(4) 

THY ABD Uçuşu

mondayboredom #1584356 
Selam. Önümüzdeki ay Amerika'ya gideceğim THY ile. Koltuğumu 40G olarak seçtim, en arkada tekli bir koltuk gibi görünüyor. Gerçekten tekli mi :D daha önce bu şekilde uçan varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim.
hizliresim.com
(6) 

Sürekli Uyumak İstiyorum

mondayboredom #1583339 
Tüm günüm eve gidip uyuma hayaliyle geçiyor. Her gün işten eve gelince (akşam 6 civarı evde oluyorum) uyuyorum. Ama asla yetmiyor. Depresyonda da değilim, herhangi bir ilaç da kullanmıyorum. Günde 15 saat bile uyusam da yetmiyor :( neden olabilir aynısını yaşayan var mı?
(1) 

PTT Şubesinden Pasaport Teslimi

mondayboredom #1582234 
Merhabalar. Pasaportum ptt şubesine gelmiş ancak şehir dışında olduğum için alamıyorum. Benim yerime aileden biri alabilir mi? Bir de pasaport şubede kaç gün bekliyor şubede bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
(6) 

ABD Vize Görüşmesi

mondayboredom #1581844 
Merhaba. Onumuzdeki gunlerde Ankara'da ABD vizesi icin gorusmeye gidecegim. Gorusme genel olarak nasil geciyor, gorusmeye girerken sahsi esyalarimi birakabilmem icin bir emanet var mi,vb genel olarak bilgi verebilen olursa cok sevinirim. Tesekkurler.
(6) 

Bacaklarda Sebepsiz Morluklar

mondayboredom #1578975 
Merhaba. Bacaklarımda sebepsiz yere ağrısız morluklar oluşuyor, hatta çoğunlukla aynı yerlerde oluyor. Annemde de babamda da diyabet var bu arada. Onunla ilgili olabileceği aklıma geldi. Doktora gideceğim ama benzer durum yaşayan oldu mu hiç sebebi ne olabilir?
(1) 

Microsoft Office Dil Değiştiremiyorum

mondayboredom #1573638 
Selam. Office programlarında dil değiştirmek istiyorum ama her biri için aynı olmaması gerekiyor. Microsoft Access kullanıyorum onu Türkçe kullanmam gerekiyor, Excel, word, vs bunları da İngilizce kullanmam gerekiyor. Böyle ayrı ayrı dil seçmem mümkün mü? Sanırım sürüm kaynaklı olduğu için tüm programların dili toplu değişiyor :(
(4) 

Kontakt Lens

mondayboredom #1542955 
Selam. 3 derece miyopum ve yaklaşık 10 yıldır Acuvue Oasys kullanıyorum. Sürekli bilgisayar karşısında çalışıyorum ve gözlerim son zamanlarda çok fazla kurumaya başladı ve sürekli içinden beyaz uzun iplik gibi bir şeyler çıkıyor. Lenslerden kaynaklı olduğunu ve bu yüzden markayı değiştirmeyi düşünüyorum. Doktora yine gideceğim tabi ki ama sizin önerdiğiniz lens markası var mı? Teşekkürler.
(7) 

Elektrikli Diş Fırçası

mondayboredom #1541142 
Normal fırça mı elektrikli fırçalar mı daha etkin temizlik sağlıyor? Elektrikli fırça öneriniz var mı? Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık