(12) 

Benzin Nasıl Alıyoruz? :)

french lover #1576226 
Tam bir araba cahiliyim ve ilk kez arabam olacak. Soru da çok saçma olabilir, kusura bakmayın.

Benzinli bir aracım olacak.
Alırken neye dikkat ediyoruz? Direkt "benzin doldurur musunuz" mu diyoruz? Türleri var mı? Kalitelisi, kalitesizi vs.
(1) 

TV baba koltuğu tavsiye hk

biseysorucam #1576225 
Merhaba arkadaşlar
Babam artık oturup kalkarken zorlanıyor şu ikea poang koltuklara. Bir baba koltuğu almak istiyorum ona
Uçup kaçmadan 10 15 max ne alabilirim var mıdır tavsiyeniz mekanizması sorun çıkarmayan falan bir model
(4) 

Spor Salonu Seçimi

rock n roll #1576223 
Selam,spor salonu seçimi konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Spora gideceğim iş yerimin yakınında bir spor salonu var, üşengeç bir insan olduğum için kaytarmamak adına orayı düşündüm iş çıkışı giderim diye. Fakat evim ile işim arası mesafe çok uzak. Sporu bitir, hazırlan çık derken eve ulaşmam ertesi günü bulur. Biraz daha yakın bir yer bulsam biliyorum üşeneceğim. Fikir verir misiniz en olmadı gaz verin.
(4) 

Acil teknik yardım

gergedan #1576221 
Merhaba, pdf sunumu büyük ekranda pointer ile geçmenin bir yolu yok mudur? Acil yardıma muhtacım
(4) 

Oda kokusu giderme

dissendium #1576220 
Merhaba. Pazar günü küf temizleyiciyle odamın iki duvarını temizledim. Gündüz işte olduğum için havalandıramadım. İşten gelince 1 saat havalandırdım. İki gündür koku gitmiyor. 750 ml sıkmıştım. Nasıl gider bu koku? Sağ olun.
(2) 

150 Euro gümrük sınırına kargo ücreti dahil mi?

bellerophon #1576218 
Bildiğiniz gibi yurtdışından yapılan alışverişlerde 150 euro'nun üstüne çıkan ürünlerin gümrüğe takılma durumu oluyor. ürünü alabilmek için inanılmaz vergiler çıkıyor.


ticaret.gov.tr

ticaret bakanlığının sitesinde de yazılmış.

Benim merak ettiğim, bu 150 euro'nun içine kargo ücreti dahil mi?

Örneğin ürün 120 euro olsun, kargo/shipping de 40 euro olsun. Total 160 euro yaptı, şimdi bu alışveriş bakanlığın belirlediği 150 euro limitinin üstüne çıkmış mı oluyor? yoksa ürünün kendisi 120 olduğu için 150 euro bareminin altında mı kalmış oluyor?
(6) 

Tek Başına Japonya

bepicolombo #1576216 
Merhaba,
Daha önceden avrupa da tek başıma gidip gezmişliğim var ama bu kadar uzak, ve uzak doğu olması biraz gözümü korkutuyor.
Mart ayı için Japonya 1 haftalık tek başına olur mu?
1 hafta az mı çok mu bilemedim. Ne kadar bütçe ayırmalıyım uçak bileti hariç. Tabi bu biraz harcamaya bağlı da alkol falan kullanmıyorum sadece kültür gezisi gibi.
(4) 

yediğimizi ne zaman sıçarız?

inancsiz deve #1576215 
mesela kakamız geldi, 2 saat önce yemek yedik o an onları mı sıçarız yoksa o bi öğün öncesi midir ya da bir gün öncesi falan mı?
(6) 

Aracımı satayım mı?

sacrilegious #1576214 
2016 model bmw x1 benzinli 90bin kilometrede, ilk sahibiyim. Hiçbir sıkıntısı kazası yok bakımını vs düzenli yaptırdım. 6 aydır yurtdışındayım. En az bir 6 ay daha kalacağım gibi görünüyor. Sonrası meçhul, ama dönmemek için elimden geleni yaparım diye düşünüyorum.

Aracı buraya getirebilme imkanım yok. Gerek de yok, burada ufak bir şey alabilirim. Sizce satmalı mıyım? Yoksa dönersem aynısını alamam diye evin önünde durmaya devam mı etsin. Satsam o parayla napacağımı da bilmiyorum.

Siz olsanız napardınız?

Teşekkürler
(1) 

Sultan papağanı tüy dökme hastalığı geçer mi?

coca cola #1576212 
Merhabalar, bir senedir arkadaşımın kuşu tüyü döküyor en son hali bu. Uçamıyor. En son ki kuyruğu da düştü. Çeşitli antibiyotikler kullandı ama sonuç alamadı. Veterinerler çaresi yok diyor. Bu kuşcağıza napabiliriz, ne iyi gelebilir? Teşekkürler
hizliresim.com
hizliresim.com
(2) 

50 Euroları 100 Euro'ya bütünlendirmek.

put it in your appropriate place #1576211 
İstanbul'da özellikle Kadıköy nerede yapılır kolayca? Bankaya veya döviz bürolarına gidip desem kolayca olur mu?

Daha önce benzer bir durumda bir döviz bürosu yapmamıştı. Gerçi sanırım küçük birim istemiştim.
(3) 

Muhabbet etmekten sıkılmak

sacrilegious #1576210 
Merhaba,

Ortak bir geçmişimin olmadığı insanlarla muhabbete asla tahammül edemiyorum. En fazla 1-2 saat sonra kalkıp gidesim geliyor. Size de oluyor mu bu? Yaşım 32. Yaştan dolayı mı acaba?

Eşim ise tam tersi ona kalsa 4-5 saat oturacağız ve asla sıkılmıyor. Üniversite arkadaşları ve eşleriyle senede 1-2 buluşuyoruz farklı şehirlerdryiz. Şimdi mesela hem çarşsmba hem cumaya arkadaşlarıyla dışarı çıkma planı yapıyorlar. Hep aynı muhabbetler ve 4-5 saat sürüyor. İki gün üst üste nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ama yakın arkadaşları diye bir şey diyemiyorum. Ne yapıyorsunuz siz bu durumda kaldığınızda? Ben telefona bakıyorum sıkıntıdan ve herkese çok ayıp oluyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
(2) 

ing soru

mukremin citir #1576209 
We know what it means to move

bi ingiliz emlak web sitesinin girişinde böyle yazıyor.
burada bi deyim mi var ? ne demek istiyor tam anlayamadım?
(5) 

İnternet aboneliği yenileme

qwertyali #1576207 
çok uzun zamandır ttnet kullanıyorum, gelecek ay taahhütüm bitecek ve çok yüksek fiyatlar veriyorlar. yani her şeyin fiyatının arttığının farkındayım ama yuh yani, normal gelmiyor.

(75 mb sınırsız hipernet - 190 tl veriyordum. şimdi ilk 9 ay 500 tl sonraki 9 ay 570 tl teklif ediyorlar.)

başka bir servis sağlayıcıya geçersem de bölgedeki internet kutusunda yer yok denilip (bunun daha güzel bir adı vardı da unuttum) bir süre internetsiz kalabilme ihtimalimden endişe duyuyorum. (başıma geldi çünkü yıllar önce)

Sizce ne yapmalıyım? devam etmeyeceğim sizle vs minik tehdit etsem bir faydası olur mu, ya da beklesem son günlerde daha iyi bir teklif gelir mi?

ankara dell laptop ekran değişimi

tabudeviren #1576206 
nereden yaptırılabilir? daha önce yaptıran var mı?
(4) 

Matematik terk zam hesap sorusu

peki madem #1576204 
Merhaba,

Diyelim ki Ocak 2023, Temmuz 2023 ve Ocak 2024'te zam aldınız. Ocak 2024 zam oranını hesaplamak için Ocak 2023 maaşı ile mı karşılaştırılır, Temmuz 2023 maaşı ile mi yoksa ikisinin kombinasyonu bir değer ile mi?
(12) 

iki doktora aynı anda

anti-kahraman #1576202 
Merhaba,

Şimdi ben bir yurtdışı bursu kazandım 1 yıl boyunca. şartlardan biri türkiye'deki kurumumda doktorayı bitirmem gerekiyor. şimdi sorun şu: gittiğim kurum avrupa'da ve ben de bu ülkeye yerleştim çünkü eşim orada yaşıyor. doktoraya orada devam etmemi istedi oradaki hocalar. ben de tamam dedim ama aynı tezle iki yerde doktoradan mezun olabilir miyim?
(3) 

voltaj yüksekliği

tolgan #1576200 
selamlar arkadaşlar. geçen gece yarısı buzdolabı motor kısmından ses gelmeye başladı. neyse ertesi gün servis geldi ve resimde okunmuyorsa şöyle bir not düştü; voltajın yüksek olduğu (233 volt ölçüm anında), bu volt değeri gece yarısı çoğu daire elektrik kullanmayacağı için daha da artar, bu da buzdolabındaki sese sebep olur.

ben prize voltaj regülatörü alsam cihazı korur muyum, yoksa apartman yönetimine mi söylemeliyim?

baktığım ürün:hizliresim.com

servisin futanağı hizliresim.com
(9) 

İstifa etmiş gibi gösteren işveren?

Kahvedesu #1576197 
İhbarımı vermemek için böyle yapmışlar. Arabulucuya gittim. Mahkemeyi kazanma olasılığım var mı? 28 bin falan almam gerekiyor.
(3) 

kedimin ısrarla yatağı tırmalaması

KidLazer #1576196 
selamlar,

iki cins kedi sahibiyiz. normalde çok uysal ve sakinler ama özellikle sabah saatlerinde (5-6) uyanalım diye yatağı tırmalıyorlar. Yataktan vazgeçtim de uyku bölünmesi fena oluyor. Sanki sabahın köründe ava gidicez beraber..

Yanıma alınca susuyor ama dediğim gibi uyku bölünmesi benim için büyük sorun. tırmalama tahtası vs herşeyleri var. nası vazgeçirebilirim bu huyundan? bu huy sadece birinde var. öteki manyak dümdüz duvarı tırmalıyor. ikisi de kısır bu arada:)
(6) 

Kiracıya ihtiyaçtan tahliye ihtarnamesi çekmek

fobfilm #1576195 
Geçen hafta kiracılı bir ev aldım. Kiracıya çıkması için fiyatta anlaşırsak para verebileceğimi söyledim. O düşünüp bana dönecek ama bu süre zarfında olur da iş davaya giderse diye ihtarname çekmem gerekiyor. Bu ev tek sahip olduğum ev, şuan kiradayım. İhtiyaçtan tahliye ihtarnamesini kendim avukatsız internetteki örnekleri baz alarak yapsam nasıl olur? İş ciddiye binince elbette avukatla ilerleteceğim süreci ama şuan formaliteden bir ihtarname olacağı için kendim mi yapsam acaba diyorum.
(4) 

Psikolog nasil bulunuyor?

mirafiori #1576194 
Online gorusebilecegim bir psikolog ariyorum, nasil bulunuyor? Aile ve arkadaslara tavsiye mi sormam lazim? Neye dikkat etmek lazim vs.. hic bir fikrim yok...
(2) 

Istanbul Havalimani'ndan M11'e gecis ne kadar sürüyor?

chihirovekohaku #1576193 
Arkadaslar merhaba,

Verilen 7 dakika yürüme süresi bavulumu teslim aldigim süreyi kapsamiyor anladigim kadariyla.


Ucaktan indim, bavulu aldim. Bavulu aldigim andan itibaren kac dakika yürümem gerekiyor? Bavulum 40 kiloya yakin. Istanbul Havalimani devasa.


Ona göre eskisehir tren biletimin saatini ayarlayacagim.
<3 simdiden cok tesekkürler.
(4) 

Onkolojik pet istenmesi kanser demek mi?

fikox #1576191 
Babamdan onkolojik pet istendi. Mediastende 20x16 mm nodül var. Kendimizi hazırlayalım mi?
(3) 

Karekod olusturma?

Fritz-X #1576188 
Elimde bir belge var onu karekod yapmak istiyorum. Ama restoranlardaki gibi direm açmak istiyorum. Nette bulduklarin kendi sitesine yukluyor ordan link e tiklayip aciliyor.

Benim istedigim karekod zahmetsiz okutup açmak hemen.
(4) 

Çamaşır makinesi sıkma esnasında sarsılıyor

kanepeee #1576187 
4 yıllık siemens çamaşır makinesi. Eskiden sıkma esnasında gerçekten tam bir eksen etrafında dönüyor gibi sessice sıkardı, sadece dönme sesi gelirdi. Şu anda sanki o eksen birkaç milimetre kaymış gibi ses geliyor (tabi kaymış mı bilmiyorum).

Şimdilik hafif bir ses artışı dışında bana bir zararı yok. Kalsın mı böyle? Yoksa bir bakım yapılsın mı? Benim yapabileceğim bir şey var mı? Makineye şimdiye kadar hiçbir bakım uygulamadım.
(3) 

Hasta olan muhabbet kuşumuz

ilkinci #1576186 
Yaklaşık 2 senedir bizde olan muhabbet kuşumuz son bir aydır çok tuhaf davranmaya başladı. Önce güneş çarpması nedeniyle nezle oldu. Yemek yiyordu ama hiç konuşmuyor ve ötmüyordu. Sürekli uyukluyordu. Sadece yardım ister gibi cik diye ses çıkarabiliyordu. Veterinere götürdük soğuk kapmış dedi, Antibiyotik ve vitamin verdi. Nezlesi iyileşti, şimdi keyfi yerinde. Ama gün içinde sık sık kal geliyor, donuyor, bakışları duruşu donuklaşıyor. Bacaklarını kontrol edemiyor, poposunun üstüne oturup kalıyor. Normalde ele alınmayı sevmez ama kal geline tepki veremiyor. Bir an enerji bulup uçmak isterse uçarken önünü mü göremiyor bilmiyorum duvara doğru uçup çarpıyor, konmak istediği yeri ıskalayıp düşüyor. Çok keyifliyken bir anda donuyor, saf saf bakınmaya başlıyor.

Kuşun yaşını bilmiyoruz çünkü bize başka bir evden uçtu geldi. Bize geldiğinde de yetişkindi. Bizdeki 2. senesinin içindeyiz.

Sizce ne olabilir, böyle bir durum görüldü mü daha önce?

foto 1: Hasta halinin resmi: hizliresim.com
foto 2: Kendine gelince: hizliresim.com

video 1: video.imgyukle.com
video 2: video.imgyukle.com

foto 3: hizliresim.com
foto 4: hizliresim.com
foto 5: hizliresim.com
foto 6: hizliresim.com

Aydın'da veteriner önerebilirsiniz..
(2) 

Su sebili musluğu

mavicorap #1576185 
Ankara'da yedek parçacı arıyorum, arçelik su sebili var, hani üstüne damacana takılan, bir sıcak bir soğuk su musluğu var önünde, sıcak su musluğu platik bir parça zaten, boynundan kırıldı koptu. Youtube'dan baktım parçayı alırsam takması çok kolay, ulus ta falan bir yerlerde satılıyordur, kesin. Bilen var mı? Yoksa internetten istiycem ama bir iki gün daha susuz kalıcaz.
(5) 

kredi kartı asgari ödeme tutarı findeks'i etkiler mi?

duyurukullanıcısı #1576184 
sürekli asgari ödesek findeksimiz düşer mi?

asgari +1000 TL falan ödesek nasıl oluyor?
(1) 

Vakıf üniversitesinde çalışan Dr. Öğr. Üyesi

Corpsebridee #1576182 
Merhaba vakıf üniversitesinde çalışan bir Dr. Öğr. Üyesinin Devlet üniversitesinde ders saati ücretli ders verebilmesi mümkün mü? Mümkünse hangi koşullarda bu mümkün olabiliyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
(6) 

Sürekli kaldırıma park eden araçları şikayet etmek ve çözümsüzlük

wild honey suckle #1576181 
Bizim apartman girişinde kapının hemen sağına ve soluna devamlı olarak tüm kaldırımı kapatacak şekilde park eden araçlar var. yani apartmandan yaşlı veya bebekli biri çıkınca direkt yola inmek zorunda yürüyebilmek için. sokağımız da sahil yolunun alt geçidinin çıktığı sokak yani bir hayli trafiği var. elli kere belediye'ye ve polise şikayet ettim. asla geri dönüş olmadı. hadi polis ceza yazdı diyelim bu adamlar salak mı aynı yere park etmeye devam etsin. hangi apartmanda yaşıyorlar onu da bilmiyoruz ama artık sinirlerimiz bozuldu. bunlara nasıl bir yaptırım sağlayabiliriz. delirmek üzereyim insanların anlayışsızlığı ve mallığı inanılmaz boyutlarda. ne gibi çözüm seçenekleri var?

polonya votkası zubrowka arıyorum

delidiyorum #1576180 
polonya votkası zubrowka arıyorum yer istanbul, denk gelen, gören, bilen varsa çok memnun olurum.

Deprem Bölgesine Kedi Maması İçin Nakil Desteği - Ankara-Hatay

one minute #1576176 
Birkaç Hayvan Koruma, Kurtarma Derneği dayanışmasıyla Hatay'a mama götürüyoruz. Aracımıza sığmayan 30 paket, yani 450 kg mama için Ankara'dan Hatay'a nakil gönüllüsü arıyoruz.

Patipark Ankara,
Pati Çiftliği,
Ayrancı Pati Kurtarma,
Patikara Derneği

İletişim;
Patikara - Mahir 0555 549 25 11
Patipark - Hülya 0532 258 50 80

Moderasyon başa tutturursa seviniriz.
(6) 

Vivenseden alışveriş yapan var mı

condom kurşunu #1576175 
Online ya da mağazadan. Bir ara cok kötü yorumlar vardı ama hala öye midir yoksa düzelttiler mi?
(8) 

dijital günlük tutmak

sivilceli ergen #1576174 
günlük tutma imkânı sağlayan herhangi bir uygulama ya da web sitesi biliyor musunuz? isteğim yazılar yazabilmek, kimsenin görmemesi, ama yok olması riskinin de bulunmaması. bir yerde sonsuza kadar kayıtlı kalabilsinler istiyorum, ben kendi isteğimle silmedikçe.

günlük tutanlar, siz nereye yazıyorsunuz? herkes normal eski usul deftere mi tutuyor?

teşekkürler şimdiden.
(7) 

Çikolata bağımlısı mıyım

dissendium #1576173 
Merhaba. Her gün çikolata yemek istiyorum, yiyorum. Bugün gidip Milka aldım. Neredeyse hepsini bitirdim. Aklıma Antep fıstıklı baklava geliyor gün içinde. Geçen profiterol yemiştim. Kaliteli lokum da seviyorum bu arada. Bir gün hasta olmaktan korkuyorum. Geçen alerji çıkmıştı. Günlerce kaşınmıştım. Sorunum ne olabilir? Ne yapmam gerekir? Bir de sevmediğim tatlıyı yemem. Gidip ucuz, kalitesiz çikolata almam, yemem. Bu konuda parayı düşünmüyorum. Sağ olun.
(3) 

negatif şeklinde fotoğraf

tabudeviren #1576171 
evde eskilerden kalma siyah beyaz negatif fotoğraflar var.
böyle bir şey neden var?
negatif zaten filmde olmuyor mu? neden negatifin basılı hali var?
(1) 

sorum özellikle 2016 öncesi mhplilere, 2016 olağan üstü kongre gerçekleşse

carpikbacaklibasketbolcu #1576168 
mhp'de kim genel başkan olurdu?

özdağ,akşener,oğan,koray aydın.
akşener mi 1. olurdu?
delegeler kimi destekliyordu?
parti tabanı kimi destekliyordu?

joe bonamassa 4 nisan royal albert hall konseri bileti.

kazamaranka #1576167 
Selamlar, 4 Nisan 19.00 da elimde fazladan sahne önü konser bileti var, ilgilenenler yeşillendirebilir-mesaj atabilir.

Infrared ısıtıcı önerisi

en bi orijinal #1576166 
Merhaba,

Cam ile kaplı balkonumuzda kısa oturma sürelerinde kullanmak üzere infrared ısıtıcı arayışım var. Aklımdaki markalar Veito ve Ufo. Duvara asacağımız için mutlaka uzaktan kumandalı olması gerekiyor. Kullanıp memnun kaldığınız modeller var ise duymak süper olurdu:)

Şimdiden çok teşekkürler.
(2) 

İtalya vize randevusu hakkinda

dedeminhirkasi #1576164 
Ağustos’un 28 inde İtalya seyahati için vize başvurusunda bulunmak istediğimde şöyle bir uyarı alıyorum idata üzerinden.
“ Uygun randevu tarihi bulunmamaktadır.Aşağıdaki tarihe kadar randevular açılmıştır, daha sonraki tarihler için randevu durumunu buradan takip edebilirsiniz.29.02.2024”

Ne yapmam lazım? Telaş yapmak için erken mi?

Bu Gece Çınarcık

pia yuitza #1576163 
Herkese merhaba, bugün geç saat de olsa Çınarcık'a gidecek olan var mı? Ücret hiç sorun değl.
(10) 

Bebek için gerekli/hayat kurtaran eşyalar neler?

eisberg #1576162 
Arkadaşlar merhaba. Kısmetse 3 aya bebiş geliyor. Biz de şimdiden peyderpey bir şeyler alalım dedik. Etrafımızda sorabilecek arkadaşlarımız genelde zengin, istediklerini alabiliyorlar o yüzden her şeyi almışlar :). Biz biraz daha dengeli gidelim, gereksiz şeyleri almayalım, aynı işi görebilecek makul alternatiflere yönelelim diyoruz.

Sizce gerçekten gerekli olan, elimizin altında olduğunda işleri kolaylaştıran şeyler nelerdir?

Teşekkürler
(1) 

Bluetooth kulaklık bağlanamama

squidward #1576161 
Bilgisayarıma format atıldı ve sonra bluetooth kulaklığı görmemeye başladı.

Fanı değişeceği için servise tekrar götürdüm, yüklenecek bir şey varmış bluetoothla ilgili onu da yükledi. İşi bitince pc'yi geri alırken baktım kulaklığa(JBL T460BT) bilgisayarıma bağlı ve çalışıyordu.

Eve geldim şimdi çalışmıyor kulaklık. PC Bluetooth'u sadece bir kereliğine televizyonu gördü.
Ancak kulaklık eşleştirilmiş halde duruyor. Mavi ışık yanıp sönerken "bağlan" diyorum "Bu işe yaramadı... yeniden deneyin" diyor. Bilgisayarcı çalıştırdı ama neden ben yapamıyorum.
Aslında yıllardır bluetooth kulaklık kullanıyorum, ne oldu ki şimdi?
Youtubedaki bazı videolara da baktım ancak olmadı, ne yapmak lazım?

edit: epey uğraştım ama şimdi bağlandı.
bu kadar zor olmamalıydı
(4) 

Bu kediye ne olmuş olabilir?

morca #1576160 
Oradakiler "tüy dökmüş ama tekrar çıkar kesin, götürme bir yere" diye ısrar ettiği için veterinere götüremedim ama aklımda kaldı çocuk. Yavrum sokak kedisi, çevredekiler sadece mama veriyormuş. Biraz fingirdek olduğu için düzgün çekemedim fotoğrafları da.

ibb.co
ibb.co
(1) 

mobeseler hk

rumeli beylerbeyi #1576158 
Merhabalar,


Mobese kayıtlarını delil tespiti dosyası dışında toplayabilme imkanımız hala yok değil mi?
(2) 

Vize başvurusu için banka imza sirküleri eksik

Sumashi #1576157 
Geçtiğimiz cuma erasmus amacıyla schengen vizesine başvuruda bulundum. Belgeler arasında ıslak imzalı 3 aylık hesap hareketi, döviz hesap bilgileri, yatırım hesabı bilgileri gibi üç dört sayfalık belgeyi teslim ettim. Fakat büyük bir acemilik yaparak imza sirküleri talep etmemişim, banka görevlisi de bu konuda hçbr uyarı veya hatırlatmada bulunmadı. Sizce ne olur? Konsolosluk ulaşır belgeyi talep mi eder yoksa bu durum redde sebep olur mu? Eğer belgeyi talep ederse fiziki olarak götürmem mi gerekir yoksa taratarak mail aracılığı ile yollamayı kabul ederler mi? Kafam çok karışık ve bir miktar kaygı içerisindeyim dostlar. Yardımcı olursanız sevinirim

Ülke avusturya
(1) 

İstanbul'da otomatik saat regülasyonu

prole #1576156 
yapan profesyonel bir saat tamircisi var mı? Yani şöyle bir timegrapher kullanan, ölçümü farklı pozisyonlarda yapan, ayar yaptıktan sonra su geçirmezliğe zeval gelmeyecek şekilde saati kapatan falan...
(4) 

Hollanda’da konusulan dili ogrenmek icin tavsiyeler

my pink #1576153 
Websitesi, online kurs vs. (duolingo ya baslamistim o devam ediyor)
(1) 

Tarot bilenler yardımcı olabilir mi?

we are floating in space #1576148 
Kader kartında kupa onlusu çıkması ne anlama gelir?

kelt açılımı

1: kupa 8
2: kılıç as
3: kılıç kraliçesi
4: değnek 3
5: kılıç prensi
6: kılıç kralı
7: tılsım as
8: tılsım 4
9: tılsım 5
10: kupa 10
1 ...  ... • 230    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık