(3) 

İçinizde dişçi var mı?

cavelier #1588795 
bir sorum olacak varsa bir mesaj atarsa çok makbule geçer
(6) 

Uzaktan çalışıyorum ve dünyayı dolaşmak istiyorum.

cavelier #1579567 
Selam suserlar 31 yaşındayım 3 yıldır uzaktan 5 yıl da ofislerde çalıştım ve bu rutinden çok sıkıldım hazır remote bir işim de varken dünyayı dolaşmaya başlamak ve 30lu yaşlarımı bu şekilde geçirmek istiyorum. ama yanıma eşlik edecek uyumlu arkadaşlar edinmek istiyorum sizce uzaktan çalışan/ dünyayı gezmek isteyen sosyal çevremi nereden kurabilirim? Bu platformu çok kullanmıyorum dönüş yapamazsam ekşi sözlükten mesaj atabilirsiniz.

son çıkan 2 atatürk filmini nereden izleyebilirim?

cavelier #1576082 
internetten araştırdım her yerden kaldırmışlar. nasıl izleyeceğiz bu filmleri_?
(6) 

Boş vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz?

cavelier #1576080 
iş güç, sosyalleşme dışında evde kaldığınızda vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz bireysel aktiviteleriniz neler?
(3) 

Macbook ve Ipad kullanmış olanlar sorum size

cavelier #1574755 
bir süredir macbook air m2 modelini kullanıyorum iş dışında kişisel çalışmalarımı da bu laptop üzerinden ilerletiyorum. İpad'lerin not alma pdf çalışma kalem kullanma ve taşıma kolaylığı ilgimi çekmeye başladı. Macbook üzerinde çizim vs gibi ağır bir program kullanmıyorum. Sizce macbooku satıp ipad almalı mıyım? pdf ve not için kalem klavyeden daha kullanışlı olur mu? Macbook ve ipad kullananlar hangisini daha çok kullandınız ve daha çok verim aldınız?
(1) 

Yapay zekayı takip ediyor musunuz?

cavelier #1571900 
Gün geçmiyor ki yapay zeka ile ilgili yeni araçlar, özellikler ortaya çıksın. Siz ai araçlarını ve özelliklerini kullanıyor ve araştırıyor musunuz? hangi ortamlardan takip ediyorsunuz? ne seviyede ve ne için kullanıyorsunuz?
(3) 

Film/dizi lerinizi hangi ortamda izliyorsunuz?

cavelier #1567060 
Yeni dizi film keşkfetmek ya da takip etmek için hangi mecrayı kullanıyorsunuz? uzun zamandır kullandığım bir platform yok biraz dizi film hayatına döneyim kışın da gelmesiyle diyorum.
Bana bi güzellik yapın yakın zamanda izlediğiniz iyi film ve dizi önerisini de bonus olarak ekleyin. Bal gibi olursunuz o zaman işte
(3) 

İslamiyet öncesi türkleri anlatan film

cavelier #1558160 
böyle bir film dizi belgesel var mıdır dostlar? varsa üzerime atın aş erdim resmen swh
(5) 

Yurtdışına çıkış yolu

cavelier #1558019 
en kolay yoldan nasıl çıkış yapabilirim remote çalışıyorum ve yurtdışına yerleşip orada kalıcı hale gelmek istiyorum. iş arama derdim yok hali hazırda remote işim var tek sorunum vize ve oturum.
(3) 

Yeni film/dizi keşfi ve takibi

cavelier #1558017 
izleyeceğiniz filmleri nereden keşfediyor takip ediyorsunuz? son zamanlarda bu sıkıntıyı yaşamaya başladığımı farkettim. Netflix gibi platformların filmlerini beğenemiyorum. Genelde oscar adayı filmleri izlerim ama onlar yetersiz kalıyor yeni film keşfetmek istiyorum dostlar yol gösterin.
(12) 

Paranızı neye yatırıyorsunuz?

cavelier #1544905 
borsa bu kadar şişmişken nakite geçişimi tamamladım. artık neye neye yatırım yapmalı?
(1) 

Ankara’da dışarıda laptopla çalışaçılabilecek mekanlar

cavelier #1544507 
Arkadaşlar remote çalışıyorum ara sıra workinton’a gidiyorum ama çok sıkıldım oradan ve haftasonu kapalı. Dışarıda çalışabileceğim mekan önerir misiniz?
(4) 

Motive kalabilmek için neler yapıyorsunuz?

cavelier #1512879 
Motive kalabiliyor musunuz? ben zorunda olduklarım dışında geleceğim için bir şeyler yapmaya başladığımda sürdürmekte çok zorlanıyor ve genelde yarım bırakıyorum. buna rağmen çok iyi kariyer yaptım. bu sürekliliği sağlarsam her şey mükemmel olacak biliyorum ama olduramıyorum. sizce çözümü nedir? siz yapabiliyor musunuz? nasıl?
(9) 

Evden çalışanlara sorular

cavelier #1511480 
bir süre önce süresiz evden çalışacağım bir şirkete geçiş yaptım. başta trafikten, yol masrafından, fastfooddan ve toksik iş arkadaşlarından kurtulduğum için epey mutluydum. ancak aylar geçmeye başladıkça başka bir şeye evriliyor bu evden çalışma durumu. belki kış ayları olduğu için bu durumdayım bilmiyorum çok asosyalleştim ve işe de motive olamıyorum yeterince. siz nasıl baş ediyorsunuz? ne yapmak lazım?

Edit: genel kanı sosyalleşmek ve spor olmuş. İkisi ile birlikte sorun çözülür muhtemelen. Bana küçük sosyal çevrem yetmiyor. Daha çok dışarı çıkmam gerek. Ankara’da benim modumda olan çoksa sosyalleşeceğimiz bir ortam mı kursak acaba?
(4) 

En hızlı yoldan yabancı dil geliştirme?

cavelier #1511199 
Selam, dil konusunda çok geri kaldım, işim gereği çok ihtiyacım oluyor ve ülke gidişatından ve çalıştığım şirketlerde sık sık duyduğum yurtdışı fırsatlarından dolayı bu yıl dil işini halletmeyi kafama koydum. dil kursuna da yazıldım. ancak kurs dışında kendimi çok fazla veremiyorum neler yapabilirim en hızlı yoldan geliştirmek için? bildiğiniz uygulamalar var mı sohbet ederek pekiştirebileceğim?
1

mobil görünümden çık