(5) 

yurtdisindan gelen telefon 120 günü gecmemesine ragmen kapandi

allstar #1573245 
selamlar,

bu yil dört farkli zamanda türkiyeye geldim ve toplamda 3 ay kaldim. Bir saat önce havalimanina indim ve vodafon faturasiz hattimi taktigimda telefonun calimsadigini fark ettim. Ayni sim kartini babamin telefonuna taktigimda fark ettim ki calisiyor. 120 günü gecmememe ragmen telefon kapatilmis olabilir mi? Bunu actirmanin bir yolu var mi?
(1) 

Köpeğe işkence eden sahibi bir yere şikayet edilebilir mi?

ditu #1573244 
Ev türü köpeği açık balkonunda besliyor, evin içine almıyor, gezdirmeye çıkarmıyor. Hayvan sabaha kadar balkonda havlıyor ve ağlıyor. Soğuktan veya korkudan olduğunu düşünüyorum. Konuşup diyalog kurulacak bir tip değil. Konum: izmir
(3) 

Kartalkaya - Bolu konaklama

harmonikhakaret #1573243 
Ey kayakçılar,

Bu hafta bir kaç gün Bolu'da kalacağız. Arabamız var ama Kartalkaya'ya çıkış yolu nasıl hiç bilmiyorum.

Şehirden en mantıklı ulaşım nasıl olmalı? Bir de ilk gün 2 kişi için kayak kursuna ihtiyacımız var. İkinci gün de başlangıç pisti.

Bu konularda aydınlatabilir misiniz? Buralarda yeniyim.
(6) 

Hibesiz japonya’ya, hong kong’a veya amerika’ya gitmek

vikingstekibalta #1573242 
Su an degisim programi icin basvurular var (erasmus degil) ve hibesiz diye kimse basvurmuyor etrafimda, benim de maddi durumum cok iyi degil. Yukardaki ulkelere/sehirlere hibesiz gidilmez mi? Is buldugum senaryoda bile gecinmek imkansiz mi? Hic yurt disi deneyimim yok. Birikmis 20bin tl var sadece :D
(4) 

Amazon.de 3D Secure Sorunu

allahkitapwesli #1573241 
Biliyorsunuz Amazon 3D secure kullanmadan direkt ödemeyi çekiyor. Bankam da 3D secure olmadan paranın çekilmesine izin vermiyor. Defalarca denedim ama olmuyor.

Bankayı arasam hallolur mu acaba, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Güzel ikinci elci

ala09 #1573240 
Selam dostlar

Dümdüz boş ev için ikinci el ürünler arıyorum. Eski kaliteli ürünleri buluyo ya millet ben anca 90lar halıları. ikeadan ve trendyoldan düzmemek için araya bir şeyler katmam lazım ama pahalı olmaması lazım ki sıfır kargolanan halıya yönelmeyeyim:') daha ortalama fiyatlarda beyoğlu, kadıköy dolaylarına uğrayabilirim. Nokta atışı öneriniz var mı? Halıya çok özeniyorum eve haciz gelmeden alışveriş yapabilmem için yardım çığlıkları. Tenks!
(23) 

Kayinvalidenin pilot ogluyla yatilarda gidip gezmek istemesi

screwedup2 #1573239 
Merhaba,

Ben ve esim pilotuz. Cesitli yerlere yatiya gidiyoruz. Kayinvalidem gezemeyi seven biri. Oglunun ucus programi aciklandiginda onunla bir yerlere gitmek istiyor. Kayinvalidem oglu ise girdiginde bosandi. Yani kendisi bekar ve ve maddi olarak biz yardimci oluyoruz. Onunla gittiginde ayni otel odasinda kalarak en azindan otel parasindan kurtarma gibi bir durum var ortada.

Gezmeyi gercekten cok seviyor ve ben bu durumdan rahatsiz olarak engel olmasam gidebildigi her yatiya esimle gitmek ister.
Ben gelin olarak bu durumdan rahatsizlik duyuyorum. Olabildigince nesnel anlatiyorum ki olabildigince nesnel yorum almak istiyorum. Bir gelinin bu durumdan rahatsiz olmasi sizce normal midir?

Bu arada meslege yeni basladigimiz icin borc icindeyiz ve maddi durumumuz o kadar da iyi degil. Neden ayri otel odasinda kalmiyor diye soranlari icin soyluyorum. Daha yeni ikimizin ilk arabasini alabildigimiz icin elimizde para bile yok. Ki olsa bile ben deli gibi gunde 13 saat calisip kendi paramin sefasini suremezken bizim paramizla tatillere cikmasi gezmesi bana batiyor.

Ilk evlenecegimizi soyledigimizde evlenmemizi istememisti tek ogluna biraz duskun.

Bu gezme olayindan rahatsizligimi esim anlamiyor. Sizce durum normal mi?

İtalya’yı kendisi veya turla giderek gezen var mı?

dedeminhirkasi #1573238 
Varsa sormak istediğim çok soru var
(8) 

Somon pişirmesi çok mu zordur

condom kurşunu #1573235 
Daha önce hiç balık pişirmedim. Balıkçıdan somon akıp dilimletip arada tavada çvireyim diyorum. Bir müddet kırmızı ete ara vermem gerekiyor çünkü. Ama tavada arkalı önlü birkaç daika içinde pişirilebilecek bir balık mı somon tam emin olamadım.
(4) 

Annem için Kitap Tavsiyesi

chess.is.my.life #1573232 
Annem 62 yaşında bir ev hanımı, kendisi Balkanlarda doğmuş, Türkiye'de sadece 1 sene okula gitmiş, bu sebeple kelime dağarcığı bir roman okuyacak kadar geniş olmayan birisi.

Babamın kaybından sonra çok daha fazla yalnız vakit geçiriyor ve genelde TV/Telefon ikilisi ile bu süreler geçiyor. Son birkaç yılda "yaşlılığın" getirdiği bir takım algılama problemleri kendisinde artmaya başladı. Alzheimer ve demans risklerine karşı önlem almak istiyorum elimden geldiğince.

Bu sebeple hem zihnini canlı tutacak hem de gününe bir eylem katması için kendisine kitaplar almayı düşündüm. Sıkça kuran okuduğu için kitap okumaktan da keyif alabileceğini düşünüyorum.

Hem içerik olarak kendisine uygun, hem de dil olarak anlayabileceği seviyede kitaplar önerebilirseniz çok mutlu olurum.

Sevgiler
(2) 

istanbul diş hekimi tavsiyesi

Pertev nail #1573229 
merhaba,

istanbul'da gidip memnun kaldığınız diş hekimi var mıdır? zor bir iş olduğundan iyi bir hekime gitmek istiyorum klasik dolgu, kanal vs değil.

teşekkürler
(6) 

Ev İşleri için kablolu vidalama-matkap seti önerisi

otonomo #1573228 
Selamlar. Evde kullanmak için bir vidalama aleti almak istiyorum. Gerektiğinde duvar delme işleri de yapabilsin. Sürekli kullanılmayacağı için şarjlı olanlardan değil de kablolu bir model istiyorum. Yanında tatminkar kalitede uçlarıyla set olarak gelse daha hoşuma gider.

Tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkürler.
(3) 

Maça bilet almak

admin #1573227 
Selamlar,

Uzun zaman sonra futbol maçına bilet alacağım.
Passo hesabım var, orada kendi kartımla bilet alabiliyorum.
Maç biletleri ne zamana satışa çıkıyor?

Mesela pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçının bileti ne zaman satışa çıkar?
(7) 

Kitap okuyor musunuz, Günde ne kadar, nerde, ne zaman okuyorsunuz?

bu yolun yolcusu #1573226 
Merhaba duyurucular, düzenli kitap okuyamamanın verdiği ızdırapla size böyle bir soru sormak istedim. Düzenli okuyamıyorum, biraz ara verdikten sonra o kitabı tekrar elime almayıp "başka bir kitapla düzgün bir başlangıç yapma" isteklerimde hep hüsranla bitiyor. yatmadan önce okumaya çalışıyorum, birkaç sayfa okusam hemen uykum geliyor. Okuduklarımdan da bişeyler anladığım bunu hayatımda kullandığım tam olarak söylenemez. Çünkü etkisi birkaç güne geçiyor.

Siz nasıl yapıyorsunuz?
(2) 

Aliexpress'ten ürün almak

nundu #1573225 
Fiyatı 50 lira altında bi ürün var almak istediğim. Bu gümrük vs sıkıntı çıkacak bir durum var mı? Normal trendyoldan sipariş verir gibi verip gelmesini mi bekliyoruz? Eskiden böyle 1-2 dolarlık zımbırtıları çok sipariş verirdim de sonra gümrük falan değişince hiç kullanmadım. Bu tarz ucuz şeylerde sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum ama yine emin olmak için sorayım dedim.
(1) 

su geçirmeyen alez tavsiyesi

elorelia #1573224 
çift kişilik yatak için su geçirmeyen, ses yapmayan alez arıyorum.

bütçe 300-400 gibi.

asıl amaç su geçirmemesi. bütçe biraz artırılabilir. ama 2500 tl daha var şunu al gibi öneriler gelmesin pls.
(10) 

Bankada 400 bin TL üzeri tutmak riskli mi?

dejame #1573223 
Artık azıcık bir miktar yapıyor, fakat babamın ısrarı üzerine farklı banka araştırıyorum. Toplamda 500 bin liradan biraz fazla miktarı faizde tutmayı planlıyoruz. Ama sanırım şu an devlet 400 bin liraya kadar parayı sigortalıyor.

Günümüzde Türkiye'de bir bankanın batacağına veya kaçacağına hiç ihtimal vermesem de babam dünyanın en risk almayan memur insanı. Şimdi gidip iyi mevduat faizi veren bir banka araştırıp farklı bir hesap daha açmam gerekiyor. Bana göre bu zahmete hiç gerek yok, para dursun işte bir yerde. Neden bölüyoruz ki?

400 bin liranın üstünü devlet sigorta kapsamında korumadığı için babam parayı ikiye bölüp farklı bankalarda tutmak istiyor. Ben ise bunun gerekli olmadığını düşünüyorum. Sizce babam haklı mı, ne düşünüyorsunuz?
(6) 

YHT Business

a7x #1573222 
Bilet ekranında özel ikram servisi yazıyor. Acaba ikrama ne dahil? Normalde standart bilet alıp, satılan sandviç ve kahve alan biri olarak, business satın almak daha mı mantıklı olur acaba?
(8) 

Yakın zamanda uyuz olan var mı

dissendium #1573219 
Merhaba. Kızarıklık, kaşınma şikâyetiyle acile gittim. Pratisyen doktor uyuz dedi. Sonra iyi bir özel hastaneye dermatoloji bölümüne gittim. Uzman doktor alerji dedi. Uzman doktoru dikkate alacağım tabii ki ama içime şüphe düştü. Başka doktora gitmeme gerek var mı? Sizde hangi belirtiler vardı? Sağ olun.
(1) 

Şehir ismi bulmaca

f02561 #1573217 
Afrikada bir şehirdi sanırım inception mıydı neydi bir filmde de geçiyordu mufasa mıydı mofasa mıydı bir şehir ismi nedir bilen var mı
(5) 

dolar bozdurup borsadan hisse almak

hede hodo #1573216 
her ay 100 dolar bozdurup, bist30 sirketlerinden yatirim yapmak istiyorum.
mantiksiz olur mu?
(3) 

Hassas Derililer İçin Tıraş Bıçağı Önerisi

pangea #1573215 
Merhaba Duyuru Sakinleri,
Derim çok hassas. Tıraş olurken sürekli yara oluyor ve bazen de çok dikkatli tıraş olmama rağmen kanıyor.
Bugüne kadar genellikle şu poşetlerde satılan bir, iki kullanımdan sonra atılan tıraş bıçakları kullandım; ama hangisini denediysem iyi sonuç alamadım.
Benim gibi derisi çok hassas olan ve sakalı seyrek çıkan kişi için hangi tıraş bıçağını önerirsiniz? Elektronik de olabilir, manuel'de. Yeter ki tıraş olurken kanatmasın, yara yapmasın.
(3) 

Yangın tüpü dolumu

my fault #1573213 
apartmanın yangın tüplerinin tarihi geçti bunların sanırım tekrardan doldurulması lazımmış. nasıl yaptırılıyor bilgisi olan var mı? toplu olarak doldurmak mı yoksa yeni almak mi daha iyi olur.
googlelayınca bir çok tüp firması çıkıyor yapılacak iş standart mı ? rastgele birine mi gidelim.
varsa daha önce tüp doldurtma tecrübesi olanlar kaça hallettiler ve istanbul anadolu yakası için firma tavsiyesi verebilir mi?

tüpler sanırım 6 kglık
birde sanrım 2017 yılında alındı bu tüplerin kaç yıl ömrü var.
(3) 

Sokak kedileri için mama

allahkitapwesli #1573212 
5, 10, 15 kg.luk paketlerden almayı düşünüyorum. 3 aylık yavru kediler var binanın önünde onlara vereceğim. Çok pahalı bir şey olmasın. Direkt link atarsanız iyi olur.
(2) 

Ev alırken herkes fiyatı düşük mü gösteriyor?

parka #1573210 
Tehlikeli değil mi?

Cizgi Roman Tavsiyesi

krmzbvl #1573209 
Merhaba, 3. sinifa giden cocuk icin cizgi roman tavsiyesi verebilecek var mi? Ben hayatimda hic okumadim. Tommiks, teksas gibi eski klasikleri okumasi mantiksiz mi olur?
(2) 

iphone 15 pro için şarj aleti

sakince #1573207 
yurtdışındayken telefonu aldım. Buradan orjinal alırım diye düşündüm. Android'den geçiş yapacapım için watt değerleri düşük geldi. yani orjinal apple şarj aleti 20w diyor. Samsungun şarj aletini kullansamda olur belki tabi o kadar para verdik bu saatden sonra kaçmayız ama sizlerin görüşlerini almak istedim.
(4) 

en uygun operatör kaç lira

0zlem #1573205 
sb
(4) 

kahve öğütücü önerisi

kablelvuku #1573203 
elimde farklı kahve demleme ekipmanları bulunuyor (v60, aeropress, french press, moka pot) evde de bir dünya kahve çekirdeği. fakat el değirmeninden artık istediğim performansı alamıyorum. bu el değirmeni de vakti zamanında dandik seramik değirmenlerden almıştım aşağıdaki gibidir.

www.hepsiburada.com

commandante alacak gücüm de olmadığından ötürü: farklı kalınlıklarda çekim yapabileceğim otomatik öğütücülerden önerinize ihtiyacım var. tabii timemore el değirmenleri de gözüme güzel geliyor fakat emin değilim aynı paraya otomatik öğütücü mü yoksa el değirmeni mi ?
(2) 

Deprem Çantası

auroraaurora #1573202 
Deprem çantanız var mı? İçine neler koydunuz? Ben aşağıdaki linkteki ürünü gözüme kestirdim. Rahat bir spor ayakkabı ve yiyecek-içecek dahil etsem yeterli olur mu? Para da koymak lazım sanırım.
Sıradan bir çanta alıp içini ben mi doldursam?

www.amazon.com.tr
(4) 

Windows icin pdf okuyucu

tantamount_to_equivalent #1573201 
Asiri duz kullaniciyim. Tek beklentim sadece sorunsuz pdf acsin, parasiz olsun, az yer kaplasin hafif olsun. 2-3 yildir Expert Pdf Reader kullaniyordum bugun mailimdeki onemli bir pdf'i acmak istedigimde hata verdi: hizliresim.com diger pdf'leri sorunsuz aciyordu oysa ki, dosya sorunlu olsa chrome acmaz. Ne var simdi guncel iyi okuyucu? Tesekkurler
(4) 

Filtre kahve makinasi önerisi

sonhakan #1573200 
Bütçe 2.000 ogutucu var ona gerek yok

AB pozitif (+) kan ve trombosit ihtiyacı Başaksehir Çam ve Sakura Hastanesi

havadakarada #1573199 
İstanbul Başaksehir Çam ve Sakura Hastanesinde tedavi gören 6 yaşındaki Elisa Üstün için AB pozitif (+) kan ve trombosit ihtiyacı bulunuyor. Öncesinde ailesiyle 0536 659 47 49 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Ara ara ihtiyaç oluşuyormuş, duyuru bir süre yukarıda kalırsa iyi olur. Teşekkürler.
(5) 

ısı pay ölçer derecesi

eja #1573195 
merhabalar,
ilk defa kullanıyoruz, hiç bir peteğimiz 1 de ısınmıyor, 2de sadece üstler biraz ısınıp altlar buz gibi oluyor 3 te cehennem gibi yanıyor bu herkeste bu şekilde mi?
4-5 aralığında bile yaksam ısınıp bir süre sonra buz gibi oluyor, mesela cam açıyorum ev havalansın diye peteğide 5 e getiriyorum ki geri çabuk ısınsın ama bir süre yanıyor sonra kendini kapatıyor.

sizler kaçta yakıyorsunuz gün içinde, hava kaç derece iken hangi ayarda kullanıyorsunuz?
(3) 

e-sim kullananlar var mi

antikadimag #1573193 
qr kodundan kuruluyormus ama o kodu tekrar kullanmayi gerektirecek durumlar oluyor mu? yoksa nsa'da bir kere kurunca sorunsuz devam mi?
(1) 

eksisozluk'e nasil giriliyor

antikadimag #1573191 
1923 calismiyor, baska bir adres var mi? yabanci kaldim boyle kacak gocek tunel vpn islerine.
(5) 

Yeni tel alayım mı yoksa eldeki ile devam mı?

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1573190 
Elimde iphone 11 /128GB var. Bu telefonu şu anda 15 bine satabiliyorum. Pro max model almayı hep çok istemişimdir. İş gereği telefonu çok yoğun kullanıyorum/.

Elimdeki cihazın garantisi bitti ve pil sağlığı 80 altında.

14 ve 15 pro max arasında kaldım. Bir yandan da kriz var bunun pilini değiştirip yola devam edeyim diyorum.

Sizce şimdi almak mantıklı mı? Yani ilk baharda falan fiyatlar daha da yükselir mi yoksa en azından 14 pro max için biraz iner mi? Bu cihazların fiyatlarının yaz ortlarında falan şimdiki fiyatlardan çok daha yüksek olur diye düşünüyorum. Elimdeki cihazı 7500 tl almıştım
(2) 

Film ya da dizilerde ses alma teknikleriyle alakalı soru

manimani #1573188 
youtu.be

Linkteki kolaj videoda 16:26 daki sahne değişikliği ile birlikte seslerin geliş şekli de değişiyor.
Bu işin tekniğini bilen birisi aydınlatabilir mı? Neden bu değişiklik? Anladığım kadarıyla iki farklı yöntemden dolayı böyle. Bu yöntemlerin bir ismi var mı? Ve kabaca özellikleri?
Teşekkürler
(4) 

Macbook için hangi kablo?

pianeta #1573186 
M1 Macbook Air'ın kablosu rahmetli oldu.
Apple'ın sitesine baktım seçenekler şunlar, hangisini almalıyım?

www.apple.comşarj-kablosu-2-m?fnode=d00e14c5c9b5205551a8a22bc7bfc9826f39cba9fdc8098595fdf15e4a590e3f793d2720d47c88277ae29a111497d2d6cb219b0455c6487206e0ed7bf9679691b32eecd08b9684b9a1007a4eeadbd2af7fa10245dc00b2c5d4e6358492d52f3476ad2c17b92de7c0dd302f5392dfd938

www.apple.comörlü-mophie-usb-c-kablosu-3-m?fnode=d00e14c5c9b5205551a8a22bc7bfc9826f39cba9fdc8098595fdf15e4a590e3f793d2720d47c88277ae29a111497d2d6cb219b0455c6487206e0ed7bf9679691b32eecd08b9684b9a1007a4eeadbd2af7fa10245dc00b2c5d4e6358492d52f3476ad2c17b92de7c0dd302f5392dfd938

www.apple.comörlü-mophie-usb-c-kablosu-2-m?fnode=d00e14c5c9b5205551a8a22bc7bfc9826f39cba9fdc8098595fdf15e4a590e3f793d2720d47c88277ae29a111497d2d6cb219b0455c6487206e0ed7bf9679691b32eecd08b9684b9a1007a4eeadbd2af7fa10245dc00b2c5d4e6358492d52f3476ad2c17b92de7c0dd302f5392dfd938

Kutudan çıkan adaptör 30W, aynı adaptörü kullanıyorum zaten. Ama beyaz kablo 240W?
Diğer iki linkteki kablolarda W değeri yazmıyor, sonuçta Apple'ın sitesinde satılıyor ama yine de güvenilip alınır mı? Gerçi zaten beyaz kablo olsa daha iyi olur.
Sonuç olarak ben kaç Wlik kablo almalıyım?
(7) 

Ikea Jarvfjallet

Tisatiaşer #1573185 
Arkadaşlar 9-10 bin tl verdim bu koltuktan aldım rahat edeyim diye. Oturulan yer harici fonksiyonları da iyi ama bir koltuktan temel beklenti oturulan yerin rahatlığı değil midir? Süngeri mi ince, başka sebepten mi bilmiyorum ama bir süre oturduktan sonra taşa oturuyormuş hissi veriyor. Değiştirme imkanı varmış, markusla değiştireyim mi, yoksa üstüne bir de oturma minderi alıp mı kullanayım rahat ettirir mi? Fikirleriniz için teşekkürler.
(7) 

İki kedi- kilo problemi

sacrilegious #1573184 
Merhaba,
İki kedim var 5 yaşında olan norveç orman kedisi 6.5 kilo erkek. Kilosu boyuna göre normal ve hep kontrollü yiyor. Dişi kedim smokin, 1 yaşına girdi. 4 ay önce 4.5 kiloydu ancak şimdi 6.5 olmuş boyu da kısa kaldı ve sürekli mama yiyor. Ben çalışıyorum. Gündüzleri evde olmadığım şimdiye kadar hep dolu kap bırakıyordum gün boyu yiyorlardı. Ama küçüğün kontrolü yok kilosu git gide artıyor. mama kontrolünü nasıl yapacağımı bilmiyorum. Otomatik besleme yapan cihazlardan alsam bile biliyorum ki büyük kedimin hakkını da küçük yer bu sefer büyük aç kalır gün boyunca.

Ne yapacağım ben? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Teşekkürler

0 RH+ Trombosit Ankara Koru Hastanesi Acil!

urnganic #1573183 
Mualla Çetin isimli hasta için acil 0 RH+ Trombosit kan gerekiyor. Ankara Çukur Ambarlar, Koru hastanesi, Yoğun bakım ünitesi.

İletişim: 0538 977 19 87


Not: Bu kan arama ilanı yaygın bir sosyal iş platformunda güncel saatlerde paylaşıldı. Faydalı olması açısından buraya girdim.
(1) 

Sezen aksu- Yine mi çiçek tarzı bildiğiniz şarkılar varsa yazar mısınız?

havadakarada #1573182 
Yabancı bir müzisyen arkadaş sordu aklıma gelmedi hiç
(1) 

Etli çiğköfte buzdolabında ne kadar süre dayanır

condom kurşunu #1573181 
??
(1) 

Ameliyat oldum fakat iyi göremiyorum

editingx #1573180 
Arkadaşlar merhaba. Türkiye'nin en ünlü göz hastanesinde katarakt ameliyatı oldum ve trifokal lens takılması gerekiyordu. 260 Bin TL fiyat çekildi ve ben hastanenin CEO'sunun oğlunu tanıdığım için kendisiyle konuşup 120 bin TL'ye indirttim. Oğlu 15 yıllık arkadaşım olduğu için bi kıyak yaptı. Ameliyat günü geldi, her şey iyi güzel ameliyatı oldum ve bitti. O gün 4-5 kağıt imzaladım fakat görmem %95 bozuk olduğu için verilen kağıtları okuyamadım ve ameliyata da çok kısa bi süre vardı. İmzalayıp geçtim. Ameliyat öncesi bana yakın, orta ve uzak çok net görülecek, gözlüğe ihtiyacın olmayacak ve bir sorun olmadığını da ameliyatın kusursuz geçeceği de söylendi fakat ameliyattan sonra görüşüm ilk gün nasılsa hep öyle kaldı. 1 Ay geçti ve yakını hiçbir şekilde görememekle birlikte baktığım her şeyin etrafında 5 tane hâle oluşuyor. İkinci bi doktora gittim görüş almak adına ve doktorum gözlerimin sıfırlandığını söylemesine rağmen ikinci doktor gözlerin sıfırlanmadığını hatta astigmat'ın 1.5 olduğunu ve benzeri şeylerden bahsetti. Trifokal takıldı mı diye sorduğumda ise onu hiçbir doktor anlayamaz dedi takıldıktan sonra. Fakat ben kesinlikle yakını görememekle birlikte vaat edilen çoğu şeyin de bana verilmediğini biliyorum. Ayrıca doktorum da gözümün tamamen düzeldiğini söyleyerek beni çocuk gibi kandırmaya çalışıyor ne hikmetse. Bu durumda ne yapmalıyım, kağıtları imzaladığım ve okumadığım için de bi şey yapamıyorum elim kolum bağlı durumda.

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
(4) 

Burası Kadıköy'ün neresi?

morca #1573179 
Moda ve çevresinde bir yer olabilir. Tabelayı okuyamadım. Anlamak zor gibi fakat Kadıköylülerden ve Kadıköyseverlerden yana umutluyum. :)

ibb.co
(2) 

Vize reddi durumunda tekrar başvuru hk

dedeminhirkasi #1573176 
Vize reddi durumunda yatırılan 80(e) para iade olmuyor fakat ikinci kez yapılan başvuruda da aynı ücreti 80 euroyu ödüyor muyuz tekrar?
(3) 

Marka tescili ve e-ticaret hakkında

harmanyeri #1573175 
Merhabalar.
Tescil ettiğimiz sınıfların haricinde de ürünler satıyorsak aynı mağazada satabilir miyiz? ve bir müşteri her iki gruptan da sipariş ederse, markalı ve markasız ürünleri aynı pakette göndermemizde bir beis olur mu?
(2) 

Yataklarda şu olmazsa olmaz diyebileceğiniz bir özellik var mı? Tavsiyeniz?

winston insani #1573174 
Merhabalar

Tek kişilik yatağım artık sizlere ömür. Almışken çift kişilik yatak almak istiyorum ama uzun zamandır yatak almadım. Yeni bir özellik vs. çıktı mı son zamanlarda? Veya illa şu özellik olsun diyebileceğiniz bir şey?

Ailecek genellikle bellona'dan alıyoruz yatakları. Ama sizlerin tavsiyeleri varsa başka markalardan onları da alabilirim.

Teşekkürler.
(4) 

J1 vizesi hakkında soru

marowak #1573172 
Arkadaşım J1 vizesi ile Amerika'ya gitti. 1 yıllık vize almıştı, 2 ay kalıp geri döndü. Vizenin süresi var ama deaktif olmuş durumu şu an. Mevcut koşulda sahip olduğu vize ile Amerika'ya gitme ihtimali var mı?
1 ...  ... • 269    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık