(1) 

Ankara'da mide kanseri ameliyatı için öneri

bakur basur rojava rojhilat #1585569 
3. Evre mide kanseri yakınım kemoterapi sonrası ameliyat edilebilir düzeye geldi. Ankara'da ameliyat ettirmek istiyoruz. Başta devlet hastanesi olmak üzere onerebileceginiz doktor var mı?
(1) 

Ryanair, wizzair bilet iptali

bakur basur rojava rojhilat #1562219 
Merhaba, vize başvurum reddedildi. Ryanair, wizzair den bilet iptali yapabilir miyim. Ücret iadesi var mı? Bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler
(3) 

Yurtdışı uçuşlarında çanta ölçüleri

bakur basur rojava rojhilat #1561832 
Wizz Air, Ryanair gibi şirketlerden bagajsiz ucuz biletleri satın aldım. Aslında sadece koltuk altı bagajı hakkım var. 40*30*25 ölçülerinde. Sormak istediğim soru şu: abartılı olmayan normal sırt çantasıyla gitsem sorun olur mu? Herkesin çantasını bagaj ölçere sokmuyorlar herhalde? Geçen yılki yurtdışı uçuşlarımda hiç denk gelmedim ben. Ne dersiniz risk alsam mı? Teşekkürler
(6) 

Yurtdışından gelen biri alışverişi hangi ödeme aracıyla yapmalı

bakur basur rojava rojhilat #1539087 
Merhaba, arkadaşım yabancı ve maaş bankası yurtdışında. Türkiye'ye geldiğinde bankamatik ile mi yoksa getirdiği euro'ları TL'ye çevirerek mi alışveriş yapması daha mantıklı veya bildiğiniz başka bir yöntem var mı? :) Kesintiler açısından soruyorum. Teşekkürler
(3) 

Yurtdışı Transit Uçuşu Hakkında 1 soru

bakur basur rojava rojhilat #1533890 
Merhaba, Aynı gün içinde 2 uçuşum var. Wizz Air şirketiyle Danimarka'dan Bükreş'e geleceğim. Uçak saat 11.30 gibi Bükreş'te olacak. Aynı gün saat 13.00 te Bükreş İstanbul uçağına yetişmeliyim.
Endişem şu ki Wizzair genellikle rötar yapıyor ve yetişemeyebilirim. Çok hızlı olmalıyım. Soruya gelince:
Valizim yok, yanımda taşıdığım bir çantam var. Pasaport kontrolüne girmeden direkt uçağa geçebilir miyim? Biletleri ayrı ayrı satın aldığımı belirtmek istiyorum.

Avrupa'dan Avrupa'ya uçuş olduğu için pasaport kontrolü olmayabilir. Ancak benim niyetim olabildiğince hızlı olmak. Ne önerirsiniz?
Teşekkürler.
(2) 

Wizz Air Check-in ve Biniş Kartı oluşturma İşlemi

bakur basur rojava rojhilat #1533024 
Merhaba Wizz Air'den aldığım bilet için Check-in yaptım, hatta biniş kartı da oluşturdum. Havaalanında biniş kartını telefondan okutarak geçebilir miyim? Bileti kağıda basmam gerekiyor mu? Kağıda basılmasına yönelik birkaç yorum okudum.
2. Sorum bilet satın alırken Türkçe karakter sorunu yaşadım ve ismim bilette tam olarak doğru değil. Örnek: İsmim "Bilal Özbek" iken "bilal Ozbek" olarak çıkmış. Sorun olur mu?
Teşekkürler.

Sofya'dan Edirne'ye tren var mı?

bakur basur rojava rojhilat #1527451 
Merhaba, bir arkadaşım Sofya'dan Edirne'ye gelecek. Tren seferleri var mı? İstanbul için tren var ama Edirne'de durmuyor. Teşekkürler
(3) 

Schengen Vizesi ile ilgili

bakur basur rojava rojhilat #1526927 
Merhaba, İtalya bana 3 aylık çok girişli şengen vizesi verdi. 15 gün önce İtalya'ya gidip döndüm. Gelecek ay Hollanda'ya gitmek istiyorum. Sorun çıkar mı? Tekrar İtalya'ya girmeme gerek var mı?
(4) 

İstanbul'dan Roma'ya Bükreş aktarmalı gitmek istersem sorun yaşar mıyım?

bakur basur rojava rojhilat #1521661 
Merhaba, schengen vizesine sahibim. Ucuz diye bu yolu seçmek istiyorum. Sorun çıkar mı? Vizeyi İtalya Konsolosluğundan aldım.
1

mobil görünümden çık