(4) 

16 mb internetin daireye 1mb gelmesi 2024 de 56k internet keyfi yaşamak :(

joehigashi #1575872 
Tam başlıktaki gibi.

1 aydır bu sorun mevcut. Telekom ekibini çağırdık adamlar dairelere interneti veren ankastre kutuda testler yaptılar ve "buraya hız 30-40 mb geliyor sizin apartmanın dairelere interneti veren kabloları bozulmuştur" dediler gittiler.

Daire yeni sayılır 6 yıllık kabloları döşeyen elektrikçiye sorduğumuzda "mümkün değil en kaliteli kablolar kullanıldı o kablolar bu kadar kısa sürede de gitmez orda sorun onlardadır" diyor.

Benimle birlikte bir kişide daha benzer sorun var öteki dairelerden şikayet yok. Onlar da yavaş diyor ama benim gibi 1mb ile alsalar ya da sürekli kopma yaşasalar sorunu daha çok dile getirirlerdi.

Özetle buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu acaba ? Varsa bu sorunu nasıl çözdünüz ?
(3) 

ethernet kablosu markası

patronaj1 #1575871 
selamlar. bu kablolar o kadar fark eder mi? hiç bilmediğim markalar ve fiyatları çok değişken. modem-ps5 arası kullanılacak.

www.amazon.com.tr
(2) 

play station ile oynamaya başlama yaşı

iwillsee #1575870 
sizce kaç olmalı? ben kendim bu konuda çok bilgisizim. oyun deneyimim yok ama ufaklıkların ilgisi var. onlara yasaklamayı da düşünmüyorum. hobi olarak dozunda yaşına uygun oyunlar oynayabilirler bence ama kaç yaşında başlayabilirler sizce? hangi model ile?
(1) 

1 Dolar

amonaki #1575869 
Elimde eski tip 1 Dolara var 8- 10 tane. Bunları nerede tümletebilirim ?

Reels araniyor

lost aci soyler #1575868 
Bir reels gordum gwcen disa donuk biriydi ama cok sosyallesince eve gelip bezgin sekilde yigiliyodu falan. Bu minvalde bi video idi. Cok sosyal biri de olsan bazen fazla gelir tarzi. Bilen var mi:)
(1) 

Açık öğretim fakültesine kaydı olanlara bir soru

rebecca #1575867 
ben öğrencilik haklarından yararlanabilmek için bu eylülde auzef üzerinden lisans programına kaydoldum ve ödeme yaptım. Ödemeler dönemlik oluyor diye biliyorum ama ikinci ödeme ne zaman nasıl yapılacak bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaslar aydınlatabilir mi?
(1) 

agalar lenovo ideapad u310'a hangi ram takılır? upgrade için?

chetinn #1575863 
üzerinde 4gb 1600 mhz ram var. kingston sayfasından sorduğumda
"DDR3 1600MT/s Non-ECC Unbuffered SODIMM CL11 2RX8 1.5V 204-pin 4Gbit" şunu verdi.
www.hepsiburada.com bu da çok pahalı.

normal bir 8gb 1600 mhz olmaz mı acaba?

misal www.hepsiburada.com
(3) 

Yeni maaşın açıklanmama nedeni

dissendium #1575861 
Merhaba. İşveren yeni maaşı neden açıklamıyor? Bunun işverene bir katkısı mı var? Hesaplamanın zor olduğunu düşünmüyorum.
(2) 

Vizem onaylanmış mı?

filipis #1575859 
İrlanda eğitim vizesine başvurdum 2 hafta önce. Vfs globalden mail geldi teslim alın diye ama bu onaylandığı anlamına mı geliyor? Mail görüntüsünü ekledim.

i.hizliresim.com
(5) 

Hiç OLED Monitör / TV Kullanan Var Mı?

pangea #1575857 
Öncelikle biraz kendimle ilgili bilgi vereyim;
dinazor bir gamer'ım. Özellikle hikaye odaklı single-player oyunları oynamayı severim. Evde Samsung'un artık üretimini durdurduğu q6fn model bir tv var. pc'de ona bağlı.
Reddit'de felan duyuyorum hep; bir kez OLED'de oyun oynar veya HDR film izlerseniz, bir daha hayatta ips panelleri veya işte normal tv'lere bakmaz istemessiniz diyorlar...

En son yakın bir arkadaşım da benzer cümleler kurunca bir an almak için gaza gelmedim değil! Ancaak! Malum Oled monitörlerin fiyatları çok yüksek. O sebepten bir kez de Duyuru'da bir nabız yoklaması yapmak istedim.

Sahiden de o kadar fark oluyor mu oled'lerde oyun ve film açısından? o kadar fiyata değer mi sizce?

Bir de burn-in diyorlar... O konuda da bilgisi / tecrübesi olan varsa, paylaşırsa mükemmel olur! O kadar para verip, 1 -2 aya masaüstü simgeleri kalıcı olarak belirirse hiç girişmeyeyim ben bu işe...
(7) 

29 şubat paris bileti için vize yetişir mi

bu yolun yolcusu #1575856 
soru başlıkta.
(2) 

bunları bozdurmak kolay oluyor mu?

gman #1575854 
www.nadirgold.com

herhangi bir kuyumcu alır mı?
(2) 

Bu kahveyi nasıl hazırlamalıyım?

nolmus yani #1575853 
Kahve cahiliyim. Evde bunu buldum. Geçen sene yılbaşında vermişti arkadaş aklımdan çıkmış gitmiş. Evde french pressim ve kahve makinam var. (şu sürahili, içine filtre kağıdı takılanlardan.) Nasıl hazırlamalıyım? Üstünde yazan web sitesi de, instagram hesabı da çalışmıyor.
ibb.co
(2) 

Doğal esansiyel yağlar için marka tavsiyesi?

harmanyeri #1575851 
Merhabalar
%100 doğal, katkısız esansiyel yağ olarak şuan NUKA ürünleri kullanıyorum, ama başka tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim..

önceliğim içeriğinin (dolayısıyla markanın) güvenilir olması.
(2) 

evde sağlık hizmeti

contavolta #1575850 
merhaba,
dünden beri 39 civarında ateş, halsizlik ve öksürük şikayetim var. ateş düşürmek için içtiğim ilaçlar da çok fayda etmedi. sabah ılık duş alınca 38.3'e düştü sonunda.

evde gelip test ve serum yapacak yerler var mıdır? istanbul anadolu yakasındayım. bir de fiyatları ne civarda.
(5) 

Aşırı uyumak istiyorum

veritaslibertas #1575849 
Dün akşam yemek yedikten sonra akşam 8de koltukta uyuduk, 10da uyandım ve yatağa gittim. 12 saate yakın uyumuşum. akşam yatağa gidene kadar gözlerimi açamadım, inanılmaz bir uykusuzluk var gibi gözlerim yanıyordu uykusuzluktan sanki. öyle aşırı uykusuz kalmış da değilim. bir tuhaflık var gibi.

kan değerlerime vs baktırmıştım yakın geçmişte, her şey normaldi. b vitaminim biraz düşüktü takviye aldım. folik asitim düşükmüş bir de ilaç kullanıyorum şu an folbiol.
ilaç falan yapar mı böyle etki? napsam bilemedim bir tuhaflık var gibi ama şimdi yine uykulu gibiyim hiç normal gelmiyor
(1) 

Amerika ve tax free olayı

grinito #1575845 
Amerika’dan gidip aldığımız ürünlerden tax free nasıl geri alınır hiç deneyimleyen oldu mu acaba?
(3) 

izmir çeşme alaçatı kış vakti

engelbert humperdinck #1575844 
Merhaba, eşim ve 6 yaş oğlumla üç gün çeşme'de olacağız, buralara hiç gitmedik daha önce. kahvaltı akşam yemeği otelde geri kalan tüm zamanda tarihi doğayı mimariyi güzel bi keşfedelim istiyoruz, anıtsal yapı sahil koy endemik bitki vb ne tavsiye ederseniz olur, zaman kısıtlı ama çok motiveyiz minimum fotoğraf maksimum gezi. kış vakti açık mekan tavsiyeniz olursa oralara da gidebiliriz. aklınıza sağlık şimdiden teşekkürler :)
(4) 

0 araç alırken mtv'yi kim öder

limonlu eksi #1575843 
Öncelikle selamlar. 2023 yılının Aralık ayında 0 araç almıştım. Alırken bana ilk mtvsi vergisi v.s bizden demişlerdi. İyi ben de daha önce hiç arabam olmadıgı için iyi bir şey diye düşündüm aldım geçtim . Neyse bugun bir bankanın uygulamasından aracımın plakasını yazdıgımda mtv 1. Taksit diye ocak ayına 2000 lira borcu oldugunu gördüm. Bayiyi aradım. Biz zaten 2023de arabayı satışımızda mtvsini ödemiştik diyip işin içinden sıyrıldılar. Sizce bayi beni mi yiyor? Aralık ayında eger bayi gerçekten ilkini ödesiyse 1 ay sonra yine mtv borcu olması normal mi?

İzmir Gaziemir/Bayraklı Kızılayı - B+ Trombosit Kan - ACİL!!

urnganic #1575840 
Bir arkadaşımın babası için B+ Trombosit kana ihtiyaç var. Çok acildir. Sadece Gaziemir ve Bayraklı Kızılayda alınıyor..

Bilgiler
Tınaztepe Galen Hastanesi Ali Feyzi Pekönür
0553 212 44 22

1 Şubat akşam 6ya kadar acil bulunması gerekiyor..!
Duyurunun sabitlenmesi rica olunur.
(4) 

Petekten gelen tuhaf ses

nic cage #1575839 
Banyo petegi kapali olmasina ragmen petekten ses geliyor dunden beri. Sanki biri birkac dakikada bir petege tasla veya metalle vuruyor gibi bi ses geliyor. Vurma sesi yani, su degil. Icinde bi seyler dönüyor sanirim ama disardan her sey normal duruyor. Acaba petekleriyle benzer bir sey yasamis biri var midir bu petegin sorunu ne olabilir? Icine tas kacmasi ve hava sirkulasyonuyla taslarin borulara temas sesini falan mi duyuyorum acaba mumkun mu boyle bi sey?
(12) 

Deniz kenarında hiç tatil yapmayan birinin soruları

ya ben lan neyse #1575837 
ben hayatım boyunca antalya, muğla vs. gidip tatil yapmadım. oralara tatile gidersem kesin esnaf beni kazıklar ya da çeteleşmiş mekan sahipleri beni kazıklamaya çalışır ve itiraz ettiğimde çoluğumun çocuğumun yanında döver gibi bir algım var. oralara gidip kimseyle kavga etmeden, kazıklanmadan tatil yapmak mümkün mü?
(2) 

Avukatlara sorum Maktu Vekalet ücreti tahsilatı

Aşk Adamı #1575836 
Hali hazırda sonuca getirmiş oldugum bir hırsızlık davasının son celsesine avukatımın katılmasını talep ettim İstanbul'da olmadıgım ıcın. Hakim sanıga hapis cezası yanında 17.900 lira vekalet ücreti kitlemiş ben bunu bilmiyordum tabi :)

Şimdi bu eleman motosikletimi caldı parasını odeyecegını soyledı odemedı 2. celsede hapis cezasını aldı fakat 17.900 lirayıda odemeyecegıne eminim bu para nasıl tahsil edilir. Parayı ben alma pesınde değilim avukat ne zaman ilamli icra yollayacak onu ogrenmeye calısıyorum. teşekkürler
(7) 

martta zürih gezisi

andlee #1575835 
16 mart sabahtan zürih'e gidip 20 mart öğlen döneceğiz.

oralarda ne yapılır edilir hiçbir bilgim yok öneriniz olursa açığım. bir de havalar nasıl olur?

ikinci sorum şu bu kadar süre fazla zürih'e atla trene şuraya git gel dediğiniz yer var mı?

pass kartlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. swiss travel pass ile saver day pass farkını biliyor musunuz?

son sorum tren gezileri baya meşhur imiş. önerdiğiniz var mı?
(5) 

Bu adam kime (hangi karikatüre) benziyor?

kobuzchu kiz #1575834 
images.app.goo.gl
Şu kırmızı burunlu ve uzun favorili adamı bir karikatür karakterine ya da bir karikatüristin karakterlerine benzetiyorum ama bir türlü çıkaramadım. Bir de siz baksanıza :)
(3) 

Çalışma izni onayı sonrası D vize başvurusu

deveyidiken #1575833 
Geçen hafta Cuma günü itibariyle Bulgaristan ulusal istihdam ajansı tarafından çalışma iznim onaylandı ve benim adıma işlerimi yürüten hukuk bürosu, 20 gün içinde İstanbul'daki Bulgaristan konsolosluğuna gidip, D vizesine başvurmam gerektiğini tarafıma iletti. (Randevuyu da benim adıma oluşturacaklarını ilettiler)

Genelde D vizesi için de randevu bulmanın zor olduğunu okuyorum ama bu noktada şirketlerin çalışanları için öncelik kullanma şansı oluyor mu?

Bir de burada bahsedilen 20 gün için takvim gününü mü yoksa iş gününü mü dikkate almalıyım? Eğer takvim günü sayılıyorsa 14-15 günlük bir sürem kaldı.

Bu konuda daha önce herhangi bir AB ülkesi için benzeri süreçleri deneyimlemiş olanların cevaplarına da açığım.
(1) 

İngilizce özel ders ücretleri ne? Nasıl verilir? Konuşma dersi?

ermanen #1575832 
Şu aralar ingilizce özel ders ücretleri nedir? Tecrübeye göre de değişebilir tabii.

Ücretlendirme nasıl yapmalı sizce? Ve ders vermek için püf noktalar? Özellikle konuşma dersi için de.

Thank you.
(8) 

Sigorta - evlilik yoluyla tayin sorusu

dejame #1575830 
Kız arkadaşımla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Henüz bir kurumda çalışmadığım için sigorta girişim yok. Evlenip kendisini (memur) yaşadığım şehre tayinini aldırmak istiyoruz. Fakat bunun için bir yıl sigortalı olarak çalışmak zorundayım.

Soru: Evlenince kız arkadaşımın ailesinin olduğu şehre yerleşmek istiyoruz. Ben şu an komşu bir şehirde, ailemle yaşıyorum. Peki bu durumda evlenip yaşamak istediğimiz şehirde mi işe girmem lazım (bu durumda kira, ev düzme, faturalar ve yemek gibi masraflarım olacak), yoksa bir yıl ailemle yaşadığım şehirde çalışıp, yılımı doldurduktan sonra evlenirken istediğimiz şehirde bir işe geçip hemen tayinini bu şehre aldırabilir miyiz?

Ek: Sigorta primlerini kendim ödesem, istediğim şehirde fiilen çalışıyor gözükebilir miyim? Yasal mı, mümkün mü?
(1) 

Bir dişim daha mı ölmüş yoksa?

zetsuboushita #1575829 
Dışarıdan çürük vs gibi hiçbir problemi görünmeyen, ağrı sızı şikayeti olmayan bu dişime doktorum kanal tedavisi gerektiğini söyledi. Bu şekilde kanal gerekiyor denilen ilk dişim değil ama yine de bir umut başka fikir almak istedim. Gidici midir bu diş?

hizliresim.com
(1) 

Backwoods Puro

PoscheN #1575828 
Sigara içilmeyen bir evde içilse sigara gibi kötü kokutur mu?
(1) 

Burada ne demek istiyor? (İngilizce - Türkçe)

ya ben lan neyse #1575827 
birebir çevirmek zorunda değilsiniz dostlar. ne demek istediğini özetleseniz yeter. google ile çevirdiğimde bir şey anlamadım.

"We were in Izmir at one point while the city was in response mode to a recent PKK threats, and there was an undercurrent to how everyone was interacting and navigating the situation, and the pieces fit together better with some of your explanations of the culture landscape.

I know only a small portion of turkey lies on the "european continent" and the rest lies in "asia" (I quote because its all eurasia and the division seems silly particularly in the Turkish context).

Do you believe Kurds and Turks consider themselves to be asian? I've never gotten that sense - ethnicity, culture and region seems to bear more importance..."
(6) 

Kaş çatmak

dissendium #1575826 
Merhaba. Bazen kaşlarımı çatıyorum. İşte otobüste. Alışkanlık olmuş. Kırışıklık oluşmuş az da olsa. Bundan nasıl kurtulabilirim? Sağ olun.

Edit

Kırışıklıktan değil kaş çatmasından nasıl kurtulabilirim?
(1) 

Hangi Laptop Alınmalı

Defanstaki son adam #1575825 
selamlar,

ikisi arasında kaldım. monster kullanıyorum uzun yıllardır kullanımı ve servisi hiçbir şikayetim olmadı onu belirtmek isterim. sizce performans,kalite ve ömür anlamında hangisi tercih edilmeli?

(git: www.hepsiburada.com
)

(git: www.hepsiburada.com
)
(4) 

Ben aldıracağım. Ama hangi branş bakar?

la traviata #1575824 
Kaşımın altında bir et beni var, baya büyüdü. Göz kapağımda değil ama. Görüntü olarak çok rahatsız etmeye başladı.

Bunu nerede en kolay aldırırım? Nasıl bir prosedürü var?

Boynumda da 7-8 tane var. Topluca alıyorlar mı, yoksa o gözün üstündeki daha hassas mı alınıyor?

İstanbul - Anadolu Yakası.
(1) 

ercument ovali

monicapp #1575823 
sahtekar mi? kendisinin hic mi olumlu referansi yok?
(5) 

DELL Laptop Alınır mı? Garanti kapsamı Hk.

Defanstaki son adam #1575822 
Selamlar arkadaşlar,

Dell marka gaming laptop almayı düşünüyorum. G16 serisi. Kullanan var mı, önerir misiniz? Teknik servisleriyle kim ilgileniyor acaba? Evde servis hizmeti var mıdır?

Teşekkürler.
(3) 

levent civarı etkinlik önerisi

duyurukullanıcısı #1575818 
işten çıkıyorum eve gidiyorum ama kafam dağılmıyor eğer olursa psm etkinliklerine gidiyorum

mesela bugün iş bankası kulelerde oda konseri varmış ona gidebilirim

biraz daha sosyalliğimi arttırabileceğim nerelere gidebilirim?

eskiden taksim vardı...

ahhh taksim ahhh...

turkcell platinium - yolcu360 sifresi

whyhighonewhy #1575817 
dostlar selamlar.
turkcell kullanıcısı olup yolcu360.com icin sifre verebilecek bir arkadas var mıdır acaba aramizda?
iyi bir indirim yapıyor turkcele yolcu360.
kodu almak icin platinium/platinium black uygulamasına girip oradan şifreyi alabilirsiniz
Sifreyle birlikte telefon numarasida gerekiyor onu da mesaj ile iletebilirseniz tam olur.
simdiden teşekkürler
(4) 

Sizce yavşak bir insana yavşak oldugunu hatirlatmak dogru mudur

Zetnikov #1575814 
Yani adamin yavsak oldugunu herkes biliyor
Kendiside yavsak oldugunu halukarda biliyordur degil mi? Gidipte kendisine sohbet yada tartisma esnasinda ne oldugunu soylemeye gerek var midir?
(7) 

Tuvalet giderinden sürekli kötü koku geliyor

chicha_v2 #1575813 
Zemin katta oturuyoruz, tuvaletin giderinden özellikle rüzgarlı günlerde leş gibi koku geliyor.

Su döküyoruz birkaç saate buharlaştığı için tekrar koku geliyor.

Arada uçucu yağ falan damlatıyorum ama o da en çok birkaç saat daha fark ettiriyor.

Gideri ne ile kapatabiliriz? Çok sık yıkamıyoruz tuvaleti yıkayacağımız zaman açarız.
(8) 

Eve uzak ama sevdiğin bi iş mi yoksa eve daha yakın az sevdiğin iş mi?

rebecca #1575812 
Bu sıralar üzerine düşündüğüm bir ikilemdeyim. Arkadaşlarım farklı değerlendirmeler yapıyor, diğer insanlara sormak istedim. ikilemi formülize edip görüşlerinizi alacağım:)
Ben İstanbulda öğretmenim ve evim anadoluda kadıköyde işim karşıda bayrampasada. güzel bir okulda, yol gidiş geliş tam 1 saat ve bir tık yorucu. trafiksiz ama kalabalık, marmaray metro modu 4 gün yaşanıyor. Aylar oldu alışamadım çin'den metro görüntüleri izlemek gibi geliyor:)
Okul ise harika çünkü yüksek puanlı öğrenciler, felsefe öğretmeniyim ve bunu etkili bir şekilde yapabilmek için öğrenci profili önemli. Daha çok çalışmanız gerekmesi de cabası.
Yani bu sizin için A seçeneği olsun, yolunuz uzak sizi zihnen ve bedenen yoruyor ve vaktinizi alıyor, bi yandan da mesleki tatmin yaşıyorsunuz keyifle çalışıyor motive oluyorsunuz.
Diğer yandan B seçeneği ise yolun toplu tasıma ile 40 dk olduğu, trafiğe maruz kalınabilen ama uygun havada motorla 15 dk da gidebildiğim, maltepe civarında bir okul. Mesleki tatmin görece daha az. Hiç yok değil ama rutine dönme riski daha fazla.
Yani B seçeneğiniz, eve daha yakın ve daha kolay bir iş ama mesleki doyum daha zor olacak. Ama öte yandan vaktiniz ve everjiniz size kalıyor.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz? A mı B mi? :)
(10) 

Zam oranları

plum #1575809 
Zam oranlari ne geldi? Kendinizden veya cevrenizden aldiginiz duyumlar nasil?
(7) 

peteğin üstü sıcak altı soğuk

inheritance #1575808 
havasına baktım, havası yok. su çıkıyor direkt. merkezi sistem termostatik vana var. en yüksek konuma getirdim, değişmedi. banyodaki petek eski usül onda sorun yok. bu peteğin nesi olabilir?

Grohe marka banyo bataryasının kartuşunu nerede bulabilirim?

santimantal #1575807 
Batarya su damlatıyor.
İçini açtım.
Plastik bir kartuşu var.
Çatlamış.
Nalbulara baktım.
Farklıydılar, uymadılar.

Grohe'nin kartuşunu nerede bulabilirim.
(Yer: İstanbul)

Not: Görsel ekleyecektim ama sanırım artık duyurulara eklenemiyor.
(1) 

Aranızda engelli raporu alan var mı? Süreç nasıl ilerliyor?

sekizdokuzon #1575806 
Tam teşekküllü bir hastaneden sağlık kurulu için randevu aldım. Süreç nasıl ilerleyecek diye merak ediyorum. Engelim gözümde.

Teşekkür ederim.
(7) 

Oturduğumuz ev satıldı

brnbrs #1575805 
Bize satmadan önce kiracili saticaz dediler ama demek ki satamadılar alan kişiye 2 ay sonra çıkacak kiracı demişler.
Şimdi evi alan kişi ben oturucam çıkın diyor. Bu ay ihtar çekecek.
Bizde yasal yola başvur dedik.

Bizimde kirada küçük bir evimiz var böyle olunca bizde onu satışa koyduk,satılsın ev alıp öyle çıkalım diyoruz. Ama bu yarın da olur aylar sonrada, bizde kimseyi mağdur etmek istemiyoruz ama bu durumda bizim yapmamız gereken Başka bir şey var mı?
(3) 

Fizik tedavi ve ortopedi farkı - hangisine gitmek gerekir

condom kurşunu #1575804 
Kolumun ortasında bir ağrı var birkaç gündür. Kırık çıkık tarzı bişey değil içten biley gibi geliyor. Ortopesiye mi gitmem lazım fizik tedaviye mi?
(2) 

Cenkerdem amcalarımız YouTube'u bıraktı mı?

nic cage #1575802 
son müebbet muhabbet videosu 2 ay öncesinden.
(1) 

ptt'de adıma kargo gönderildiğini öğrenebilir miyim?

avatar is back #1575801 
bir kurumdan kağıt bekliyorum, bugünlerde gelecekti ama hala ses yok, acaba gidip tc kimlik no vs ile sorgulatma şansım olur mu? kurum size mesaj ya da arama yapılmayacak direkt adresinize gelecek demişti o yüzden ya sürekli evde bekleyecem ya da öğrenmem gerek verilip verilmediğini

kronik burun tıkanıklığı-radyo frekans- deneyimleriniz

iwillsee #1575799 
uzun zamandır alerji ilaçlarına yanıt vermeyen burun tıkanıklığı neticesinde bana da radyofrekans ile burun etlerinin küçültülmesini önerdiler. burunda eğrilik vs. yokmuş sadece radyofrekans dediler. sizlere sorum.

1. devlette veya özelde olmak arasında fark var mı? benim operasyon olacağım devlet hastanesine bu alet ilk defa alınacakmış. dolayısyla ilk benim üzerimde denenecek gibi birşey bu negatif etki eder mi? kbb doktorunu yetkin buluyorum ama bu işlem için deneimi yoksa sıkıntı olur mu?

2. benim inanılmaz keskin koku alma duyum vardır. hatta zaman zaman bu hayatımı zorlaştırır. bu operasyon sonrası koku alma duyusu gider diye bir şey var mı?

3. operasyon sonrası tıkanıklık oluyor mu?

4. operasyon sonrası hayatımızın bir döneminde yeniden yine nezle olursak burnumuz tıkanırsa burun açıcı spreyleri hiç kullanamayacak mıyız?
1 ...  ... • 235    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık