(9) 

Arabanın üstünde uyuyan kediler arabayı çiziyor

regina phalange #1571651 
Mu yoksa kaportadaki çizikler nasıl olmuş. Çizilerin devamında kedi patileri var, bence suçluyu buldum ama kedi tırnağı aacı çizebilecek kadar güçlü müdür ya oha.
(6) 

Bu bilgisayar alınır mı?

emre513 #1571650 
www.amazon.com.tr

Oyuncu değilim, gündelik işler ve müzik kaydetmek mikslemek için kullanacağım.
(2) 

Kontrat Cumlesi

alm est #1571647 
This company is also entitled to take proceedings in relation to a claim of an invoice that is due and payable by customer at the courts of the judicial district of the customer's registered offices. This action shall be for the benefit of this company alone. To the extend allowed by law this company may take concurrent proceedings in any number of jurisdictions.

Arkadaslar benim isim olmasa da cok az olduğu icin benden istediler ceviriyi ama anlasam da en dogru nasil aktaririm bilemedim.
(1) 

Decensored ne demek?

tantamount_to_equivalent #1571646 
Uncensored ile censored'da sikinti yok. Japon film sitelerinde bir de Decensored kategorisi var. Peki bu Decensored ne oluyor tam olarak?
(4) 

philips lattego

tolgan #1571645 
sevgili kahve severler. eve almayı düşündüğüm kahve makinası iyi midir sizce?


amzn.eu

Armut Alternatif / Ev Temizliği

Dağcı #1571643 
Merhaba

Değişik bir olay yaşadım, olayı okumak istemeyenler ve bilgi verebilecek olanlar direkt son iki cümleye atlayabilirler :)

Daha önce birçok küçük ve acil işte armuttan destek alıp memnun kaldığım durumlar da oldu.
Biraz da buna güvenerek ev temizliği için geçen hafta bu hafta sonu için bir ilan açtım son duruma baktığımda bir kişinin atandığını gördüm neden bilmiyorum kişiye yapılan yorumları okuyamadım.
(Düzeltme: Şimdi bilgisayardan bakınca yorumlar göründü. 18 yorumda 5 negatif var diğerleri iyi fakat ben bu kadından telefonda zaten elektrik alamadığım için istemiyorum gelmesini mailime cevap vermezlerse iptal edeceğim %99).

Kendisine gün içinde mesaj attım özellikle kullandığı deterjan vs varsa yazabileceğini söyledim o güne kadar temin edelim yoksa diye.
Kendisi akşam geç bi saat değildi ama ben uyuyordum (21:30) aradı.
Uygulamanın işlemi kendiliğinden iptal edebileceğini bu durumda iade yapılmayacağını benim bundan dolayı mağdur olabileceğimi, şimdiden kendim iptal edip parayı alabileceğimi, geldiğinde kendisine direkt ödeme yapabileceğimi söyledi ben de ödemeyi kredi kartıyla yaptığım ve bu durum için nakit vermek istemediğimi söyledim. Biraz mırın kırın etti işte iptal olursa benlik bir şey yok işte hava yağmurlu olursa da cam nasıl silinir bilmiyorum vs. böyle değişik nazlı birine denk geldim yani.
Ben zaten geçen hafta hava durumunda yağmur görünmüyor diye bu cumartesiyi seçmiştim hayır yağarsa da başka bir şey yapılır nedir yani.

Böyle aranmak bana çok saçma geldi. Şirkete komisyon vermemek için böyle düşünmesi de tamam ama önce bi gelirsin işini yaparsın sonra dersin ki bundan sonra beni direkt arayabilirsiniz. Şirketi böyle kötüleyip bunu istemesi bana yanlış geldi açıkçası.

Şimdi armut'a mail attım bulduğum iletişim numarası düşmüyor, ya bu kişiyi değiştirsinler ya da iptal etsinler diye.


Ama iptal edilirse nereden birini ayarlayabileceğimi hiç bilmiyorum.

Siz bu konuyla ilgili hangi site ya da uygulamalardan yardım alıyorsunuz.

Şimdiden teşekkürler.
(2) 

101'de okeyin hangi taş olduğunu bilme olasılığı?

dalessandro #1571641 
Bilenlerin malumu... Taşlar 4 değişik renkte üzerinde 1'den 13'e kadar sayılar bulunur. Her sayıdan 8 taş bulunur: iki kırmızı, iki sarı, iki mavi ve iki siyah. 2 adet de sahte okeyle birlikte toplamda 106 adet taş. Bu taşlardan sahte okeyler dahil hangisinin okey taşı olacağını bilme olasılığımız yüzde kaçtır?
(1) 

Espresso makinesi danışıyorum

amsterdam otlu sigarası #1571639 
www.arcelik.com.tr

Merhaba

Evde en azından espresso, americano hazırlayabileceğim bir makine almak istiyorum. Bunu bir yakınım hediye edebilir. Çok kahve tüketirim. V40, french press, çekirdek öğütücü, mokapot vs kullandım. Basınçı kahve acılığını kokusunu aromasını severim.Evde olsun isterim. Havalı, uzun adları olan Espresso bazlı şeyleri çok bilmem ve aramam.

Bu cihazda gördüklerim:
-öğütücüsü var
-süt köpürtücüsü var


İnternette çok yorum bulamadım. Siz değerli kahve severlere danışmak istedim. Neden alınır, neden alınmaz?
(1) 

İstanbul’da manzaralı kahvaltı

ats #1571637 
Merhabalar,

Şehirdışından gelen ailemi götüreceğim manzaralı ve güzel kahvaltısı olan bir yer arıyorum. Aklıma mükellef geldi. Bildiğiniz rezervasyon kabul eden başka önerileriniz olursa çok mutlu olurum, teşekkürler
(1) 

Lazerle Göz çizdirme (fiyat bilgisi, doktor önerisi)

fildirfildir #1571636 
Güncel fiyatlardan haberi olanınız var mı? Ve doktor önerebilir misiniz?
(2) 

Lens takarken elime yapışıyor çıkarırken de hiç yapışmıyor tutamıyorum

fildirfildir #1571635 
Lens takarken elime yapışıyor, iki parmağımla şeklini düzelterek zor oturtuyorum, çıkarırken de tam aksine cımbız hareketi ile almaya çalışsam da köşeye sürüklemeye çalışsam da bir türlü gözümün ortasından hiçbir yere gitmiyor. Yutubdaki her şeye baktım. Yardım lütfen.
(1) 

bacak ağrısı

kondansator #1571630 
selamlar, uzun zaman sonra spor salonunda nike app üzerinden 20dk lık bir programı uyguladım. ptesi günü nden bu yana yürürken bacaklar zorlanıyor. geçene kadar beklemeli miyim sizce? yoksa yine salona gidip üstüne mi gitmeliyim acaba
(4) 

Kredi cekerken nelerde dikkat etmeliyim?

balpolen #1571626 
Gunaydin, ilanlardan da anlayacaginiz uzere araba almak niyetindeyim. Bir kismi icin kredi cekecegim. Daha once hic cekmedim, bilmem gereken neler var?

24 ay ve 36 ay vadeye baktigimda, arada 3 bin lira falan oynuyor. Biraz sıkısıp 24 ayda odemek mi, yoksa daha rahat bir sekilde 36 ayda odemek mi? Ne onerirsiniz? Bir de en uygun krediyi Kuveyt Turk ve Turkiye Finans veriyor. Hic alakam olmayan bankalar bunlar, kredi cekilir mi, tesekkurler
(4) 

ameliyat sonrası tuvalete çıkmama

kaleciyle karşı karşıya #1571624 
annem geçen cuma lomber stenoz (bel daralması) ameliyatı geçirdi. bir hafta oldu, ameliyattan beri bir kere dahi büyük abdeste çıkmadı. herhangi bir kabızlık, zorlanma, ağrı, sancı vs. de yok. büyük abdest ihtiyacı yok yani.

bu normal midir? bu süreçte yemek de yedi epey su da içti halbuki.
(7) 

Nerden ev alınır?

