(6) 

Arabanın ön camı içerden boncuk boncuk terliyor

thesomberlain #1575798 
Merhabalar, şu sıralar arabaya ne zaman binsem, ki çok sık çalıştırmıyorum, aracın ön camında içerden extrem bir şekilde buğu, hatta bildiğin su, temizliyorum. Webde sağda solda söylenen her şeye baktım ve bir çare olmadı. Sorum bunun için aracı kime göstermeliyim? Kimi kaportacı diyor, kimi camcı. Bu sorunu daha önce yaşayan ve bilgi verecek olan varsa sevinirim dostlar, teşekkürler.
(3) 

Bu kablonun adı ne?

psipsipsi #1575797 
Eski nokia telefonlarının şarj aletiyle aynı girişi, bunun diğer ucu usb a olanı lazım.

i.hizliresim.com

vip araç alımı

infoabout #1575796 
2012 2013 2014 vito / caravelle / transporter bakıyorum.
kesinlikle ticari faaliyet olmayacak kendim için, şoförlü olarak sirketim uzerine alıyorum aracı fakat sorularım var tam anlayamadığım için bir de buraya da sorayım dedim.

1- turizm belgeli olunca ne oluyor?
2- sadece şahsım için kullanılacak hangi belgeler gerekiyor?
3- otomobil ruhsatlı olunca ne oluyor ?
4- alım öncesinde hususi dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir ?
5- yolda çevirmeye girince trafikçileri uber,taşımacılık, vs yapmıyoruz kardesim kendimize ait diyip hangi belgeler ile konuşacağız ?

ilgili arkadaşlara teşekkürler.
(1) 

izmir eşrefpaşa hastanesinde röntgen vs ücretli mi?

oldtimer #1575795 
cuma günü muayeneye gideceğim dirseğimdeki ağrı yüzünden. tenisçi dirseği gibi duruyor, doktor muhtemelen röntgen ve mr falan isteyecek. bunlar ayrıca ücretli mi oluyor nasıl oluyor?
(5) 

Erkek şampuan öneri. Head & Shoulders Saç Dökülme Karşıtı iyi mi? Başka?

ermanen #1575794 
Ben uzun süredir bunu kullanıyorum:
Head & Shoulders Erkeklere Özel 2'si 1 Arada Dökülme Karşıtı Kepeğe Karşı Etkili Şampuan
www.headandshoulders.com.tr

Bende çabuk kepeklenme sorunu da var zaten. Her gün bu şampuanı kullanırsam kepek sorunu olmuyor. Saçlarımda ön yanlardan seyrelmeler de başladı.

Sizce Head & Shoulders'ın bu şampuanı iyi mi? Bunun muadili daha iyi var mı? Daha doğal bir şey kullanmak daha mı iyi olur? Şampuan değiştirmek mi lazım? Bildiğinizi söyleyin.

Erkek saçı şampuanı öneriniz.
(3) 

Tom s dinner

dunyatuhaf #1575793 
Bu şarkının olayı ne ?
Sanırım genç arkadaşların cover ını dinledim .
Yabancı müzik dinlemem, şarkıyı sevdim .
Başka bi olayı var mı?

Alınık I phone 5 ve üstü

inside story #1575792 
Arkadaşlar merhaba,

I phone 5 ve üstü bir I phone modeli almak istiyorum ikinci telefon olarak. Bütçem 800 TL.

Lokasyon: Levent / Istanbul

Kargo ile de yapabiliriz. Kasasının durumu, ekranının çatlak olması vs önemli değil. Benim için önemli olan şey sim kartı takıp gönlümce arama yapabilmek ve bluetooth kulaklık için sorunsuz bir bluetooth bağlantısı.

Mesajlarınızı bekliyorum (:
(3) 

Şu aletin adı ne

buff #1575788 
Şöyle tarif edicem, bu Çinlilerin falan temizlik videoları oluyor ya her şey için bir alet. Orada meyve sebze yıkamak için suyun içine attıkları bir alet var, o nedir? Ve ne işe yarıyor tam olarak?
(1) 

Check in hakkında

lrdrylgh #1575787 
Merhabalar. Yarın annem ve babamın izmire uçuşları var pegasus ile. Acaba bugün check in yaptırırsam ikisini yan yana vermeme durumu var mı? Bileti ayrı ayrı almadım. Ama yine de emin olamıyorum.
(2) 

