İpek Gelinlik

Pocaontas #1574917 
Arkadaşlar. Çok güzel bir gelinliğim var, bana bir şey ifade etmediği için satacağım. Ben 36 beden, 1.62 boyunda ve 50 kilo giymiştim. Balık model, özel dikim, İpek kumaş üzeri yer yer dantel, tarlatanı, uzun ve kısa duvağı, kesesi de var. Ayağınız 38 numara ise uygun ayakkabısı da var. Hediye edeceğim ayakkabıyı. Yer İstanbul.

hizliresim.com

hizliresim.com

hizliresim.com

hizliresim.com

hizliresim.com

İpek Gelinlik

Pocaontas #1574725 
Arkadaşlar. Çok güzel bir gelinliğim var, bana bir şey ifade etmediği için satacağım. Ben 36 beden, 1.62 boyunda ve 50 kilo giymiştim. Balık model, özel dikim, İpek kumaş üzeri yer yer dantel, tarlatanı, uzun ve kısa duvağı, kesesi de var. Ayağınız 38 numara ise uygun ayakkabısı da var. Hediye edeceğim ayakkabıyı. Bana mesaj atabilirsiniz. Ordan görselleri atarım. Yer İstanbul.

1.5 yaşında kısır erkek kedi sahiplendirme

Pocaontas #1540638 
Canım kızımın yavrusu. Adı Helios, tosun gibi, kısır, sapasağlam. Evde 4 kedim var. Kollarımda bir kas hastalığım mevcut. Çok ağrılı dönemlerden geçiyorum. Kedi sayısını 2 ye düşürmem gerekiyor. Sinirlerim hem hergün ağrıyı hem de 4 kediyi kaldırmıyor. Adı gibi güneş tanrısı gibi oğlum. Huyu suyu müthiş. Ona güzel bakacak birileri çıkar mı ki?
Yer: İstanbul.
1

mobil görünümden çık