(5) 

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

visnebahcesi #1590373 
Okunur mu? Hele ki belli yaştan sonra, ikinci üniversite niyetine?

Bir ara yazılım furyası vardı malum, sonra yazılımcılar iş bulamaz oldu piyasa doldu vb. söylentiler çıktı. İşin mutfağındaki arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. "Yapay zeka yürür gider, belli bir yere gelmiş yazılımcı değilsen sana iş çıkmaz, bu saatten sonra bu sektöre girme" mi dersiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
(3) 

Auzef Sınavsız İkinci Üniversite Bölümleri

visnebahcesi #1590222 
Selamlar. Auzef ikinci ünv. kaydolmayı düşünüyorum.

Hem öğrenmeyi, öğrenci olmayı özledim hem de eskilerin deyişiyle bir altın bileziğim daha olsun istiyorum. Bu bölümlerden hangisinde iş imkanı yüksektir?
Yoksa "Auzef diplomasıyla iş bulan yok, okuyacaksan keyfine göre oku" mu dersiniz?

Tek tek bölümleri, ders içeriklerini araştırıyorum ama sizden de bir fikir almak istedim. 35 yaş altına çocuk gelişimi, tarih, sosyoloji ve felsefe bölümlerine kaydolma hakkını kaldırmışlar. Şu bölümleri seçebiliyorum

ikinciuniversite.istanbul.edu.tr
(5) 

Eve temizlikçi abla geldiğinde

visnebahcesi #1589734 
Ne sıklıkla yoklarsınız? Temizlik bitene kadar sürekli başında mı olursunuz?
Yeni bir abla geldi (tanıdık vasıtasıyla) malzemeleri yapılacakları gösterdim. İki hoşbeş ettik, temizliğe başladı. Her 15 20 dakikada bir çıkıp göz atmak mı lazım?
(17) 

Bir beceri edinme şansınız olsa

visnebahcesi #1589557 
Selamlar.
100 saatlik çalışmanın sonunda bir konuda/beceride ileri seviye olacaksınız, neyi/neleri seçerdiniz ve neden?
(4) 

Yetişkin için mantık eğitimi

visnebahcesi #1585846 
Selamlar. Y kuşağıyım, lisede yüzeysel mantık dersleri görmüştük. Aklımda pek bir şey kalmadı. Yotube'da üniversite sınavına hazırlayan kanallarda mantık dersleri var. Bu videoları izleyerek öğrenebilir miyim? Veya nereden öğrenebilirim, kitap tavsiyesi de olur. Sınava hazırlık maksatlı değil sadece kendimi geliştirmek istiyorum.
(5) 

Tüvtürk araç muayene için gerekli belge

visnebahcesi #1568367 
Selam, yarın ilk kez araç muayenesi yaptıracağım. Gerekli belgeler kısmında geçerli trafik sigortası da deniyor, sigorta mevcut ancak fiziksel bir belge de göstermem gerekiyor mu? Eğer öyleyse çıktı alacağım
(1) 

Şu ağrı kesicilerden hangisi bel tutulmasına daha iyi gelir

visnebahcesi #1544521 
selam, dün terli terli rüzgarı yiyince yamuldum. evde mide koruyucu var. voltaren, parol, rantudil, geralgine k ağrı kesicilerden hangisi bel tutulması sebepli ağrıya iyi gelir? yürürken ağrıdan yamuk duruyorum. şimdiden teşekkürler
(12) 

içiniz rahat bağış yaptığınız hayır kurumları nelerdir?

visnebahcesi #1538871 
selamlar. bildiğim bir lösev bir de mehmetçik vakfı var. adı kirlenmemiş, paramızın gerçekten yerine ulaştığı türlü kurumlar olabilir. teşekkürler.
1

mobil görünümden çık