(2) 

iphone - mac foto aktarımı

take stay #1572285 
Merhaba,
Icloud kullanmama ve orada yer olmasına rağmen telefonumda hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Bu nedenle fotoları sadece bilgisayarda saklamak istiyorum ama telefonda silinince bilgisayarda da siliniyor. Sadece bilgisayarda nasıl saklayabilirim?

resim atolyesi

take stay #1568015 
merhabalar,
öncelikle kadıköy ve anadolu yakası olmak üzere resim atolyesi önerilerinize ihtiyacım var. daha önce msü sem fuat acaroğlu hocanın derslerine katıldım, şimdi özellikle akrilik ve yağlıboya için devam edebileceğim bir atolye arıyorum.önerisi olabileceklerin yardımlarını rica ederim.
(4) 

kira artişi hk.

take stay #1554044 
merhaba,
2022 nisan ayında kiraladığım ev için, kira artışını sözleşmede tüfe oranı olarak belirtmiştik, fakat yeni mevzuat ile haziran 2023 e kadar olan konut kira artışları için %25 uygulaması getirildi.buna dahil miyim anlayamadım, ev sahibinin avukatı 01.06.2022 öncesi kiralanan evler için geçerli değil demiş nasıl oluyor, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem,
(6) 

Meditasyon

take stay #1552326 
Merhabalar,
Meditasyon yapmanın hayatımıza etkisi nedir, yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Eğer fark yaratıyorsa bu konuda destek almalı mıyız, nereden başlamalı? Bir birinden çok uzak bakış açılarına sahip iki kişinin deneyimi hakkında bilgim var fakat hayatlarına yansıyan sonuçları (kendileri öyle olduğunu iddia ediyor) meditasyona bağlamak konusunda emin olamadım çok uç örnekler.
(5) 

kıtap hk

take stay #1546067 
Bir süre önce bir kitap okumuştum, bir türlü hatırlayamıyorum. Kitapta (ya da bir bölümünde) dünyanın sonu gelmişti ve çok az insan hayatta kalmıştı. Bir süre sonra birbirleri ile karşılaşıyor ya da bulmaya çalışıyorlardı, modern zamanlardan sonra bir felaket ve ilk devirlere dönüş gibi bir konu vardı. Hangi kitaptı bilen var mı acaba?
(3) 

Iphone pil

take stay #1546064 
Merhabalar, iphone 7 için pil değişimi önerilir mi? Bazı iphonelar da pil değişimi sonrası ekran sorunu yaşanıyormuş, tecrübesi olan bilen var mı acaba? Eğer olumlu görüş varsa İstanbul Kadıköy, Beşiktaş, Mecidiyeköy gibi merkezlerde önerebileceğiniz güvenilir bir yer var mı? şimdiden teşekkürler
(5) 

projeksiyona tv alicisi eklemek

take stay #1537032 
merhaba,
projeksiyonda wi-fi ile netflix vs.izlemek için mi box kullanıyoruz, fakat tv yayını izleme seçeneği yok, tv yayınlarını da izlemek için ne yapılması ya da hangi cihazın eklenmesi gerekiyor, bilgisi olanlardan yardım rica ederim. (bilgisayardan aktarma seçeneğini kullanamıyoruz maalesef)
(2) 

Gürültü engelleme yöntemleri

take stay #1528992 
Merhaba, evim cadde üstü, özellikle gece çok inşaat kamyonu geçiyor ve salon iç tarafta, yatak odası evin cadde tarafında, başka seçenek yok. İki pencere ve kapalı balkon var, gürültüyü nasıl en aza indirebilirim. Stüdyolarda kullanılan perdeler yararlı olabilir mi, nereden bulunur öneri ve fikri olanlar yardımcı olabilir mi rica etsem.
1

mobil görünümden çık