Mecidiyeköy metrobüse 10 dk kiralık eşyalı oda

skrabe #1583219 
Selamlar, Şişli/Gülbağ'da yalnız yaşıyorum. tatlı bir terası, güzel bir manzarası olan asansörlü, otoparklı geniş sayılabilecek bir evim var. Bütün eşyalar yerinde, eksiksiz. Mecidiyeköy'e 10 dakika, Beşiktaş, Levent, Şişli dolmuşlarına 1 dakika mesafedeyim.

Erkeğim ama ev arkadaşlığı konusunda cinsiyet ya da cinsel tercihlerle ilgili bir sorunum yok. Evcil hayvanım yok ama olanı sorun yapmam, severim. Kedisi olanlar için camlarda tel takılı, köpek de sorun değil ama civarda gezdirmek için pek uygun bir alan yok.

Bir odam boş, kiralamak isteyen suserler iletişime geçebilir. Birkaç aylık peşin ödemek gibi imkanı olan arkadaşlara kirada yardımcı olabilirim.

Satılık 250 CC Peugeot Satelis ABS'li

skrabe #1537627 
Ağlaya ağlaya satıyorum motorumu. İlgilenenler yeşillendirebilir. İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcut. 20 bin civarı motorlarla takas olabilir. Ölücüler aramasın :))

(git: www.sahibinden.com)

250 CC motorsiklet arayanlara

skrabe #1536277 
Peugeot Satelis marka motosikletimi, maalesef ekonomik nedenlerle satışa çıkardım. Piyasada denkleri arasında bulabileceğiniz en iyi Satelis olduğuna şüphem yok. Ayrıntılar aşağıdaki linkte:

(git: www.sahibinden.com)

İstanbuldan kaş'a giden var mi

skrabe #1496864 
Onumuzdeki ptesi ya da salı istanbul'dan kaş'a ya da fethiye'ye giden varsa yol paylaşmak isterim. Aşıları oldum ama uzerinden iki hafta geçmediği icin toplu tasima kullanamıyorum.
1

mobil görünümden çık