(2) 

Roomba i7+ Robot Supurge

actor-observer bias #1478693 
Robot supurgeyi genellikle gece calistiriyorum. Ben ust katta uyurken, alt kati temizliyor. Dun gece gurultuye uyandim. Supurge bir sekilde trekking botumu ve laptop sarj aletimi surukluyordu. Bu normal mi? Kablo, corap falan algiladiginda durmasi gerekmiyor mu?
(6) 

Mesleki icicilik?

actor-observer bias #1470058 
Duygusal olarak yipratici, genellikle ruh sagligi bozuk olan insanlari aktif olarak dinlemem gereken bir isim var.

Hani bir ogretmen sinavda su konulardan soru gelebilir dediginde ogrenciler pur dikkat dinler ya bende gunde en az 5 saat ayni dikkat derecesinde dinlemek zorundayim.

Aksamlari rahatlamak icin light absinthe ayarinda %45 alkollu, "high end" bir icki iciyorum. Haftada bir 70'lik sise bitiriyorumdur. En az 6 yildir bu sekilde devam ediyorum. Orta yasin uzerindeyim. Herhangi bir saglik problemim yok. C'tesi sabahlari 2 saat araliksiz kosabiliyorum. Birkac senede bir yaptirdigim saglik kontollerinde de herhangi bir sorun gorunmuyor.

Sizce cok mu iciyorum? Siz ne kadar iciyorsunuz?
(11) 

Tesla alayim mi?

actor-observer bias #1469129 
Is yerim degisti. Yeni is yerim ile ev arasi uzaklik araba ile 5 dakika.

27000 km'deki 2019 Toyota Avalon'u verip, 38000 km'de 2018 Tesla model 3, Mid Range, alsam pisman olur muyum? Menzili: 260 mil.
1

mobil görünümden çık