(2) 

Epilepsi hastaları protein tozu vs kullanabilir mi?

marowak #1577843 
Epilepsi hastasıyım. İlaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum. Spora yazılmayı düşünüyorum. Amacım fazla kilolarımı verip kas oranını arttırmak. Protein tozu, Bcaa, L Kartin gibi takviyeler epilepsiyi tetikler mi? Biraz araştırdım ama bulamadım
(3) 

Excel Makro

kumandanim #1577842 
Merhaba,

Bir Excel dosyam var, bu dosyada A5' e eklediğim fotoğraf otomatik olarak aynı sayfadaki A30' a da eklensin istiyorum, bu makro ile mümkün heralde.

Bir de genel olarak excel kullanıyorum formüller fln da tamam belli seviyede ama bi' yukarısına geçemedim, makro kullanmayı bilmiyorum mesela, nasıl yaparım ?
(2) 

döviz bürosuna tl eft yaparak döviz alabilir miyiz?

adivar #1577841 
bir yeri aradım nakit dedi fakat hepsi mi böyledir?
(2) 

Trendyol müşteri temsilcisine nasıl bağlanacağım?

dolantindr #1577839 
Merhaba. Müşteri hizmetlerine birkaç soru soracaktım ama 02123310200'no lu telefondan canlı müşteri hizmetleri temsilcisine ulaşmamın mümkünatı yok. Trendyol asistan da diye de bir şey yapmışlar ordan da bağlanamıyorum. Bu kadar büyük bir platformun müşteri temsilcisi hizmeti yok mu? Şimdiye kadar ürünleri şansa almışım demek ki, sorunlu bir durum olsa ulaşamayacak mıyız..
(2) 

Vosvos'a airbag taktırılabilir mi?

harmanyeri #1577838 
merhaba

1975 model vosvos araca sonradan airbag taktırmak mümkün müdür?

yer: kayseri
(4) 

Dogum sonrasi gelenlere dağıtılacak hediyelik

instant crush #1577837 
Bebek gormeye gelenlere nereden ne alip ya da yaptirip dagitiyoruz? Çikolata ise memnun kaldiginiz fiyat performans yer ismi, ya da hediyelikse ne? Cok cahili oldugumuz bir konu, tum detaylara açığız. Sehir istanbul. Tesekkurler

Smoothie-smoothie bowl tarifleriniz

fildirfildir #1577835 
Tariflerinizi alabilir miyiim
(1) 

ABD seyahati için Muvafakatname

solskjaer #1577833 
selamlar,

iki yaşındaki oğlum ve eşim haftaya abd'ye gidecek. (boşanmış değiliz)

noterden muvafakatname alacağım.

her iki ebeveynin de notere gitmesi gerekiyor, değil mi?

bir de alacağımız muvafakatnameyi yeminli tercümandan ingilizceye çevirmek gerekir mi? abd'ye girişte sorun yaşarlar mı?

yardımlarınızı bekliyorum.
(1) 

apple watchda fitness hareket hedefiniz kaç

delidiyorum #1577831 
günlük hedefinizi merak ediyorum. benim hareket 400kcal, egzersiz 90 dk, duruş 15
(4) 

televizyon sorusu

michonne #1577829 
tv'lerdeki 50hz ve 120 hz farkı telefonlardaki kadar vurucu bir etkiye sahip mi yoksa sadece kanal geçişleri/menüler arasındaki geçişte mi kendisini belli etmekte? yani 120hz bir tv alındığında görüntünün kaynağı önemsiz olmaksızın o görüntü 120 hz olarak işlenebiliyor mu? futbol maçını izlerken ya da dizi izlerken 120 hz ortada var mı yoksa kanal ne veriyorsa o mu izlenir?
(5) 

