(7) 

Mutsuzluk

themaid #1587714 
Çok mutsuzum ve önüne geçemiyorum artık.
Özellikle yeni işimde baglı olduğum kişinin yaptıgı zorbalıklar, bagırıp durması ve işi bırakamayacağım şekilde hayatımı degiştirniş olmam çok koyuyor.
Bunun da haricinde kendimi yalnız, kötü, sevimsiz ve tatsız hissediyorum. Gönlümdeki hayatı yaşayanadığım için çok kırgınım.
(1) 

calisthenics

themaid #1578646 
yeni yeni ögreniyorum konuşabilecegim birileri var mı? cross fit ile farkı nedir, ne için calisthenics yapılır ne için cross fit gibi..
(6) 

Sonradan sevdiniz mi

themaid #1574014 
Başta sizde çok da heyecan uyandırmayan, bir yeriyle (tipi, tavrı vs) tam da sizi etkilemeyen birinden sonra cok etkikendiginiz, heyecanlandıgınız hatta
aşık olduğunuzu düşündüğünüz/sevdiginiz oldu mu
(2) 

Whatsapp silmek

themaid #1569420 
Whatsaoptan hesabı sil diyince kişiler bize artık mesaj atamıyor değil mi? Karşı tarafa ne yazıyor? Whatsappı silmek istiyorum ve numaramın bulunup mesaj atılmasını istemiyorum fakat insanlar onları engelledigimi sansın da istemem
(3) 

hediye ajanda

themaid #1567479 
merhaba. not tutmayı ve günlük-haftalık planlar yapmayı seven arkadaşıma güzel bir ajanda almak istiyorum. öneriniz var mı?
(7) 

Çizgi roman

themaid #1536805 
Merhaba. Daha önce hiç çizgi roman okumadım.süper kahramanlı olmayan ya da suç/kavga/savaş ağırlıklı olmayan çizgiromanlar da var mı? Bilimkurgu severim mesela arrival, black mirror gibi ya da tamamen sosyal hayat ya da ilginç tarih de olabilir.
(3) 

bu sözden ne anlıyorsunuz

themaid #1503410 
"insanlar aldandıkları için değil, aldanmadıklarını göstermek için razı oluyor sisteme."
1

mobil görünümden çık