri olması amacıyla duyurmuşsunuz. Bu kişiye sizden daha yakın olmayan insanların hemen arayıp, sıcağı sıcağına ‘nolmuş’ gibi detaylı sorular sormaları beynimin içini tırmalıyor. ‘Birinin yanında olmak ‘ tan öte anlamsız bir merak duygusu gibi geliyor bana. Bu kadar çabuk bilgi sahibi olmak; doğaüstü iyileştirici, zamanı geri alma gücü falan yoksa bir insana ne kazandırır ki.. Ben mi gereksiz öfkelendim bilmiyorum, burada da sormak istedim.
(2) 

ninja airfryer nasıl bilirsiniz?

but that was just a dream #1571499 
Tefal ve philips ile karşılaştırılınca daha mı iyidir?
(2) 

Kemal Kılıçdaroğlu'nu yüzde altmış gösteren anket

sibertenik #1571496 
Hangi şirketindi ya da var mıydı böyle bir anket hatırlayan var mı?
(1) 

Yükleyemeyecektim (ingilizce)

Unde bach canim #1571495 
İ wasnt going to be able to upload mu yoksa i wouldnt be able to mu doğru? Would future-past için yalnızca yan cümlecikte kullanılıyor diye öğrenmiştim halbuki.
(1) 

YouTube videonun arkaplanına hangi müziği eklerdin?

hsktr #1571493 
bundan önceki videolarıma mount and blade swadian hall koydum (git: www.youtube.com ). Yeni arayışlardayım.Ben konuşurken kulağı rahatsız etmeyecek ama masalsı bir deneyim de sunacak... Undertale düşündüm. Ama tavsiyeleriniz önemli. Oyun müziklerinden telif de yemiyoruz diye gözlemledim.

Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Düşün(e)memek

karaca2 #1571489 
Olaylar, gorusler, fikirler karsisinda dusunmedigimi fark ediyorum. Ornegin yoneticim sunum hazirladi ozellikle benim fikrimi istiyor, guzel olmus cok iyiden baska fikir beyan edemiyorum. Arkadaslarla sohbet ederken sadece guluyorum, kafa salliyorum. Yeni olan bi durum mu ben mi yeni fark ettim bilmiyorum. Yani bos viteste yasiyorum gibi :S dusunmeyi, yorum yapmayi nasil ogrenebilirim?? Kitap, belgesel, blog yazisi ne varsa acigim!
(2) 

TİP parti üyeliği onaylanma süresi

neil manke #1571488 
Geçen hafta cumartesi başvurmuştum hala ses gelmedi. Siyasi partiler genel olarak ne kadar sürede onaylıyorlar parti üyelik başvurularını bilen var mı?
(7) 

Otomatik az yakan araç tavsiyesi?

ahmedemirel #1571486 
Yaş 30. 2008 civic var. Bunu satıp ne alabilirim?
Otomatik olacak. Manuelden hem bıktım hemde İstanbul
trafiğinde çileden başka birşey değil. Otomatik
tecrübem var. Önerilere açığım. Sedan suv hb olabilir.
Sıfır veya ikinci el olur. Bütçe maksimum 1 milyona
kadar zorlayabilirim.
1 ...  ... • 290    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık