(5) 

Apple watch dışında akıllı saat önerisi

hops #1585807 
Neyi tavsiye edersiniz? Tipi güzel olsun, şarjı iyi gitsin yeter. Bildirim vs daha çok benim olayım, spor değil. Zaten spor uygulamaları her şeyi hallediyor. Telefonum Samsung, Samsungdan mı alayım saati de sizce?
(7) 

Bu cehaletle nereye kadar

hops #1585789 
Twitterda Bi Post gördüm, kuranın mucizelerinden falan bahsediyor, klasik mevzular. Uzaydan da konu açıyor.
Abi adamlar yorum olarak uzayı reddediyor. Direkt uzay diye bişey yok, sizi kandırıyorlar diyorlar. Yuh aq, böyle insanlar var farkındayız dimi? Benim bakış açıma göre gereksiz mahlukat bunlar, kara sinek gibi.
(1) 

Veteriner var mı aranızda

hops #1585725 
Kan tahlili gösterecektim.
(23) 

Ennnn sevdiğiniz şarkı

hops #1585677 
Yerli yabancı fark etmez, ömrümün sonuna kadar tek hakkım olsa şu parçayı dinlerim dediğiniz şarkı nedir?
(4) 

Sigarayı nasıl bırakacağım

hops #1585632 
Eskiden champix vardı eczanede. O sayede bırakmıştım. Var mı ona muadil ilaç? Nasıl bırakacağım ya, nefret ediyorum hem sigaradan hem içiyorum diye kendimden.

Ps: nolur "her şey beyninde, çat diye bırak" vs gibi şeylerle gelmeyin.
(2) 

Vize başvurusu ve sabıka

hops #1585595 
Ağustosta abd vizesi için randevum var. Bi taraftan da denetimli serbestim, suça karışmam durumunda 7 yıl kesinleşmiş hapis cezam var.
Vize durumlarını etkiler mi bu?
(4) 

Kedi lösemi aşısı

hops #1585591 
Geçen veterinere gittim iç dış parazit ve karma için. Tutturdu lösemi aşısı diye. Demin de mesaj gelmiş yarın lösemi aşısına bekliyoruz diye.

Çok gerekli mi bu ya? İnsan için de hayvan için de düşüncem aynı, ne kadar çok ilaç/aşı o kadar az bağışıklık.
Yaptırayım mı yaptırmayım mı?

Ev kedisi, sokaktan aldım gerçi ama daha yavru. Bi sıkıntısı da yok.
(8) 

Koltuk takımı yerine berjer

hops #1585585 
Evde kocaman Bi l koltuğum var. Yemek masası falan da salonumda.

L koltuk iyi güzel de, hem eskidi hem de öyle çok uzananan biri değilim.
L koltuğu atıp, sadece berjer koysam 3-4 tane nasıl durur sizce? Çok mu çıplak kalır salon veya komik durur?

Şunlardan alayım diyorum, hem yatıyor da koltuk www.ikea.com.tr
(9) 

Ailem ve bakış açıları

hops #1585516 
Çok daralmış durumdayım. Ailemde sürekli bir "hadi artık bul birilerini de evlen" kafası var. Ben de hep akışında bırakmayı seviyorum böyle şeyleri, zorlama biriyle tanışamam yani. Yalnız da yaşıyorum 20 yıldır falan, ona da alıştım. Öyle takılıyorum işte, ciddi ilişkilerim de oldu tabi.

Bi kız var, dünya tatlısı, bizim buradaki fırın/pastanede çalışıyor. Günde 2-3 kez gidiyorum valla sırf göreyim diye :D her gittiğimde de acaip gülüyoruz i, samimiyetimiz de var yani. Benim biraz pij tarafım var, kız oradayken bu pijli 5.vitese çıkarıyorum, baya eğlenceli geçiyor. Beni çok güldürüyorsun falan diyor.

Ama bana abi diyor :(
Abi kısmı çok önemli değil onu hallederim de, kız kapalı. Bugün anam geldi bana teftişe, öyle laflarken bahsettim kızdan. Kadın resmen kapalı olmasını istemedi.

O an annemden tiksindim. Direkt bişey demedi ama insan anlar, anam sonuçta. Jestler, mimikler direkt belli etti. Bu nasıl zihniyet ya, hayatta beklemezdim, çok moralim bozuldu.
(11) 

Alkolle aranız nasıl

hops #1585482 
Özellikle yaz aylarında her akşam bira, rakı vs içmek istiyorum. Eve girmek bile istemiyorum, böyle sofralar kurulsun yiyelim içelim eğlenelim istiyorum. Sizde durum ne?
(17) 

Dün biraz saçmalamışım

hops #1585444 
Akşam arkadaşla rakıya gittik. Sonra benim bi kız arkadaşım da dahil oldu. Kakara kikiri muhabbet devam ederken konu benim ilişkim olmamasına geldi. Lafı çok uzatmayım, benim kız arkadaşım kendi 2 arkadaşını da çağırdı, biriyle de beni tanıştırmak istedi çünkü.
Neyse onlar da geldi muhabbet devam etti, oradan kalktık kulübe gittik. Orada da tekila shotlar, şampanyalar falan oluk oluk aktı.
Kız da benle iyice fiziksel teması arttırdı dans ederken falan. Gece evlere dağıldık, kız bende kaldı. Sonra sabah oldu kahve kahvaltı faslı derken ben kızı evine bıraktım. Arabadan inmeden "dün söylediklerini hatırlıyorsun dimi" dedi. Mal gibi kaldım o an, evet tabi ki hatırlıyorum falan dedim akdkkaks kız gitti ben hemen benim kız arkadaşı aradım, laf alsın ağzından diye.

Ben dün uçmuş, kaçmışım. Sana aşığımlar, seni seviyorumlar, artık aile kurmak istiyorum sen karşıma Allahı bir lütfu olarak çıktın, seni asla bırakmam vs vs. Bu ve bunun gibi Bi sürü laf etmişim. Şimdi de kız yazıp, arayıp duruyor.

Direkt ilişkimiz var sanıyor. Ben durumu nasıl izah edeyim? Sarhoştum takıldık alt tarafı demek olmaz sonuçta.
(2) 

çağla tuğaltay cinayeti

hops #1585329 
bu kadar kanıt/şüphe oluşturacak şey varken neden ortaya çıkarılmıyor veya ilgilenilmiyor?
ülkede kodamanların suçlarının örtbas edildiğine alışığız da, bu davanın özelliği ne? üstün körü ilgilenip dosyayı kapatmışlar resmen.

o kadar çelişkili ifade varken, yok abisi polisle otobüse binmiş istanbula dönmek için, camı kırmış falan. bir kişi de doğrulamamış olayı. bu ve bunun gibi bariz çelişkiler varken neden sanki örtbas edilmek istenmiş sizce?
(6) 

Kasiyerler bunu bilerek mi yapıyor

hops #1585229 
İstisnasız hangi markette alışveriş yaparsam yapayım, kasiyerler önce ezilecek ne kadar şey varsa onu geçiyor, en sonda görece ağır (yoğurt, şişeli meşrubat VS) onları geçiyor. Her markette ama. Ağır olanları en öne bile dizsem, bu sefer arkadan başlıyorlar. "önce şişeleri/ağır olanları alayım" demediğim sürece böyle yapıyorlar. Size de oluyor mu böyle?
(5) 

klozet kapak temizliği

hops #1585190 
2 seneye yakındır kullanılmayan bir tuvalet var evde. kapağında sararmalar oluştu. en etkili temizleme yöntemi nedir bunun? direkt ilacı, deterjanı gibi bişey var mı sıkıp temizlemek için?
(2) 

maaş konusu

hops #1584392 
bugün bi duyuru gördüm, silinmiş galiba. biri eleman arıyormuş, iş basitmiş, tecrübesiz birini arıyormuş vs.vs.
maaş olarak da 35bin, ocakta da zam dedi.

bu maaşa az falan dediler? nasıl az ya, gerçekten böyle mi düşünüyor çoğunluk? asgari ücretin belli olduğu bir ülkede 35bin tl maaş az? tecrübesiz biri için ve iş çok da zor değil vs?
biraz uçuyor muyuz nedir?
1

mobil görünümden çık