(3) 

TL hesabına Euro transfer yapılırsa ne olur?

duguit #1591965 
Havayolu şirketi (Fransız şirketi) valizimi kaybettiği için yurt dışında 4 gün kıyafetsiz kaldım, bazı harcamalar yapmak zorunda kaldım. Neyse valiz ulaştı ama bu harcamaları isteyebiliyormuşum, istedim. Şimdi olumlu yanıt geldi ama salak gibi TL ibanımı vermişim adamlara, Euro olarak yatıracaklar, ne olur? Mail atıp vadesiz euro hesabımı mı vereyim?
(2) 

Çorum'dan PTT Kargo APS ile gelen beklemediğim şey ne olabilir?

duguit #1591366 
Yurt dışına gidiyorum bir süre Türkiye'de olmayacağım. Bugün tam çıkarken apartman yöneticisi bir kargo kağıdı olduğunu söyledi PTT'den. Bir baktım 9 Eylül'de kargoya verilmiş 11 Eylül'de gelmişler bulamamışlar. Takip numarasını yazdım baktım, APS ile gelen bir evrak. Çıkış şubesi Çorum Merkez'deki ÇORUM/EROL OLÇOK EĞT.VE ARŞ.HAST şubesi. Hayatımda Çorum'la ilişkili herhangi bir şey yok, gitmişliğim de yoktur. Bugün de kapalı olduğu için içeriği göremiyorum, içim içimi yiyor ne olabilir bu diye.

Çorum'u bilen varsa bu şube sadece Hastane içine mi hizmet veriyor yoksa dışarıdan da kullanılıyor mu? Yarın annem almaya çalışacak ama yurt dışına giderayak inanılmaz canım sıkıldı. Davam falan da yok, UYAP'tan baktım.

Güncelleme: E-devletten bakınca gönderici de göründü. Gönderici direkt Çorum Hitit Üniversitesi Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yazıyor. Ama gönderici adresi hastane adresi değil. Hiç gitmediğim hastaneden ne gelmiş olabilir ki?
(5) 

Ankara - İstanbul YHT bileti

duguit #1591084 
15 eylül pazar gününe bilet bakıyorum ama geç kalmışım dolmuş hepsi (saat 11-19 arası herhangi biri). 2-3 gündür arada bakıyorum, iptal eden, değiştiren olur da yakalarım diye ama sadece bugün bir boş yer gördüm onu da ben alamadan başkası almıştı. Böyle denemeye değer mi yoksa alternatif mi araştırayım? Son günlerde çok iptal/değişiklik oluyor mu?
(2) 

Primolut n kullandıktan sonraki regl süreci

duguit #1590613 
Tatil nedeniyle regl geciktirmek için primolut n kullanıldı, bıraktıktan 2-3 gün sonra normal regl başladı ama normalde 5-6 günde kesilen kanama ara ara hafif bir şekilde devam ediyor. 9-10 güne uzaması normal mi kanamanın hafif de olsa? Deneyimleyen var mı?
(4) 

B hatchback - C hatchback şehir içi kullanım kolaylığı

duguit #1573067 
Sorum çok farklı araçlar kullanmış olanlara. 5 yıl B hatchback araba kullandıktan sonra 3.5 yıldır C hatchback bir araba kullanıyorum ve özellikle son zamanlarda gereksiz büyük gelmeye başladı, ben mi abartıyorum yoksa gerçekten de kağıt üzerinde küçük gözüken farklar pratikte cidden düşündüğüm kadar fark ediyor mu?

4 yıl 1999 model polo, 1 yıl 2010 model punto kullandıktan sonra 3.5 yıldır 2013 model Citroen c4 kullanıyorum. Boyutları arasında inanılmaz bir fark gözükmüyor, Polo 3.7 m, Punto 4 m, C4 ise 4.3 m. 30'ar cm uzuyor araçlar. C4 ikisine göre 10 cm daha geniş bir de.

Ama şehir içinde özellikle park yeri ararken ya da dar sokaklarda iki araba arasından geçerken vs. ciddi ciddi eski arabalarımı özler oldum. Ya da kaldırımda evin önüne park ederken vs. çok fazla manevra yapmam gerekiyor. Özellikle merkezde park yeri ararken de arabanın o "bi tık" büyüklüğü bazı yerleri denememi bile engelliyor.

Otomobilden çok anlamayan insanlar b hatchback c hatchback farkını bile bilmiyor, polo ile golf aynı araba çoğuna göre.

C4 alırken de hep b segmenti bakıyordum ama aynı paraya c segmenti daha dolu dizel araba alabiliyorum diye almıştım.

Benzer şeyler yaşayıp B segmentine geri dönen oldu mu? Abartıyor muyum?
1

mobil görünümden çık