(4) 

Sari Taksici

krmzbvl #1590911 
Arkadaslar bu gece sabiha gokcen'den mediciyekoye taksiye gelecegim. Bu cok muhterem meslek grubu taksici arkadaslar kopru parasini falan bizden cikariyorlar degil mi? Gece 12de E5'ten git desek trafik var deyip uzun yoldan gitmeye kalkisan olur mu?
(3) 

AJET Tazminat Alma

krmzbvl #1590905 
Oncelikli Bizi Ajet gibi bir garabete muhtac edenleri sizlere havale ediyorum. Bir firmanin zamaninda hareket eden bir tane mi ucusu opmaz arkadas.

Bugun 18:30 varisli Sabihagokcene olan ucusu once 22:30, sonra da 23:50 olacak sekilde degistirmisler. O saatte ben Mecidiyekoye nasil gececegim. Havalaninda beni alacak kisilere gore planladim ucusumu ama yalan oldu.

Bu konuda Ajet'ten herhangi bir tazminat talep edebiliyor muyum? Yolcu haklarim nelerdir? Bunlarin canina ot tikama sansim olur mu? Aydinlatan olursa cok sevinirim.
(7) 

Asiri yagli cilt icin ne yapmali?

krmzbvl #1590165 
Yasim kirk. Kendimi bildim bileli cildim yaglidir. Ama son iki senede bu oran cok artti. Kan tahlilimde cok farkli bi durum yok. Gizli seker dedikleri durum var ama pek dikkat etmedigim halde 6 ayda bir yaptigim tahlillerde oran pek degismiyor.

Bu son iki senedir ozellikle alin, yuz cevremden adeta yag fiskiriyor. Yuzumun etrafinda sivilceler cikiyor ve kafamin ici sivilcelerle dolu.
Bu katdesinize ne onerirsiniz? Aslinda yuz temizleme jeli/sabunu soracaktim ama sorun iceride bir yerlerde. Gunde iki defa yuzumu sabunla yikiyorum. Yikadiktan 1 saat sonra alnim yagdan parlamaya basliyor.
(5) 

Sinek Ilaci

krmzbvl #1588945 
Internette okumuştum. Bi kişi sineklerden korunmak için kollarına bacaklarına sinek ilacı sıkmış ve onu gören bi köpek gelip oyun oynamak için kollarını bacaklarını yalamış. Köpeğin zehirlenmiş olmasından, ve bundan dolayı olmuş olmasından korkusunu ve üzüntüsünü dile getiriyordu.

Okuduğumda aklıma takıldı. Sinek ilacı sinekleri öldürmek için kullanılan bi sey. Sinekler de köpekler gibi canlı nihayetinde. Sineklerin ölümü neden bizleri rahatsız etmiyor. Tamam köpeklerle bi sekilde bağ kuruyoruz ama sineklerle hiç bir duygusal bağımız oluşmuyor. Bağımız olmayan her canlıyı düşünmeden öldürebilir miyiz? Sizin düşünceleriniz nedir? Bu soylediklerimin saçmalıktan ote bir anlamı var mi?
(3) 

Kisa Film Bulmaca

krmzbvl #1588780 
20 sene önce seyretmistim. Bi kadın cüzdanını mi, fotoğrafını mi ne dusuruyor. Sanirim market gibi bi yerde. Bi adam alıp vermek icin kadının peşinden koşturuyor film boyunca. Filmin sonunda yakalıyor ama adamin cuzdani vermediğini ve ağladığını hatirliyorum. En son bir tren veya metrodaydilar sanirim. Ispanyol veya fransiz yapimi olabilir. Tum hatirladiklarim bunlar. Var mi bilen?
(5) 

Kepce Kulak Ameliyati

krmzbvl #1587202 
Bu konuda bilgisi veya tecrubesi olanlar dinlemek var mi? Bilgisi olanlar 10 yas icin ameliyati veya her ne gerekiyorsa tibbi mudahaleyi oneriyor musunuz?
(1) 

Kombi tavsiyesi

krmzbvl #1575022 
Herkese selam, yeni eve gececegim insallah, kombi almam lazim. Fiyat performans kalite acisindan var mi marka/model tavsiyeniz?
(1) 

Kredi Durumlari

krmzbvl #1573813 
Merhaba, son zamanlarda konut kredisi ceken ya da cekeni duyan var mi? Veriyorlarsa en fazla ne kadar veriyorlar. 600bin tl acigim var.

Cizgi Roman Tavsiyesi

krmzbvl #1573209 
Merhaba, 3. sinifa giden cocuk icin cizgi roman tavsiyesi verebilecek var mi? Ben hayatimda hic okumadim. Tommiks, teksas gibi eski klasikleri okumasi mantiksiz mi olur?
(3) 

THY Network Arizasi

krmzbvl #1570213 
Boyle bir sirkette tum altyapi yedeklenmis olsa gerek. Nasil bir sorun mailler dahil tum networku cokertebilir ki? Bilgisi olan var mi? Adamakilli hic bisey bulamadim.
(20) 

Peugeot 3008 vs Opel Grandland vs Citroen C5 Aircross

krmzbvl #1569665 
Hangisini tercih ederdiniz ve neden? Sifir olarak hemen hemen ayni fiyata geliyor.

Citroën bana hep itici gelmistir ama bu denklemde en mantiklisi gibi. Siz ne dersiniz?
(4) 

Genc Odasi alalim mi?

krmzbvl #1568819 
Nasil yapiyorsunuz? Takim mi aliyorsunuz? Yatak, masa, dolap ayri ayri mi aliyorsunuz? 2 oda lazim.
1

mobil görünümden çık