iphone 14 iOS 18 bluetooth problemi çıktı

hadeoradan #1592155 
Güncelledikten sonra telefona airpods bağlı ilen tuş kilidini kağattığımda müzik kesilmesi. Bluetooth üzerinden hoparlöre ses verirken sesin kesintilere uğraması ve pause olması derken carplay’de ise komple yok gibi. İleri geri pause ses açıp kapatma iptal.

Aynı sorunu yaşayan var mı? İphone 13’de ise böyle bir problem yok mesela.
(1) 

Temu’dan sipariş yeni yasa

hadeoradan #1589322 
İlk kez alışveriş yapacağım. Sepet tutarı 723,78₺, vergi 434₺, toplamda 1.158₺ alışverişimde probelm yaşar mıyım?

ibb.co

İstanbul Anadolu Yakasında günübirlik çalışma ofisi

hadeoradan #1587244 
Günübirlik olarak 5-6 saatliğine kolektif house gibi uygun fiyatlı yada ücretsiz olarak çalışma alanı olan bir ortam var mı? Anadolu yakası tercihen.
(2) 

3’lü avize montaj desteği

hadeoradan #1582317 
Tavanda 3 tane kablo (kırmızı, mavi, kahverengi) var. Avizede ise 2 tane kablo(mavi, kahverengi) var. Anahtar ise 2’li. 2 anahtarı açınca 3 lambanın yanmasını, 1 anahtar açınca 1 tanesinin yanmasını istiyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim?
(5) 

hastanelerden kişinin muayene raporlarını istemek

hadeoradan #1581944 
merhaba, bir kişiye ait hastaneleri arayıp, o hastanelerde olduğu muayenelerin raporuna isteyen herkes ulaşabilir mi?

çok bilinir 3 hastaneyi arayıp muayene raporlarımı istedim. ad-soyad ve muayene tarihini verdim ve bana sorgu, sual olmadan yolladılar. bu normal bir şey mi?
(5) 

Araç fitil hasarı tavsiyesi

hadeoradan #1581349 
Sportage 2022 aracın tavan kısmındaki fitillerinde yırtılma oluştu. Servis komple değişmesi gerekiyor, tek fitil değişmiyor ve bu da 30.000₺ civarında. Sizce bu görüntüdeki fitil yırtığını nasıl onarabilirim?



i.imgur.com

i.imgur.com

i.imgur.com
(2) 

Su arıtma cihazı Hyundai ec107 yorum

hadeoradan #1574695 
Su arıtma cihazı kullanan var mı. Özellikle hyundai ec107 markasını merak ediyorum. Bu cihazların filtresi standart mı oluyor? Bu modele göre filtre bulamadım.
(1) 

Schengen vize randevu problemi

hadeoradan #1574098 
2-3 haftadır idata italya’ya randevu bakıyorum bir türlü çıkmıyor. Ancak öncesinde bir kaç dsfa bolca denk gelmiştim. Ara ara mı açılıyor yoksa bana tesadüf mü gelmiş? Nasıl ve nereden çözülüyor bu vize bilgisi olan var mı?
(2) 

Yakın zamanda abd vizesi alan var mı?

hadeoradan #1571394 
Eşimle birlikte new york’a gitmek istiyoruz. Max 15 gün hatta dahada az olabilir. Ancak vize problemi nedeniyle çekiniyoruz. 7 yıl önce vize reddi yedim sebebi ise daha önce hiç yurtdışına çıkmamam diye söylemişlerdi ancak şu an o günden bugüne 5 tane vizemiz oldu yaklaşık 8 ülke 12 şehir gezdik. Dikkat etmemiz gereken öneriniz olur mu?
(1) 

Canon Pixma G3410 Yazıcı tavsiye eder misiniz?

hadeoradan #1570742 
₺3.400’ye 6a ay ödeme şekliyle ürün alınır mı? Kartuş maliyet derdinden kurtulu muyum? Kullananlar memnunlar mı? Mürekkep kola bulunuyor mu?
(2) 

Araç kaportasında kuruyan çam reçine nasıl çıkar?

hadeoradan #1569810 
Yaz ayında Datça’nın sıcağında kaput üzerine düşen bir kaç reçine damlası düşüp kurumuş. Bir kaç tanesini temizledim ancak temizlerken mikrofiber bezde olsa o bölgede hafif çizikler oluştu. En kolqy bunları nasıl temizlerim. Araçta bir de seramik kaplama var.
(2) 

Son kullanma tarihi geçmiş yangın tüpü yenileniyor mu?

hadeoradan #1569700 
Araçta bulunan ufak yangın tüpünün tarihi geçti. 3 yıl kadar. Depozito şeklinde verip üzerine az bir şey koyup yenilenebiliyor mu? Yada dolum yapılabiliyor mu?
(2) 

iPad tavsiyesine ihtiyacım var

hadeoradan #1569570 
Apple store’da bulunan 11 inç iPad Pro Wi-Fi 128 GB - Gümüş Rengi store.apple.com bu iPad kaçıncı nesil oluyor? Aynı ürün Media Markt gibi yerlerde biraz daha uygun. www.mediamarkt.com.tr bu ürünle aynı mıdır sizce ?
(5) 

Espresso makinesi temizleme öneriniz var mı?

hadeoradan #1567553 
philips 4300 serisi bir makineye sahibim. Bu cihazın genel temizliği ve bakımı biraz pahalı oluyor sanırım. Uygun maliyetle çözümü var mı? Neler önerirsiniz?
(1) 

enpara kredi kartına benzer kart var mı?

hadeoradan #1565424 
harcamaları sonradan faizsiz taksitlendirme yapan enpara kredi kartı gibi bir kart var mı?
(2) 

Instagram kullanıcı adı alınamaması

hadeoradan #1563836 
adım ve soyadımı içeren adı girdiğimde “bu kullanıcı adına sahip bir hesap zaten var” diyor. Ancak arama yaptığımda bu isimde bir hesap çıkmıyor. Yıllardır bu şekilde. Nasıl alabilirim?
(1) 

Ayakkabı vurma önleyici

hadeoradan #1563823 
Sneakers bir ayakkabım var ancak arka topuk üzerinden vuruyor. Bunun için internette satılan vurma önleyiciler işe yarıyor mu? Alınır mı? Neler önerirsiniz?
(4) 

AdBlue olarak ne kullanıyorsunuz?

hadeoradan #1561181 
Aracım düşük üre uyarısı verdi. Daha önce adblue kullanımı olan bir araç kullanmadığım için tavsiye edeceğiniz bir marka ve dikkat edilmesi gereken öneriniz olur mu? Sıradan bir tane almam yeter ki olur mu?

Amazon.com.tr faturamı kesmiyor ne önerirsiniz?

hadeoradan #1560425 
Göndericisi ve satıcısı Amazon.com.tr olan Amazon almış olduğum telefonun faturasını kesmiyor. Sebepleri ise benim şahıs şirketim vardı kapanış zamanına geldiği için siparişe dayalı olarak fatura oluşmaması sebebiyle 1.5 aydır kullandığım telefonu iade etmemi istiyor.

Gelir idaresine ihbarda bulundum. Şikayetvar.com'a yazdım. Daha fazla nasıl yaptırımlarda bulunabilirim?

(Ayrıca telefonu aldığım zaman 31.400 tl iken şu an 40 küsür aradaki fark ne olacak dediğimde ise sizin hatanız diyorlar nasıl bir hata olabiliyorsa anlamadım. Ürünü de neden iade etmem gerekiyorsa o da ayrı saçmalık.)
(5) 

Pasaport süresinden önce yenileme

hadeoradan #1559977 
Geçerliliği Temmuz 2024’de bitecek olan pasaportum var. Mart 2024’de Avrupa’da bir kaç gezi düşünüyoruz. Sonrasında ABD’ye gidip gezmek istiyoruz. Olumlu şartlar altında pasaportumu Kasım. Aralık 2023’de yenilenebilir mi? Hem vize onay sağlığı hemde yeni vizelerin yeni pasaportta olması açısından sizce mantıklı olur mu?
(5) 

Apartman altı dükkanda veteriner açılabilir mi?

hadeoradan #1558143 
Merhaba,
apartman altında bulunan ticari olarak bilinen dükkanda veteriner hekim muayenehanesi olarak hizmet vermek üzere bir muayenehane açılabilir mi?

kat mülkiyet kanunun 24. maddesine göre yanlış anlamıyorsam açılamaz deniyor. konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?


Madde 24 - Anagayrimenkulün, kütükte mesken, iş veya ticaret yeri olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde hastane, dispanser, klinik, poliklinik, ecza laboratuvarı gibi müesseseler kurulamaz; kat maliklerinin buna aykırı sözleşmeleri hükümsüzdür; dispanser, klinik, poliklinik niteliğinde olmayan muayenehaneler bu hükmün dışındadır.
(1) 

süresiz vekaletin iptali nasıl olur

hadeoradan #1550979 
arkadaşlar, süresiz verdiğim vekaleti, vekaleti verdiğim notere giderek mi yapmam gerekiyor? İnternetten yapma ihtimalim var mı?

Bir diğer sorularımda şöyle;

1. E-devlette sadece "TAŞINMAZ ALIM VEKALETNAMESİ" diyor. içeriği yazmıyor nasıl öğrenebilirim? ve bu öğrenim ücretli mi?
2. Notere gidip iptal ettiğimde vekaleti verdiğim kişiye bilgilendirme yapılıyor mu?

çok teşekkürler ilginiz için.
1

mobil görünümden çık