Filmekimi bilet satan?

buyumusceylan #1592116 
Filmekimi’nde Yandaki oda filminin 5 ekim saat 19:00 seansina bir kisilik bilet satmak isteyen olursa bana ulasabilir mi? Tesekkurler :)

Ölçüsüne göre yaptırabileceğim L koltuk önerisi

buyumusceylan #1585554 
Merhaba herkese, salonumuzun ölçüsü standart üretim ölçülerine izin vermediğinden daha önce Ankara'da bir yere koltuk yaptırmıştık. 1 yıl bile dayanmadı. Kumaşı tüy tüy oldu, L kısmının süngeri tamamen çöktü, rengi soldu. Hor kullanmadık asla ama kalitesizlikten çabucak eskidi. Bu yılın başından beri yeni koltuk yaptırma ya da bulma peşindeyiz ve artık bu ay almak istiyoruz. İstediğimiz gib bir şeyi bir türlü bulamadığımızdan, buradan danışmak mantıklı geldi. Şimdi özellikleri yazıyorum. Bunları hakkıyla yapabilecek ya da hali hazırda satan, tercihen İstanbul'da olan bildiğiniz mobilyacı varsa yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Özellikler:
- eni 240, boyu 200 cm civarında, +/-10 oynayabilir.
-Sert, çökmeyecek süngeri olması.
-Evimizde az alan olduğu için bazalı olup ekstra saklama alanı sağlaması.
-Kaliteli, tiftiklenmeyecek kumaş seçenekleri.

Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Şehirde kullanması kolay, kaliteli katlanır bisiklet

buyumusceylan #1583488 
Erkek arkadaşıma hediye olarak katlanır bisiklet almak istiyorum. Uzun yıllar gidecek, sürüşü yormayacak, şehirde sürümü kolay olan bir bisiklet arayışındayım ama hangi markaya ve modele güvenilir bilemedim. Kendisi bisiklet kullanmayı bilmiyor ve en büyük hayallerinden biri öğrenmek, dolayısıyla soruyu sorarken kendisinin bir süre de başlangıç seviyesinde süreceğini eklemekte fayda var. Eğer o memnun kalırsa kendime de almak istiyorum ilerde.
Var mıdır bu konuda deneyimli, bana tavsiye verebilecek yardımsever kullanıcılar?
1

mobil görünümden çık