(1) 

Arabayı satması için babama vekalet verdim, para kime gelecek?

dejame #1576529 
Araba benim üzerime fakat babam kullanıyor. Ben şehir dışında, uzakta çalışıyorum. Notere gidip benim adıma araç alıp satabilir diye vekalet verdim.

Peki babam aracı satarken alan kişi benim hesabıma mı, babamın hesabına mı parayı göndermeli?

Sonrasında yeni bir araç almak istiyoruz. Bu aşamada satan kişinin hesabına parayı ben mi göndermeliyim, babam kendi hesabından mı göndermeli?

Sanırım bankaların bunun için hizmetleri oluyor. Ama bu senaryoda parayı kim kime gönderiyor bilmek istedim.
(4) 

ankara'da cocugu hangi okula gondermeli

mavicorap #1576527 
su anda hali hazirda sevdigi bir krese giden cocugumuzu ankarada ilkokul ortaokul ve liseyi de dusunerek nereye gondermeli? onumuzdeki sene 4 yas grubu anaokulu olarak ted, tfl, charles de gaulle, maya, blis, turk alman tam okullar, anka bilim koleji gibi b'r okula gondereceksek simdiden basvurmak gerekiyor. ozellikle tfl ve charles degaulle daha sonra artik ogrenci almiyor.

ingilizce derdimiz yok, baba amerikali, fakat arti olarak baska bir dili super ogrense harika olur bana kalsa cince veya rusca ogrense daha iyi veya ispanyolca fakat diger olasiliklar genelde fransizca veya almanca var en iyi ihtimalle.

diger faktor esimi de hangi okula girerse ingilzce ogretmeni olarak sokayim indirim olur diyorum, yani ogretmene indirim saglayan bir okul olmali\ baska bir onemli unsur da bir de kardesimiz var kardes indirimi olan bir okul olursa super olur.

ve benim icin enonemlisi huzurlu ve cocuklar ve ogretmenlerin birarada mutlu oldugu bir okul olmasi.

networking saglayan bir yer olursa de fena olmaz.

bulamam boyle bir okul di mi?
(4) 

Bı film vardı

hasmetizm 2046 #1576519 
İnsanları uyutup araziye bırakıyorlardi, av avcı olayı yine. Ana karakter sarışın bir abla sessizce ortalığı izleyip, yeteneklerini konuşturuyordu, avlamaya gelen insanları avlıyordu Cook şekilde. filmin sonunda beyaz kiyafetli başka bir kadınla kavga ediyorlardı evin içinde. Neydi ki bilemedim. Başrolü çok sevmiştim
(4) 

Kredilerde yıllık maliyet oranı hk

avatar is back #1576518 
X bank’dan %3,20 den 100k 12 aylık ihtiyaç çekersek geri ödemesi 130k görünüyor. Yıllık faiz %30 der geçersin. Ama 3,20’nin yıllık karşılığı %30 yapmıyor. “Yıllık maliyet oranı ise %65” görünüyor. Ancak %65’de faiz ödenmiyor.

Tam olarak nasıl hesaplanıyor bu işin sırrı nedir
(1) 

Ne kadar protein almalı?

furry burns #1576517 
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir kilo verme ve spor sürecine girdim. 96 kg olarak başladığım yolda şu an 89 kg'dayım. Ancak ağırlık arttırma sıklığım çok düştü. En az 2-3 hafta saplanıp kalıyorum aynı ağırlıklarda. Çevremdeki arkadaşlarım proteinden kaynaklanabileceğini söylüyor ama çok abuk sayılar söyleniyor. Vücut ağırlığı x2 veya x2.5 gram proteinlerden bahsediliyor. 90 kg adamım, 2.5 katı demek 215 gram protein yemek. İmkanı yok tutturamam bu rakamı. 2 katı da imkansıza yakın. Şu an yaklaşık 100-130 gr arası protein alıyorum günlük. Yetersiz midir?
(9) 

Plakanız XX ASS XXX şeklinde olsa değiştirir miydiniz?

ananiyimioguz #1576515 
Bulunduğum şehirde çok görmeye başladım komik geliyor ama insanlar takmıyor sanırım
(7) 

İşte kendimi yetersiz hissediyorum

cambalkon #1576514 
1,5 ay önce mezun oldum. 10 gündür çalışıyorum. İş konusunda çok yetersiz hissediyorum. Verilen tüm görevleri yapıp teslim edebildim. Ama yine de hiçbir şey bilmeden yapıyormuşum hissi var. Ben işimde iyiyim hissine nasıl erişeceğim?
(2) 

sevgililer günü için fikirlerinize ihtiyacım var

baldan kaymak #1576513 
henüz çok tanımıyorum ama heyecanlıyız :) ben bir çiçek kesin almak istiyorum.

abartı olmasını istemiyorum zaten ayarım yok :) hemüz 2. buluşma

sizce ne yapsam? yani güzel hissetmesini istiyorum :)
(2) 

Windows key tuşu ve görev çabuğu çalışmaması Görüntü ayarlarının açılmaması

put it in your appropriate place #1576512 
Dünden beri var olan bir problem. Bugün akşam saatinden sonra büyük problem olmaya başladı. Ne key tuşu çalışıyor ne de görev çubuğu var. Hatta ara ara görev çabuğundaki simgeler bile gidiyor.

Masaüstündeyken sağ tuşa tıklayıp görüntü ayarları ve kişileştirmeye tıkladığımda da açılmıyor.

Görev çabuğuna inip birkaç kez tıkladığımda çalışır gibi oluyor ama öyle kalıyor sadece.

Ne oldu böyle, nasıl çözebilirim?
(1) 

ATM de para sıkıştı

erginsak #1576511 
Merhaba.
Geçen hafta Yapı kredi bankası ATM sinde para sıkıştı.Eşimin hesabından 7.500 tl çektim,cüzdana koydum.Sonra bu kadar para cepte taşınmaz diyerek cüzdandan ATM'den çektiğim meblağa yakın para alarak kendi hesabıma yatırmak istedim.(Öncesinde cüzdanda da para vardı)Para sıkıştıktan sonra ATM "ne kadar para sıkıştı ?" şeklinde sordu 7.000 tl yazdım.6.500-7.000 tl aralığında para kaldı diye düşünüyorum.Nasıl olsa sayımda çıkar diye çok problem etmedim.

Bugün talep red edildi diye mesaj atmışlar.Bankayı aradım ,fazla tutar ile beyan ettiğiniz tutar örtüşmüyor dediler.6000 Tl üzerinden takrar kayıt açtırdım , ancak yatırmak istediğim tutar bu tutarın üstünde ise o parayı yatırmıyorlarmış , iyide o gün fazla çıkan tutar bellidir diye sordum ya başkasınında parası o gün sıkıştıysa gibi abuk bir cevap verdiler.

Konuyla ilgili ne yapabilirim ,nereye şikayet edebilirim , var mı tecrübe eden ?
Teşekkürler.
(11) 

Yeni insanlarla nerede tanisiyorsunuz?

Kittie #1576510 
+30 icin soruyorum.
Hem normal arkadas hem sevgili olarak cevaplarsaniz sevinirim.

Cevremi degistirmek istedigimi fark ettim yani aliiskanlik icabi devam ettiriyormusum ben arkadasliklarimi. Ama onlari hayatimdan cikarirsam hic hic kimsem kalmayacak. Simdi en azindan paylasimim az da olsa bi yerlere gidebildigim insanlar var.
Artik olmaz mi yeni cevre?

Ve ozellikle sevgililik icin 35 yas kadinlarda mesela bu isler icin artik cok mu gec?
(9) 

Bu ünlü hanımın kalçasının şekli doğal mı?

summerof69 #1576508 
vücudunda karın bölgesi dahil bir çok yerinde fazla yağ yok iken, kalçasında nasıl olur da bu kadar fazla yağ olabilir? liposuction'un tersi bir operasyon var da, oralara yağ mı enjekte ediyorlar acaba? kalça implantı değil, olsa anlaşılırdı.

teşekkürler.

radaronline.com
(10) 

Erkek arkadasimin yaptigi espiri normal mi

screwedup2 #1576507 
Erkek arkadasim zorlukla karsilasinca “uhuhu annemi istiyorum” seklinde sakalar yapiyor. Garip buluyorum. Normal mi?
(9) 

restoranlar kalan yiyecekleri atıyor mudur, ne kadar atıyordur?

tabudeviren #1576506 
akşam bi yerde yemek yerken acılı ezmenin yarısına gelince bir düşündüm:

- ya başkasından kalan bir acılı ezmeyi tamamlayıp önüme getirmişlerse..

o an bi tiksinme geldi.
hiç çalıştınız mı böyle bir yerde, tanık oldunuz mu?

daha önce birine götürdükleri ve o kişinin bir kaşık alıp bıraktığı acılı ezmeyi dökmeyip, tamamlayıp, yeni sipariş verene götürüyorlar mıdır? :(
(7) 

Tercih edilmemiş yalnızlık

dedeminhirkasi #1576505 
Merhaba,
Bugün Engin Günayadin in bir röportajına denk geldim. Covid döneminde uygulanan karantinalar ve sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili şöyle diyordu “Meğerse ben covidden önce de karantina hayatı yaşıyormuşum” minvalde bir cümlesi oldu.

Bende de uzun suredir böyle bir durum var. Fakat benimki tercih edilen bir yalnızlık değil. 7 -8 yıla yakındır çevremde dost diyeceğim kişiyi bırakın yakın arkadaş bile yok. Kan ihtiyacım oldu. Kan için arayacağım arkadaşım bile kalmamış, iş arkadaşları haricinde. Onlara da arkadaş gözüyle bakmıyorum. O zaman kafama dank etti ne durumda olduğum.
Belki ben de var bir sorun. Olabilir…
Bu durumdan rahatsız değilim. Arkadaş edinmek için artık çok geç fakat zamanında da bu durum için pek çaba sarf etmedim. Yalnız başıma konsere, sinemaya gitmeye, alışveriş yapmaya daha yatkın oldum hep. Çünkü bu durum hoşuma gidiyordu. Hal böyle olunca da yalnız bi adam olup çıktım.

Ama insan bir süre sonra istiyor bi eş dost muhabbeti, akşamları buluşup dert neşe bi seyler paylaşmak. Bir de şunu fark ettim. Bazen aile dışında o kadar kimseyle konuşmuyorum ki yani nasıl anlatım, konuşmayı bile unuttum derler ya aynen öyle, insanlara meramımı bazen anlatamıyorum, kelimeler gelmiyor aklıma,dilim dönmüyor. Ulan sen ne salak adamsın iki kelime lafı bir araya getiremiyorsun diyorum. Asosyal bir adam değilim. Tanımadığım insanlarla çok güzel sıcak kanlı bi profille iletişim kuruyorum fakat onlarla bir mesaim, arkadaşlığım olmaya başladığı anda ben ister istemez eskisi gibi neşeli can atar şekilde sohbeti kesiyor soru sormazlarsa muhabbete dahil olmuyorum ve böyle böyle kopup gidiyor ilişkiler. Bu durumu normal karşıladınız mı peki siz? Var mı bu hal içinde olan?
(2) 

pdf üzerinden powerpoint'e aktarım yapma

redcat #1576502 
Pdf sayfasının atıyorum yarısını alıp powerpoint sunumuna nasıl eklerim?
(5) 

Çay kahve bağımlısı ne yapmalı?

fakat #1576501 
Çeşitli nedenlerden dolayı iki gündür çay ve kahve hiç içmedim. Dün sinirliligimi farkettim, canım da sürekli çay kahve istiyor, kafamda hafif ağrıyor. Dün fark edince bugün bilinçli olarak icmedim. Üç gün olmuş oldu. Yani yarın içmeye başlayayım mi? Garip ama hep en azından kahvaltıda içtiğimiz için insan fark etmiyor. Sonuçta hiçbir şeye bağımlı olmak istemiyorum.
(7) 

kilo verme rekorunuz: ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz?

tabudeviren #1576499 
ve neler yaptınız?
(10) 

Hobi, kişisel merak, yetenek?

mor oje #1576498 
İş dışında sizi heyecanlandıran, eğitimini aldığjnız veya hobi olarak sürdürdüğünüz neler var?
Bu bir enstrüman çalmak da olabilir, bir spor dalında uzmanlaşmak da, kolye yapmak da…
(1) 

kış ayında havalar iyi olduğunda kar lastiği kontrolü yapılıyor mu?

false pretension #1576497 
otomobil için soruyorum. mesela izmir'den bursa'ya gitmek istesem (uludağ değil) polis durdurup kar lastiğin yok dön geri diyebilir mi? yoksa sadece öneride mi bulunuyorlar?
(4) 

Bayramda yani nisan başında bodruma gitmek

condom kurşunu #1576496 
Denize girilir mi acaba? Güneşlenemeyiz herhalde ama denize de mi girilmez ki?
(8) 

kas yakma sorunu

ser #1576495 
6 aydır haftada 4 gün fitness yapıyorum. ilk ölçümde kas oranım artarken, diğer ölçümlerde kastan gittiği gibi yağ da almışım. gittikçe daha zayıf ve yağlı oluyorum. bu neden oluyor? hoca beslenme yetersiz dese de kafama yatmıyor. o zaman neden yağ alıyorum? Not: daha önce aralıksız 5 yıl fitness yaptım. o zaman da belli bir kas büyümesine ulaştıktan sonra ufak yağ almalar oluyordu. mekanizmayı çözemedim
(1) 

Sunexpress: Uçağa (alt kısma) iki valiz verebilir miyim?

dejame #1576494 
Biri kabine, diğeri alt bagaja değil, ikisini de alt bagaja.
Normalde biri büyük, diğeri kabin boy olmak üzere hazırlayıp havalimanına gelmiştim fakat dalgınlıkla kabin için hazırladığım valizde sıvı unutmuşum. Güvenlik kontuara gidip kabin valizimi de alt kısma vermemi rica etti. Geri dönüp kontuara gittiğimde durumu açıkladım ve hiç problem olmadan valizimi aldılar.

Arkadaşım diyor ki normalde böyle bir uygulama yok, sana çok büyük iyilik yapmışlar. Ama bildiğim kadarıyla valizlerimin toplam kilosuna bakılıyor. Tam emin değilim. Tüm çalışanlar güleryüzle yardımcı oldu. Benim için istisna mı yaptılar yoksa zaten hakkım olanı mı kullanmış oldum?
(1) 

Lazer epilasyon merkezi onerisi

funl #1576493 
Merhaba, yapilan islemden memnun kaldiginiz, bakirkoy civari nereyi onerirsiniz ?

Bireysel İhtiyaç Kredisi / Hayat Sigortası

Lucidream #1576492 
Selamlar,

Mevcutta özel yaptırdığım bir hayat sigortam var. Bireysel kredi çekerken bu hayat sigortasını masraflardan düşebiliyor muyuz?
(2) 

Mutfak için kırıp dökmeden sıcak su?

dejame #1576491 
Bağlayabilir miyiz? Yepyeni binada sıcak su altyapısı yok, duşta bile 80’li yıllardan kalma küçük elektrikli kombilerden var. Bulaşık makinesi de olmadığı için mağara adamına dönüyorum bulaşık yıkarken, buz gibi derede yıkıyor gibiyim.

En azından bir şofben gibi bir cihaz bağlayıp uygun fiyata sıcak su akmasını sağlayabilir miyim?

iş ilanlarında neden herşeyi yazmıyorlar? sürekli eksik bilgi?

Zetnikov #1576489 
birşeyi öğrenmek için illa mulakata mı girmek lazım. adam asgari ücret vericek bi ton vakit kaybı yaşıyorum. yada illa firmayı mı arayıp servisiniz var mı yok mu sormam gerekiyor
(2) 

Ruhsal sikintilari olan aile fertlerini nasil tedavi ettirebiliriz?

alihoca #1576484 
Merhabalar,

Ben londra'da yasiyorum annem ise mugla'da. Kendisi uzun zamandir tek yasiyor ben de uzakta oldugum icin yilda 2-3 kez kendisini gorebiliyorum.

Cevresindeki insanlar olsun diger aile fertleri olsun kendisinin son donemlerde ruhsal sagliginin yerinde olmadigini soyluyor ben de telefon gorusmelerimden anlayabiliyorum.

Kendisinin her seyini ben karsiliyorum, herhangi bir mali mulku yok ve ben ne kadar ona bir duzen kursam da bu rahatsizligindan dolayi insanlarla kavga ederek bana da surekli yeni bir masraf cikariyor - iki senede bir bir evden digerine tasinip olay yasiyor.

kendisini tedavi ettirmek istiyorum ama ilk olarak nereyi aramam gerekir hic ama hic bilmiyorum, yardimci olabilecek biri varsa cok sevinecegim
(1) 

bir tane twit vardı

sarper361 #1576483 
Şu:

Ben spor mu yapayım, ders mi çalışayım, sosyalleşeyim mi hangi birine yetişeyim tadında bir şeydi. Uzun uzun böyle akıyordu. Bulamadım bir türlü.

Bi' buldurun be duyuru.
(5) 

Surekli İnsanlarami akil vermeli yoksa kendimizemi akil vermeliyiz

Zetnikov #1576482 
Baslik biraz karisik olmus olabilir

Dikkat ettimde insanlara guzel mantikli akil veriyorum faydali falan
Ama hicbirininde aslinda laftan anlamadigini ayni tas ayni hamam devam ettiklerini gordum ve vakit ve enerji kaybettigimi farkettim

Sonra birgun kendi hayatima baktim kendi sorunlarimi tamamen cozememisim ve kimsede bana akil fikir vermemis artik var olan aklimi kendime saklayipta kendime yardimci olmaya karar verdim

Artik insanlara akil vermeyi kestim yanliz bu insanlar en iyi arkadasiniz da olabiliyor yani yakinlarim herkesden bahsetmiyorum

Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz
(2) 

Cv'de iş tecrübesini daha uzun yazmak sıkıntı yaratır mı?

skr1292 #1576481 
Örneğin 1-2 aylık çalıştığımız bir iş yerini cv'de 5-6 ay yazmak sıkıntı çıkarır mı? SGK dökümü istemedikleri sürece sorun olacağını düşünmüyorum, siz ne diyorsunuz?
(3) 

Araba koltukları neden sürekli küflenir?

psmstc #1576480 
Aktif kullanmadığımız bir arabamız var. Arabanın içini her defasında temizletiyoruz fakat yine koltuklar nemli ve küfleniyor. Camlar da sabah hep buğulu. Sokaktaki diğer araçlarda böyle bir durum yok. Bu durum olur ve nasıl önüne geçeriz? Şimdiden teşekkürler…

Ek not: konum İstanbul
(2) 

Adnan belgeselinde bahsedilen Edip Yüksel bildiğimiz kişi mi?

winston insani #1576478 
Merhabalar,

youtu.be

Şu saniyelerde bahsedilen bildiğimiz Edip Yüksel mi? Fotoğrafları da çok benziyor ama emin olamadım.

tr.wikipedia.org
(2) 

Çamaşır makinesi alınırken dikkat etmem gerekenler

Aşk Adamı #1576476 
Hali hazırda 7 kg lık 10 senelik bir çamaşır makinesi kullanıyorum. Her zaman 30 dk lık program kullanan biriyim.

Hem kurutması olan hemde günlük camasırlarımı yıkayabilecegim en uygun fiyatlı çamaşır makinesini aramaktayım :=) elekrolux alınır mı misal uzun suredir bu tarz ürünlere bakmadıgımdan cahel kaldım tşk ederim tavsiyede bulunanlara
(4) 

Elektirkli süpürge tavsiyesi

slm ben yalnız komando yasin #1576474 
Akarlara karşı alerjim var. çekiş gücü iyi olan bir elektrikli süpürge bakıyorum. Sizce torbalı mı alayım yoksa torbasız mı?

tavsiyelerinize açığım

Teşekkürler.
(1) 

Halı fiyatı nasıl belirlenir

Aşk Adamı #1576473 
30 senedir bizim evde duran bir halımız mevcut bu hali bundan 20 sene evvel bakıma falan sokuldu o zamanlar 2 bin dolar eder tarzında bir muhabbet hatırlıyorum suanda da sık sık taşınıyorum bu sebepten eger ciddi bir para ediyorsa satmak istiyorum bu halının ederini ogrenebilecegim yollar nelerdir. Tanıdıgı olan var mı tesekkur ediyorum

Web Tarayıcıdaki font kendiliğinden değişmesi

put it in your appropriate place #1576472 
Dün sanırım bir takım değişikliklerden sonra web tarayıcıdaki fontta değişiklik oldu. Sitelerdeki normal başlıklardaki fontlar düzgün ama açıklama yazılanlarda saçma sapan bir fontta dönüştü.

Brave kullanıyorum ana tarayıcı olarak. En başta Brave'in kendisi diye düşünmüştüm ama Chrome'da da aynı durum söz konusu.

Nasıl değiştirebilirim?
(3) 

tt ofisinin sınırsız internet 250tl afişi

avatar is back #1576470 
avm'de böyle bir şey gördüm bi bakayım diye girip sordum da içerdekiler pek bilgili değil gibiydi, verilecek hız ne kadar diye sordum "size ne kadar lazım" gibi garip bir soru sonrasında "50-100mbps düşünüyorum" dedim onlar da 1000'e kadar aynı fiyat dediler.

ama konuştuğum kişinin bilgisi olduğunu düşünmüyorum fiber mi değil mi diye bile sormadan çıktım da bunu başka yerde gören duyan var mı? yoksa tekrar yolum düştüğünde bir sorayım mı? adsl'dir şu bu olma ihtimaline karşı ne sorayım?
(1) 

Bardağa Takılan Kağıt Kahve Filtresi

deadwampir #1576469 
Link:

filtrcafe.com

Merhaba. Bu linkteki filtreden toplu olarak bulabileceğim yer ya da site var mı? Kahveyi kendim koymak istiyorum.

Toplu dediysem de 50-100-250 gibi.

Septoplasti sonrası kapanmayan yara

prole #1576468 
Merhaba. 3 hafta önce septoplasti geçirdim. Tamponlar çıktıktan 4-5 gün sonra iperasyon yerindeki dikişlerin açıldığını farkettim ve 11 gün önce tekrar dikiş atıldı ve bana dikiş atıldıktan bir hafta sonra dikişleri almak için tekrar gelmem söylendi. Bu süreçte atılan üç dikişten ikisi burun yıkaması sürecinde düştü. Muayene sırasında yaranın tam olarak kapanmaması nedeniyle yine bir hafta sonra gelmem söylendi. Dikişlerin düşmesini ise normal karşıladılar. Bu muayenenin olduğu gün son dikiş de düştü. Akabinde tekrar doktora gitmedim. Üzerinden 4 gün geçti ancak halen operasyon yerindeki yara tam olarak kapanmamış görünüyor. İnce zarımsı, nemli, beyaz-kırmızı ve hafif çukur bir doku var. Bu dokunun çevresine bağlanması ise hiç güven vermiyor. Artık yoruldum. Bu işi tam olarak çözmek için her türlü öneriye açığım. İstanbul'da pazar günü ya da yarın bu işe nokta koyabilecek tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.
(3) 

Yaz tatili için rezervasyon yaptınız mı?

baldan kaymak #1576467 
Sb. Nereye yaptınız. Ortalama hangi tarihte fp olur bu anlaşma için.
(10) 

3. sınıf öğrencileri hk

piyade binbasi er #1576466 
merhaba, sorum tecrübeli ilkokul öğretmenlerine veya bu alanda ihtisas yapmış arkadaşlara.

3. sınıfa giden kızımın öğretmeni günlük en az 30 sayfa kitap okuma ödevi veriyor. ama çocuk hiç sevmiyor kitap okumayı, zar zor, iteleye kakalaya okutuyoruz.

kitap başına para da teklif ettim, en sevdiği etkinlikleri yapacağız da dedim. yok. 10-15 sayfa sonra tükeniyor çocuk.

en son ben ne zaman büyüyeceğim diye ağlarken, niye büyüyünce okumyacak mısın kitap dedim, tabii ki okumayacağım dedi :/

kitaptan soğuyacak diye korkmuyor da değilim.

akademik olarak nedir bunun sınırı? 30 sayfa ideal mi, çok mu, ne yapmam gerekli, sevdirmek için bir yol yordam var mı???

instagram location

blackkmamba #1576465 
bir tane site tarzı bir şey vardı. haritadan bir yer seçiyorduk ve o bölgede paylaşılan instagram fotoğraflarını gösteriyordu. neydi bilen var mı?
(1) 

Trafik cezası

don’t panic #1576464 
Merhaba, trafik cezası internet bankacılığına yansımadan beyan ile ödemiştim birkaç hafta önce. Şimdi internet bankacılığına yansımış. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? Teşekkürler.
(2) 

Wix Muadili Web Site Yapma Aracı

sylvester standalone #1576463 
Selamlar.
Wix muadili bir website yapma aracı öneriniz var mı?

drag-drop şeklinde tasarlayabileceğim; takvim randevu/rezervasyon sistemi ve ödeme altyapısı (sanal pos) widgetları olan, çoklu dilli bir site oluşturacağım. bir tek wix'de gördüm bu özellikleri, daha önce wix de site yaptım ama çok standart duruyor bu sefer öyle olsun istemiyorum.
godaddy'nin site oluşturucusu varmış ama ödeme altyapısı vs konuları nasıl olur emin değilim, wix'de baya entegrasyon var.

kararsız kaldım
(2) 

geçen gün bir hayvanlık yapıp çok fazla abur cubur yedim ve kötü oldum

false pretension #1576459 
stresten midir sıkıntıdan mıdır nedir 1,5 büyük cips (yoğurtlu sosunu da yaptım), 2 gofret, 2 biscolata stix, 1-2 litre gazoz tükettim. bunu 12 saatte falan yemişimdir.

yediğim günde bir sıkıntı yaşamadım. fakat sonraki gün başım ağrıdı, mide bulantısı hissettim ve çok halsiz hisettim. kafam zongladı hatta tinnitusum yükseldi. başım da hafif dönüyordu.

bunun nedeni fazla tuz ve şeker tüketiminden dolayı kolestrol yükselmesi mi? çünkü belirtiler aynı neredeyse. ayrıca gizli şeker de olabilir mi? teşekkürler.
(3) 

Bayern macinda Neuer niye son dakikada ileri cikmis?

freedonia #1576458 
beinsports.com.tr
2-0 geridesin zaten, son uzatma dakikasi, gol atsan ne olacak? Gol averaji falan muhabbeti mi? Ilk mac 2-2 bitmis, ikili averaj kurtarmiyor. Genel averaja mi bakiliyor puan esitligi durumunda o yuzden mi cikti acaba?
(1) 

3 port HDMI çoklayıcı

oxit #1576457 
laptopun görüntüsünü hdmi çıkışından 3 farklı monitöre aktarmak istiyorum. 3 portlu çoklayıcı bulamadım. bulduklarım farklı cihazlardan tek bir ekrana aktarım yapmak için aşağıdaki gibi şeyler. bir buldurun :)


www.amazon.com.tr/Coverzone-Çoklayıcı-Kumandalı-Switch-Splitter/dp/B09JT3D7CV
(2) 

Trendyol iademi yapmıyor

jjimyl #1576456 
Merhaba,
Trendyol dan iki ürün alıp iade etmiştim. Iade kargolar yanlış adreslere gitmiş bir şekilde. Emin olmamakla birlikte birbirlerinin yerine gitmişler sanırım. Bir tanesini bana geri yolladılar. Diğeri için ise Trendyol firmaya ulaşamadı. Bu ulaşılamayan firma kendine gelmeyen kendi ürününün iadesini bana yaptı. Diğer ürünü ise göndermedi ürünün akıbeti de bilinmiyor yani şu an.
Trendyol destekten 2 kere konuyla ilgili destek istedim ancak her iki talebim de diğer şirkete ulasamadiklarini söylediler ve "Siparişiniz ile ilgili uyuşmazlığınızın çözümü konusunda yasal yollara başvurma hakkınızın bulunduğunu, siparişin satıcısına ait bilgilerin mesafeli satış sözleşmesi içerisinde ve ürün detay sayfasında yer aldığını hatırlatırız" mesajıyla sonuçlandı. 

Daha önce başıma hiç böyle bir durum gelmediği için ne yapmam gerek bilmiyorum. Benzer durumu yaşayan var mı?

Video çekimi için ışık

scudman1 #1576455 
Ev ortamında bir iki tane ürün için küçük bir video çekimi yapmak istiyorum. Sadece zoom in -out gibi basit çekimler olucak. Işığın düzgün olması için nasıl basit bir çözüm üretebilirim. 100lük veya daha büyük ampüllü iki tane ışık ayarlasam olur mu? Nasıl bir ampülle çözebilirim?
1 ...  ... • 226    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık