Icd sürümü sorunsalı

Bir cebinde das kapital #1571476 
Benim rahatsızlığım icd10'da var, 11'de yok. Bana 10'dan teşhis koysunlar istiyorum. Teşhis ve raporda neye göre hareket ederler? 5 sene geçiş süresi olduğu, ikisinin de kullanılabileceği doğru mu?
(2) 

Hem işe hem doktora nasıl gidiyorsunuz?

Bir cebinde das kapital #1571474 
440 gün bekliyorsunuz ki randevu çıksın, sonra da saat 21:59'da zart diye bildirim geliyor yarın 9:20 müsait, qeyfine eserse diye. Bu durumda nasıl çalışılıyor, ben işi bırakıyorum ne haliniz varsa görün mü diyorsunuz? Bu defa da sgk'nız olmuyor?
(9) 

bir çocuk okuldan geldikten sonra ne yapar

Bir cebinde das kapital #1571347 
çocukluğumu unuttum. diyelim öğlen 3'te evimize vardık. akşam 12'ye kadar vakit nasıl geçiyor?
(3) 

Düşük watt'lı işlemciler

Bir cebinde das kapital #1571253 
Bir laptop işlemcisinin düşük watt'lı, düşük frekanslı olması pil kullanımına ne kadar etki eder? Özellikle düşük wattlı işlemci seçmeli miyiz yoksa göz ardı edilebilecek bir detay mı?

Huawei'ye e-devlet ve banka kurulabiliyor mu

Bir cebinde das kapital #1571252 
Google'dan banlanmıştılar en son. Huawei, xiaomi, honor gibi şeylere ziraat bankası, mhrs vs kurulabiliyor mu?

Ksantoma

Bir cebinde das kapital #1571250 
Kollarda, el üstünde, bilekte, parmak aralarında ve koltuk altlarında görülür mü? Lipit seviyem normalin üstünde. Doktor muhtemel teşhisi kanıma bakmadan söyledi. Bir de böbrek rahatsızlığım var mı diye sordu. Böbrek sorusunu niçin sormuş olabilir? Uzman bir cildiyeciye gideceğim, peki böbrek doktoruna da görünmem gerekir mi?
(2) 

Saklı olmak ne demek

Bir cebinde das kapital #1571124 
Mesela "Hükümlülerin, Anayasada yer alan diğer hakları, infazın temel amaçları saklı kalmak üzere, bu Kanunda öngörülen kurallar uyarınca kısıtlanabilir." Cümlesinde ne anlama geliyor, bu kelime neden böyle kullanılıyor, "tüm hakları saklıdır" vs ifadeler tam olarak ne anlatıyorlar?
(4) 

Bütün dillerin birbirine benzemesi

Bir cebinde das kapital #1571055 
C#, phyton, js, php hepsinin methodları, döngüleri, değişken tanımlamaları aynı. Bunları yapabilen birü cv'süne bu dilleri biliyorum yazabilir mi?
(5) 

Tekme ile duvar yıkmak

Bir cebinde das kapital #1570983 
Sağlam bir çift ayakkabı eşliğinde art arta tekmeler savurularak yan daireden çıkma olasılığı sizce ne kadardır?
(4) 

Ofis işlerinde hep kadın aranması

Bir cebinde das kapital #1570576 
İk'cı olan varsa sebebini açıkllayabilir mi? Kadın istihdam edilince devletten yardım mı alınıyor, vergideen mi düşüyorlar? Yoksa patronların bireysel kararla yaptıkları bir şey mi?
(5) 

küçük motorlu araçların olayı ne

Bir cebinde das kapital #1570449 
1.3, 1.5, 1.6 gibi motorların yapılmasındaki amaç arabayı küçülterek yakıt tasarrufu sağlamak mı yoksa silindir küçüldükçe yakıttan elde edilen verim mi artıyor?
(3) 

Tırnağın burası neden kararır?

Bir cebinde das kapital #1570243 
i.snipboard.io
İki ayak baş parmağı. Ağrı, sızı yok. Acaba ayakkabıdan mı?
(3) 

Ücret beklentiniz nedir sorusu

Bir cebinde das kapital #1570199 
Benimki 12500 ama mavi yakalı maaşları 18 bin bandında dolaşıyor. Başvurduğum diğer yerler için de 15 bin ile 20 bin aralığı tavsiye edildi. Dostum sana o kadar az ücret vermeyi ben istemem dediler. Bu durunda ne yapmam gerekiyor? 12 bin verin yeter diyip elenmek istemiyorum, 15 verin yeter diyip pazarlığa da girmek istemiyorum. Öte yandan işe kabul edilmeyi de istiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Andoid için bildirim programı

Bir cebinde das kapital #1570019 
Mhrs'den bildirim geldiğinde saatlerce zangır zangır çaldıracak bir app istiyorum.
İnternete bağlıydım, 2 aydır telefonum hep yanımdaydı, telefonu hiç pil tasarrufuna almadım, sesi de kısmadım ama mhrs 2 defa randevu oluşturmadım diye randevu sildi. Bir keresinde de şans eseeri randevu olışturabildim. Bu durum artık canımı sıkıyor, mhrs'den bildirim gelirse davullu zurnalı şarkı çaldıracak bir uygulama arıyorum.
(2) 

Temiz android kurulumu

Bir cebinde das kapital #1569616 
İçinde google, facebook gibi casus uygulamaları olmayan, içine browser kurabileceğimiz, sms atabileceğimiz, e-devlet yükleyebileceğimiz bir android mümkün mü?
(3) 

psu temizleme

Bir cebinde das kapital #1569098 
psu'yu söküp içini temizlemek istiyorum. çarpılma ihtimaline karşı ne yapabilirim? bilgisayarı kapatsam bile lambaları yanan ışıklı farem var, kapasitörleri boşaltmama yardımcı olur mu?

edit: fişi basılıyken düğmesini 1 dakika basılı tuttuktan sonra açtım. çarpılmadım.
(1) 

Bilgisayarımın nesi var?

Bir cebinde das kapital #1568438 
İşletim sisteminden bağımsız olarak ekran donuyor, mouse hareket ediyor. Bazen ses loop'a giriyor. Windows doğrudan bsod veriyor. Bazı distrolar nadir donuyor. Bazen artifact verip düzeliyor, bazen 1-2 saniyeliğine takılıyor. ramlerin birini çıkartıp diğerini kullandım, ekran kartını değiştirdim çözüm olmadı.c state'leri kapattım yine çözüm olmadı. Bios bile güncelledim, termal macunumu bile yeniledim, psu'yu mu değiştirmem gerek?

edit akbayram: 9 yıldır temizlenmemiş psu'yu açıp temizledim. biraz toz çıktı ama düzeldi gibi. 2 gündür sorun yok.
1

mobil görünümden çık