Avukat önerisi

mrvln #1588017 
Bir avukat önerisine ihtiyacım var. Üzerinde vasi kararı boşanma davası falan olan hisseli bir yer. Hissedarların 2 tanesi de ruh hastası. Bu tür konularla ilgilenen bir isim önermeniz mümkün mü?
(14) 

İllet komşu/kiracı nereden bulunur?

mrvln #1586974 
Bir evi kiraya vermek istiyorum. Böyle deccal gibi şeytan gibi etrafa saygısız, rezil, her türlü coğrafyadan kabulum birini nasıl bulabilirim? Depozito falan istemeyeceğim. Evi yakmak isterse hiç sorun değil, kalkıp yardım etmezsem beni taksime yatırsınlar.
Böyle birini nereden bulabilirim ben? İlana da kendim koyacağım. Hayatımda tanıdığım en korkunç insanın en büyük ayıbı trafik cezası. Tanımıyorum bilmiyorum. Nasıl anlayacağım? Nelere dikkat etmeliyim?
(2) 

Mezoterapi için öneri

mrvln #1578804 
Önerebileceğiniz isimler var mı? Özellikle anadolu yakasında.
Hatta soruyu açmışken tecrübelerinizi de sorayım. İyi ya da kötü, ne düşünüyorsunuz?
(9) 

Altın alayım mı?

mrvln #1578036 
Dünyanın en sıkıcı sorusu biliyorum ama kararsızım. Sizce?
(7) 

Irkçı ve faşist ilan edilmek

mrvln #1576434 
Son yaşadığım tartışmadan sonra canımı sıkmaya başladı.
Şöyle ki artık siyaset ya da güncel konularla ilgili fikrimi belirtmiyorum. Daha az haber izliyorum daha az okuyorum ama artık daha az yeni yerlere gidip daha kapalı yaşamaya başladığım için pek mutlu değilim. Evde de evin dışında da her geçen gün daha da tedirgin hissederek yaşıyorum. Sokağım, marketim, eğlenmeye gittiğim yer, ilçem her geçen gün daha da tehlikeli oluyor. Uzun uzun anlatabilirim ama beni anlayanlar zaten anladı, sorum da onlara.
Bu tür suçlamalara karşı kendinizi nasıl koruyorsunuz? En son yılın 6 ayını farklı ülkelerde tatillere giden biri tarafından suçlandım ama nasıl bir suçlama anlatamam. Vicdansızlar, ırkçılar, beyaz türk çakmaları(buna biraz gülünce ortam daha da karıştı) neler neler. Terör benim gibiler yüzünden varmış, kültürlere saygı duymuyormuşum, ülke babamın malı değilmiş, çocuklar ve kadınları düşünmüyormuşum, benim gibiler yok olduğunda dünya daha güzel bir yer olacakmışla bitirdik geceyi.
Açıkçası sen olmayınca dünya daha güzel bir yer olacak diyene kadar he he dedim ama buna çok kırıldım ya. Çimlere basmayan insanım ben. Kırdı yani beni.
Böyle bir durumda ne yapıyorsunuz? Tüm bu yaşananlardan sonra ve içinde bulunduğumuz durumda bile bu şekilde düşünen insanlarla konuşmamaya çalışıyorum zaten de, gece vakti sigara almak için yan sokağa arabayla giden biri olarak yoruldum artık. Kendini güvende hissetmeyen ve sürekli korku halinde kendini korumak zorunda hisseden benim. Benden istenen şey nedir? Ne diyeyim ben şimdi?

Amerikan hastanesi göz doktorlarını nasıl bilirsiniz?

mrvln #1568867 
Zor bir hasta için iyi bir isme ihtiyacımız var. Özgeçmişler mükemmel de var mı önerebileceğiniz bir isim?
(3) 

İnsanların dertleri sizi yormaya başladığında ne yapıyorsunuz?

mrvln #1564938 
Haftada bir ya da iki gibi düşünmeyin. İkisiyle hemen hemen her gün konuştuğunuzu, biriyle haftada 3 gün diğeriyle belki daha az belki daha fazla.
Hayatında işleri yolunda giden var gitmeyen var ama tanıdığınız tanımadığınız bir sürü insanla ilgili binlerce bilgi. Yorulmaya da başladınız ama sizin de kötü zamanlarınızda sizi de aynı şekilde dinlediler. Her şey karşılıklı da gibi. Ama yoruldunuz işte biraz.
Çok fazla köprü yıktım, mutlu da değilim de taşıyamadım işte. Ne yapmam lazımdı?
(4) 

İstanbul-Ankara

mrvln #1564890 
İstanbulun bostancı/küçükyalı/idealtepe hadi olmadı maltepenin alt kısımlarına eş değer olan ankara ilçesi neresi? Bir tanıdığım çankayada çok da güzel bir sitede oturuyor, evi de çok güzel ama sosyal olarak yapabileceği hiçbir şey yok. Market bile yok.
Yaşadığım yerde ise 10 dakika içinde bulamayacağım hiçbir şey yok. 15 dakikalık alanda ise alışveriş merkezinden hastanesine kadar her gün farklı birine uğraşam aylarca her gün farklı bir konumda zaman geçiririm. Yaşadığım yer gibi bir yer aramıyorum ama kadar olmasa da saydığım ilçeler gibi insanı düzgün, güvenli, herhangi bir şeye ihtiyaç için uğraşmayacağım neresi olabilir?

Veterinerler ne kadar kazanıyor?

mrvln #1561710 
Kliniklerden bahsediyorum. Kartal, maltepe, kadıköy gibi yerler özellikle.
(8) 

Alt kata daha az ses gitmesi için ne yapılabilir?

mrvln #1554885 
Yerleri tamamen halıyla kaplamak dışında yapılabilecek bir şey var mı?
1

mobil görünümden çık