Film onerisi

hakiki bulut #1577828 
Kırsalda, doğada geçen (Mümkunse IMDb puani 7 üzeri) filmler önerebilir misiniz? NBC filmleri, Into the wild, Castaway benzeri...
(3) 

chatgpt alternatif

avatar is back #1577823 
chatgpt de bing copilot (sözde gpt4), çok yordu. her soruma artık alakasız cevaplar vermeye başladılar, 2 doğru cevap alana kadar kırk takla atıyorum. şuna örnek türk bla bla ver diyorum alakasız şeyler yazıyor, neyse.

daha iyisi yok mu? gemini 1,5 diyorlardı o çıkmadı mı henüz? neye bakalım?
(4) 

Ultrason mr çekimi hastane dışında yapılabiliyor mu?

nic cage #1577820 
www.eksiduyuru.com
Bu duyurudaki sorun için doktor doppler ve mr istedi ama randevu mart ortasına. Ağrıdan uyuyamıyorum, yürümek zor. Bunları kendim dışardan yaptırabiliyor muyum, evetse çok da tuzlu olmadan nereden yapayım öneriniz var mı? Istanbul beyoglu sisli civarlari.
(11) 

En Çok Hangi Yıla Dönmek İsterdiniz?

rock n roll #1577819 
Selamlar, belki önemli bir soru değil ama merak ettim. En çok hangi yıla dönmek isterdiniz? Benim bugün bu soru çok aklıma geldi. Bir geçmişi yad ettim. Sizinki hangi yıl? Ben 2011 yılının bu zamanlarına dönmek isterdim.
(4) 

En iyi Türk çocuk kitabı çizerleri / 1-3 yaş kitap tavsiyesi

samfisher #1577817 
Merhaba,

Türkiye’de çocuk kitabı resimlendirme konusunda en bilindik, en efsane çizerlerin kimler olduğunu bulmaya çalışıyorum. Bir buçuk yaşındaki kızıma bu çizerlerin resimlendirdiği kitaplar almak istiyorum. Yaratıcı, hayal gücünü geliştiren türden.

Tavsiyeleriniz çok makbule geçer.

Teşekkürler.
(7) 

Xiaomi- Redmi ile Samsung arasında çok fark var mı?

Amaranta ursula #1577813 
Merhaba arkadaşlar,

Mevcut telefonum redmi note 8 idi. 4 seneyi devirdiğimiz için ve ağırlaştığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Bundan önce hep Samsung kullanmıştım androidden devam edeceğim için ikinci seçeneğim Samsung.

İş yeri telefonum da A54 ve fena değil. Gerçi çok kurcalamıyorum onu.

Bütçem 10-15k civarı olduğu için buradaki telefon sorularına gelen yanıtlardan şu ikisine indim:
1- Redmi Note 12 Pro 4G 8 GB RAM, 256GB:www.amazon.com.tr

2- Samsung Galaxy A54 5G 8 GB RAM, 256 GB: www.amazon.com.tr

Şimdi bu iki tel arasında neredeyse 5k var. Sizce bu farka değer mi Samsung?

Telefondan beklentim basit: İyi kamera, hız, depolama, kasmaması vb. Hangisini önerirsiniz?
Ek olarak redmmi serisi ile Xiaomi serileri arasında kalite farkı mı var?

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.

Pegasus pilot eğitim programı aday toplantısı hakkında

havadakarada #1577812 
Bu hafta bi konferans salonuna çağırmışlar. İngilizce sınavına mı alacaklar diye düşündüm emin olamadım. Daha önce katılan oldu mu?

seçim şarkısı

nerthus_ #1577810 
Mütevazi bir partiden mütevazi bir ilçe adayı için seçim şarkısı yapacağız.
Var olan bir şarkı üzerine söz yazarsam telif konusunda ne yapmak gerekir?
(2) 

Enflasyon geçen sene hangi ayda patlamıştı?

alimcgraw #1577806 
Soru baslikta
(1) 

Geniş aralıklı sineklik - elek

biseysorcaktim #1577804 
internette nasıl arayacağımı bilemedim, belki yardımcı olan çıkar.

ihtiyacım olan şey geniş aralıklı bir elek ya da sineklik. aralıkları yaklaşık 2-3 milimetre civarında olmalı. sinekliklerde "göz aralığı standart olarak 18x16" şeklinde açıklamalar gördüm. eğer bu 1.8 x 1.6 mm anlamına geliyorsa, benim daha büyük olanına ihtiyacım var. standart sinekliklerdeki aralığın iki katı genişliğe ihtiyacım var aşağı yukarı.

metal kedi sinekliklik teli de esnek tül gibi de olabilir. elek olarak kullanacağım.

internette ne şekilde arayabilirim?
(2) 

Gelir beyannamesi ile ilgili 3 sorum olacak

bedrozan #1577800 
Merhabalar. A ilinde içinde aktif kiracı bulunan bir evim var, B ilinde kirada oturuyorum.
Kiracim her ay düzenli olarak hesabıma parayı havale ediyor ancak benim ev sahibim beyandan kaçmak için elden istiyor. Bulunduğum yer doğuda ufak bir il olduğu için de, tayin döneminde açıkta kalmamak için mecburen elden vermeyi kabul etmiş bulundum. Şimdi beyanname yapacaktim;
49.000 kira gelirim var, 23700 TL kira giderim var. 3 sorum olacak sizlere;

1-) Şimdi kiramı elden verdigim için bu gideri kira giderim olarak gösterebilir miyim?
2-) Gösterirsem evsahibi ismi girmem gerekecek, onun bilgilerini girdiğimde, yarın ona kira geliri aldığı ortaya çıktığında bunu benden bilir mi? Üstte bahsettigim üzere en başta bu sekil anlasmistik.
3-) Arada kalan 25300 TL lik miktarı komple ödemem mi gerekiyor? Gider olarak neleri gösterebilirim başka, bununla ilgili yazarsanız çok mutlu olurum. Daha önceden böyle bir taahhütte bulunmadığım için acemiyim, yanlis yapmak istemiyorum.

Yazan herkese teşekkür ediyorum.
(6) 

Kredi karti minimumu odeme

tantamount_to_equivalent #1577799 
Diyelim benim vadesizde 100 bin param var, 5 bin tl de kart borcum var, tum borcu kapatmayip her ay minimumu odesem oluyor mu simdi? Paran var iste kapat borcunu demiyor mu banka? Zamaninda hatirliyorum, k.karti borcunu odemeyi unutmustum, zart diye banka vadesiz hesabimdan otomatik cekmisti tutari.
(3) 

IPhone almak için Apple Store mu Hepsiburada ya da Mediamarkt mu?

flo #1577798 
Şimdiye kadar hep Apple’dan aldım. Ancak 15 Plus fiyatı 7.000 TL farkediyor. Bir sakınca olur mu Hepsiburada ya da Mediamarkt’tan almamda?

basın kartıyla italya?

asia #1577797 
önümzüdeki hafta italya'ya gideceğiz. bir haftayı kapsayan bir gezi planladık. malum müze fiyatları kurdan dolayı almış yürümüş. bende basın kartı var fakat hiç bir yerde geçerli olup olmadığına dair bir bilgi bulamadım.

basın kartını deneyen ya da müzelere indirimli giriş sağlayan var mıdır?
(2) 

Fujifilm X-S20 Custom Modlarda Video'da Autofocus sorunu

themanwhowasntthere #1577795 
Merhaba,

X-S20'de C1, C2, C3, C4 diye custom ayarlar yapılan modlarda iken, video çekmek istiyorum, fakat bu videoları çekerken manuel focus ile ilerlemek istiyorum, ayarlardan bu değişkliği yapmama rağmen, video çekimini başlatınca, focus ayarı kendi kendine "autofocus" a geçiyor, bunu ne yaparsam yapayım engelleyemiyorum. Bu bir sorun mudur? Aynı durumu yaşayan var mı? Ya da çözüm önerisi olan?

Teşekkürler
(1) 

Amerikan borsasindaki hisseye kaldiracli nasil girilir

mhmtt #1577792 
Hangi platform var turkiyede kullanabilecegim?
(5) 

robot süpürge soruları

semaforo de medianoche #1577791 
bu zamana kadar gereksiz gördüm aslında nasıl olsa haftada 1 kadın gelip evi temizliyor diye. bir de verimliliklerine çok ikna olamıyordum yani dağınık bir evi gerçekten düzgünce dolaşabiliyor mu küçük haznesi, şarjı falan çok uğraştırıyor mu gibi sorular vardı kafamda. ama 2 kedili bir evde yaşadığım için yerlerde kırıntı mırıntı çok oluyor son zamanlarda biraz batmaya başladı alayım diyorum artık da bazı sorularım var.

ev dubleks, dubleks olmasına rağmen dar bir ev koridorları odaları falan biraz garip bir yapısı var. bunun bir önemi var mı bu evde de düzgün çalışır mı? bir de dediğim gibi 2 kedi var kedili evde nasıl oluyor kediler korkuyor mu veya kediler sürekli önüne çıkıyorsa düzgün gezmesini engelliyor mu? şu özelliğin olmasına dikkat et dediğiniz şeyler var mı veya direkt marka model tavsiyesi de olabilir? almışken iyi bir şey almak isterim astronomik pahalıları varsa onlar da ters tabi de almışken ucuza kaçmak da istemiyorum.
(3) 

4. Levent civarı maç izlenecek mekan?

chicha_v2 #1577788 
Bjk - GS maçını nerede izleyebiliriz teşekkürler.
(1) 

selectra alım

melodi #1577783 
selectra psikiyatriye tekrar gitmeden reçete edilebiliyor mu? aile hekimine yazdırıp alabiliyor muyuz eczaneden?
(3) 

rüzgar türbini / amortisman

attirdiniz makedonun kafasini #1577782 
merhabalar efendim.

ben yazlığa bir rüzgar türbini almak istiyorum.
rüzgar zengini bir bölgede bulunuyor yazlık.

ama diyorum aküyle uğraşmasam da doğrudan 220V üretebilen bir rüzgar türbini alsam acaba nasıl olur? boyutları çok mu büyüktür?

nasıl seçilir?
bakımında ne gibi işler çıkar? çok sık arıza yapar mı?
ev için yeterli akımı üretebilir mi?

hangi marka iyidir?

kullanmış olanlar ya da sektörün içindekiler cevaplarsa sevinirim.
teşekkürler...
(6) 

you are my oldest friend cümlesi

in vino veritas #1577781 
"sen benim en eski arkadaşımsın."
"sen benim en yaşlı arkadaşımsın."

hangisi? niye?

AB + Kan İhtiyacı İzmir

kronik mutsuz #1577778 
Bir yakınımız için kan ihtiyacı bulunmaktadır. Pazartesi günü ameliyatı var. 3 sene önce kanseri yenmişti ancak tekrar bir kist olduğu belirlendi.

Verebilecek olanlar için;

Kızılay Kan bankasına, Erten Orun adına bağış yapmaları rica olunur.
(4) 

Atasun optik gözlük fiyatları

angina pektoris #1577774 
2 derece miyopum. Yakın zamanda Atasun'dan optik gözlük alanlar ne kadar ücret ödedi ya da hangi aralıkta acaba cam + çerçeve?
(7) 

Kuvvetli Bir Alkış - Annemi filme çekmişler

ananiyimioguz #1577773 
Kuvvetli Bir Alkış'ı Netflix'te izleyen oldu mu? Normalde özellikle de bizim ülkemizde yayınlanan netflix dizilerini pek sevmem ama bu baya güzel olmuş bence. Bundan önce bir de Bir Başkadır'ı sevmiştim. Bunu da muhakkak izlemelisiniz toplumdaki herkesi tokatlıyor sıradan. Elbet sizin de payınıza bir kaç tokat düşmüştür.

Fakat parça parça giydirmelerden ziyade filmin ana fikri olan anne var ya.

Hah benimki tam ondan.

-spoiler-

kısa dizi, aslında kendisi mutsuz, ilişkisi mutsuz, hayattan bir anlam, bir mutluluk bulamamış bir kadının, çocuk yaparak tüm hayatının merkezine çocuğu koyup, hayattan alamadığı mutluluğu, ilgiyi, sevgiyi, mücadeleyi, çocuğu üstünden gerçekleştirmeye çalışan bir kadını anlatıyor. Çocuğu doğurmuş olsa bile aslında hala karnında taşıyan. Emzirmeyi bırakmış olsa bile hala emzirmeye devam eden bir anne.

soru: ve ben de dizideki gibi çok içe kapanık, depresif bir çocukluk geçirdim. sürekli kendimle konuştuğum bir dönem oldu. liseden sonra açılsam da kelimelerle ilişkim bitmedi. hala sürekli gözlem yapıyorum, tartışmalarda uzun uzun edebi edebi baya baya sürdürüyorum tartışmayı. Böyle bir annenin çocuğu neden böyle oluyor?

-spoiler-

daha geçen yazmıştı acıklı acıklı ıslak kek yaptım bayadır yapmıyordum sadece sana yapardım gel ye diye.
ondan önce de senin adını seslendim tofi (köpeğimiz) pencereye koştu hemen özlemiş demek ki seni bekliyor diyor.

anne adımı söylersen bekler tabi diyorum.

şimdi belki kızacaksınız allahın ruhsuzu diye ama diziyi izlediğinizde daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. sanırım toplumumuzda çoğu anne böyle.

küçükken de düşerim, olsun annem ben yanındayım.
sınavım kötü geçer, olsun annem ben yanındayım.
iş ararken strese girerim, olsun annem ben sana bakarım.

yahu bir sal gözünü seveyim git gez ülkeyi gez dünyanı gez yeni arkadaşlar edin, sohbet et muhabbet et. Yok. varsa yoksa ben. 30 yaşıma geldim ama o daha kendi hayatını yaşayamadı.

Evlenip gidiyorum artık ona da zorluk çıkarmıştı hatırlarsanız kavgalar edilmişti, ben karşı çıktığı için yeter artık benim yerime kararlar almayı bırak diye çekip gitmiştim. Sonra da diyor ki ben hep senin için yaşadım böyle kolay gidemezsin o zaman bana yaşatmadığın hayatı geri gel.

Ya dedim allah askına sanki ben olmasam sen hayatı yaşayan bir insandın da bunun sorumlusu olarak beni göremezsin hadi şimdi emekli oldun yaşa bakalım dedim. 1 senedir pek konuşmuyoruz hiç bişey de yapmamış yazlıkta oturuyor bütün gün. Arada yürüyüşe çıkıyorlar. Aklı da sürekli bende aramaya çalışıyor yazmaya çalışıyor.

Tekrar söylüyorum bu noktada bana kızacak, hayırsız evlat diyecekler ortadaki sorunu anlamak için kısa diziyi izlemenizi tavsiye ediyorum.

Fakat izleyince tekrar çok üzüldüm. Annemin kişiliğine, benim büründüğüm kişiliğe, kitlesel şekilde bunların yaşandığına..

Bunun çözümü nedir benim yapabileceğim bir şey var mı annem 60 yaşına geldi, onun yapabileceği bir şey var mı? hala ben nasılım diye düşünmekten kendi hayatını yaşayamıyor biliyorum.
(14) 

doğu-batı sentezi şarkı önerileri

estranged #1577771 
teknik ismi ne bilmiyorum ama böyle oryantal ezgileri barındıran ve özellikle batılı gruplar tarafından bestelenmiş şarkılara çok düşkünüm.

bayıla bayıla dinlediklerim

loreena mckenitt - gates of istanbul
led zeppelin - kashmir (with epgytian orchestra: (git: www.youtube.com
pentagram - dark is the sunlight (ah o solosu yok mu)
shakira - ojos asi (bundakiler doğu ezgisi oluyor mu emin değilim)
orphaned land - let the truce be known (suç benim mi cover :D)

benzer önerileri dört gözle bekleriz.
(2) 

Windows bilgisayarı aldıktan 1 yıl sonra etkinleştirme istiyor, anahtar yok

santimantal #1577770 
Bilgisayarı 1 yıl evvel aldım ve kullanıyorum 1 yıldır.
Şimdi ikide bir uyarı çıkıyor: Lisans yakında sonlanacaktır, etkinleştirin diye.

Ürün anahtarı sanırım bilgisayarın kutusuna yazıyormuş. Ben o kutuyu attım. Nereden bilebilirdim ki anahtarın kutuya yazacağını?

Showcase Plus vb. bazı programları denedim anahtarı bilgisayardan bulabilmek için ama olmadı.

Yalnız komut istemine (yönetici olarak açıp) slmgr.vbs /dlv yazınca bir pencere açılıyor ve bir sürü kodlar çıkıyor. O kodlar ürün etkinleştirme koduna benzemiyor. Nedir onlar?

Kutudan kitapçık vb. bir şey de pek çıkmamıştı diye hatırlıyorum.Şu an evde olmadığım için kontrol de edemiyorum.

Eğer anahtar kutu üzerinde idiyse ve attıysam anahtarı başka ne şekilde öğrenebilirim?
(3) 

Beşiktaş'ta yurtdışından gelen vegan arkadaşa yemek

chicha_v2 #1577764 
Kaç yıldır görüşmüyoruz Amerika'dan geldi.

Beşiktaş'ta vegan yemek seçeneği olan güzel bir yer önerebilir misiniz akşam yemeği için.

Lüks olması gerekmiyor ama sohbet etmek isteriz çok gürültülü olmasın mümkünse. Daha sakin bir yere de gidebiliriz tabi yemekten sonra sohbet için o çok önemli değil.

levent civarı kokoreççi

duyurukullanıcısı #1577763 
güzel kokoreç yapan yer var mı? 4.leventte olur. şöyle bir yürüyüp bir kokoreç yiyip dönesim geldi.
(1) 

MEDULA ya da E-Rapor Sistemi'nden Bir Rapor Bulma

coldwind #1577762 
Merhabalar,

Anneannem üzerine 2005 yılına ait önemli bir sağlık raporu olduğu ortaya çıktı, ancak bu rapora e-nabız üzerinden ulaşılamıyor (e-nabız 2012'de çalışmaya başladı). Hastane arşivlerinde de bulunamadı. Fakat Medula'da bir yerde gözüküyor. Bu raporun bir kopyası nerede bulunabilir? Medula'da o yıla yönelik olarak bir fotokopisi pdf olarak saklanıyor olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.
(2) 

M7 metro bugün sabaha kadar açık mı

sekizdokuzon #1577760 
Sb
(1) 

Bu üründe gümrük ücreti var mı?

dedeminhirkasi #1577757 
Zsykd Nillkin Camshield Silikon Kılıf Apple İphone 13 Pro Black (Yurt Dışından)
www.hepsiburada.com

Kargo gümrük vs yok demiş, sitede yazan miktar haricinde bir şey ödeyecek miyim
(1) 

Kölne valizlerle günibirlik gitmek

cassey #1577753 
Arkadaşlar selam yazın kısmetse bi avrupa tatili yapıcaz. Kuzeyden başlayıp güneye doğru gidecez. Amsterdamdan kölne geçip günübirlik gezip brüksele gitmeyi ve orda konaklamayı düşünüyoruz. buraya kadar flixbus ile olcağı için. Valizlerle gitceğimiz için bu valizleri nereye bırakabiliriz? Flixbus kullanacağız iki şehir için de.
(2) 

Kadikoy kruvasancilari?

okuyamıyom ben ya #1577752 
Merhabalar,

Kadikoy civari kruvasana her seyi koyan kahvalticalardan Brekkie disinda gidip memnun kaldiginiz var mi?

Brekkie disinda dememin sebebi, seviyorum ama daha guzelleri varsa oralara da bir sans vermek isterim.

Tesekkurler.
(7) 

Neden Pozitif Reel Faiz verilmiyor?

eisberg #1577750 
Politika faizi %45’e ulaştı. Öyle ya da böyle mb bir yola girdi. Ama gördüğüm kadarıyla bu hala negatif faiz olarak kalıyor enflasyon yanında. En baba faiz (o da yıl sonuna kadar faizlerin bu seviyede kalacağını varsayarak ve hatta para piyasası fonları ile) %50 civarında. Bu durumda da insanlar mevduat yerine dövize altına başka enstrümanlara yöneliyor.

Peki neden pozitif reel faiz vermiyorlar? En azından bu döviz konusunda elleri rahatlamaz mı?
(1) 

Bu kişi Udemy üzerinden ne kadar kazanmıştır?

dejame #1577746 
Uzak bir arkadaşım 5 yıl önce Udemy için 5 saatlik bir eğitim serisi hazırladı. Bu güne kadar 11 bin öğrenci kaydolmuş gözüküyor ve puanı 4.9. Güncel fiyatı 350 TL, geçmişten beri ortalama 10 Dolar civarında fiyatlanmış sanırım. Kendisine sormaya çekindiğim için size sormak istedim, komisyon oranlarını bilmediğim için hesap yapamıyorum.

istanbul'da soloturk mağazası

tabudeviren #1577745 
besiktaş'ta kırmızı kedinin yan tarafında vardı kapanmış.
nereye taşındı bile var mı?

online mağaza var ama kıyafet alacağım deneyerek almak istiyorum.
(4) 

video edit sorusu

selimcigimisik #1577742 
merhaba,

görüntülere sahip olsak bile, bu tür bir edit yapabilmek için ışık görüntü hareketler vs çok bilgi sahibi olmak gerekiyor mu acaba, tecrübesi olan var mı?

www.instagram.com
(3) 

Derste/işte/toplantıda kafa dağıtmak

sacrilegious #1577741 
Katılmak zorunda olduğumuz çok sıkıcı bir eğitim veya toplantı olduğunda online olarak oyalanabileceğimiz bir platform var mı? Yani böyle stres topuyla oynamak gibi bir arayıştayım, aslında "oyun" olması da şart değil. Böyle kafa dağıtmalık bir şeyler olsun. Var mıdır önerisi olan?

Teşekkürler
(4) 

Yazici ne alayim sorusu

aguen #1577740 
Merhaba duyuru, kiz arkadasima isi icin bir yazici lazim. Fotokopi ozelligine gerek yokmus.

Yillardir yazicilarla isim olmadi ama arastirinca 2 kural gordum 1- hp alma 2- brother marka al.

Benim aklimdan gecen su oldu:
www.pazarama.com

Sizce iyi midir bu dikkat etmem gereken bir sey var mi? Bir de seyi fark ettim tr'de satilan bir suru yazicida offbrand toner var ve yazici garanti kapsami disi kaliyormus, cok sacma degil mi bu?
(1) 

Citroen Hatalı araç satılması

veilofsin #1577739 
başıma gelen olay buralarda birilerinin başına geldiyse bi yeşillendirip yol gösterebilir mi?

eksisozluk.com
1 ...  ... • 208    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık