(1) 

Sabiha gökçen’den ulaşım

Aslan damat #1573604 
Selamlar,

Antalya’dan sabiha gökçen’e uçuşum var, uçuş laps diye 1,5 saat rötar açıkladı.
Saw’a varışım 01:00 civarı olacak, inişte de uçakta bekleriz biraz oldu mu 01:30..
Ben sabiha gökçen’den avcılar’a doğru nasıl gideceğim? Netten bakıyorum o saatte ne havabüs var ne havaist var kadıköy-saw metrosu 00:00 da sona eriyormuş, taksiye 1000 lira mı vereceğim? Bu nasıl bir olaydır? Saçmalama istanbul bir dünya şehri ve havalimanı metrosu 24 saat çalışıyor deyin lütfen?
(1) 

F/p laptop

Aslan damat #1572858 
Selam,
sene bitmeden 7-9 bin lira bandında bir laptop alayım diyorum,
Kullanım amacım teams vb uygulamalarda online görüşme yapabileyim, internette gezinebileyim yeter. Oyunla falan işim yok freecell, solitaire oynarım en fazla.
Tavsiyelerinize açığım. Öncelikle Kullanılmamış düşünüyorum, şu ikinci eli o paraya alırsın kesinlikle şunu al da diyebilirsiniz.
(3) 

Veteriner tavsiyesi

Aslan damat #1569533 
Merhaba, tavsiye edebileceğiniz dürüst, vicdanlı, güvenilir veteriner var mı?
Yıllardır gittiğimiz veteriner her zaman yüksek ücret alıyordu ama artık üzerimden zenginleştiğini hissediyorum. 1 seruma binlerce lira aldı hiçbir evrak da vermiyor. Birincisi Veteriner tavsiye eder misiniz, ikincisi şikayetimi nerelere yapmalıyım. Konum İstanbul avrupa yakası.
(6) 

Epoksi kaplama ve su sızdırmazlığı

Aslan damat #1568085 
Merhaba,

Özellikle Sağanak yağışlarda, terasın su eğiminin de düzgün yapılmaması sonucu biriken yağmur suları derz boşluklarından sızarak alt kattaki salonun tavanını berbat etti. Hoş Su birikmese bile sızıyor bence. Her yağmurda salonun tavanı ıslanıyor.
Ben terastaki fayansları komple kırdırıp yeniden yaptırmak istemiyorum çünkü o derzlerden bu sene olmazsa seneye yine yağmur suyu sızar. Çoğu kişi bu duruma çözüm olarak terasını kapalı balkon haline getiriyor ben kapatmak da istemiyorum.
Terası epoksi zemin kaplama yapsam veya yaptırsam daha iyi ve garanti bir sonuç alır mıyım? Bu da olmuyorsa komple muşamba ile kaplayacağım?!
Fikirlerinize açığım, teşekkür ederim.
(1) 

f/p e-scooter tavsiyesi

Aslan damat #1566801 
merhaba,

e-scooterlar epeydir piyasada, iyi kötü faydalı ömürleri, batarya süreleri ortaya çıktı. bir dönem xiaomi pro 2 revaçta idi, şu an en f/p ürünü uzun ömürlü, dayanıklı e-scooter hangisidir? genel bir kanı var mıdır "şu marka şu model 10 numara" şeklinde. 200-250 bine bile scooter var onlardan bahsetmiyorum tabi max. 20bin lira civarı.
(14) 

cumartesi tam gün çalışır mısınız?

Aslan damat #1566202 
merhaba,

İş haftanın 6 günü ve çalışma saatleri 09:00-18:00 arası.
Evinize en az 2 vesait tramvay+metrobüs veya 3 vesait olursa tramvay+metro+metro şeklinde. iş; mali işler, bütçe-raporlama. tüm gün dört duvar arasında geçecek bir iş.

6-12 ay kadar idare edebilecek paranız var kenarda.

Bu şartlarda bir işyerinde çalışır mısınız?

yaş; 38
1

mobil görünümden çık