Yalın Harbiye Konserine 2 Kişilik Bilet Arıyorum

hvet #1592122 
3-4-5-7 kasım konserlerine (gün farketmez) 2 kişilik,ücreti 850-1200 tl olan biletlerini arıyorum. Yeşillendirirseniz sevinirm
(5) 

Aralık'ta Bosna'ya Balayı Tatiline Gidilir mi?

hvet #1569627 
Bazı yorumlar hava şartlarından dolayı mahsur kalınabileceği yönünde olunca tedirgin oldum açıkçası. Vizesiz gidilebilecek ülkelerden birine balayı için gitmeyi düşünüyoruz. Daha çok lezzet turu olarak bakıyoruz. Yemeği güzel ve değişik lezzetleri tadabileceğimiz seçenekleri olan yerlere bakıyoruz. Bosna iyi gibi gelmişti. Seçeneklerimiz: Bosna - Tiflis - Karadağ..

1. olarak Aralık ayında Bosna'ya gitmek çok mu saçma olur?

2. olarak ise tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
(3) 

Html & Css en iyi nereden öğrenilir?

hvet #1569126 
Udemy , youtube farketmiyor.. Bildiğiniz,tavsiye ettiğiniz html eğitmeni var mı?
(4) 

Koltuk Takımı Önerisi?

hvet #1567941 
Merhabalar, yeni evleneceğimiz için koltuk takımı bakıyoruz. Aklımızdaki marka Normod. Hem sünger sistemi hem de yıkanabilir kılıfları çok cezbedici oldu. Ancak çok kullanıcı yorumu göremedim. Daha önce bu marka koltuk kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Başka koltuk takımı markası önerilerine de açığız.

Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum
(1) 

Bu şarkı neydi? Bir türlü bulamıyorum

hvet #1553940 
dıtdıtdıt enchantée lala lala lalalaaaa bu şekilde fransızca bir şarkı hafif yaz akşamı esintisi tınısı var. mon soleil emily in paris müziğine benziyor ama o değil baya meşhur bir şarkı bu aslında instagram keşfet bununla doluydu nasıl bulamıyorum kafayı yedim
(2) 

Dişi kedimi kısırlaştırdım hala sabahlara kadar bağırmaya devam ediyor

hvet #1552659 
1.5 yaşında dişi kedim sürekli kızgınlığa giriyor, kızgınlıktan çıktığı süre çok az sürdüğü için zamanı kestiremiyoruz. Ve çok şiddetli geçiyor devamlı bağırıyor. Gece asla uyutmuyor. Kabus gibi günler..

Tam çıkmıştı ki tekrar bağırmaya başladı artık dayanamayarak kısırlaştırma ameliyatına götürdük. Artık biteceğini düşünüyorduk ki operasyonun 3. günü tekrar kapıya gidip bağırmaya başladı.

Veterinerine sorduğumda operasyonun başarılı geçtiğini,içinde herhangi bir kalıntının kalmadığını östrus ve rahminin alındığını söyledi. Ama ben güvenemeyip başka bir veterinere de sordum o da işlemden sonra sürekli bağırmalar kesilir diyor.

Bu durumu yaşayan var mı? Bebeğimin tekrar bir işlem görmesini içim asla kaldırmıyor lütfen bir şey olmamış olsun bu durum normal olsun çok üzülüyorum onu böyle görünce.. Aynı durumu yaşayan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum
(1) 

İnstagram'da organik takipçi satın almayı önerir misiniz?

hvet #1536047 
Ticari sayfam için organik takipçi satın almayı önerdiler ama bilemedim ne kadar doğru ve gerçek insanlarsa farkedip takipten çıkanlar olmuyor mu? Bilgisi olan var mı bu konuda?
(1) 

Önerdiğinizi şampuan var mı?

hvet #1532114 
Watsonstaki indirim bugün bitiyor bugün almam lazım. Saçları yumuşatan doğal içerikli şampuan arıyorum. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz var mı? Live clean ve ogx alacaktım ekşide yorumları görünce vazgeçtim :(
(8) 

Mimarlık için Macbook alınır mı?

hvet #1530598 
Mimarlık okuyan bir öğrencinin macbook alması dersler,çizimler yönünden işini görür mü? Ekranın küçük olması zorlar mı emin olamadım. Şimdiden çok teşekkürler

Pinterest'ten Nasıl Para Kazanılır?

hvet #1522179 
Konuyu araştırdığımda yeterli bilgiyi bulamadım ve de olayı bu işi bizzat yapan birinden dinlemeyi isterdim. Daha önce hiç bu şekilde pinterestten gelir elde eden var mıdır içimizde? Tecrübeleriyle bizi aydınlatırsa çok memnun olurum.

The oa tarzında dizi

hvet #1511687 
The Oa, üzümlü kekim... Çok güzel giderken bir anda bitirilme kararı alınıp finalsiz kalan dizilerden.Bende yeri ayrıdır bitse sonu nasıl olurdu diye kafamda birkaç senaryo kurmuşluğum var. Şimdi de the oa tarzı başka diziler arıyorum. Bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
1

mobil görünümden çık