(1) 

huawei freebuds se 2 alınır mı sizce?

kesmekes laleler #1581019 
selamlar,
silikonsuz bluetooth kulak içi kulaklık arayışındayım. profesyonel bir kullanıcı olduğumu söyleyemem, arada bir video ve müzik dinlemek için kullanacağım. samsung telefon kullanıyorum ama gördüğüm kadarıyla samsung artık silikonsuz kulaklık üretmiyor.

genelde huawei'in modellerine rastladım, freebuds se 2 benim için ideal gibi görünüyor şu an. ne dersiniz, ayrıca tavsiyeleriniz var mı?
(6) 

monitörsüz eski bilgisayarla ne yapılır?

kesmekes laleler #1573981 
evde eski masaüstü bilgisayar buldum, pentium 4 bir makine. tek sıkıntı monitör yok, laptoba da ekran bağlanmıyormuş.

raspberry pi zımbırtısında yaptıkları gibi dns gibi bir şeye çevirebilir miyim mesela bir şekilde bunu? sürekli kullanmak için değil de öyle anlık keyfine bir şeyler yapasım var.
(6) 

xiaomi redmi denemeye değer mi?

kesmekes laleler #1570382 
selamlar,
bugüne kadar hiç xiaomi telefon kullanmadım. birkaç yıldır samsung kullanıyorum ve one ui'sinden sıkıldım, farklı bir şey denemek istiyorum. miui hakkındaysa farklı görüşler duyuyorum. denemeye değer midir sizce?
(1) 

bilgisayarım sata kaçı destekliyor?

kesmekes laleler #1568387 
selamlar,
anakartımın sata kaça kadar desteklediğini merak ediyorum. hwinfo64 programının çıktıları aşağıdaki gibi. anakart toshiba pt10s.

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

yanlış anlamadıysam anakart sata 3'ü destekliyor, ancak bağlanan hdd sata 2'yi destekliyor?
(4) 

kioxia exceria sata ssd'yi nasıl bilirsiniz?

kesmekes laleler #1568241 
merhabalar,
5400 rpm hdd'li bir laptoba ssd takıp windows 10 kurmayı düşünüyorum. sistemde i5 4200m işlemci ve 8 gb ram mevcut. bilgisayar biraz eski olduğundan çok da yatırım yapmayı düşünmüyorum.

kioxia exceria 480 gb sata ssd daha yakın geldi bana. ne dersiniz?
(4) 

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası

kesmekes laleler #1566160 
problem özetle şöyle:
laptobu windows 8.1'den windows 10'a (1507) yükselttim. basit işleri yaparken sorun yok, ancak örneğin cs:go oynarken ara ara intel grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesiyor, ekran gidiyor, birkaç saniye sonra geliyor ve windows ilgili hatayı belirtiyor.

genellikle sürücü uyumsuzluğundan kaynaklandığı yazılmış internette, ben sürücüyü silip windows update üzerinden tekrar yükledim ama sonuç değişmedi. üretici sitesinden yükleyemiyorum, çünkü laptop üreticisi toshiba ve dükkanı kapatıp gitmiş. yeni sahibi dynabook da kullandığım satellite serisine desteği kesmiş.

intel'in sitesinden indirdiğim sürücüleri de kuramıyorum, setup bana "bu sürücü bilgisayarınızda test edilmedi, üreticinize danışın" gibi bir hata veriyor ve kurulum yapmıyor.

donanımım şöyle:
CPU: intel i5 4200M
VGA: intel hd graphics 4600
3D: nvidia geforce 710m


sonuç olarak ekran kartımın windows 10'la tam uyumlu olmadığını söyleyebilir miyiz?
1

mobil görünümden çık