(12) 

Mutfak tezgahımın altından çıkan creepy yaratık

blonde redhead #1591783 
Sizce tüylerimi diken diken eden bu hayvanın adı ne, boyutu yaklaşık 3-4 cm, yüzü yılana benziyor. Link: imgur.com
(5) 

Avokado

blonde redhead #1591442 
2 senedir nereden aldıysam alayım hiç güzel avokado yiyemedim, sanırım artık güzel avokadolarımız ihraç ediliyormuş. Trendyoldaki tüm satıcılarınki olumsuz, yağlı ve kolay olgunlaşan avokadoları nereden alıyorsunuz?
(3) 

Wise

blonde redhead #1565791 
Selamlar, wise hesabımda 400 euro civarı bir param var bu parayı TR'deki hesaplarıma min kesintiyle nasıl gönderebilirim bilen var mı? Direkt euro olarak gönderince daha çok kesinti oluyor değil mi? Teşekkürler şimdiden
(1) 

Wise

blonde redhead #1563400 
Merhaba, yeni gelen güncellemeleri unutmuştum, hesabımda kalan parayı 30 Ağustos itibarıyla çekebiliyor muyum(tr hesabına) bilen var mi? :(
(2) 

en büyük inditex mağazaları hangi avm'de?

blonde redhead #1546272 
avrupa/anadolu fark etmez. teşekkürler şimdiden

Case Study için yardıma ihtiyacım var

blonde redhead #1544520 
Selamlar, bir iş fırsatı çıktı ve bu akşam teslim etmem gereken İngilizce bi case study var ama çok kötü bi durumdayım, aşırı uykusuzum ve karnım ağrıyor fakat güzel bi çalışma teslim etmek istiyorum. Çok bunaldığım işimden kurtulabilmem için büyük bir fırsat o yüzden yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim zira ilk case study'im olacağı için biraz çekincelerim var. İlgilenen varsa dosyayı özelden paylaşacağım. Şimdiden teşekkürler.
(8) 

Ev sahibinin kira ödemedeki talebi

blonde redhead #1528796 
Merhaba, kontratı yapalı 1 ay oldu 2. Kirayı yatıracağım ama whatsapptan kira bedeli yerine nokta işareti atarsanız sevinirim demiş açıklamaya IBAN paylaşıp. Normalde sıkıntılı birine benzemiyordu ama bu olay kafamı karıştırdı, kiram da oldukça düşük sorun çıkarmak istemiyorum ama ilerde sorun yaşamamak adına ne yapsam sizce?
Not: sözleşmedeki iban ile aynı IBAN’mış. “Temmuz ayı bedeli” yazsam sadece yine sorun yaşar mıyım sizce?

Alınık ev eşyası

blonde redhead #1525442 
Selamlar, Çekmeköy’de yeni eve taşındım. Çeşitli ev eşyalarına ihtiyacım var. Özellikle bu konum civarında yakında taşınacak olup eşyalarını elden çıkarmak isteyen olursa(ücretli/ücretsiz) bana ulaşabilirse sevinirim.
Teşekkürler
1

mobil görünümden çık