(1) 

tatil yeri önerisi

twitto #1587435 
8 ağustostan sonra eşimle ege'de tatil yapalım dedik 7-8 gece. ikimiz de daha çok airbnb üzerinden kiralayabileceğimiz evlere odaklandık. doğa içerisinde tiny house ya da denizden uzak taş ev de olabilir.
bütçemiz gecelik 3-4 bin civarında sadece konaklama için. bu tarz daha önce kaldığınız tavsiyeniz varsa alırız. kendi evinizi kiralıyorsanız konum bilgisiyle birlikte ulaşabilirsiniz. herkese bol tatil dilerim.

marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesi

twitto #1579812 
merhaba, yanlış implant uygulamalarından dolayı tekrar diş tedavisine başlamamız gerekiyor. tedaviyi yeniden planlayacak bir hocayla görüşmek istiyoruz. marmara üniversitesinden tavsiye edebileceğiniz bir doktor veya tanıdıgınız var mı? yardımlarınız için teşekkür ederim.
(2) 

sgk ve emeklilik hakkında bir soru

twitto #1579321 
annemin babamdan dolayı memur emekliliği var fakat daha önceki dönemlerde ödenmiş pek çok sgk primi de var. sanırım 10 ay daha sigortalı olarak bir işte çalıştıgında 3600'den 2.emekliliğini elde edeceğiz. ordan gelecek olan düzenli aylık parayı (en düşük emekli aylığı şu an 10.000) hiç dokunmadan yatırım fonlarında ya da borsada değerlendirmeyi düşünüyoruz. ne kadar sene sonra orada biriken para ile 1+1 de olsa bir ev alabiliriz. nasıl hesaplamak ve yönetmek gerekir?
(1) 

almanya schengen vizesini çalışma vizesine çevirmek

twitto #1570325 
merhaba, son dönemde schengen vizesiyle giriş yapanların iş bulmaları durumunda ülkelerine dönmeden çalışma vizesi alabileceği haberleri çıkmıştı. net bilgiye ulaşamadım, konuyla ilgili bilgisi olan ya da yapan var mıdır?
(3) 

almanya d tipi vize kullanımı hakkında

twitto #1553436 
13 mayıs tarihinde multi girişli vizem sona erecek.
şu an türkiye'deyim,
28 nisanda berlin'e gidip 10 mayısta geri dönmeyi planlıyorum. girişte problem yaşar mıyım sizce? en son aralık ayında gir-çık yapmıştım 1 aylık.
1

mobil görünümden çık