THY - Uçuş saatleri değiştiğinde yolcunun ne gibi bir aksiyon almalı?

winston insani #1575786 
Merhabalar

Bir uçağımın saati 1 saat önceye çekilmiş THY'de. Uygulamadan girip bilet yönetiminden yeni uçuşa değişikliği yaptım, bunun dışında yolcu olarak almam gereken bir aksiyon var mıdır?
(1) 

şirket üstüne aldığım motoru satmak

naelektrisan #1575785 
merhaba şirketimin üstüne motor almıştım. şimdi motoru takasta kullanıp başka bir motor edineceğim. satış öncesi %18 kdv oranlı satış faturası mı göstermem gerekiyor? ayrıca motoru takasa konu edeceğim için karşı tarafa hangi tutardan faturalandıracağım ben bunu? zira takas+nakit para ödeyeceğim için karşı taraftan herhangi bir bedel çıkmayacak.
(2) 

macbook uyku moduna almak mı kapatmak mı

stationary traveller #1575784 
selamlar, hangisini tercih ediyorsunuz? bilgisayarı günlerce açık bırakmak bana zarar verir gibi geliyor ama insanlar günlerce uyku moduna alıyormuş.
(5) 

Banka eft ücretini ücretsize getirme şansımız var mı? (YK)

eisberg #1575782 
Merhaba. Tüm birikimlerim Yapı Kredi’de. Daha önce maaş bankam olduğundan eft vs. ücretsizdi. Ama artık değil. Tüm yatırımlarım (fonlarım vs) Yapı kredi’de duruyor. Bir çıkış olduğunda sürekli 8₺ eft ücreti ödüyorum. Bu işi çözmenin bir yolu var mı acaba?

Teşekkürler
(5) 

e-faturada isim yanlışlığı

newlywed #1575781 
Şahıs işletmesi için alınan ürünün faturası yanlış isim adına kesilmiş ama kimlik numarası doğru. Bu yanlışlık düzeltilmezse vergiden düşmek için kullanılamaz, değil mi? Bu durum ürün iade edilmeden çözülebilir mi?
(3) 

4K 3D film neden bulamıyorum?

ananiyimioguz #1575779 
Benim arşivim vardı 10-15 tane film olan bu şekilde ama artık 3d tv mi kaldı deyip silmiştim geçtiğimiz sene. Zaten çok yer kaplıyorlardı hdd de.

Fakat şimdi vr gözlükte güzel oluyor diyorlar deneyeyim diyorum ama bulamadım.

Ya 4k var ya da 3d full hd var internette filmler.

Hem 4k hem 3d olacak şekilde bulamadım. Bilen var mı?
(14) 

Kepek sorununuzu hangi şampuanla çözdünüz?

Cesario #1575778 
Aylardır şu şampuanı kullanıyordum ama saçım çok kepeklendi.
urbancare.com.tr

Siz hangi şampuanı kullanarak bu sorunu aştınız?

Her şampuan herkeste aynı etkiyi göstermez ama sorayım dedim.
(2) 

Borsa yüksekken ne yapıyorsunuz

dissendium #1575775 
Merhaba. Alım satım yaptığım hisseler bir süredir yüksek. Bu seviyelerden terste kalırım korkusuyla alım yapmıyorum. Her an çakılacakmış gibi geliyor. Uzun süre bekle deseniz geçen yılın en yüksek sevilerinde şu an. Bu durumda ne yapıyorsunuz? Altına geçmek mantıklı olur mu? Risk alıp bu seviyelerden hisse alımı yapıyor musunuz? Sağ olun.
(3) 

Fatih Altaylı'nın saati?

ananiyimioguz #1575773 
Şuradaki saati nedir kesin ben bir yerde inceleyip bakmıştım ama pahalıydı diye hatırlıyorum marka model hatırlayamadım.

youtu.be
(2) 

Kiraya verilen ev tamiri vergiden düşülebiliyor mu?

ayseee #1575774 
geçen sene kiraya vereceğimiz evin içine 40 bin tl gibi bir masraf yaptım. kapılar değişti, duşakabin, prizler, yeni mutfak dolapları gibi şeyler aldım çoğunun online faturası var. bunları emlak vergisinden düşme şansım olabiliyor mu?
(3) 

Prizlerin iç kısımlarının kararmasını nasıl engellerim?

winston insani #1575772 
Merhabalar

1 tane prizin içi hafiften siyahlanmış, bu orada elektrik kaçağı olduğu anlamına mı geliyor?

Kararmaması için ne gibi önlemler alabilirim?

Respitek firması gerçekten tek yetkili temsilci / satıcı mı?

anaphylacticshock #1575771 
Merhaba,

Bir CPAP cihazı almam lazım ancak satış sonrası desteklerine güvenemediğim için medikalcilerden almak istemiyorum. İnternet alışverişlerinde tüketiciler kanunlar ile daha net bir şekilde korunduğu için internetten almak istiyorum.

Almak istediğim cpap cihazının markası RESMED.

RESPİTEK firması RESMED marka cpap cihazlarının tek yetkili temsilcisi / satıcısı deniyor.

Bu bilginin doğruluğunu nasıl teyit edebilirim? Bir bilen var mı? İnternet siteleri güvenilir midir?

Cpap cihazımı kendi sitelerinden almak istiyorum ama emin olamıyorum.

Cpap cihazını doğrudan RESPİTEK firmasından alan başkaları var mı? Gerçekten RESMED markasınıj tek Türkiye temsilcisi kendileri mi?
(1) 

dorrend sitesi

dieselsingle2 #1575770 
eskilerden az bilinen bir film var, onu bulmam gerekiyor. eskiden tüm dorrent sitelerinde arama yapan bir site vardı, hatta seeder listesini indirip birleştirebiliyorduk, adını unuttum.
şimdi o film dorrent'i için hangi sitede aratmalıyım?
(2) 

ChatGPT Plus kullananlar ne için kullanıyor ?

EXXE01 #1575769 
Alıp uğraşasım var ama aylık 20 dolar değer mi bilemedim.
(7) 

Yine bir kira sorusu

Dormicumm #1575768 
Merhabalar , halihazırda 3 yıldır aynı dairede oturmaktayım. Geçen yıl kirama %110 zam yapıldı.Bu sene de tekrar %100 ün üzerinde bir zam talep ediliyor emlakçı tarafından. Acaba bu yaptırım ne kadar yasal? Evi tutarken imzalamış olduğum tahliye sözleşmesi nedeniyle emlakçı sizi daireden ev sahibi çok kolay çıkartabilir söyleminde bulundu. Bunun doğruluk payı nedir? Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum
(1) 

TEZGAH ÇİZİK GİDERME

somon sosu #1575766 
Yeni bir ev aldım fakat tezgahında sanırım dolapcı kesim yaparken tezgahı yaralamış acaba bu çizikler derin nasıl gider ?
FOTO:hizliresim.com
(1) 

Paypal ile Ödeme Yapmak

calmdown #1575764 
selamlar,

yabancı bir yazarın mesleğimle alakalı kitabının pdf'ini satın almak istedim. yazar arkadaş bana paypal ödeme linki gönderdi. para transferi yapamıyoruz karşılıklı biliyorum ancak kredi kartı ödemesi de mi yapamıyoruz paypal ile? yok mudur bunun bir yöntemi?
(2) 

Rufus SSD'yi görmüyor. Ne yapmam lazım?

anaphylacticshock #1575763 
Merhaba,

Eski bilgisayarımda 1TB klasik SATA SSD takılıydı. İçinde Windows 7 yüklüydü. Yeni bilgisayar aldığım için eski bilgisayardaki bu SATA SSD’yi çıkardım.

Rufus ile Windows To Go şeklinde Windows 10 imajı yükleyebilmek için uygun bir converter ile SSD’yi harici olarak bilgisayara bağladım. Bilgisayar SSD’yi normal bir şekilde algıladı. Sonra disk yöneticisinden disk birimini temizle dedim. SSD tamamen temizlendi. Ama bilgisayarım kısmında görünmez oldu. Böyle olunca disk yöneticisinden SSD’yi exFAT olarak biçimlendirdim. Ve SSD bilgisayarım kısmında yeniden görünür hale geldi.

Sonra Rufus programının en son sürümünü indirdim. Elimde hazır olan Windows 10 imajını yüklemek için ayarları yapıp yazdırayım dedim ama Rufus maalesef SSD’yi görmedi.

SSD’yi çıkarıp yeniden taktım ama Rufus yine görmedi. Ben de belki işe yarar diye disk yöneticisinden SSD’yi NTFS olarak yeniden biçimlendirdim. SSD bilgisayarım kısmında görünür olmasına rağmen Rufus gene görmedi maalesef.

Nerede hata yapıyorum? Her şeyi olması gerektiği yaptım diye düşünmüştüm. En başında SSD’yi hiç temizlemese miydim acaba? Rufus’un SSD’yi görmesi için ne yapmam lazım? (Program son sürüm, eski değil.)
(2) 

İTÜ Metalurji ve Malzeme Müh Akademik Kadro

biergarten #1575762 
Merhaba,

Bölümdeki en iyi hocalardan olan Ercan Açma'ya ne oldu bilen var mı?

Bölümün websitesinde ne akademik kadroda ne de emekli kadroda çıkmıyor. İnternette bilgi de bulamadım.
(6) 

Adres degisikligini ilce nufus mudurlugunde yapma

speedy #1575761 
E-devlet'ten yapamadik ya. Yeni adresimizin daire numarasini girdirmiyor, orasi yazilamaz gozukuyor, orayi girmeyince de uyari veriyor, girmedin diyor. Neyse nufus mudurlugune gidecegiz artik.

Aileden bir kisi tum kimlikleri toplayip gitse olur degil mi? Bizzat herkesin gelmesine gerek var mi?
(1) 

Schengen Sorusu

Take it away honey #1575758 
Selamlar dostlar,

Haftaya vize görüşmem var ama kafamda netleştirmem gereken birkaç nokta var. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ülke Hollanda ve seyahat amacı turistik

- Dilekçe ya da seyahat planı dediğimiz konu Türkçe mi yazılacak?
- Uçak veya otel rezervasyonu yapıp iptal edebileceğim bir yer var mı?
- online bir form doldurmam gerekiyor sanırım? Bu formu nasıl doldurabilirim?

Kafam iyice çorba oldu destek olabilirseniz çok mutlu olurum.

Ütü Masası

vaveylababa #1575755 
Önerilere ihtiyacım var.

Sizce ne kadar bütçe ayrılmalı maksimum ve hangi öneri modeller neler?

Ütü masası gerçekten 1,5-2 bin eder mi? O markalardan alayım mı?

Tivibu go siyah ekran sorunu

agreas #1575754 
Philips android tv de tivibu go uygulaması sürekli siyah ekran veriyor. Çözümünü bilen var mı acaba?
(8) 

Süpürge Önerisi

vaveylababa #1575751 
Evde zaten robot süpürge var ama yanında bir süpürge daha almak lazım. Sizce almışken nispeten makul fiyatlı Dyson alıp kenara koymak mı lazım yoksa eski usül uygun fiyatlı torbasız süpürge mi alalım?

marka model önerilerinizi ve deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
(1) 

Esenyurt'dan Gebze'ye nasıl gidilir ?

erginsak #1575749 
Merhaba.
Esenyurt Adile Naşit bulvarından Gebze banliyo trenin son durağına gitmem gerekiyor.Metro ilk tercihim ,nasıl bir kombinasyon yapmam lazım acaba ?

Teşekkür ederim.
(4) 

Apartmanınızın merdivenleri kaç TL ücret karşılığı siliniyor? (İstanbul)

psmstc #1575748 
Ve ayda kaç sefer siliniyor? (5 katlı apartman standardı öğrenmek için sormaktayım)
(1) 

Head & Shoulders Şampuanın sahte olduğu nasıl anlaşılır?

ananiyimioguz #1575746 
Selamlar, bir süredir saçımda kepek oluyor fakat benim saçımda hiç kepek olmazdı şimdiye kadar.

Hep aynı şampuanı kullanıyorum. Stres falan desek kıralını yaşadığım zamanlar oldu yine de kepek olmamıştı.

Fakat son zamanlarda olduğu için şampuandan şüpheleniyorum. Son 1 yıldır şampuanı hep aynı yerden alıyorum (şehir özelinde bir market zinciri).

İnternette sahte şampuan videolarını da görünce aklıma geldi. Popüler markalarda çok sahte olayı dönüyormuş.

Ben bunu nasıl anlayabilirim?
(2) 

bireysel k.kartı ve kredi ödeme takip proğramı

Rao #1575744 
Merhabalar,

Çeşitli bankalardan aldığım krediler var ve çok sayıda kredi kartı kullanıyorum. Ay içerisindeki nakit akışını sağlıklı bir şekilde planlayıp, tüm k.kartı taksit , ihtiyaç kredisi vs. ödemelerini tek ekrandan görmek için bir proğrama ihtiyacım var. Bu Excel de olabilir, varsa kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz çözümler var mı ?

Teşekkürler.
(1) 

Evli Kadınların Eski Soyadını Geri Alması vs Vize Sorunsalı

waztp #1575742 
Yeni çıkan yasa ile sadece evlilik öncesi soyadımı kullanmak istiyorum. Haziran ayında ABD vize randevum var, başvurumu yaptım. Başvuru sırasında mevcut kullandığım eşimin soyadı ile başvurdum, pasaportumda da aynı soyadı var. Soyadımı vize randevusu öncesi veya vizeyi aldıktan sonra değiştirirsem ne gibi sorunlar yaşarım? Kolay çözümü var mı bu soyadı mevzusunun? Vize randevumu ya da sonrasında aldığım vizeyi yakmak istemiyorum.
(1) 

(Havacılara soru) Bu uçak fazla mı hızlı gitmiş?

nhk ni youkosu #1575741 
www.flightradar24.com
Şu uçuş 2sa 49dk sürmüş. Normalde THY Pegasus falan 3sa 15dk veya bazen 4'e yakın sürede gidiyor. Onlar da A320-A321 kullanıyor.

Airbus A321-271NX
bu uçağın max speed'i ne? İnternette 903 km/h (488 kts) falan çıkıyor.

Bu linkten baktığımda bir ara 540kts'ye çıkmış görünüyor. Acaba airspeed ground speed farkından dolayı mı böyle bi durum var yoksa pilotlar maxspeed'in üstüne mi çıktı, veya böyle gereğinden hızlı gitmeleri uçağın daha çabuk deforme olmasına sebep oluyor mu mesela?
(daha sonra 3:26 süren uçuşlar vs. olması gerektiği gibi 440kts'lerde hep)

merak ettim. teşekkürler.
(2) 

Şener Üşümezsoy dışında deprem olmaz diyen hoca var mı?

emre513 #1575740 
Merhaba,
Şener Üşümezsoy İstanbul depreminin olmayacağını (veya beklenen şiddette olmayacağını) savunuyor. Benzer görüşte olan hoca veya otorite var mı?
(41) 

Duyurudaki tenhalık

rock n roll #1575739 
Selamlar, belki biraz gereksiz bir soru olacak ama duyurulara eskiden daha çok mu cevap oluyordu? Biraz seyrekleşti sanki. Ne düşünüyorsunuz? Duyuru kendini yok edebilir.

yurt dışı banka hesap açmada telefon ihtiyacı? e-sim çözüm mü?

fistikthecat #1575732 
yurt dışında-abd de bir banka online hesap açacak. ancak türkiye'de yaşıyorum.

türk telefon hattı olmuyormuş. abd telefon hattı için e-sim oluyor mu? 2fa vs. sms bildiriminde kullanılacak normal arama olmayacak.

ya da ne yapmalıyım?
(1) 

Bir debe entrysi / Beylerbeyi

Pardonx #1575731 
Selam bir debe entrysi arıyorum. Son bir ay içerisindedir herhalde.
Entryden hatırladıklarım: osmanlida elçiler ya da beylerbeyleri toplantıya çağrılıyor hepsi burada diyorlar kaybedilen bir toprak parçası için de bir beylerbeyi koltuğu var ama boş ismi okununca yoldadır diyorlar vs.

Sonra o ülke bir uluslararası kuruluşa kabul alınca hosgeldik mi ne diyerek başlıyor konuşmasına.

Hangi ülke olduğunu bulsam çıkar da hiç hatırlamıyorum.

Bulun buldurun be.
(2) 

Excel'de şöyle bir formül yazmak mümkün mü?

eisberg #1575730 
5 sütun, 100 tane de satır var diyelim. Tüm hücrelerde sayısal değerler var. Ben bu beş sütunun hepsinde ilk 10'da olan hücreleri saptamak istiyorum. Mümkün müdür sizce?
(2) 

İnşaat sözleşmesine uyulmadığı taktirde ne yapılabilir?

anaphylacticshock #1575729 
Merhaba,


Ailemize ait olan eski apartmanın yıkılıp %50 karşılığı yeni bir apartman yapılması için bir müteahhitle anlaştık.

Mimarımızı kendimiz seçtik ve kendisini aynı zamanda müteahhit ile yapılan inşaat sözleşmesinde yasal denetçi olarak atadık.

Anlaşmamıza göre mimar çizeceği projeyi ilk önce bize gösterip ondan sonra belediye onayına sunmak zorundaydı. Yani bizim onayımız olmadan, “Tamam bu projeyi kabul ediyoruz.” demeden belediye meclisine proje sunulmayacaktı. (Projenin detayları da önceden konuşulmuş ve noter onaylı sözleşme ile garanti altına alınmıştı. Yani mesela apartmana ticari ruhsatlı dükkan yapılamayacağı, bodruma her daire için bir depo inşa edileceği ve hatta dış cephe için kullanılacak boya markasına kadar konuşulup detaylandırılıp, teknik şartname ile garanti altına alınmıştı.)

Ancak mimarımız projeyi bize sunmadan direkt belediyeye teslim etti. Belediyeden son onay çıkmadan önce bizim yoğun ısrarımız üzerine lütfedip bize gönderdi. Ve gördüğümüz kadarıyla projede teknik şartnameye uymayan büyük değişiklikler yapılmış durumda. Mimarımızın müteahhit ile işbirliği yapıp onun çıkarlarını gözettiğini düşünüyoruz.

Elimizde noter onaylı sağlam bir sözleşme var. Tek taraflı fesih hakkımız var. ELBETTE BİR AVUKATA DA DANIŞACAĞIZ.

Ancak avukata danışmadan önce böyle emrivaki bir şekilde davranıp inşaata başlamalarını nasıl engelleyebiliriz?
Eğer belediye meclisinde mimari proje onaylanıp ruhsat alırsa bu ruhsatın iptalini YASAL BİR ŞEKİLDE, suçlu konumuna düşmeden nasıl sağlayabiliriz?
Bu aşamada hızlı bir şekilde aksiyon alıp inşaatın devam etmesinin nasıl durdurabiliriz?

Yanlış davranıp HAK KAYBETMEK istemiyoruz. En son seçenek olarak sözleşmeyi tek taraflı feshetmeyi düşünüyoruz. Lütfen bir fikir verin.
(9) 

video oyunları bitiriyor musunuz

benarrivo #1575728 
video oyunları çok begensem dahi bir yere gelince geçemediğim ve sıkıldıgım oluyor ve sonlara yakın bir yerde yarıda kalıyor. oynamaktan çok zevk alıyorum ama bir yerden sonra sonra devam ederim diyerek, zorlanarak, sıkılarak, bırakıyorum. bu sizde de oluyor mu merak ettim
(4) 

deutsche bahn ile munich-berlin-hamburg 'a gidilebilir mi ?

duyurukullanıcısı #1575725 
7 gün için gerek var mı? şehirlerin içinde metro da kullanabilirim ama tek gidiş kullanıcam genellikle, git-gel yok.

bu 50euro'luk olandan mı almam lazım
(11) 

maksimum kaç kilo veririm?

kibritsuyu #1575722 
yılbaşında 115 kiloydum. kilonun çoğu göbekte biriken yağ. yani yağlı ve şişman bir vücut yapım var.

3 haftadır, haftada 3 gün 1 saat yüzüyorum. yediğimi içtiğimi de kıstım. şu anda 109 kiloyum. bir hafifleme de hissediyorum.

kendime yaza kadar 100 kilonun altına düşme hedefi koydum ama eğer verilebiliyorsa daha fazla kilo vermeyi isterim, zaman çok mu uzun bilemedim.

tuhaf tuhaf diyetler yapmadan, sadece sakıncalı maddeleri (un, şeker vs) kaldırıp, porsiyonları küçültüp, haftada da 3 gün birer saat yüzersem maksimum kaç kilo verebilirim sizce?

ya da maksimum verim için uygulamamı önerebileceğiniz bir şey var mı? "doktor monşer diyetiyle 1 haftada 15 kilo verin" gibi programları sormuyorum.
(1) 

Ankara mamak/dikimevi taraflarında kpss çalışmalık kütüphane bilen var mı ?

nivoandmira #1575718 
Ergenlerin takılmadığı,sakin ve ulaşımı kolay tavsiye edeceğiniz kütüphane var mıdır ?
(3) 

Arçelik Ankastre Davlumbaz için hazırlık

twelfth #1575716 
Arçelik gelecek bugun. Ankastre Davlumbaz montajı yapacak. Bilgilendirme mailinde şu yazıyor.

"Flex baca borusu, montaj esnasında hazır bulundurulmaldır."

Nereden ne kadar uzunlukta bulacağım bunu?
1 ...  ... • 236    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık