(2) 

Ankara Hamam Spa Masaj

Raymalifalitiko #1587989 
Arkadaşlar hijyen yönünden asla taviz vermeyenler Ankara'da nerede kese yaptırıyorsunuz ve hangi komplekslerde kese masaj sauna vs bir arada bulabilirim en önemli isteğim hijyen. Tüm tavsiyelerinizi açığım.Fiyat önemli değil.
(2) 

Aynı anda farklı üniversite bölümleri okumak

Raymalifalitiko #1563259 
Arkadaşlar yıllar önce lisans bitirdim şuan kamudayım.
Daha sonra önlisans bitirdim ve onu Dgs ile lisans tamamlama yapmak için uzaktan kayıt yaptırdım 4. Sınıftayım. Bununla birlikte açıköğretim lisans yine son sınıftayım. Ve bu sene yine üniversite sınavına girdim ve tercih yaptım. Sorunun özeti şu:
Şuan açıköğretim lisans 4. Sınıf aynı zamanda Ankara üniversitesi uzaktan lisans tamamlama 4. Sınıf öğrencisiyim ve herhangi bir üniversitenin örgün lisans bölümüne kayıt yaptırıp okuyabilir miyim. Açıktan uzaktan ve örgün 3 ayrı lisans anda kanunen okunur mu ?
(1) 

Altın yükselmeye devam eder mi ?

Raymalifalitiko #1563027 
Yükselirse kaçları görme ihtimali var uzman görüşü vs varsa paylaşabilirsiniz.
(4) 

Deprem bölgesinde kiracısı olduğumuz evden çıkmamız isteniyor

Raymalifalitiko #1561548 
01.09.2022 tarihi itibariyle 1 yıllık kira sözleşmesi yaptık 01.09. 2023 tarihine değin. Ev sahibimiz aynı zamanda binanın müteahhidinin oğlu ve biz sadece babasıyla muhatap olduk kirayı da düzenli olarak babasına her ay bankadan havale ettik. WhatsApp üzerinden de sürekli dekontu yine babasına gönderdim mesajlar duruyor. Şuan bize söylenen şu : Ev sahibimizin babası oturduğumuz evi ev sahibimizden alıp ev sahibinin kız kardeşine vermiş ve söz konusu kızkardeş Almanya'da ikamet ediyor o da evi satıp Antalya'dan ev almak niyetinde. Bu sebeple bize ev bakın diye uyarıda bulundu. Benim sorum şu evin maliki değişmezse kira kontratı bitti diyerek bizden çıkmamızı isteyebilir mi? İsterse ne kadar süre kalabiliriz. İkinci sorum evin maliki değişirse yeni malik mücbir sebeplerle çıkmamızı isterse ne kadar süre oturma hakkımız var.
Not:3 aylık bir evladım var ve bahsettiğim yer Kahramanmaraş merkez.
(8) 

Bankadaki döviz ne yapılmalı

Raymalifalitiko #1558290 
Arkadaşlar 5000 dolar param var özel sermayeli bir bankada. Yalnız şuanki piyasalar ve söylentilerden dolayı istediğim zaman paramı döviz olarak çekemeyeceğim endişeliyim. Fiziki olarakta evde tutmak daha güvenilir değil hırsızlık ve doğal afetler nedeniyle (depremzedeyim). Sizce endişem gereksiz midir ? Ne yapmalıyım teşekkür ederim.

Afetzede fen lisesi öğrencisi için kitap

Raymalifalitiko #1549965 
Merhabalar , öncelikle herkese geçmiş olsun. Şahsım afet bölgesinin merkezinde öğretmenlik yapan biriyim hamile eşimle birlikte 3. Gün Ankara'ya geldik. Evimiz yıkılmadı ama herşey Maraş'ta kaldı malesef. yalnız kayınvalidemin evi tamamen yıkıldı ve ufak kızı lise 11. Sınıf Elbistan fen lisesinde başarılı bir öğrenciydi. Üniversite hazırlık kitapları defterleri herşeyi tüm kaynakları enkaz altında kaldı. Şayet kullanılmamış ikinci el de olsa kaynaklarınız varsa talibiz. Çok teşekkür ederim.
Öğretmen kimlik kartım da dahil olmak üzere isteyen herkese ikametgahımızı atabilirim. Tak talebimiz de kitap çok şükür aç veya açıkta değiliz.
(4) 

Antika tüfek hakkında bilgi

Raymalifalitiko #1549150 
Kayınpederime ait dede yadigarı bir tüfek var. 16 bereta yazıyor üzerinde ve kaç senelik olduğuna dair bir fikrim. Satmayı düşünmüyor, ancak hem tarihini değerini hem de piyasasını merak ediyor. Bu tüfek hakkında bilgisi olan varsa veya piyasa değerini bilen, yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
(git:imgyukle.com
imgyukle.com
imgyukle.com
imgyukle.com )
(2) 

Altın hesabı hangi banka

Raymalifalitiko #1513501 
2022 şubat itibariyle altın hesabı olarak alım satım makası en makul banka hangisidir ? Teşekkür ederim.

Ankara'da kaliteli orijnal tütün satan yer tavsiyesi

Raymalifalitiko #1511683 
Arkadaşlar merhaba , Ankara'da kıyılmış kaliteli sigara tütünü satan yerler netelerdir ? Özellikle yüzde yüz orijinal george karelias and sons ve/veya old holborn benzeri tütünleri nereden alabilirim.
(4) 

15 bin lira nasıl değerlendirilir

Raymalifalitiko #1510861 
Arkadaşlar yaklaşık 15 bin lira var elimde Altın ve döviz uykuya geçti gibi. Bana kısa vadede -1 sene gibi-üstüne her ay maaşımdan 3000 lira ekleyip geliştirip, kar edebileceğim bir yatırım lazım. Bunun net cevabını bilen biri olsa zaten herkes girişir ama ben tüm tavsiyelere açığım. Teşekkürler.
(9) 

Hastane muayene kayıtları mahremiyeti

Raymalifalitiko #1509787 
Arkadaşlar söz gelimi bir bölümde muayene olduktan sonra bir başka hastanede benim iznim dışında muayene kayıtlarına ulaşılabilir mi ?
Örneğin: doktora sadece bana özel olan bir durumu anlattım o da kaydetti, başka bir hastanede muayene olmaya gittiğimde doktor ulaşabilir mi anlattıklarıma?
(4) 

Replika giyim tercihi

Raymalifalitiko #1495114 
Arkadaşlar merhaba,
İnternet üzerinden marka ürünlerin replikası, kumaş kalitesi iyi birebir sayılabilecek giyim mağazası deneyimi olan var mıdır ? Gömlek pantolon triko vb.
Normalde marka takıntım yoktur ama denemek istiyorum hoşuma giderse de neden olmasın.
Teşekkür ederim.
(2) 

Aşı olduktan sonra

Raymalifalitiko #1483524 
Arkadaşlar Biontech 1. Doz aşıyı bugün oldum.
Bağışıklık anlamında 2. Doz yaptırana değin ne kadar koruyucu olur, ve ilk bağışıklık süreci 1. Dozdan kaç gün sonra başlar bunları merak ediyorum.
Son olarak olur da aşı olmuş kişi 2 doz arasında covid pozitif olursa herşey başa mı dönmüş olur? İlginiz ve cevaplar için teşekkürler.
(3) 

Gurme yurttaşlara selam olsun

Raymalifalitiko #1478900 
Arkadaşlar , online olarak ürünlerini satışa sunan
Hakiki salam sucuk kavurma sadeyağ kaşar vb şarküteri ve mandıra ürünlerini alabileceğim firmaları arıyorum. Artık hormonsuz , katkısız lezzetli kaliteli ürünler dışında bir şey almayı düşünmüyorum.
Hepinize şimdiden teşekkürler.
(2) 

İl içi ilçeler arası hastane randevusu izne mi tabi ?

Raymalifalitiko #1477741 
Arkadaşlar yarın ikametimde olmayan bir bölüm için komşu ilçe hastanesinden randevu aldım. Seyahat izni sorulur mu ? Yoksa randevuyu gösterip gidebilir miyim? Teşekkürler
(2) 

AÖF sorusu acil !

Raymalifalitiko #1468507 
Arkadaşlar 2015de kayıt yaptırdığım sınavsız dikey geçiş AÖF Uluslararası ilişkiler bölümünü aynı yıl sonunda kayıt yenilemeden bıraktım .
Bana Azami öğrenim süresini dolduruğum fakat sınırsız sınavlara giriş hakkım olduğum uyarısı geldi. Sonuç olarak bugün son kayıt günü kayıt yenilesem tüm dersleri verdiğimde diploma alabilir miyim? Ve ne gibi öğrenci haklarından yararlanma imkânım olur ?
(2) 

Tarife değişikliği

Raymalifalitiko #1467401 
Arkadaşlar merhaba Vodafone red20 tarifesini kullanmaktayım taahhütüm bitiyor
bana özel belirlenen tarifeler yeni gelenlere özel tarifelerden çok daha kazık fiyatlandırılmış. Numaramı taşımadan aynı operatörde yeni gelenlerin tarifelerinden yararlanmam mümkün değil mi ?
(1) 

Kar botu tavsiyesi

Raymalifalitiko #1465812 
Arkadaşlar merhaba herkese,
geceleri -35 gündüz -20leri gören bir ilçede yaşıyorum. Doğal olarak karlı ve soğuk iklim botuna ihtiyacım var. Ayaklarım bu soğuklarda üşümesin tabanları kaymasın istiyorum. Rengarenk dağcı botları malesef tercihim değil kıyafetlerime biraz olsun uyması anlamında siyah tonda olması önemli. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Fiyat önemli değil ama ciddi soğuklarda kullanıp memnun kalanların tavsiyelerini çok önemsiyorum.
1

mobil görünümden çık