steelseries #1571623 
Merhabalar,
Cihat Çiçek hocanın hesabı mantıklı geldi, ev almak gerek. Kredi çekebileceğimi düşünüyorum ancak eve nerden bakmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Nasıl bir şey aradığımı söyleyeyim;
-Öncelikle İstanbul, mümkünse taksim metrosu ve marmaray güzergahı ama Avrupa yakasından çok uzaklaşamayız işler burada. Anadoluya taşınsak dahi Kartal'a gidemeyiz örneğin.
-Akıllı mantıklı insanların yaşadığı bir bölge olursa daha da iyi, şu şu semtler(hatta mahalle bile farkediyor) iyidir derseniz oralara bakarım
-Site içi olabilir, şu şu sitelere bakabilirsin derseniz inanılmaz güzel olur ya da şuradan bulabilirsin güzel siteleri derseniz o da olur
-Deprem önemli, olabildiği kadar yeni bina bakacağız.
-Fiyatta yüksek noktalara çıkmaya çalışacağız ama 10 milyonluk ev de olmasın, 300bin dolar oluyor :)

Belki araştırma yapmış paylaşmak isteyen birileri olur, şimdiden çok çok teşekkürler.
(7) 

Tahliye taahutnameli ev satin almak

chavezding #1571620 
Almayi dusundugumuz evde kiraci var. noterli tahliye taahutnamesi alinmis. 10/24 tarihine. Kendisi de haziran temmuz gibi cikacagini iddia ediyor. Biz sonrasinda kullanmak uzere aliyoruz. Acaba kiraci cikmak istemezse sureci ne kadar uzatabilir? Taahutname yeni alinmis bu arada. Sozlesme ile birlikte alinmamis.
(3) 

Kozmetikte taksit yapan kredi kartı var mı

regina phalange #1571619 
Varsa hangisi?
(8) 

hakan çalhanoğlu neden milli takımda çok kötü?

avatar is back #1571618 
yani milanda yıllarca oynadı, inter'e gitti oranın bel kemiği oldu, piyasa değeri zaten çok iyi 40m€ falan. ama milli takımda istisnasız çok kötü.

şenol, fatih terim, luçesku bilimum hoca da gördü, farklı sistemler, farklı oyun tarzları gördü falan. ama hiç öyle bizi ipten aldığını görmedim. nedir bunun sebebi acep?
(8) 

Hayvanlar kendi türlerini nasıl tanıyorlar?

Bir ben var benden şurada #1571617 
"Ayna testi" ile ilgili bi makale okurken aklıma geldi, ayna testini geçebilen canlı sayısı kısıtlı, çoğunlukla primatlar kendini tanıyor ve bunların "kendisi gibi olan" türlerle etkileşime geçmesi bu nedenle mantıklı geliyor ama "ben" bilinci olmayan bir hayvan kendisinin ne olduğunu bilmeden kendi türünü nasıl tanıyıp etkileşim sağlıyor, misal bi sincap kendi yansımasından kendisini tanımazken neden kendi türü olduğunu düşünüp başka bir sincapla iletişim kurma ihtiyacı hissedebiliyor, tek açıklaması içgüdü mü acaba?
(2) 

internet uzerinden ulusal kanallar?

rotario #1571612 
selam,

soyle bi durumumuz var: evin konumu itibariyla digiturk / uydu saglanamiyor. yalnizca catiya kabloyla anten cekme imkani var, oraya da bir sebepten erisim yok, yani o da ihtimal disi.

elimizde bir tek internet uzerinden tv izleme imkani var. eldeki televizyon bir hayli eski, 12-13 yillik bir samsung plazma. ihtiyacimiz olan ise kumandasiyla filan, teknolojiyle arasi olmayan bir insanin bile rahatlikla televizyon deneyimi yasamasi.

kanal erisimi acisindan beklenti dusuk, ulusal kanallar ciksin yeter.

superonline tv+ ayda 200 TL gibi bir fiyat cekiyor. bu isi daha kolay / daha ucuz / mumkunse bir kez para odeyerek halletme imkani var midir? secenekler nelerdir?

yardiminiz icin cok tesekkurler.
(3) 

Euro kredi kartı borcunu başka banka euro hesabı ile ödeme

ted #1571609 
Şimdi ben 2 bankayı kullanıyorum, TEB ve İş Bankası. TEB bankası hesabımda Euro var. Euro bazlı bir ödeme yapmam gerekiyor ancak TEB kartı ile deneyince hata veriyor. İş bankası kredi kartı ile ödesem, Euro ekstresi de açık, bu kredi kartı borcunu direkt TEB hesabından ödeyebilir miyim?
Diğer sorum da bir bankadan diğerine direkt Euro transferi yapabiliyorsak ne kadar fee alıyorlar?
(4) 

avukat sürekli başka davaya katıldığından bizim davaya katılamıyor

neira #1571607 
hiç böyle saçma şey duymadım. her davada mazeret bildirip başka davada bulunması gerektiğini söylüyor. bu yüzden de dava erteleniyor. 2 sefer bunu yapıyor zaten sonrasında hakim değişiyor falan derken yine başa alıyor :D
sonsuza kadar gider yani bu ya da bir yolu yöntemi var bir yere bildiriyoruz öncelik atıyorlar falan var mı bilginiz? avukat karşı tarafın (karayolları) avukatı.
(2) 

beyazlayan saçlar

nerthus_ #1571606 
Yaş 42/K oldu. İlk defa bu sene saçlarımda sıklaşan beyazlamalar görüyorum. Hüzünlendiriyor bu durum elbette. Ancak 30'lu yaşlardaki depresif düşüncelerin yerini aydınlanmaya bırakmasının güzelliği başka. (biraz iç dökmece :)

Sorum şu: Saçlarımın beyazlayan kısımlarında aynı zamanda yıpranmalar da gözlemledim. Yaşla birlikte mi, yoksa beyazlamayla birlikte mi oluyor saçtaki yıpranmalar fikriniz var mı? Bir de daha farklı bakım mı yapmalı acaba?

Yves roshe onarıcı şampuan aldım sülfatsız. Başka tavsiyelere de açığım
(1) 

Uçucu yağlardan hangilerini önerirsiniz?

mungojerry #1571605 
öncelikli olarak aromaterapi için düşünüyorum. Cilt ve saça da uygulayabilirim.

Play station kiralama.

being nothing #1571604 
Günlük play station kiralamak istiyorum. Bugün alıp yarın sabah teslim edebilirim. Lokasyon Küçükçekmece.
(13) 

Kadikoyde daire alinir mi?

cairo #1571603 
Yani bu fiyata alinir mi?
Ev yogurtcu parkinin orda 2015 yapimi yeni bina sayilir
2+1 kutu gibi bir ev 4 katli binanin 2. Kati
Fiyat 6 milyon ilan fiyati 7 milyon ama nakite 6 ya inermis
Ben turkiye de yasamiyorum evi kraya vermeyide dusunmuyorum ama turkiyede bir evim olsa sanki daha iyi hissederim gibi geliyor. Gelip gidince kalirim, ailem arada kalir vs.
Konum fiyat endeksi ile yorumlarini alirim.
Tesekkurler
(6) 

30 senelik binadan daire alınır mı?

dedeminhirkasi #1571602 
Dostlar merhaba,
Oturduğum semt iyi diyemeyeceğim, insan kalabalığından ve curcunadan geçilmeyen hindistan tarzı bir semtte oturuyorum fakat bina ve daire çok yenince güzel. Onun hatırına duruyoruz birazda. Fakat semti değiştirelim daha temiz geniş yolları parkları olan Ankara konurkent tarafında baktığımız evlerde site olup 30 senelik binalar. Pederle tartışıyoruz “30 senelik binadan daire alınmaz 2000 yılı öncesi yapı denetim yoktu, millet kafasına göre beton döküyordu. 2000 sonrası yapidenetim geldi beton kalıp sistemi” falan diyor.
Nedir bu işin asli astarı. 30 yasindayim. 30 sene otursam ev 60 yıllık olacak bende bilmiyorum siz ne dersiniz.
(1) 

Psn plus kardeşliği en fazla kaç kişi??

EXXE01 #1571601 
Brolar ben yeni PlayStation 5 aldım oyunlar çok pahalı bu kardeşlik en fazla kaç kişi oluyor
(4) 

Miras kalan arsaları toplayan emlakçının ne gibi bir yaptırımı olabilir?

onepointzero #1571598 
Merhaba,

Toplamda 5 kardeş olan eşimin annesinin Şile köylerinde parça parça miras kalan arsa payları mevcut(10m2, 20m2 gibi). Bir kaç gün önce toplanarak bölgedeki bir emlakçıya gidip haberimiz olmadan devir işlemleri gerçekleştirdiler. Annesi bizi aradığında toplamda 448 m2 arsa için her kardeşin 400 bin lira gibi bir bedelle devredeceklerini söylediler. Biz duruma itiraz ederek eşimin annesine telefonda engel olarak satış için imza atmasına engel olduk. Bu durum karşısında emlakçı satışın böyle yapılamayacağını söyleyerek herkesin imza atması gerektiğini söylemiş ve diğer kardeşlerle kadına baskı yapmışlar. Yine de imza atmasına engel olduk ve diğer kardeşlerin imza atarak paralarını aldıklarını öğrendik. Yani işin içerisinde bir kötü niyet var. Emlakçı "ben de senin paylarını satmana engel olacağım" gibi kötü niyetli bir yorum yapmış. Bu durumda arsaların büyük çoğunluğunun artık sahibi olan emlakçının ne gibi bir yaptırımı olabilir öğrenmek istiyorum.

Antalya alınık öğrenci gitarı

hayir ben degilim #1571597 
12 yaşında yetenekli bir çocuk için evde kullanmadığınız ve uygun fiyata gitarınız varsa mesaj atın lütfen.
(8) 

dyson v8 nasıl bilirsiniz?

a darkness coming #1571595 
absolute vs. değil. düz v8.

65 m2 ev, %30 halı %70 parke. benim için önemli olan koltukların üstünü de süpürebilmesi.

evde bir tane yavru kedi de var.
(3) 

Çocuklar İçin Satranç Kitabı

eseksudangelinceyekadar #1571594 
9 yaşında, 3.sınıfa giden kızımın satranca son birkaç aydır hevesi arttı, zaman zaman kendi yaşıtlarını yenmeyi başarıyor ama belli bir noktadan sonra zorlandığını ve tıkandığını gözlemliyorum. Şahsen benim çok bildiğim bir oyun değil bu yüzden ben de yeterince yardım edemiyorum. Bu yüzden bu yaştaki bir çocuk için önerebileceğiniz bir kitap aynı zamanda bir youtube kanalı olursa tavsiyelerinizi bekliyorum.
(3) 

yapay zekayla piyasa analizi yapan var mı?

hsktr #1571593 
sb. Yapay zekayı grafik analiz, piyasa analizi vb. konularda kullanan var mı? Nasıl ve hangi yazılımları kullanıyorsunuz/gördünüz? Çok etkili olabileceğini düşünüyorum.

Teşekkürler

Yakın zamanda avrupadan türkiyeye gidicek olan birileri var mı?

Boris #1571589 
Bi sipariş vermem gerekiyor çok pahalı bir ürün değil. Komisyonu ödeyebilirim

Sağlam bir septum deviasyınuna konka küçültmesi

dunyatuhaf #1571587 
Merhaba ameliyat korkusundan septum deviasyonu ameliyatına yanaşmadım yıllar önce ,
Konka küçültme ameliyatı olsam sadece nasıl olur .
Bir müddet rahatlık sağlar mı ?
(4) 

Koşu ayakkabası ile basketbol

AlsterWasser #1571586 
Spor salonunda kullandığım koşu ayakkabası ile basketbol oynasam kapalı salonda ayakkabı ya da benim için çok sıkıntı yaratır mı? Yapılabilir bir şey mi bir süre?

Ayakkabının formu benim de sağlığım açısından. Hani arada bir.

Uzun vadede sık sık yapacağım bir şey değil.

Canım kardioyu basketbol ile geçirmek istiyor ama salon basketbol ayakkabım eskidi ve attım yenisi de bütçe ayırmak istemedim şu sıralar da.
(4) 

Enpara birikim hesabından ileri tarihli eft talimatı vermek

regina phalange #1571584 
Belli bir tarihte başka bir bankaya eft talimatı vermek Mümkün mü enparada ya benbulamadım mobilden.

fizik tedavi uzman doktor önerisi?

la mort heureuse #1571581 
selamlar, sırt ağrım için fizik tedavi uzmanına gitmek istiyorum, genelde acıbadem hastanesine gidiyordum yakın olduğu için ama %80 ödenmiş özel sigortalı haliyle bile çok pahalı artık. şişli-beşiktaş yakınlarında önerebileceğiniz hastane/doktor var mıdır?

allianz özel sigorta var.
(4) 

Boyundaki tutulma ve geçmeyen ağrı için hangi bölüm?

contavolta #1571578 
merhabalar,
yaklaşık 5-6 gün önce duşta bi anda boynum tutuldu, galiba ters bi hareket yaptığımdan ötürü.

daha önceleri de olurdu 1-2 güne geçerdi. evde olan kremlerden sürüyorum, kas gevşetici falan içiyorum. ama hala devam ediyor ve omzuma hatta kolumun üstüne doğru gelmeye başladı ağrı. masa başı çalıştığım için çalışmamı da zorluyor açıkçası.

artık bi doktora gitmem gerekiyor gibi. internette araştırdığımda ortopedi, fizik tedavi, beyin sinir cerrahi gibi bölümler yazılmış. hangisine gitmem gerektiğini tam çözemedim.

hangi bölüme gitmem için yardımcı olabilir misiniz?

bir de varsa öneriniz hastane ve doktor olarak istanbul anadaolu yakası için alabilirim.

teşekkürler.
(1) 

Thy fiyat sacmaligi

monicapp #1571577 
Ist tokyo 27k, belgraddan ist aktarmali tokyo 16k .. niye turkiyeden ucuslar cok daha pahali?

Person of interest

SiyamkedisiZorro #1571573 
Hangi platformlardan izlenebilir?

İnsan kaynakları ve SMMM arkadaşlar, birden fazla işte çalışma durumu!

zikardo #1571572 
Merhabalar,

Halihazırda uzaktan çalıştığım bir işim var. İş çok rahat, sistemi kurdum kendine kendine işliyor, gün içinde tek tük e-maille gelen sorulara ve telefonlara cevap veriyorum sadece, onun dışında ayda max 3-4 gün çalışıyorum dolu dolu. Boş oturmaktansa gene remote olarak ek iş yapayım diyorum. 2-3 tane yerle görüşüyorum, 2 si kesin olacak gibi. Dolayısıyla aynı anda 3 işte çalışıyor olacağım, ama bunların birbirinden kesinlikle haberi olmaması lazım.

Aklımı kurcalayan konular;

1) Firmalar tarafından SGK girişi yapılırken ya da sonrasında bu firmaların herhangi bir şekilde benim farklı yerlerde çalıştığımı görmeleri mümkün mü? SGK herhangi bir uyarı/bildirim gönderiyor mu firmalara?

2) Bildiğim kadarıyla SGK aynı anda birden fazla işyerinde prim yatırılırsa ekstra günleri iptal ediyor, tahakkuk eden primi tahsil ediyor ama max 30 gün sigortalı sayıyor emeklik işlemleri vb açısından. 30 gün olayının benim açımdan sakıncası yok fakat bu şirketlere dönüp bunun için ayrıca bilgi veriyor mu? ya da şirket aylık olarak primleri yatırdığında ekstradan prim yatırılmış bu günleri saymıyorum diye herhangi bir uyarı çıkarıyor mu sistemde vb?

3) Vergisel- yasal açıdan herhangi bir problem yaratır mı bana? Sonuçta firmalar sgk primini-vergi kesintisini falan devlete yatıracaklar ayrı ayrı. Benim ekstradan vergi dairesine bildirim vs yapmam gerekir mi? Veya bunun dışında şu an benim aklıma gelmeyen ama bu sıkıntı yaratır diyebileceğiniz bir durum var mı?

4) Ayrıca bu firmalardan birisiyle bordrolu değil de sözleşmeli/freelance çalışma durumu var. Bu seçenekte işler nasıl yürüyor? Kabaca yapılması gerekenleri anahatlarıyla tarif edebilirseniz çok sevinirim. Aramızda freelance çalışan arkadaşlar illa ki vardır. Siz nasıl yürütüyorsunuz süreçleri? Firmanın yurtiçi/yurtdışı yerleşik olması durumunda işler farklı mı yürüyor mesela? Ya da hepsi için aynı mıdır?

5) Yurtdışı yerleşik firma ile sözleşmeli çalışma durumunda Estonya da e şirket ya da Polonya da şirket kur şeklinde öneriler var çeşitli forumlarda. Mantıklı mıdır? Uğraşmaya değer mi? Alternatif olarak bir mali müşavir ile anlaşıp onun üzerinden makbuz/ft kesme seçeneği de söyleniyor, bu konuda yorumunuz nedir?

Üşenmeden vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler
(9) 

the north face mont

paintov #1571571 
linkteki mont kalın mı? ankarada üşütür mü?

www.amazon.com.tr
(1) 

Kulaklık önerisi

logisticsmanager #1571570 
Hanıma kulaklık alacağım. Jbl vardı kask, nedense baş ağrısı yapmaya başladı. Kardeşine verdik, onda da aynısı oldu. Şimdi pembe kulaklığı ben evde kullanıyorum...

Normal earbuds tarzi alayim diyorum. Renkli bir modeli olsa iyi olur malum kadın.

Sadece evde kullanacak. Dışarıda kullanma diye bir şey yok.
Oyun oynerken pc fani duymasa, ev işi yaparken podcast dinlese yeter.
Anker'in falan gördüm de emin olamadim yani çünkü inceleme yapanlar harbiden dışarıda ,, ofiste, sporda incelemesi yapıyor. Acayip fantastik bir şeye de ihtiyaç yok, kullanım amacı çok sınırlı; Ya çalışırken/ev işi yaparken podcast/müzik dinleme ya da oyun oynarken pc fani duymama bu kadar.

Önerisi olan var mı?
(6) 

Veri Analisti (Data Analyst)

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim #1571569 
Yeni işe başvuruları yapacak birine (yeni derken, daha önce bu alanda tecrübesi yok, üniden taze çıkmış ama başka alanlarda çalışmış) ne tavsiyede bulunurdunuz?
(1) 

Yurtdışı işçi askerlik erteleme sonrası Türkiye'ye dönüş

wiekannich #1571568 
Selamlar, yurtdışında aktif olarak çalışmaktayım, önümüzdeki ay tekrardan Türkiyede çalışmaya başlayacağım, askerlik durumum e devlette yurtdışı işçi olarak 3 yıl ötelenmiş/tecilli görünüyor. Bu durumda Türkiyede çalışmaya başlamam tecilimi otomatik olarak bozar mı? - Bedelliye başvurmadan en azından yeni işimde kovulmamak adına biraz çalışmak istiyorum. Bu bilgiye nereden en net olarak ulaşabilirim ? Teşekkürler.
(4) 

Kombi sürekli sıcak su ısıtıyor

karaden #1571567 
Bugüne kadar normal çalışan kombi bugün bir anda sürekli musluk isaretini yakmaya ve suyu isitmaya basladi.

Normalde muslugu acinca o simge yanar ve su isinir ama tüm musluklar kapaliyken dahi yanmaya basladi. Muslugu actigimiz anda sicak su geliyor su surekli isiniyor.

Marka eca
(1) 

Fermuar nerden alınır?

coder85 #1571566 
Montum için fermuar almak istiyorum. Nerde satılıyor bu meret? Defacto gibi giyim mağazalarında var mıdır?
(3) 

Yakın zamanda pasaport alan var mı? Kaç günde geldi?

mikro patlama #1571564 
Geçen seneki gibi aylarca bekleme ihtimali var mı?
(9) 

temettü oranı

blackkmamba #1571563 
froto'nun yıllık temettü geliri %9-10 civarı. yatırdığımız paranın %10'u değil mi? öyle büyük ihtimalle de yine de bir onaylamak istedim. çok kolay geldi. yani bir clio parası yatırsak yılda %10 temettü mü ödeyecek? ayda bir asgari ücret yapıyor. bu yıl 2 kere olmak üzere toplam %9 falan temettü ödemiş.
1 ...  ... • 289    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık