(4) 

Makyaj malzemelerindeki son kullanma tarihine ne kadar uyuyorsunuz?

hiçmiyok #1589176 
Mesela bende 10 yıllık far bile var. Çok sık far kullanmadığım için bitmiyor bir türlü. Sadece far da değil göz kalemi, ruj gibi gibi. Kokuları, renkleri bile değişmiyor. Kıyamıyorum atmaya öyle makyaj malzemeleri arasında duruyor.

Baksan üzerinde 6 ya da 12 aylık bir son kullanma tarihi var. Sizler buna ne kadar dikkat ediyorsunuz ya da son kullanma tarihinden 3-5 ay geçse bir şey olmaz da 5 yıllık olanı kullanmam çöpe atarım mı diyorsunuz?

Çöpe mi atayım ne yapayım, yani yenisi alınsın diye satış politikası mı bu yoksa cildime çok zarar verir mi gerçekten?
(3) 

Yoma uygulamasi nedir bilen var mı?

hiçmiyok #1574508 
Aslında soru başlıkta. Telefondan gereksiz uygulamaları silerken yoma diye bir uygulama fark ettim ve girmiş bulundum. WhatsApp benzeri bir şey olarak açılıyor onunla ilintili gibi geldi ama ilerlemedim hemen çıktım uygulanmadan. WhatsApp guncellemesiyle mi geldi virüs mü nedir alayamadim? Ben indirmedim.
(6) 

Anlık klozet kapağı temizleyici sprey kullanan var mı?

hiçmiyok #1573476 
Herkese merhaba, aslında soru başlıkta mevcut. Bu ürünü kullanan var mı gerçekten işe yarıyor mu?

hepsiburada.com

Kadın kişisiyim normalde umumi tuvaletlerde peçete serip klozete oturuyordum ama geçenlerde bir doktorun tuvalet kağıtlarında daha çok mikrop olduğunu, havadan yapıştığını vs ve klozet sert yüzey olduğu için mikrobun daha az tutunabileceğiyle ilgili bir konuşmasını dinledim. Sinirlerim bozuldu. Şimdiye kadar bir hastalık kapmadım ama belli mi olur ortalık salgın dolu.

Sadece bu ürünü sıkıp oturabilir miyiz yani bilemedim, kabul edesim gelmiyor bu konuyu :(

Teşekkürler.
(2) 

Vitamin ve gıda takviyesi fikri

hiçmiyok #1563507 
Arkadaşıma diyetisyeni bromealin ve krom pikolinat önermiş. Ödem atmaya ve tatlı ataklarına karşın. Ben de alıp kullansam mı dedim. Özellikle tatlı atakları en büyük problemim ve kendime söz geçiremiyorum.

Nette çok olumlu yorumlar da var, hçbir işe yaramadı yok efendim şuna zarar verdi diyenler de.

Kullanan, memnun olan, marka tavsiyesinde bulunabilecek ya da bu ürünlerle ilgili hikayesi olan var mı?
(4) 

Bebekle uçak seyahati seyahati öncesi bilmem gerekenler nelerdir?

hiçmiyok #1559274 
Önümüzdeki günlerde 20 aylık bebeğimle toplam 12-15 saat sürecek bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek. Bir bebek bir de ben olacağız, fazla mı çılgınım bilmiyorum :( Neler yapmalıyım, neye dikkat etmeliyim, yanımda neler olmalı, seyahat öncesi-sırası-sonrası vs.?? Şimdiden thnx.
1

mobil görünümden çık