(1) 

ıslak görünümlü ve dağınık saçı nasıl yapabilirim?

lazylibra #1586380 
merhaba. görseldeki arkadaşın saçları tarzında böyle doğal ama dağınık ve ıslak görünümlü saçı nasıl elde ederim? geçen köpükle denedim ama tam istediğim sonucu alamadım, belki de uygulama tarzım yanlıştı bilemiyorum. ince telli ve ben nispeten kuru saçlara sahibim. kalıp gibi dursun ya da sabit olsun istemiyorum, çıtırdan bir ıslak görünüm istediğim tarz.

hizliresim.com

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

shaker ve matara önerisi

lazylibra #1581811 
merhaba. evde detox suyu falan yapıyorum, onun kendi içme kabı pek iyi değil, onun yerine daha küçük böyle max 500 ml'lik falan bir shaker, bir de hem ofis hem de sporda kullanabileceğim bir matara tarzı bir şey arıyorum. önerilerinize açığım, nasıl bir şey almam lazım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(5) 

bu yelek ceketi nereden bulabilirim?

lazylibra #1581245 
merhaba. fred again'in giydiği bu çiçek desenli yelek ceketi ya da bu tarzda bir ürünü nereden bulabilirim acaba? giydiği ilgili video linkini de aşağıda paylaşıyorum.

hizliresim.com

www.youtube.com
(3) 

yarım numara ayakkabı numarası küçültmek için tavsiye

lazylibra #1580287 
merhaba. normalde converse'te 41 numara giyiyorum fakat bir modelini bulamadığım için mecburiyetten 41,5 numara almıştım ve çözüm olarak da aşağıdaki linkteki ayakkabı küçültme pedini almıştım. ayakkabının orijinal kendi tabanını kaldırıp ayakkabının en ucuna bunu yerleştirdim fakat sürekli kayıyor gün içerisinde, gerilere doğru geliyor ve sürekli tabanı kaldırıp tekrardan düzeltmem gerekiyor.

ty.gl

uzun lafın kısası yarım numara küçültmek için farklı çözümler ya da kalitei ped'ler vs var mıdır? tekte halledip bir daha düzeltme, uğraşma vs istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
(3) 

akıllı bileklik önerisi

lazylibra #1580274 
merhaba. iphone 12 kullanıyorum. aktif spor ve diyet yapıyorum. uykumu da gözlemlemek, kalitesini arttırmak için de neler yapmam gerek onları da görmek istiyorum. klasik adım ölçme, nabız, kalori kontrolü vs bunları takip edebileceğim, aynı zamanda da gelen arama/whatsapp mesaj bildirimlerini vs de görmek istiyorum. bu koşullar için kaliteli ve iphone ile uyumlu olan hangi bilekliği önerirsiniz acaba?
(8) 

tek kişi yaşayana airfryer tavsiyesi

lazylibra #1576898 
merhaba. tek kişi yaşıyorum, son zamanlarda spora da başladım. böyle sebze, tavuk, et vs yapabileceğim ve tezgahım dar olduğundan dolayı çok yer kaplamayacak ve beni çok uğraştırmayacak bir airfryer arıyorum. benim için dediğim gibi pratik, hızlı bir şekilde pişirme ve çok yer kaplamaması önemli. kullananlar hangi modeli önerir acaba, herkes farklı bir şey söylüyor modeller konusunda. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(5) 

böbrek taşıyla alakalı

lazylibra #1477092 
şimdi benim olayım biraz farklı ve hala daha durumu netleştirebilmiş değilim.

geçen hafta bu youtu.be hareketi yaparken sol kaburgamın orada birden bir acı hissettim, o anlık geçer dedim ancak diğer hareketlere geçip yapmaya çalıştığımda acıyı iyice hissetmeye başladım, kollarımı yukarıya doğru bile geremedim, vücudumu esnetmeye çalıştığımda da acıyordu. gece de sol tarafıma pek dönemiyordum ağrı yapıyordu, pek uyutmadı zaten ve sabah acile gittim, röntgen temiz çıktı, kemiklerde bir şey yok, kas zedelenmesidir dedi doktor. ağrı kesici-kas gevşetici hap ve krem verdi. 4-5 gündür kullanıyorum fakat hiçbir işe yaramıyordu, dün işten izin aldım, biraz daha fazla hareket etmem gereken bir gündü. arabaya binerken, gülerken bile acıyordu sol tarafım. dün akşam eve geldikten sonra baya beni kıvrandırmaya başladı, eğiliyorum, derin nefes veriyorum iyice hissettiriyor kendini. hayır günden güne azalması gereken kas zedelenmesi tam tersi böyle artar mı? dayanamadım araştırma hastanesi aciline gittim. tomografi çekildi, doktor ağrıyan yeri sordu, dokundu ama kemiklerde direkt temas edince bir ağrı olmuyor. elim açık avcumla tam kaburganın bittiği kısma baskı uygulayınca çok acıyor. neyse daha sonra bir de iğne yedim ve tomografi sonucunda sol böbrekte milimetrik taş görülmüş.

ben şu an öksürdüğümde, zıpladığımda ya da belimi döndürmeye çalıştığımda bu acıyı bariz şekilde hissediyorum. kafamın karıştığı nokta: bu taş vardı da o hareketi yaparken yerinden falan mı oynadı, yani egzersiz mi taşı tetikledi? yoksa bu küçücük taş tamamen tesadüfi görüldü ve kas zedelenmesinin acısı mı bu? işin içinden tam olarak çıkamadım, bu konuya yorum getirebilenler bana fikir verirse çok memnun olurum.
(2) 

akıllı saat önerisi

lazylibra #1475944 
merhaba,

spor yaparken kullanacağım, çoğunlukla; sayaç, nabız ölçer, adım sayma... bunlara ek olarak; gelen arama, bildirimleri görebilirsem artı olur benim için, çok kalın olup böyle bileği rahatsız etmesini istemiyorum ve ios'te kullanacağım. 200-400 tl fiyat bantlarında tavsiyelerinize açığım. bir arkadaşım haylou ls05 dedi, şu anlık sadece o var kafamda.
1

mobil görünümden çık