(3) 

Bali'ye hangi sezonda gidilir?

panta bey #1590052 
2025 yılında bir arkadaş grubu olarak Bali'ye gitmeyi düşünüyoruz. Kurban bayramı yıllık izinle birleştirilirse güzel bir tarih gibi olacak görünüyor. Fakat hangi sezonda hangi tarihlerde bali'ye gitmeli?

Mayıs sonu Haziran başı iyi bir tarih midir?
(2) 

Boğazdaki kuruluk hissi

panta bey #1583235 
Uzun zamandır gün içerisinde boğazımda bir kuruluk hissi yaşıyorum. Bazen de boğazımda bir şey varmış gibi geliyor. KBB'ye 2 kez gittim reflü olabileceğinden şüphelendi birkaç mide ilacı verdi. Kontrole gittiğimde sorun olmadığını belirtti. İç hastalıklarına gittim tüm kan değerlerimin normal olduğunu bir sorun görülmediğini fakat istersem yine KBB'ye görünmem gerektiğini belirtti. Bademciklerimin hemen arkasında boğazımda bir kuruluk geçmek bilmiyor. Neden olur acaba?

Sigara yok.
(4) 

Tüm schengen ülkeleri aktarmada vize istiyor mu?

panta bey #1582654 
İnternette araştırdığımda net bir bilgiye erişemedim.

Tüm schengen ülkeleri aktarma için transit vize istiyor mu? Macaristan aktarmalı bir uçuşumuz var net bir kaynağa erişemedim.

Aktarmadan sonra varış ülkesi Belgrad
(2) 

Taksim civarında otopark

panta bey #1581729 
Selam.

Galata kulesi yakınlarında bir airbnb tuttuk. En kolay otopark neresi olur? Odakule'nin arkasındaki caddede olan ispark dolu ise nereye gidilir? Arabayı 3 gün boyunca hiç hareket ettirmeyeceğiz.

Netflix'te Prens benzeri komedi dizisi

panta bey #1581719 
Selam.

Sanki geçtiğimiz günlerde netflix'te prens'e benzeyen bir orta avrupa yapımı gördüm gibi kalmış aklımda. Birkaç tanıtımını görmüştüm fakat dizinin -ya da filmin emin değilim- ismini bilmediğim için bir türlü bulamıyorum. Var mıdır bileniniz?
(4) 

Taksim'de gidilecek barlar mekanlar vs

panta bey #1578260 
Selamlar

Yıllar önce istanbul'dan taşındım. Şimdi eş dostla beraber 19 mayıs'ın olduğu hafta sonu istiklalde airbnb kiralayıp istiklali gezelim, tarihi yarımadayı gezelim, çiçek pasajında iki tek atalım diyoruz. Ama en son üniversite zamanı 10 yıl kadar önce taksimde gezmiş biri olarak, oraların çok değiştiğini duydum hep. Şimdilerde nereler gezilir? Canlı müzik dinlemek istesek nerelere gidilir. Jolly joker bile kapanmış :(
1

mobil görünümden çık