(6) 

Motorsiklet sorulari

zararsızamip #1583563 
Baya heves ettim motora. Oncelikle gidip kursa yazilacagim bakalim surmekten de keyif alacak miyim motor almadan once. Sinava da girer ehliyetimi alirim hem.

1- motorlara hirsizlik sigortasi yapiyorlar mi? Endiselerimden biri calinmasinin kolayligi.

2- kiyafet konusu. Ise giderken falan normal kiyafetlerin ustune koruma kiyafeti veya koruma ekipmani giyebiliyor muyuz? Ust tamam da alt taraftan emin degilim, illa ozel pantolon sart degil di mi?

3- ben dikkatli kuralci bir insanimdir. Olme veya sakat kalma riski baya duser diyebilir miyiz duzgun bir kullanici olarak?

4- baska tavsiye veya yorumlariniz varsa alirim tesekkurler.
(11) 

Bu kisi benden hoslaniyor mu yoksa sadece arkadas miyiz?

zararsızamip #1583017 
kafam çok karışık. iş yerinde benden 6 yaş büyük bir hanımla son 1-2 aydır çok sık görüşüyoruz ilk zamanlar iş dertleşmesi olan görüşmeler (iş çıkışı bira içip sohbet falan) bir anda sıklaştı. geçen pazar kahvaltıya davet ettim güzel vakit geçirdik biraz oyun oynadık sonra dışarı çıktık akşama doğru hadi sana gidip devam edelim şu oyuna dedi ve yine bana geçtik o gün. sabah 4'e kadar takıldık öyle gece de bende kaldı işe beraber gittik(gizlice)

şimdi kafa karıştıran faktörleri sıralıyorum:
1- iş çıkışları haftasonları falan sürekli görüşüyoruz ama bunu ofisteki herkesten gizliyoruz, ilk adımı atan da o oldu bu konuda(bundan memnunum ben de bu arada) beraber çıktığımız bir gün işim var siz gidin diyerek ortamdan ayrılmasıyla. sebebini konusunca da şimdi yanlış anlarlar zaten drama ve dedikodu peşindeler dedi. hatta playful diyeceğim laflar atıyor, "ee naptın haftasonu" veya dün akşam farklı yoldan gittin kimle bulustun naptınız" gibi ofis ortasında.

2- 2 tane çok eski erkek arkadaşıyla olan konuşma tarzı ile bana olan farklı, öyle "kanki" modunda değil ki ofisteki bir diğer iyi anlaştığımız erkek arkadaşa öyle hitap ediyor.

3- uzuuun uzuun telefon konuşmaları yapıyoruz görüşmediğimizde de, 1-2 saat konusuyoruz akşamları.

şimdi buraya kadar hislerimiz karşılıklı gibi di mi?

4. kafa karıştıran faktör ise şu, en ufak bir yakınlaşma çabası göremiyorum. mesela pazar gecesi bende kaldı sabah işe beraber gittik koltukta yan yana oturduk ama en ufak bir yakınlaşma göremedim fiziki olarak. (fiziki temas oluyor tabii de kalıcı bi yakınlaşmadan bahsediyorum)

e ben de alışmışım bir erkek olmama rağmen genelde karşıdan bir hamle görmeden adım atmamaya(hamdolsun bol bol gördüm hamle hep) acaba onun tembelliği ile yeterince cesur davranmıyor muyum bu kadına karşı? acaba o da benim ona karşı arkadaş olarak yaklaştığımı düşünüyor olabilir mi? Bir de uzun bir iliskiden 3-4 ay once ciktigimi da biliyor o yuzden mi mesafeli davraniyor diyorum bazen de.

Gecen gun aksam yururken de birisine soyle dediginden bahsetti 2 cok yakin erkek arkadasindan bahsederek "bu is yerinde de ahmet mehmet gibi arkadasimi buldum" bunun ustune bir sey demek istedim ama diyemedim. Zaten beni en cok dusunduren sey de bu oldu. Yani onlar gibi iyi anlastigim birini buldum anlaminda dedi ama yine de benim icime oturdu bu laf.

Yas farki oldugunu soyleme sebebim ne bilmiyorum, belki bir sey ifade eder diye soyledim.

hayır arkadaşlığımız da çok iyi bu arada ama ben ciddi ciddi kafamdan atamıyorum her gün düşünüyorum bu kadını ve tek taraflısya bu romantik hislerim ufak bir darbe olur bana ama sürüncemede de kalamaz zaten daha kötü öylesi. ne yapayım fiziksel bir yakınlaşmayla mı belli edeyim yoksa açık açık konuşayım mı?
1

mobil görünümden çık