(6) 

Bacaktaki ince kılcal damar çatlamaları

moonie #1585831 
Sorum, kadınlara. Lütfen sadece kadınlar cevap versin.

Hem aşırı beyaz tenli hem de ince derili olduğum için ince kılcal damar çatlamaları var bacaklarımda. Mor, yeşil, mavi renkli ve her gün yenilerini eklenmiş görüyorum. Zaten anne tarafından varise de genetik yatkınlığım var.

Bunlara ne yapabilirim? Siz neler yapıyorsunuz önlemek (mümkünse) ve önlenemeyenleri yok etmek için?

Lazerle yaktırma söyleniyor ama hangi birini yaktıracağım? Bu kadar çok damarı yaktırmanın herhangi bir zararı olmaz mı?

Düzenli at kılı fırçayla fırçalıyorum. Bazıları bunun da çatlamalara sebep olduğunu söylüyor, aksine çatlamalara iyi geldiğini iddia edenler de var. Kafam karışık kısacası.
(9) 

İade etmek ya da etmemek: Nasıl davranırdınız?

moonie #1585788 
Bir mağaza zincirinden pahalı bir ürün satın alıyorsunuz. Satın aldığınız ürün için ''asla olmaz'' taahhütü verdikleri bir özellik var, sözlü de olsa siz de sadece ona güvenip alıyorsunuz. Fakat dedikleri gibi çıkmıyor, hayal kırıklığına uğruyorsunuz çünkü bu şekliyle sizin kullanmanız mümkün değil.

Ürünü hiç kullanmamışsanız olduğu gibi paketleyip iade etme hakkınız var fakat size hiç kullanıp kullanmadığınız soruluyor. Kullansanız bile kullanılmamış gibi paketlenmeye müsait bir ürün. Tek sorun, yalan söyleyecek olmaz.

A) Yalan söyleyip iade ederdim. O şekilde başkalarına satmaları sorun değil, zaten mağazaya da dokunmaz.

B) İade etmezdim.

Gizli numaranın kim olduğunu öğrenme

moonie #1585612 
Savcılığa dilekçe verme dışında bir yolu yok, değil mi? Faturaya yansımıyor gizli numaralar diye biliyorum.
(9) 

Bu adam (ve kadın) ne iş yahu?

moonie #1585244 
Bir adam var, bir kadınla birlikte (muhtemelen).

Kadının arabasını kullanıyor, kadının evinde kalıyor, kadın bunun evinde zaten hep, kadına kendi arabasını veriyor, kadını kendi tüm yakınlarıyla ahbap etmiş falan. Ama sorunca kadın için "o benim iş yaptığım ekipten sadece, sevgilim değil" diyor.

Başkaları sevgilisi olup olmadığını soruyor. Onlara "şu an yok" diyor, hatta "daha önce hiç kimseye aşık olmadım veya hiç kimseyi sevmedim, en fazla hoşlantı oldu" diye ayrıntı veriyor. Salt amacı bu olmasa da tek tük flörtleştiği kadınlar da oluyor etrafında.

Öte yandan 7/24 bu kadınla birlikte, yapışık ikiz gibi dolaşıyorlar. Arkadaş gibi değil işte, anladınız. O enerji hissediliyor.

Kadın bir de sık sık Instagram'da onunla fotoğraf ve video paylaşıyor, sürekli onu etiketliyor falan. Adam da arada kendi fotoğraflarını o çekti diye onu etiketliyor ama herhangi bir yan yana fotoğraf yok. Adamın yakın arkadaşı da kadından ekip diye bahsediyor. Neyin ekibi abi bu? İkisinin iş alanları bile farklı.

Adam flörtöz, cıvık biri olsa kadını yedekte tutuyor derdim ama kendisi tam bir ağır abi. Sert, mesafeli, ciddi. Zaten kadın da ağır biri yani takılmalık bir şey yaşamaz.

Kadına sürekli yan yana olacak kadar değer veriyorsa, onu etrafındaki herkesle kanka moduna soktuysa neden sevgilim demiyor açıkça? Ağır abiliğine bağlayamıyorum bunu açıkçası, özellikle üstüne bastıra bastıra defalarca sevgilim yok demesini. İstese diyebilecek biri, hatta evlenmek istediğini falan da söylüyordu daha önceden.

Daha geçen ay "aşk siparişle gelmiyor ki, o kişiyi bekliyorum" diyordu yahu bu adam. Bu ne iştir dostlar? Akşam akşam aklıma takıldı, dedikodu tanesi olarak sormak istedim.
(4) 

Şu tarz kedi patilenmelerinde kuduz aşısı oluyor musunuz?

moonie #1585003 
Sokakta düzenli besleme yapanlara soruyorum.

Kedinin bir her beslememde mutlaka gelip patiliyor, bugün de başka bir kediyi severken koşarak gelip pati attı. Sağlıklı görünen, tombik bir şey.

Aşı olmuyorum ama arada bir endişelenmiyor da değilim.

Sabunlu suyla yıkadım, hemşire arkadaşım kolonya dökmemi önerdi.

ibb.co
(11) 

Bayhan hakkında ne düşünüyorsunuz?

moonie #1584302 
Dedikodu yapalım mı biraz? Hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. :p

Son dönemde çok popüler biliyorsunuz. Destekleyeni, halktan bulanı, gariban diye yükselmesini isteyeni ve hatta Müslüm'ün veliahtı diyeni çok. Öte yandan sanatçı saymayanı, kıro ve mafyatik göreni de bol.

Dün kendisini çeken magazincilerin üstüne yürüdüğünü gördüm bir sayfada. Geçmişte polisle silahlı çatışmaya girdiğini falan da hatırlıyorum, kuzenini öldürdüğü zaten biliniyor herkesçe. Üstüne şu yazılanları okudum sözlükte eksisozluk.com

Siz kendisini, sesini, şarkılarını beğeniyor musunuz? Yükselmesi, Müslüm Gürses gibi sevilip sayılması hoşunuza gider mi?
1

mobil görünümden çık