(4) 

Swift ücreti

atlas #1577974 
Selamlar,

10bin usd transfer yapmak istesek ne kadar swift ücreti alırlar bilen var mı?

teşekkürler.
(3) 

istanbul deprem için güvenli bölge

atlas #1551770 
selamlar,

ben istanbulda değilim fakat sevdiğim bi arkadaşım istanbul'da moda'da oturuyor. oturduğu bina eski, ve dayanıksız olduğu ortaya çıktı kontroller sonucunda. istanbuldan ayrlamıyor şuan itibariyle.

sizce nasıl bir planlama yapabiliriz, hangi semte taşınabilir? müstakil bir ev mi yoksa müteahhiti düzgün bir sitede mi? anadolu yakasında nerelere bakabiliriz? bütçe 20bin tl civarı.

müteahhit firmaların internet sitelerinde giridğimizde herşey çok kuralına uygun yapılmış gibi gösteriliyor fakat nasıl emin olabiliriz?

bu doğrultuda aksiyon almış arkadaşlar var mı burda? tavsiyelerinizi bekliyorum.

teşekkürler şimdiden.
(5) 

amerika mortgage

atlas #1541040 
selamlar,
amerikada mortgage kredisi kullanan ya da bilgisi olan varsa, ne gibi sartlari var bu krediyi kullanabilmenin? mesela bankada belli bir miktar para gostermek gerekiyor mu?
(5) 

avrupadan iphone

atlas #1535706 
selamlar,

ispanya'ya tatile gideceğim. ordan aldığımız iphone'u tr'de kullanabiliyor muyuz?
belli işlemlerden mi geçmesi gerekiyor?
(2) 

1 milyon bütçeyle ev - istanbul

atlas #1509297 
arkadaşlar istanbulda 1 milyon bütçeyle ev nereden alınır? ben kadıköy moda'da yaşıyorum. gayrettepede çalışıyorum. özellikle tercih ettiğim bir bölge yok. kadıköy merkezde bu fiyata ev mümkün değil. bostancı, maltepe taraflarına gitmek gerekiyor onlar da eski binalar. yeni bina, otoparklı düzgün bi yer olması tercihim. yaz/kış motosiklete binen bi insan olduğum için trafik de çok önemli bi problem değil benim için.
1

mobil görünümden çık