(1) 

Duolingoda 3 günde 35000xp yapan npcler

olsun demekte zor artik #1589537 
Anlamıyorjm ben uğraşsam günde en fazla 5k yaparım extra puan iksirleri falan. Bunlar 3 günde 30 binleri buluyor. Hilesi mi var taktiğimi var anlamadım.. nedir bunun çözümü
(13) 

Bunaldığınız zaman ne yapıyorsunuz?

olsun demekte zor artik #1586631 
Yürümek dışında? Çünkü o kadar yürüdüm ki yürümwk bile kafa açmıyor..
(1) 

Trendeki cam kenarı numaraları

olsun demekte zor artik #1586171 
Twitterde bir paylaşım vardı. Tren cam kenarı aldi ama kolona denk grlmjsti.. birisi de cam kenarı olmayan paylasimlari paylasmisti o paylasim bana lazim. Yardimci olabilir misiniz?
(12) 

Ankarada aspava nerede yenir

olsun demekte zor artik #1586094 
Yerli bir turist olarak soruyorum. Beni öpmeyecekleri, kaliteli bir aspava nerede yenir.. ve ortalama fiyatları nedir.. ve başka nerelerde yemek yenir
(2) 

Uzaktaki baska cihaza bagli bluetooth hoparlöre baglanmak mümkün mü?

olsun demekte zor artik #1585776 
Merhaba evimin hemen karşısında park var. 10-15 kişilik grup hoparlör ile müzik dinliyor. Aşırı yüksek ses. Ev yüksekte. Arada ağaç ya da bina gibi engel yok. 60 70 metre uzakta. Ama bomboş yani. Bunlar laftan anlamaz.. o hoparlöre bağlanıp onları rezil edecek sesler acmak istiyorum. Bana bunun tarifini verin Allah aşkına... kendi telefonlarına bağlı. Ezan okununca müziği kapatıyorlar o sıra bağlanma şansım var mı? Lütfen yardım edin... hiç polisi de aramak istemiyorum.. rezil olsunlar gitsinler.. kaç gündür kafa kalmadı..
(21) 

Arayıp bulamadığım bir şarkı var

olsun demekte zor artik #1585517 
çok eski değil, ben bu şarkıyı 2016-2017 yıllarında dinledim ama şarkının çıkış yılını bilmiyorum. hatırladığım detaylar ise: yabancı şarkı, ingilizce olmasi gerek. grup ful erkek. sadece klibi aklımda. klibinde şarkı grubunun üyeleri yer almakta. üstü açık bir araba ve polisten kaçıyorlar. polisten kaçıyorlar derken de asla nigga içermiyor. öyle rap falan da değil. soft bir rock müziği idi. üstü açık araba ise görsem hafızam yanıltmasın kırmızı idi. bulan bilen kişilere şimdiden teşekkür ederim.
1

mobil görünümden çık