(3) 

Ucuz ve hızlı yeminli tercüman(istanbul)

filipis #1574330 
Yurtdışı master başvurusu için yaklaşık 10 sayfa (sgk dökümü, diploma vs) 10 sayfa bir tercüme işi var konsolosluğa beyan edeceğim belgeler için ama uygun fiyatlı ve işi hızlı yapan bir yer var mıdır?

Konum: istanbul-avrupa yakası ama asyada varsa alternatif olabilir.
Bir de bilginiz varsa fiyatları nedir?
(3) 

Ev satıp ev almak

sanguine #1574329 
Nelere dikkat etmek gerekir. Bir tane evim var içinde oturuyorum, uzun vadede küçük oldugu için zaten çıkmayı düşünüyorum başından beri. Şimdi tesadüfen bir ev buldum daha gezmedim haftaici arayacağım. Hatta ev bana da yürüme mesafesinde ve bir gayrimenkul şirketi tarafından satılıyor (emlakçı gibi) içinde de tahliye taahhütnameli kiracı varmış. Evlerin fiyatları birbirine denk değil. Aradaki farkı kredi cekebilirim. Mesela bu satın almak istediğim eve aracılık yapan şirkete diyebilir miyim benim evimi de siz satın, ben bu evi alayım. Sonuçta evi satan adam beklemek istemez parasını hemen ister, ben hemen satabilir miyim meçhul. Oluru var mıdır bunun.
(4) 

Tax free olayını nasıl yapıyoruz?

ananiyimioguz #1574328 
Şuan amsterdamdayim, meta quest 3 alacagim. Birisi kendi adima, birisi eşimin adina 2 tane alıp dönerken farklı valizlerde ülkeye sokacagiz.

Amazon.nl den veya bol.com dan alsam tax free oluyor mu ilk sorum bu.

En rahatı mediamarkttan almak sanırım.

İşlem orada mı yapılıyor nasıl oluyur? Pasaporta mı işletiyoruz?

Sonra para iadesini nereden alıyoruz? Hemen mağazadan mı yoksa ülkeden çıkarken havaalanından mı?

Parayı aldıktan sonra turkiyeye girerken, tekrar mi vergi oduyoruz?

Hani pasaporta işli oluyor ya oradan görmüyorlar mı?

Öyle bir şey oluyorsa ne anlamı oluyor? Kur farkindan dolayı uyguna mı geliyor?

Veya tr için ödemeden mi geçiliyor nasıl oluyur?

Malum kisiye anlatir gibi anlatir misiniz :(
(5) 

yakın çevremde komplo teorilerine inanan biri var

gizemli dede #1574327 
diyor ki mesela şu anki şarkılar 440 hertz, bu hertz de 432 olması lazım. yoksa insanlara dopamin salgılatıyor ve şiddete meylettiriyor.
bill gates türkiyeden tarla aldı sebebi art niyetli.
rockafeller ailesi silah ticareti yapmak için şiddeti arttırıyor.
gibi gibi bir çok safsataya inanıyor. bu cahilliği nasıl yenebilirim
(3) 

ilkokulda yaptığımız kağıt yapıştırma şeysi

tabudeviren #1574326 
önce zemine uhu sürüp,
sonra kağıdı yaklaştırıp kalemle bastırıp parça kopararak parçalardan resim yapıyorduk.
neydi onun adı?
(9) 

hangi tv markası "genel olarak" iyidir?

avatar is back #1574324 
benim aklıma sadece samsung geliyor iyi olarak, philipsten uzak durun deniyor.

şimdi biraz araştırdım da 50-55inch'e kadar tv'ler iyi şekilde geliyor ama 65" ve sonrasında aşırı kaliteli olmadığı sürece bir şekilde o tv patlıyor anladığım kadarıyla. başta 65" falan düşünmeme rağmen bu yüzden radarımı 50 ve 55'lere çevirdim. samsung harici neye bakmalıyım sizce? vestel nasıl mesela? benim önyargım vardı ama bazı yorumlarda fiyatına göre çok iyi olduğunu gördüm. toshiba'da var çok ucuza ama vestel üretiyor onları sanırım.

bütçem çok yüksek değil, birincisi boyuttan da ziyade spor için yüksek hz ve dizi için gerçek bir 4k deneyimi istiyorum. 65" civarları yerine bu sebeplerden dolayı 50-55'lere kaydım. yani bilindik markalar hariç çok marka var. tcl için bozuk ürün geliyor yorumu çok, grundig var nasıldır bilmiyorum ama bi tık daha uygun fiyatlı vs

not: izleme mesafesi detayını biliyorum zaten boyuta göre bir oturma düzenine geçeceğim o konuyu atlayabiliriz.
(6) 

Araç kaza ve tutanak hatası

furry burns #1574323 
Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah sarkyer civarında sinyal verip şerit değiştiriyordum, aynadan gördüğüm en az 60-70 metre gerideki araç ben şeride %90 girmişken gelip duramadı ve küt diye vurdu. Benim arka çamurluk ve kapıya boyası geçti, biraz da içeri göçtü. Onunsa ön çamurluk vs. parçalandı, üstüne kaldırıma çıktı sağ ön tekeri patladı. Bana göre %100 o suçluydu. O beni suçladı, .sigortayla uğraşmayalım 2-3e hallederim tanıdık ustada sen karşıla sigortan şişmesin dedi. Ben de kabul etmedim ama o sırada ilk ve en büyük hatamı yaptım. Trafik çok işlekti, şu ileri sağa çekelim biri bize vuracak dedi, ben de olay yeri bozulacak dedim ama sonrasında maalesef çektim. Sonrasında tutanağım yeni bitti dedi, bende de yoktu. Araç sahibi yakın onu çağırdım geliyor diyip bekletti. Bir 20 dk bekledik gelen de araç sahibi değil babası çıktı. Her neyse babası aranızda anlaştınız mı vs. dedi yok tutanakla halledicez dedim. Ee araç hareket etmiş olmaz ki dedi, arkadaş söyledi oraya geri çekelim dedim. Nasıl çekicez falan, trafiği durdur geri geri gidicez dedim. Yok önce şu lastiği yenileyip gelelim dedi, öyle saçmalık mı olur diyip bırakmadım. İfade ve çizimi yapıyorduk, çizimde yan yana gidiyormuşuz da ben aniden sağa kırmışım gibi çizmeye çalıştı izin vermeyip çizimi biz aldık. Sonrasında araçları geri alırken yine benim yanıma konumlandı ben kabul etmedim şeritteydim dedim ilerledim ama ikinci hatamı yapıp kötü bir açıyla girdim ve tam şeritte olamadım. Bu çekilen fotoğrafa göre ekspertiz beni suçlu bulur mu? İfadede 60-70 metre geride olduğunu belirtmeyi de atlamışım. Tam bir hata zinciri yani. Fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum, kim ne kadar kusurlu bulunur yorumlarınkza ihtiyacım var bilen arkadaşlardan.

hizliresim.com

hizliresim.com
(1) 

instagram post düzenleme

my fault #1574321 
img.imgyukle.com
img.imgyukle.com

bunlar gibi bütün fotoğrafları aynı hizada, beyaz çerçeveli şekilde nasıl paylaşırım. bunun için programlar mı var?
yoksa teker teker tüm fotoğraflara aynı boyutta çerçeve mi ekleme lazım.
hazır şablon falan var mıdır?
(6) 

Windows'ta belirli programlari otomatik nasıl kurabilirim?

Mehmet Ersoz #1574319 
Windowsu yeniden kurdugumda kullandıgım 20-30 programı çabucak automatik şekilde kurabilecek bir sistem var mı?

İngiltere vize randevu sorusu

the real brad pitt #1574316 
Selam. Başvuru yaptım onayladı ödedim ama başvurabileceğim tarih olan mart sonu henüz slotlarda yok. Sanırım max 2 ay açık. Bu ay sonu girip randevu alabilir miyim. Bir sorun olur mu.
(1) 

Hangi şarkı ?

Euxinos #1574315 
Muhtemelen Müslüm Gürses'in şarkısıydı ama adı aklıma gelmedi bir türlü.
Islıkla müziğin bir kısmını çıkarabildim.
voca.ro
(10) 

thy amerika ucusu 23 kilogram esnek mi

antikadimag #1574314 
24 olsa gecirirler mi?
(6) 

meditasyon meselesi

chihirovekohaku #1574313 
merhaba meditasyoncu arkadaslar,

Zaman zaman azicik durulmaya, kendimi dinlemeye ihtiyacim oldugunu farketmeme ragmen bir türlü bu isi beceremiyorum. Zihnim hep cok dolu ve yorgun hissediyorum.

Sanki meditasyon yapabilsem, kendime odaklanabilsem epey rahatlayacagimi hissediyorum.

youtube'ta eminim bir sürü yasam kocu, spiritüel enerjili menerjili icerik görecegim. Onlardan hic hazzetmiyorum. Belki onlardan hazzetmedigim ve meditasyonu onlarla özdeslestirdigim icin baslayamiyorum. Bilmiyorum.

Siz nasil basladiniz ve yardimi oldu mu?
(1) 

sınırsız internet (mobil)

zalbarath #1574312 
tr'de yok mu bu? eski vodafone abonelerine özel sunuluyormuş sanırım bilgisi olan var mı bu konuda?
(2) 

ocak 2024 dul yetim ayligi

bay b #1574309 
anneannemin hesabini ben takip ediyorum da bugun dikkat ettim ocak 2024 maasi 2023'teki aylardan daha dusuk yatmis neden olabilir acaba? emekli sandigindan dul ayligi aliyor.

eylul: 8.185,34
ekim: 8.185,92
kasim: 7.978,18
aralik: 8.206,29
ocak.24: 7956,80
(5) 

Sushi Restoranı

ir10 #1574308 
Selamlar,
İstanbul'da (tercihen anadolu yakasında ama avrupa da olabilir) sıradan olmayan sushico, kaen vs gibi olmayan ambiyansıyla vs güzel sushi mekanı arayışındayım. Bu işin biraz cahiliyim lazım oldu.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

AI'de basit bir logo çizimi

mustafakesekci #1574307 
Çalıştığım firmanın logosu png olarak var ama bunu ai'de yeniden çizebilecek olan var mı? sadece metinden oluşan bir logo ama muhtemelen var olan bir font değil, muhtemelen çizilerek yapılmış.
grafiker arkadaşlar için muhtemelen çok basit bir iş ama benim elim yatkın olmadığından beceremedim. yardımcı olabilecek varsa yeşillendirirse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Iban numarasıyla online ödemek Türk bankalarıyla mümkün mü?

Cesario #1574306 
Almanya'ya gideceğim. Aylık tren bileti alacağım ama ödeme yönteminde sadece iban soruyor ve banka swift bic kodunu.

İş bankası hesabımın ibanını verdim ama para hesaptan çekilmedi.

Türk bankalarıyla bu şekilde ödeme yapmam mümkün müdür, deneyen oldu mu hiç?
(6) 

Ultrasona giriyorum

tantamount_to_equivalent #1574305 
Daha onceki duyurumdan yazdigim gibi bir testisimdeki sislikten dolayi ultrasona girecegim haftaya, stres basmaya basladi. Karin, ozel bolge, testis ultrasonu olacakmis. Doktor herhangi bir on hazirliga gerek yok demisti ama dikkat etmem gereken hususlar vs var mi? Tok gidecegim, su icme muhabbeti falan olur mu, su falan da alayim yanima, ben yatacagim doktor elindeki aletle belli bolgeleri gezecek, karinda gidiklanmadan problem olacaktir bende ama du bakalim, agri aci olmasa bari. Tecrubeli arkadaslar bilgi verebilirse bu tarz hastane vs tecrubem yok, yalnizim zaten.
(2) 

Arkadaşla arayı düzeltme

rock n roll #1574304 
Selamlar, çok sevdiğim bir arkadaşımla küstük daha doğrusu o küstü. Buna sebep olan maalesef benim onun bir davranışına çok sinirlenip abartılı bir tepki vermemdi.Ama kaybetmek isteyeceğim birisi değil. Siz olsanız ne yapardınız? Gönül işi değil bu arada sadece bu tip sorular hep gönül işine taşındığı için kendim böyle açtım.

Virkons kullanan var mı, dezenfeksiyon sağlar mı?

pianeta #1574302 
Bu ürün virüs ve bakteriler için dezenfeksiyon sağlar mı? Bizim kullanım amacımız kedilerin kullandığı alanlar için kullanmak. Kedilerden birinde viral hastalık çıktı ve öldü. Sık sık da kedi gelip gidiyor. Diğerlerine bulaşmasının önüne geçebilmek için ortamı ve yüzeyleri temizleyebilmek istiyoruz.
Veterinerin dediğine göre çamaşır sulu sıcak suda iyice bekletmek gerekiyor virüsleri öldürebilmek için. Ama birkaç kişiden Virkons'u da duydum.

www.trendyol.com

İçerik olarak Google'da şu yazıyor:
Antec Virkon S stabilize peroksijen bileşikleri, surfaktanlar, organik asitler ve inorganik tampon sistemlerinin dengeli bir karışımdan oluşmuş hoş kokulu, violet pembe renkli toz dezenfektandır. Özellikleri: OIE listesindeki hastalıklara karşı kullanılması önerilen bir üründür.
(6) 

İzmir'de zeytin ağacı dikecek orman?

occupy grove street #1574301 
Selamlar,

İzmir kökenli Rum sevdiceğe sürpriz yapmak için, ailesi hatırasına birkaç tane zeytin ağacı dikecek bir orman arıyorum.

Böyle bir işe nasıl girişilir, izmir'de bunun için neresi uygundur, izin lazım mıdır, hangi ekipmanlar lazımdır yardımcı olur musunuz?

Çok teşekkür ederim.

Exxen Yıllık Kalktı mı?

Mehmet Ersoz #1574300 
Exxen'e üye olmaya çalışıyorum ama seçeneklerde sadece aylık ödeme var.

Yıllık ücret ödeme yok mu bunlar da?
(1) 

MacOS'da Microsoft update simgesinden nasıl kurtulurum?

e mice #1574298 
ibb.co

Keep in dock seçili olmamasına rağmen ve her bilgisayarı açtığımda (yeniden başlatmayıp uykudan uyandırdığımda bile) quit deyip kapatmak zorunda kalıyorum. Bu "update geldi haaaanıııım" simgesinden temelli kurtulmanın bi yolu var mı ya? Rahatsız ediyor.
(7) 

Siz olsanız ne yapardınız? (Hangi tarihe bilet alırdınız?

put it in your appropriate place #1574296 
Dün işyerinden bir kadın arkadaşımla konuşurken birlikte Çimen Show'a gideyim diye talepte bulundu.

Tamam dedim ben fazladan bilet alıyım illa birilerini buluruz. İşte bir iki kişinin ismi geçti.

Hafta içi, hafta sonu fark eder mi diye sordum. Yok dedi fark etmez.

Çimen Show'a 12 Ocak Cuma günü ve 24 Ocak Çarşamba'ya var saat 21.00'de.

Ayrıca 05 Şubat Pazartesine de bir bilet buldum saat 8'de. İlla başka tarihte gösterileri vardır.

Sorumlarım şunlar;

1)hangisine bilet alayım? Sazan atlar gibi atlamak istemiyorum. Gönlüm 12'isine almak ama emin olamadım.

2) Sormama gerek var mı yani hangisine alayım diye? Zira konuşurken ben biletleri alıyım dediğimde olur dedi. Şık olur mu?

3) En az 3 tane alacağım bilet. Dördü alsam mı almasam mı emin değilim?
(2) 

3d scanner dosya formatı

duyurukullanıcısı #1574295 
3d tarama ile bir parçayı stl olarak alabiliyorum ama bunu step veya iges'e dönüştüremiyorum.

bunu nasıl yapabilirim?
(4) 

Cildimde aşırı kuruluk var

birgumuspeni #1574294 
Normalde de kuru ciltliyim ama son 1 aydır aşırı ötesi kuru. Vücut özellikle. Bir vitamin eksikliğim olabilir mi? D vitaminine baktırdım her zaman düşüktü o ama cildimde bu denli kuruluk olmuyordu?

a rh+ : bugün (6 ocak) istanbul anadolu yakası herhangi bir kızılay noktası

regenbogen #1574293 
a rh+ kan aranıyor: bugün (6 ocak) istanbul anadolu yakası içinde herhangi bir kızılay noktasına kan verebilecek birini arıyoruz. istanbul anadolu yakasında size en yakın herhangi bir kızılay noktasından, paylaşacağım tc kimlik numarasıyla kan verdiğinizde bize ulaştıracaklar. şimdiden çok teşekkür ederim allah razı olsun ilgilenen olursa, bugün verilmesi gerekiyor zaman ayırabilirseniz hayat kurtarma ihtimaliniz var çok sağ olun. irtibat: 0531 696 5217
(2) 

3D obje çizimi için program

mustafakesekci #1574292 
Kullandığımız plastik kutu ambalajların 3d çizimini yapmak ve sonra üzerine mockup yapmak istiyorum. mockup kısmını photoshopta hallederim muhtemelen ama ambalajı 3d çizebileceğim bir program önerir misiniz? bilgisayarım i5 işlemcili ve 8gb ram var, o yüzden çok kastırmayacak bir program lazım. beleş olursa tadından yenmez. var mı önerebileceğiniz bir yazılım?

Yurtdisina nakliye/kargo

piazza #1574290 
20-30 kg masa ortusunu
Istanbul’dan Malezya’ya uygun maliyetle nasil gondeririz?
(2) 

ryan air - ucuz bilet

durgunfoton #1574289 
Arkadaslar,
ryan air'den en ucuz bileti aldim, tek ufak bir canta hakkim var. Bunun disinda check-in de falan dikkat etmem gerekn birsey var mi?
tesekkurler
(2) 

Duty free ürünleri ve kabin bagajı

tey tey #1574287 
Merhaba,

Yarın yurt dışından Pegasus ile İstanbul'a giriş yapıp birkaç saat sonra başka bir şehre yine Pegasus ile aktarma yapacağım. İki uçuşumda da sadece kabin bagajı hakkım var. Ve kabin bagajı hakkımı limite kadar kullanıyorum.

Öğrendim ki, duty free alışverişi ile transfer uçağına binebiliyorum; bandrolü, poşeti ve faturayı gösterebildiğim sürece.

Ancak ağırlık sıkıntı. Duty free alışverişleri ağırlık olarak kabin bagajına dahil ediliyor mu? Yoksa harici olarak taşıyabiliyor muyum, herhangi bir ödeme olmaksızın?

milanoda olan, olacak yada kalacak yer tavsiyesi

siyasil #1574286 
30 ocak 5 şubat arası orada olacağım. tavsiyelere ve varsa oralarda olanlar evlerinde misafir ederlerse sevinirim.

teşekkürler.
(1) 

Boyun Isıtıcı

jjimyl #1574285 
Ağrılarımdan ve kas gerginliğinden (fibromiyalji başlangıcı) boynumu sıcak tutmak gerekiyor. Bugüne kadar sıcak su torbası ile idare ediyordum ama şimdi boyna direkt oturan bir ısıtıcı istiyorum. Öneriniz var mı?
(2) 

vize devam ederken ileri tarihli yeni vize almak

regina phalange #1574283 
haziranda bitiyor vizem, ama temmuzda da yine yurtdışına gitmem gerekiyor. mart ayında da yine gidicem yurtdışına. mart ayında gitmeden önce şimdiden temmuz ayı için vizeye başvursam diyorum ama aklıma şu takıldı mevcut vizeyle giriş yapıldığında görevli e sizin vizeniz daha bitmemiş niye vize aldınız gibi sorular sorar mı?
(2) 

biyometrik fotoğraf

lamentoftheperishingroses #1574282 
normal vesikalık fotoğrafı kendimiz fotoşop uygulamasıyla filan biyometrik fotoğraf haline getirebilir miyiz?
(1) 

Kutu soğuk kahve ısıtılır mi?

les yeux blanches #1574281 
Evet başlıkta olduğu gibi, bu teneke kutuda satılan soğuk kahveler evde ısıtılıp içilebilir mi acaba?
(1) 

elektronik müzik mekanı istanbul

duyurukullanıcısı #1574280 
şimdi çıkıp gidesim var, leventteyim.

nereye gidebilirim? sadece elektronik müzik çalsın ama aralarda elektro-serdarortaç falan olmasın.

muhtarlık seçimi

mantık #1574278 
merhaba
google'dan kadarıyla muhtar olmak isteyen boş kağıda isimini yazdırıp seçmen toplamaya çalışıyor seçim günü

önceden bir kontrolü olmaması saçma geldi
bir de ihtiyar heyeti var
aynı kağıda muhtar + 10 kişi(5 yedek) yazılmaz ise muhtara verilen oy geçersiz mi sayılıyor
yani ben gidip sadece muhtar adayım bu diye oy versem, ihtiyar heyetine karışmaz isem ne olur

yazarken bile komik yıl 2023
evet muhtarlık sistemini yıkmak için bir girişim düşünüyorum
(1) 

Uygulama Yaptırma Fiyatı Hakkında

az icilmis izmarit #1574277 
Ios ve Android için olacak, taksimetre uygulamaları gibi bir uygulama olacak, çok basit. Böyle bir uygulamanın ücreti ne olur acaba? Ve ne kadar sürer yapılması? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

chrome yer imleri gitti

0zlem #1574275 
deliricem.

mail ile giriş yapmama rağmen chrome sekmesinde sağ üstte kişi 1 diye bir şey yazıyordu.

ben bu neymiş deyip sildim ve pufff her şey gitti. hiçbir maille senkron değildi nasıl getirebiliriz yaaa sinirden komple chrom u silicem valla
(7) 

balik bize bir sey anlatmaya mi calisiyor?

in vino veritas #1574274 
bir arkadasimiz hediye olarak beta almis bize bir tane, ki hayvan onceki hayatinda kedi kopekmis gibi davraniyor :) bizi gordugunde hareketleniyor cama yaklasip kuyruk sallamalar, yuzeye cikip goz goze bakmalar filan :) kendi halinde dururken odaya biri girer girmez hareketleniyor gidip o kisinin oldugu yone yanasip cok hareketli davraniyor filan hic boyle bir balik gormedik kisacasi. ama bugun icime bir suphe dustu hayvan bize bir sey mi anlatmak istiyor acaba diye (lassie izlemis efsanevi kusak beni anlayacaktir). ne bileyim bir dertten muzdarip de onu mu anlayalim diye iletisim kurma cabasinda acaba gibi. sacma mi bu dusunce? daha once beta bakmis birinin fikrini almayi cok isterim.
(3) 

DC çıkışlı powerbank

efx #1574270 
Selamlar,

DC çıkışlı powerbank bakıyorum ama bulamadım, önereceğiniz bir ürün var mı?

Örnek ürünler:

www.amazon.com
www.amazon.com.tr®-XT-20000QC3-Powerbank-modern-20100mAh/dp/B07PY8516W
(2) 

Konut kredisi

sanguine #1574268 
Mesela ben 5 milyon liralık bir ev alicam diyelim kendi evimi satıp. 4 milyona sattım, ama onun dışında param yok. Bankaya benim 4 milyon pesinatim var 1 milyon konut kredisi çekmek istiyorum diyebilir miyim. Verirler mi yani, pesinatta bir sınır vardı ama yukarıya doğruydu diye hatırlıyorum işte minimum yzude 20 pesinat gibi.
(3) 

matkap ile çeşitli şekillerde delik açabiliyor muyuz?

istististist #1574263 
matkap ucu ile sadece yuvarlak delik mi açabiliyoruz?

epey farklı kelimelerle arama yaptım ama çeşitli geometrik şekillerde uç olup olmadığını bulamadım.

eğer aradığımız uç yoksa, kendi istediğimiz şekilde uç yaptırmak mümkün olabilir mi?
(3) 

Benzinli araçlarda tekleme/silkeleme

angina pektoris #1574259 
Bazı benzinli araçlarda tekleme/silkeleme olayı farklı farklı sebeplerden kaynaklanmak üzere kronik sorun gibi bir şey anladığım kadarıyla.

Size sorun şu; tekleme/silkeleme olayı dizel araçlarda daha az görünüyor diyebilir miyiz?
(3) 

Randevuyu sürekli ertelemek

a man alone #1574257 
Yaptığım işle ilgilenen çok büyük bir firmaya yaklaşık 3 ay önce network vs için tanışmak maksadıyla mail attım. Onlar bana iş vermeyecek, ya da bir şey alıp satma mevzusu yok. sadece tanışmak.
Direkt o kurumun sahibine yazdım bu arada.
(Yurtdışındalar ve sadece bu işle ilgilenen Türklerle bağlantı kuruyorlar)
hızlı bir şekilde samimi geri dönüş yapıp randevu verdiler. fakat daha sonra 3 kere randevuyu ertelediler. 4. randevu da ertelenirse kibarca gitmekten vazgeçtiğimi söyleyeceğim. karşıdaki kim olursa olsun insanın gururu kırılıyor.

Siz ne yapardınız?
(8) 

ingilizcede "özenmek" kelimesinin tam karşılığı var mı?

Zetnikov #1574256 
emulate desem dogru mudur tam emin olamıyorum hiç duymadım

admire desem daha cok hayranlık duymak, takdir etmek vs gibi

sizce nedir doğrusu karar veremiyorum

birisine bişeyden dolayı özenmek mesela nasıl denir
(3) 

evde internet fiyatları

denizzz #1574254 
ev interneti fiyatları almış yürümüş durumda. taahhüt süreleri de azalmış. masrafları olabildiğince düşük tutmak için bir öneriniz var mı bu konuda?
(9) 

Nasılsınız

rock n roll #1574253 
Merhaba, bayadır duyuruya girmiyorum nasılsınız?
1 ...  ... • 255    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık